Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν χύνονταν τόσο αίμα όσο σήμερα στον, πολιτισμένο; κόσμο!
Συλλογή επεξεργασία από τον Zaxo Skafida
Urantia
Στο έβδομο υπερσύμπαν του Όρβοντον, στο τοπικό σύμπαν Νέβαδον, στον αστερισμό Νορλατάντιεκ, στο σύστημα Σατάνια, στον 606 κατοικήσιμο πλανήτη του, Ουράντια ή γη, αναπτύχτηκε ζωή. Βασική αρχή κάθε μορφή ζωής να στηρίζει τις άλλες, έστω και με τον θάνατο της. Σαν άμυνα στη στήριξη αυτή δόθηκε ο πόνος που έγινε η αφετηρία της ποικιλομορφίας της εξέλιξης, Χωρίς τον πόνο δεν θα υπήρχε οι ποικιλία των ειδών. Μέσα σε τρία δισεκατομμύρια χρόνια, μέσα από δισεκατομμύρια επιλογές, βγήκαν τα πιθηκοειδή με κάποια ποιό αυξημένη νοημοσύνη έναντι των άλλων ειδών.
Τότε αποφασίστηκε το μεγάλο πείραμα. Μια ομάδα ακτίνων θα ενσαρκώνονταν στα ποιό εξελιγμένα πιθηκοειδή, με στόχο την εμπειρία της ύλης. Στόχος, η συνείδηση μέσω του εγκεφάλου να αντιληφτεί την ύλη. Το τίμημα, ο ατελής εγκέφαλος θα έβαζε φραγμό στην μνήμη της θείας προέλευσης. Ο εγκέφαλος όπως ένας τηλεοπτικός δέκτης πιάνει ορισμένα είδη κύματος και τα αντιλαμβάνεται. Όσο τελειοποιείται τόσα περισσότερα είδη κύματος λαμβάνει και αντιλαμβάνεται, Δεν παύει όμως το οπτικό παράθυρο να είναι απολύτως περιορισμένο. Έτσι η συνείδηση αντιλαμβάνεται μέσα από ένα μικρό παράθυρο.
Έκτοτε υπάρχει η αμυδρή ανάμνηση και τάση επανένωσης με την πηγή. Θα μπορέσουν άραγε κάποιοι να φτάσουν στο νησί του παραδείσου του κεντρικού υπερσύμπαντος Χαββόνα που στρέφονται τα επτά υπερσύμπαντα; Στην κατοικία του συμπαντικού πατέρα, του αιώνιου και άπειρου πνεύματος;
Πως μπορούσε να εκφράσει την κάθοδο των θείων ακτίνων στην ύλη. Ο Αδάμ και ή Εύα τρεφόμενοι με φρούτα. Με προτροπή του βοηθού του Εωσφόρου, Σατανά, παραβαίνουν την εντολή. « Από όλα τα καλά του Παραδείσου θα τρώτε», τους είπε, « εκτός από τον καρπό αυτό ». Τότε ενδύονται δέρματα, ο πρώτος θάνατος και συνεπώς πόνος, Έχουν μπει στο σύστημα του Εωσφόρου πριν 40.000 περίπου χρόνια.
Θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από αυτή την επιλογή;
Ναι αν μπορέσουμε να υπερνικήσουμε την έλξη της.
Τον δρόμο έδειξαν όσοι έκαναν την υπέρβαση. Απεχώρησαν για ένα διάστημα και μέσα από αποχή υλικών απολαύσεων και νηστείας το πέτυχαν. Ο Χριστός νήστεψε 40 μέρες μετά τη βάφτισή Του και έμεινε στην έρημο. Το ίδιο κι ο Μωυσής πριν ανέβει στο όρος Σινά για να πάρει το νόμο. Το ίδιο κι ο προφήτης Ηλίας όταν εμπόδισε τη βροχή και δεν έβρεξε ο ουρανός για τρία έτη και έξι μήνες, αλλά και όλοι οι άγιοι. Όλοι οι μύστες περνούσαν από την κάθαρση νηστεία και αποχή, Βούδας, Πυθαγόρας, Εμπεδοκλής, Ράμα, Κρίσνα, Ερμής, Ορφέας, Απολώνιος Τυανέας και πολλοί άλλοι. Οι περισσότεροι διάσημοι πνευματικοί άνθρωποι σ όλο τον κόσμο ήταν χορτοφάγοι επειδή η χορτοφαγία συμβάλλει στην ανάπτυξη του νου και την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων συνειδητότητας. Ο Πλάτων ,ο Σωκράτης , ο Αϊνστάιν , ο Βούδας , ο Εμέρσον κ.ά. ήταν χορτοφάγοι.
Βασική αρχή η διατροφή. Ποικίλει σε παμφαγία, αποχή από το κρέας θηλαστικών, πτηνών υδρόβια, ζωικά προϊόντα, φυτικά. Αυτές είναι και οι διάφορες βαθμίδες τροφικής κάθαρσης.
Πλωτίνος Πορφύριος και Πυθαγόρας για την κρεοφαγία
Ας δούμε τα παρακάτω αποσπάσματα του νεοπλατωνικού φιλοσόφου και μαθητή του Πλωτίνου, Πορφύριου (233-304 μ.Χ.) που ανήκει στους τελευταίους αρχαίους ΄Ελληνες Σοφούς.
«Αλλά τις σφαγές των ζώων που έχουν αισθήσεις και τις βίαιες αποσπάσεις των ψυχών τους, τις θεωρούσαν μιάσματα. Πολύ περισσότερο, πίστευαν ότι το πλήρες αισθήσεων σώμα, όταν αποστερείται την αίσθηση και νεκρώνεται, αφομοιώνεται προς την αισθαντική δύναμη εκείνου που είναι ζωντανός και το τρώγει.»
«Οι θεολόγοι παρατήρησαν με μεγάλη προσοχή τα αποτελέσματα που είχε η αποχή από το κρέας. Οι Αιγύπτιοι μας αποκάλυψαν την αιτία, την οποία τους την δίδαξε η εμπειρία. Όταν η ψυχή ενός ζώου διαχωρίζεται βιαίως από το σώμα του, δεν απομακρύνεται αλλά παραμένει δίπλα του. Το ίδιο ισχύει και για τις ψυχές των ανθρώπων που πεθαίνουν από βίαιο θάνατο. Παραμένουν δίπλα τους κι αυτός είναι ένας λόγος που πρέπει να μας αποτρέπει από την αυτοκτονία. Όταν λοιπόν σκοτώνουμε τα ζώα, οι ψυχές τους αρέσκονται να παραμένουν δίπλα από τα σώματα που τις ανάγκασαν να εγκαταλείψουν. Τίποτα δεν μπορεί να τις απομακρύνει. Παραμένουν εκεί εκ συμπαθείας. (…) Οι θεολόγοι που έχουν εκπαιδευθεί σε αυτά τα μυστήρια, δικαιολογημένα απαγόρευσαν τη χρήση κρέατος για να μη βασανιζόμαστε από ξένες ψυχές, που προσπαθούν να ξαναενωθούν με το σώμα τους, και για να μη συναντάμε εμπόδια εκ μέρους των κακοποιών πνευμάτων όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε τον Θεό»
Πορφύριος – Περί αποχής εμψύχων
Ο Πυθαγόρας λέει
«Όσο ο Άνθρωπος συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας των κατώτερων ζώντων όντων δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι κατασφάζουν τα ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Πράγματι, αυτός που σπέρνει τον καρπό του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να δρέψει χαρά και αγάπη.»
Λόγοι Πλουτάρχου περί Σαρκοφαγίας
Και μερικά αποσπάσματα από τους δυο λόγους Πλουτάρχου "Περί Σαρκοφαγίας"
«Όταν γευτήκαμε και φάγαμε βαλανίδια, χορέψαμε από τη χαρά μας γύρω από μία βαλανιδιά, αποκαλώντας τη δωρήτρια ζωής, μητέρα και τροφό. Αυτή ήταν η γιορτή που γνώριζε τότε η ζωή, ενώ όλα τα άλλα ήταν μελαγχολικά και άγρια. Εσάς τους τωρινούς όμως ποια λύσσα και ποια αχόρταγη λαχτάρα σας οδηγεί να βάφετε τα χέρια σας με αίμα, τη στιγμή που σας προσφέρονται τόσα για τις ανάγκες σας; Γιατί κατηγορείτε άδικα τη γη πως δε μπορεί να σας τρέφει; Γιατί ασεβείτε προς τη θεσμοφόρο Δήμητρα και προσβάλλετε τον ήμερο και μειλίχιο Διόνυσο, λες και δεν παίρνετε αρκετά από αυτούς; Δεν ντρέπεστε να ανακατεύετε τους ήμερους καρπούς με αίμα από σφαγή; Αποκαλείτε άγρια ζώα τα φίδια, τις λεοπαρδάλεις και τα λιοντάρια, ενώ οι ίδιοι σφάζετε και σκοτώνετε χωρίς να τους αφήσετε περιθώρια να σας ξεπεράσουν σε ωμότητα. Το κρασί και η υπερβολική κρεοφαγία κάνουν πράγματι το σώμα δυνατό και ρωμαλέο, την ψυχή όμως ασθενική.»
«Κοιτάζοντας επίσης τον ήλιο μέσα από αέρα που μάζεψε υγρασία και πλήθος αναφομοίωτων αναθυμιάσεων, τον βλέπουμε όχι καθαρό και λαμπρό, αλλά βυθισμένο σε αχλή με ακτίνες που ξεγλιστρούν και χάνονται. Έτσι επομένως και μέσα από σώμα ταραγμένο, παραφορτωμένο και βαρύ από τροφές αταίριαστες η λάμψη της ψυχής και το φέγγος της φτάνουν κατ' ανάγκη αδύναμα και θολά, πλανιούνται και είναι ασταθή, εφόσον η ψυχή δε διαθέτει φως και ένταση για να εισχωρήσει στα λεπτά και αδιόρατα σημεία της πραγματικότητας.»
«Ωστόσο, αν είναι αδύνατον πια εξαιτίας της συνήθειας να μην αμαρτάνουμε, νιώθοντας ντροπή για την αμαρτία, ας καταφεύγουμε σε αυτή όταν υπάρχει λόγος, ας τρώμε σάρκες επειδή πεινάμε, όχι για να καλοπερνάμε. Ας σκοτώσουμε το ζώο, νιώθοντας λύπη και πόνο, όχι αντιμετωπίζοντάς το με έλλειψη σεβασμού και βασανίζοντάς το, σαν πολλά που κάνουν τώρα ορισμένοι, μπήγοντας πυρωμένες σούβλες στο λαιμό των γουρουνιών»
Θυσίες, πόλεμοι, αίμα
Τα είδη των ανθρωποειδών πριν ενσαρκωθούν οι θεϊκές ακτίνες ήταν παμφάγα. Τα δόντια των ανθρωποειδών δεν ήταν φτιαγμένα για κρεοφαγία ούτε το εντερικό σύστημα. Ωστόσο όταν άρχισε την κρεοφαγία το μήκος του εντέρου μίκρυνε και ο εγκέφαλος αναπτύχθηκε. Μέσα στο DNA κλείστηκε η σαρκοφαγία, το κυνήγι, ο θάνατος των ζώων. Το τίμημα της κρεοφαγίας, αν αφαιρέσουμε την ανάπτυξη του εγκεφάλου, το βλέπουμε να βγαίνει σε όλη την μετέπειτα ανθρώπινη ιστορία. Θυσίες ανθρώπων και ζώων σ΄ όλο τον κόσμο, πόλεμοι και το αίμα να χύνεται παντού σαν ποτάμι. Όλοι οι θεοί μοιάζουν τον άνθρωπο που τους δημιούργησε. Σκοτώνουν θέλουν θυσίες και αίμα. Δεν εξαιρείται και ο θεός των εβραίων και μετέπειτα δικός μας.
Οι θυσίες των ζώων είναι ένα σημαντικό θέμα που βρίσκεται παντού στη Γραφή γιατί «χωρίς χύση αίματος δεν γίνεται άφεση» (Προς Εβραίους 9:22). Όταν ο Αδάμ και η Εύα αμάρτησαν ο Θεός σκότωσε κάποια ζώα για να τους παρέχει ρουχισμό (Γένεση 3:21). Ο Κάιν και ο Άβελ έφεραν θυσίες ενώπιον του Θεού. Η θυσία του Κάιν δεν έγινε δεκτή γιατί έφερε καρπούς ενώ η θυσία του Άβελ έγινε δεκτή γιατί ήταν «τα πρωτότοκα των προβάτων του» (Γένεση 4:4-5). Μετά την υποχώρηση των υδάτων, ο Νώε θυσίασε ζώα στον Θεό (Γένεση 8:20-21).
Το αρνί είναι το ζώο που θυσιάζεται στις γιορτές που συνδέονται με την ανανέωση της φύσης ή την αναγέννηση Θεού και ανθρώπων: Ιουδαϊκό Πάσχα, Χριστιανικό Πάσχα, Ραμαζάνι. Στην θρησκευτική ιστορία των αρχαίων Βαβυλώνιων, Φοινίκων, Περσών, Αιγυπτίων, Ρωμαίων, Ινδών και άλλων αναφέρονται συνέχεια θυσίες, κυρίως ανθρώπων, αλλά και ζώων. Στην θρησκευτική ιστορία των αρχαίων Ελλήνων, Κελτών, Κινέζων και άλλων, αναφέρονται θυσίες κυρίως ζώων. Οι Ινδιάνοι είναι ίσως η μοναδική θρησκευτική παράδοση που δεν απαιτεί θυσίες. Οι Σαμάνοι (οι σοφοί των Ινδιάνικων φυλών) πληγώνουν σημεία του σώματός τους για να τρέξει αίμα, ή κρατούν μέρος από το αίμα των ζώων που έχουν σκοτωθεί για να τραφεί η φυλή, για να το προσφέρουν στους Θεούς και στους προγόνους.
Η απάντηση του Σιατλ, αρχηγού μιας φυλής Ινδιάνων στον Πρόεδρο της Αμερικής (Η.Π.Α) Φραγκλίνο Πήρς
Οι μόνοι ίσως που ζούσαν αρμονικά με την φύση ήταν οι ινδιάνοι της Αμερικής
Ας δούμε την απάντηση που έδωσε ο Σιατλ, αρχηγός μιας φυλής Ινδιάνων προς τον Πρόεδρο της Αμερικής (Η.Π.Α) Φραγκλίνο Πήρς (1853-1857), όταν ο τελευταίος ζήτησε από τον Σιατλ να πουλήσει στην κυβέρνηση τη γη του.
Ο ουρανός που μας φαίνεται αιώνιος και αμετάβλητος,
είχε πάντα ένα δάκρυ συμπόνιας για το λαό μου
τώρα όμως κάτι έχει αλλάξει.
Σήμερα (ο ουρανός) είναι καθαρός, αύριο ίσως σκεπαστεί με σύννεφα.
τα λόγια μου (όμως) είναι σαν τα αστέρια που ποτέ δεν αλλάζουν.
είχε πάντα ένα δάκρυ συμπόνιας για το λαό μου
τώρα όμως κάτι έχει αλλάξει.
Σήμερα (ο ουρανός) είναι καθαρός, αύριο ίσως σκεπαστεί με σύννεφα.
τα λόγια μου (όμως) είναι σαν τα αστέρια που ποτέ δεν αλλάζουν.
Ο Μεγάλος Αρχηγός της Ουάσινγκτον
μας στέλνει μήνυμα πως θέλει να αγοράσει τη γη μας.
μας στέλνει μήνυμα πως θέλει να αγοράσει τη γη μας.
Ρωτάω όμως :
Πώς μπορεί κανείς να πουλά ή να αγοράζει τον ουρανό
ή τη ζεστασιά της γης;
Πώς μπορεί κανείς να πουλά ή να αγοράζει τον ουρανό
ή τη ζεστασιά της γης;
Η ιδέα μας φαίνεται περίεργη.
Επειδή ακριβώς δε μας ανήκουν ούτε η δροσιά του αέρα ούτε και η διαύγεια του νερού.
Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να τα αγοράσετε;
Επειδή ακριβώς δε μας ανήκουν ούτε η δροσιά του αέρα ούτε και η διαύγεια του νερού.
Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να τα αγοράσετε;
Κάθε λαμπερή πευκοβελόνα… Κάθε αμμουδερή ακρογιαλιά
Κάθε κομματάκι ομίχλης… Κάθε ξέφωτο στα σκοτεινά δάση
Στη μνήμη του λαού μου, κάθε βούισμα εντόμου, είναι ιερό.
Είμαστε κομμάτι της γης, και αυτή πάλι ένα κομμάτι από μας.
Οι χυμοί που τρέχουν μέσα στα δέντρα μεταφέρουν τις μνήμες του ερυθρόδερμου ανθρώπου.
Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδελφές μας.
Κάθε κομματάκι ομίχλης… Κάθε ξέφωτο στα σκοτεινά δάση
Στη μνήμη του λαού μου, κάθε βούισμα εντόμου, είναι ιερό.
Είμαστε κομμάτι της γης, και αυτή πάλι ένα κομμάτι από μας.
Οι χυμοί που τρέχουν μέσα στα δέντρα μεταφέρουν τις μνήμες του ερυθρόδερμου ανθρώπου.
Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδελφές μας.
Το ελάφι, το άλογο, ο μεγάλος αετός είναι τ’ αδέλφια μας.
Οι απότομες, ψηλές κορυφές, τα καταπράσινα λιβάδια, η ζεστασιά του αλόγου, ο άνθρωπος, όλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια.
Οι απότομες, ψηλές κορυφές, τα καταπράσινα λιβάδια, η ζεστασιά του αλόγου, ο άνθρωπος, όλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια.
Αν δεχτούμε θα βάλω ένα όρο :
Ο λευκός άνθρωπος θα πρέπει να συμπεριφέρεται στα ζώα σα ναταν αδέρφια του.
Είμαι άγριος και δεν καταλαβαίνω γιατί ο λευκός αφήνει πίσω του Χιλιάδες Νεκρά Αγριοβούβαλα πυροβολώντας τα μόνο για το κέφι του μέσα από το σιδερένιο άλογό του που καπνίζει ενώ εμείς δε σκοτώνουμε παρά μόνο για να τραφούμε.
Τί είναι ο άνθρωπος χωρίς τα ζώα;
Αν εξαφανίζονταν όλα τα ζώα ο άνθρωπος θα πέθαινε
από μεγάλη πνευματική ερημιά.
Ό,τι συμβεί στα ζώα θα συμβεί σύντομα και στον άνθρωπο.
Ο λευκός άνθρωπος θα πρέπει να συμπεριφέρεται στα ζώα σα ναταν αδέρφια του.
Είμαι άγριος και δεν καταλαβαίνω γιατί ο λευκός αφήνει πίσω του Χιλιάδες Νεκρά Αγριοβούβαλα πυροβολώντας τα μόνο για το κέφι του μέσα από το σιδερένιο άλογό του που καπνίζει ενώ εμείς δε σκοτώνουμε παρά μόνο για να τραφούμε.
Τί είναι ο άνθρωπος χωρίς τα ζώα;
Αν εξαφανίζονταν όλα τα ζώα ο άνθρωπος θα πέθαινε
από μεγάλη πνευματική ερημιά.
Ό,τι συμβεί στα ζώα θα συμβεί σύντομα και στον άνθρωπο.
Το πλήρες κείμενο εδώ
Mammal lovers, vegetarian, vegans
Η δυσαρμονία του ανθρώπου με τη φύση δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Η θυσία κάθε αξίας στο χυδαίο κέρδος, δεν ήταν ποτέ πιο γενικευμένη. Η λαίλαπα του δυτικού χριστιανικού επεκτατισμού (καπιταλισμού), που κατάστρεψε κάθε αυτονόητη ιερότητα, δεν ήταν ποτέ πιο δύσοσμη και αποκρουστική.
Από τα παραπάνω σοφά λόγια βλέπουμε τη διτότητα της φύσης μας το ζώο και ο θεός. Ποιο άραγε θα αφήσετε να επικρατήσει μέσα σας; Είδαμε για την υπέρβαση οι μεγάλοι μύστες προσπάθησαν να επιβληθούν του ζώου υπερνικώντας τα ένστικτα του και την φύση του. Βασική αρχή τους ήταν οι καθαρές τροφές. Σχεδόν όλοι ήταν χορτοφάγοι.
Να δούμε τώρα τους βαθμούς καθαρών τροφών. Σε πρώτο στάδιο μπορούμε να αποφύγουμε να τρώμε τα θηλαστικά από όπου καταγόμαστε, τρώγοντας πουλερικά, ψαρικά και λοιπά ζωικά (mammal lovers). Σε δεύτερη φάση μπορούμε να απαλείψουμε τα πουλερικά τρώγοντας ζωικά υδρόβια, λαχανικά (vegetarian) . Σε τρίτη όλα τα ζωικά (vegans). Έτσι περιοριζόμαστε σε καθαρές ηλιακές τροφές. Δηλαδή όσπρια, ξηρούς καρπούς, φρούτα, λαχανικά. (Ορολογία και κατηγορίες χορτοφαγίας)
Για ένα που δεν ξέρει, ένα παρατεταμένο vegans διαιτολόγιο μπορεί να επιφέρει οργανικές βλάβες. Γι αυτό χρειάζεται εκτεταμένη γνώση διατροφολογίας. Απαραίτητα το σύμπλεγμα των βιταμινών Β. Πριν επιχειρήσετε παρατεταμένη κάθαρση καλό είναι να ενημερωθείτε από ειδικό. Επειδή η φύση μας είναι ζωώδης δεν είναι δυνατόν ένας σκληρά σωματικά εργαζόμενος ή αθλούμενος να είναι vegans ή vegetarian. Η θρησκεία μας έχει μια εξαιρετική πρόταση νηστειών με ικανοποιητικά πνευματικά αποτελέσματα για τον μέσο άνθρωπο. (Νηστειοδρόμιο 2016)
Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν χύθηκε τόσο αίμα όσο στην εποχή μας, τόσο ανθρώπινο όσο και ζώων. Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς το μέγεθος της κακοποίησης που υφίστανται τα ζώα στα κτηνοτροφικά εργοστάσια. Ο Paul McCartney είχε μοιραστεί την πασίγνωστη φράση: «Αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, όλοι θα ήταν vegetarian».
Όταν οδηγούν τα ζώα στα σφαγεία, αυτά διαισθάνονται έντονα τον κίνδυνο, ξέρουν τι τα περιμένει και νοιώθουν βαθύ φόβο. Αυτός ο φόβος προκαλεί μεγάλες διαταραχές στη λειτουργία των αδένων τους οι οποίοι εκκρίνουν τοξίνες εξαιτίας αυτής της έντονης ταραχής που το κάνουν ακατάλληλο για βρώση. Αυτές μολύνουν το φυσικό και το αστρικό μας σώμα.
Η βιομηχανική κτηνοτροφία Παράγει περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου από όλο τον τομέα των μεταφορών. Δηλαδή περισσότερο απ’ ότι όλα τα αυτοκίνητα, φορτηγά, τρένα, πλοία και αεροπλάνα μαζί. Καταλαμβάνει το 30% των παγκοσμίων αναγκών μας σε νερό. Καταλαμβάνει 45% της επιφάνειας της γης, ένα ποσοστό που αυξάνεται καθημερινά. 91% του Βραζιλιάνικου Αμαζονίου έχει αποψιλωθεί για να δημιουργηθούν καλλιεργήσιμες εκτάσεις για τροφές των ζώων. Δημιουργεί ‘νεκρές περιοχές’ στους ωκεανούς.
Ας νικήσουμε το ζώο που είναι μέσα μας, ας τρώμε κρέας μόνο όταν είναι ανάγκη, ας ξεπλύνουμε το αίμα από τα χέρια μας και να αφήσουμε το θείο να επικρατήσει στη ζωώδη φύση μας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.