Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Χρηματάκια που μπαίνουνε


Στιγμές φρίκης έζησε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας στα χέρια του αδίστακτου κομμουνιστικού καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χθες το πρωί συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου έξω από τη βίλα του ενώ άναβε το πούρο του με ένα μάτσο 500άρικα.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι στη Λίστα Λαγκάρντ και συνελήφθη για φοροδιαφυγή ύψους 2 εκατομμυρίων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Λογικά δεν έκοβε αποδείξεις για τις ζαμπονοτυρόπιτες που πουλάει ο πατέρας του.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως ο Λεωνίδας Μπόμπολας κλήθηκε να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη αλλά εκείνος τους έγραψε στα παπάρια του, αφού στην Ελλάδα ζούμε, μαλάκας είναι να πληρώσει;

Πληροφορίες μέσα από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας βασανιζόταν επί 3 ολόκληρες ώρες με μπουγελόφατσες, προκειμένου να ομολογήσει τα καπιταλιστικά εγκλήματά του, αλλά τελικά έβγαλε από το πορτοφόλι του 1 εκατομμύριο σε χαρτονομίσματα και 800 χιλιάδες σε ψιλά που είχε εύκαιρα και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα αναγκάστηκε να γράψει 100 φορές τη φράση "Δε θα ξαναξεπλύνω μαύρο χρήμα".



Εν τω μεταξύ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας έλεγε σήμερα το πρωί ότι λείπουν 400 εκατομμύρια από τα ταμεία του κράτους, ενώ μετά από 1 ώρα είπε ότι τα βρήκε, οπότε δεν αποκλείεται αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ καμιά 200αριά ολιγάρχες οι οποίοι θα δώσουν από 2 εκατομμύρια ο καθένας για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.

Το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει πολύ ευχαριστημένο από την εξέλιξη της υπόθεσης του Λεωνίδα Μπόμπολα, αφού αν τον κρατούσαν μισή ώρα παραπάνω, υπήρχε ο κίνδυνος να κατέβουν στην Αθήνα οι 28.000 μεταλλωρύχοι της Ελληνικός Χρυσός με τις μπουλντόζες τους και να το κάνουν Κούγκι. Φτηνά τη γλιτώσαμε.

Είδατε που λέγατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αγγίξει τους ολιγάρχες; Το 'πε και το 'κανε. Τους διαλύει αργά και βασανιστικά. 

Μόλις τους πήρε 1,8 ολόκληρα εκατομμύρια. 

Κι αυτά είναι χρηματάκια που μπαίνουνε.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: Αν σκεφτείτε πως όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβρισκε τα σκούρα συλλάμβανε τον Ξηρό και αγιοποιούσε σαλεμένους γέρους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συλλαμβάνει έστω και για 2 ώρες τον Μπόμπολα και στέλνει κατασχετήρια στη Συγγρού, μια κάποια πρόοδος έχει γίνει. Τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ άσχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πού να το ξέρουμε, αφού κανείς δε μιλάει; Δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι το σημείο να συλλάβει και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Κι αυτό δε μας χαλάει καθόλου. Μπεεε!)

(H φωτογραφία μέσα από τη ΓΑΔΑ είναι του Jo Di.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα