Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Παράξενες δέσμες φωτός ορατές σε όλο τον κόσμο! (Βίντεο)

97a3ab68081c64b2ccc2387bf086847ce5c7ac1e


Οι περισσότερες από αυτές τις δέσμες του φωτός μοιάζουν με την περίφημη ακτίνα του φωτός που εκτοξεύτηκε από την κορυφή της Πυραμίδας του Κουκουλκάν και η οποία φωτογραφήθηκε από τον Hector Siliezar στις 24 Ιουλίου του 2009, ενώ έκανε τις διακοπές του στο Μεξικό.
Φαίνεται απίθανο ότι όλες αυτές οι δέσμες είναι μόνο φυσικά φαινόμενα, δυσλειτουργία φωτογραφικής μηχανής ή μια βλάβη ψηφιακής κάμερας .
Θα μπορούσε να είναι ότι η ηλιακή ακτινοβολία του ήλιου αλληλεπιδρά βαθιά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και η οποία εφάπτεται με τις μαγνητικές γραμμές του πλανήτη και αυτό που βλέπουμε ως μια δέσμη φωτός είναι στην πραγματικότητα τα ιονισμένα σωματίδια που φορτίζονται από το ηλιακό άνεμο του ήλιου ή κάτι άλλο συμβαίνει;
Η επόμενη φωτογραφία της ανατολής του ηλίου ελήφθη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο στο Φοίνιξ στις 17 Αυγούστου 2015.
Με την πρώτη ματιά, μια όμορφη εικόνα της ανατολής του ηλίου, αλλά υπάρχει κάτι παράξενο για να δείτε σε αυτή την εικόνα.

Στο πρώτο θα δείτε ότι ο ήλιος εκπέμπει μια σειρά φωτός που καταλήγει σε έναν κύκλο, όπως σκουληκότρυπα ή πύλη. Στη συνέχεια, κάτω από τον κύκλο, στη δεξιά γωνία της εικόνας, ένα κίτρινο άγνωστο αντικείμενο και επίσης υπάρχει άλλο ένα άγνωστο αντικείμενο που μπορείτε να δείτε ακριβώς πάνω από τον ήλιο.
5fe251ad4c71c6fd77a1deb8ab755f4f3041dbc8
a096e5b8f1cf21dab81917a3b5f0942b645c95b5
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι καθόταν στην τελευταία θέση στο αεροσκάφος, με κάμερα στραμμένη προς την ουρά, μακριά από τα φτερά και ότι ένας πιλότος καθόταν δίπλα του και δεν μπορούσε να εξηγήσει τα παράξενα αντικείμενα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. περίπτωση MUFON 69495. Σύνδεσμος για την φωτογραφία.
Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον ήλιο είναι ένας δεύτερος ήλιος ή ένα UFO που χρησιμοποιεί τον Ήλιο ως μια πύλη και το κίτρινο αντικείμενο είναι σκάφος ανίχνευσης;
Το κίτρινο αντικείμενο δεν είναι μια ηλιακή έκλαμψη  ή μια αντανάκλαση της κάμερας, επειδή οι εκλάμψεις του ήλιου και οι αντανακλάσεις της κάμερας εμφανίζονται  αρκετά διαφορετικά. Δείτε την φωτογραφία στα αριστερά.
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες αυτές οι δέσμες και τα παράξενα αντικείμενα κοντά στον ήλιο γίνονται ορατά κατά την ίδια περίοδο και  ότι οι εξωγήινες φυλές είναι υπεύθυνες για τα παράξενα φώτα στον ουρανό;
Σταθεροποιούν τη γη με αυτές τις ακτίνες, καθώς ο Nibiru / Planet X έρχεται όλο και πιο κοντά;
Οι τελευταίες μεγάλες δέσμες φωτός φωτογραφήθηκαν στο South Fort Myers Florida, ΗΠΑ, στις 15 Αυγούστου, 2015, και στην Civitavecchia στην Ιταλία στις 10 Αυγούστου του 2015.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα