Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Όταν δείχνετε κάτι στο κινητό σας on camera, φροντίστε να έχετε... καθαρίσει το ιστορικό του browser

Ένα τηλεοπτικό δίκτυο στο Chicago πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα σε μαθητές που ανέπτυξαν μία χρήσιμη εφαρμογή στις ΗΠΑ, που διευκολύνει στις διαδικασίες εξάλειψης του ποινικού μητρώου των ενδιαφερόμενων. Χρήσιμο app ειδικά για την εν λόγω χώρα, το δε γεγονός ότι είχε αναπτυχθεί από νέα παιδιά έκανε την ιδέα του ρεπορτάζ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
Τι συνέβη ωστόσο καθώς το παιδί που παρουσίασε την εφαρμογή στο κινητό του δεν είχε φροντίσει να καθαρίσει τον... browser από προηγούμενες επισκέψεις/αναζητήσεις;
student-forgets-to-clear-history

Κάπως έτσι, η "γκάφα" έγινε και, κατά τη διάρκεια μίας πληκτρολόγησης στο Google, το ιστορικό των σελίδων που είχαν ανοίξει πρόσφατα εμφανίστηκε. "Φαρδιά πλατιά" ήταν μία αναζήτηση στο Pornhub από ένα video - και δεν ήθελε και πολύ ώστε το θέμα να γίνει viral στο Reddit που πάντα αρέσκεται να ανακαλύπτει τέτοια "σκανδαλάκια".
Αν, πάντως, είστε developer, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να παρουσιάσετε την εφαρμογή σας σε κάποιο κανάλι ή σε κόσμο, φροντίστε να καθαρίσετε το ιστορικό του browser σας, εκτός και αν είστε σίγουροι ότι δεν έχετε πρόβλημα ό,τι και αν εμφανιστείμπροστά στους παρατηρητές σας.
UPDATE: Σύμφωνα με άλλη πηγή, το λάθος ήταν του (ή της) ρεπόρτερ και όχι του developer της εφαρμογής, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν αλλάζει το "σπαρταριστό" της "είδησης". 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα