Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σιδερένιος διπλός πέλεκυς ( λάβρυς) βρέθηκε στη Βουλγαρία.

Βούλγαροι αρχαιολόγοι ξέθαψαν ένα σιδερένιο διπλό πέλεκυ, στην κατοικία των ηγεμόνων του Οδρυσών και συγκεκριμένα στον ηγεμόνα Βασίλειο. 
 
Οι Οδρυσοι ήταν η πιο ισχυρή φυλή της αρχαίας Θράκης, και κατοικούσαν στο βουνό του Kozi Gramadi. Ο πέλεκυς ανακαλύφθηκε τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2011, από την ομάδα του Ass. Καθ. Ιβάν Χρίστοφ, του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Βουλγαρίας . 
 
Οι βούλγαροι αρχαιολόγοι λένε ότι ο διπλός πέλεκυς για πρώτη φορά εμφανίστηκε ως σύμβολο στα χάλκινα νομίσματα του βασιλιά των Οδρυσών Amatokos στο τέλος του 5ου π.Χ. αιώνα. 
 
Όλοι αυτοί λένε βέβαια ότι ήταν βούλγαροι καθώς και ο Σπάρτακος ο άνθρωπος που
οδήγησε μια εξέγερση των μονομάχων εναντίον της Ρώμης το 73-71 π.Χ. .Δηλ. δεν ξέρουν τους Μινωιτες που ήταν πιο πολλά από 1000 χρόνια πριν και ήταν το σύμβολο τους ; 
 
Aν ανοίξει κανείς το δέκατο πέμπτο τόμο της εγκυκλοπαίδειας <<ΠΆΠΥΡΟΥΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ>> στην σελίδα 196, μεταξύ άλλων θα διαβάσει τα εξής για τους Βούλγαρους.
 
 <<Οι βούλγαροι, φίλο τουρκοταταρικής καταγωγής ξεκίνησαν από την Ασία κατά τον δεύτερο αιώνα μ.Χ. και περνώντας την Αζοφική εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του ποταμού Ντον στην Ευρώπη. 
 
Πρωτοεμφανίστηκαν στη Βαλκανική τον ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. 
 
Τι δουλειά έχουν με Θράκες, τον Μ. Αλέξανδρο τον Σπάρτακο κλπ; Αυτοί Ούννοι ήταν .Όλες οι ξένες εγκυκλοπαίδειες το λένε . Δεν τις διαβάζουν; Τον 4ο μ.Χ. ήρθαν .
 
Πανω ο διπλός πέλεκυς που δείχνει ο βούλγαρος αρχαιολόγος Ιβάν Χρίστοφ.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα