Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

50 Γεγονότα σχετικά με τους σεισμούς και τους ψυχοπαθείς

50 Γεγονότα σχετικά με τους σεισμούς και τους ψυχοπαθείς

Υπάρχει κάτι συναρπαστικό για τους σειριακούς δολοφόνους και τους ψυχοπαθείς, επειδή είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να καταλάβουν τι τους κάνει να τσιμπηθούν. Εάν ενδιαφέρεστε να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό ενός δολοφόνου, διαβάστε το παρακάτω.
«Εμείς οι σειριακοί δολοφόνοι είναι οι γιοι σας, είμαστε οι σύζυγοι σας, είμαστε παντού. Και θα πεθάνουν αύριο περισσότερα παιδιά σας. "- Ted Bundy

50. Ασφαλής

Οι ψυχοπαθείς δεν αισθάνονται ενοχή για τις πράξεις τους και δεν αισθάνονται ενσυναίσθηση προς τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Αυτό είναι παρόμοιο με ένα «κοινωνικό», αλλά ένας πραγματικός ψυχοπαθής είναι πολύ τρομακτικός και ακόμη και επικίνδυνος. Ο Ted Bundy αναφέρθηκε λέγοντας: "Δεν αισθάνομαι ένοχος για τίποτα. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που αισθάνονται ενοχές. "

49. Το όνομα

Ο όρος "σειριακός δολοφόνος" επινοήθηκε από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του FBI Robert K. Ressler το 1971. Η σειρά Netflix "MINDHUNTER" βασίζεται στην αληθινή ιστορία των πρώιμων πρακτόρων του FBI που άρχισαν να συνειδητοποιούν τη φύση των σειριακών δολοφόνων

48. Ομαλός χειριστής

Οι ψυχοπαθείς αισθάνονται πολύ λίγα αληθινά συναισθήματα, αλλά πρέπει να είναι πολύ γοητευτικά. Ο σειριακός δολοφόνος Ted Bundy λέγεται ότι είναι πολύ χαρισματικός. Προσπάθησε ακόμη και να τρέξει για κυβερνήτη.

47. Δεν μπορεί να πάρει αρκετό

Ενώ τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν μετατρέπουν τα άτομα σε σειριακούς δολοφόνους, το 70% αυτών έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών.
Διαφήμιση

46. Το σκληρό καρύδι στο Crack

Ο Ted Bundy υποβλήθηκε σε ψυχολογική αξιολόγηση στη φυλακή της πολιτείας της Γιούτα. Από τότε που πήρε μαθήματα Ψυχολογίας στο κολλέγιο, ο Bundy ήξερε ακριβώς πώς να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για να χειριστεί τα αποτελέσματα για να τον κάνει εντελώς φυσιολογικό. Ο ψυχολόγος του, ο Δρ Carlisle, ήταν τόσο συναρπασμένος που κατέληξε να γράφει δύο βιβλία στο μυαλό των σειριακών δολοφόνων.

45. Μια σπάνια φυλή

Ευτυχώς, οι ψυχοπαθείς αντιπροσωπεύουν μόνο το 1% του πληθυσμού. Και πάλι, αυτό δεν είναι τόσο σπάνιο ...

44. Δεν φοβάμαι κανένα φάντασμα

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που σκοτώνει για χρήμα ή πάθος και έναν σειριακό δολοφόνο είναι ότι ένας πραγματικός ψυχοπαθής δεν φοβάται ποτέ τίποτα. Αυτό περιλαμβάνει την αλίευση από την αστυνομία ή τη δυνατότητα να περάσει η ζωή στη φυλακή. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν διαπίστωσε ότι ακόμη και ως μικρά παιδιά, οι ψυχοπαθείς δεν έχουν βιώσει ποτέ φόβο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τι φέρνουν τα θύματά τους. ΟΧΙ

Οι ψυχοπαθείς δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις δικές τους ενέργειες. Τείνουν να κατηγορούν άλλους ανθρώπους για τα λάθη τους. Σε πολλές περιπτώσεις, ένας δολοφόνος θα κατηγορήσει το θύμα ή κάποιον στη ζωή του για "το κάνει να το κάνει"

42. Ανατομία

Όταν μελετάτε τον εγκέφαλο των ψυχοπαθών με μια μαγνητική τομογραφία, τείνουν να έχουν μια πολύ λεπτή αμυγδαλή. Αυτό είναι το μέρος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για το ανθρώπινο συναίσθημα και αποθηκεύονται αναμνήσεις από αυτό που πρέπει να φοβάσαι. Σε μια εργαστηριακή μελέτη, όταν η αμυγδαλή απομακρύνεται από τον εγκέφαλο ενός αρουραίου, δεν θα φύγουν ποτέ. Θα ανεβαίνουν ακόμη και στην κορυφή μιας γάτας.

41. Το Doped Up

Όποιος έχει ερωτευτεί ξέρει πόσο εθιστικό μπορεί να είναι αυτό το αναζωογονητικό, χαρούμενο συναίσθημα. Λοιπόν, η χημική ουσία στον εγκέφαλο που προκαλεί αγάπη ονομάζεται «ντοπαμίνη». Αυτή η χημική ουσία προκαλεί επίσης τα παθιασμένα συναισθήματα της σφοδρή επιθυμίας, την επιθυμία να στοιχηματίσει και το κίνητρο για επιτυχία. Ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι οι σειριακοί δολοφόνοι και οι ψυχοπαθείς έχουν μια υπερβολική ποσότητα ντοπαμίνης που συμβαίνει στο μυαλό τους. Έτσι, είναι σχεδόν εθισμένοι στο να αισθάνονται ότι η ενθουσιασμένη ντοπαμίνη βιαστικά όλη την ώρα. Αν η ζωή είναι απλά "ΟΚ", και δεν αισθάνονται κάποιο είδος ικανοποίησης από την "νίκη" κάτι, βρίσκουν άλλους τρόπους για να ικανοποιήσουν τον εθισμό τους, όπως χειραγωγήσουν τους ανθρώπους για να πάρουν ό, τι θέλουν.

Διαφήμιση
40. Δεν μιλάω γι 'αυτό.

Όταν ρωτάς έναν ψυχοπαθή για ένα τραυματικό γεγονός από το παρελθόν τους, τείνουν να μην θέλουν να μιλάνε γι' αυτό. Ακόμη και αν ένα συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε τη συμπεριφορά τους ως παιδί, έχουν την τάση να το εμποδίζουν, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να μιλήσουμε για τα προβλήματα στη θεραπεία.

39. Ο Διακόπτης Off.

Το 2012, πραγματοποιήθηκε μια επιστημονική μελέτη σχετικά με τα συναισθήματα των ψυχοπαθών. Πρώτον, οι ερευνητές έδειξαν βίντεο κλιπ διαφόρων συναισθηματικών αλληλεπιδράσεων και δεν ένιωσαν τίποτα. Το χτύπησαν ακόμη και στο πίσω μέρος των χεριών τους με έναν πλαστικό χάρακα, ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός και παρόλα αυτά ο εγκέφαλός τους δεν κατέγραψε τον πόνο. Στη συνέχεια, ζήτησαν από τα εξεταζόμενα άτομα να προσπαθήσουν να συναισθήσουν με τα συναισθήματα σε μερικά βίντεο κλιπ. Έδειξαν σκηνές από κάποιον που ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε. Τέλος, το τμήμα του εγκεφάλου του ψυχοπαθή με αναμνήσεις πόνου φωτίζεται από τη μαγνητική τομογραφία. Αυτοί οι επιστήμονες θεωρούν ότι οι ψυχοπαθείς έχουν ένα "διακόπτη on and off" για τα συναισθήματά τους και έχουν περάσει τόσο πολύ κατάχρηση κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, ότι απλά επιλέγουν να κρατήσουν τα φώτα μακριά. Better Off Dead

Η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών πιστεύει ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί ένας σειριακός δολοφόνος. Πολλοί από αυτούς δέχονται τη ζωή στη φυλακή ή τη θανατική ποινή.

37. Dream World

Οι σειριακοί δολοφόνοι τείνουν να φαντάζονται για πολλά πράγματα. Βρίσκουν την άνεση που ζουν σε αυτό το φανταστικό μέρος στο μυαλό τους και δεν ξέρουν πώς να ελέγχουν την επιθυμία για παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Σε συνδυασμό με την έλλειψη συμπάθειας, γι 'αυτό πολλοί σειριακοί δολοφόνοι βιάζουν και υποχρεώνουν τις γυναίκες να κάνουν πραγματικά, πραγματικά παράξενα πράγματα.

36. Οι μεγαλύτεροι ψυχοπαθείς του κόσμου τείνουν να πιστεύουν ότι είναι οι "καλύτεροι" σε κάτι και αισθάνονται υπερβολικά αυτοπεποίθηση. Για παράδειγμα, ένας ψυχοπαθής που είναι ήπια καλός στον αθλητισμό μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι εξίσου ταλαντούχος με κάποιον στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

35. Πετάξτε το κλειδί

Ενώ κάποιοι εγκληματίες επικαλούνται την παραφροσύνη σε μια προσπάθεια να πάνε σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο αντί για φυλακή, τα αρχεία δείχνουν ότι όποιος ονομάζεται ψυχοπαθής από έναν ψυχολόγο παίρνει πραγματικά σκληρότερες τιμωρίες. Μια μελέτη έδειξε ότι οι δικαστές τους καταδικάζουν σε διπλάσιο χρόνο από το κανονικό ποσό της φυλακής, επειδή θεωρούν ότι αποτελούν σοβαρή απειλή για την κοινωνία.

Διαφήμιση

34. Moochers

Οι ψυχοπαθείς είναι πολύ εγωιστές άνθρωποι. Δεν μπορούν να αισθανθούν την αγάπη και χρησιμοποιούν μόνο τους ανθρώπους για αυτό που θέλουν. Τείνουν να ζουν έναν «παρασιτικό τρόπο ζωής» όπου περιμένουν άλλους ανθρώπους να πληρώσουν για τις ανάγκες τους.

33. Αθωότητα

Οι περισσότεροι σειριακοί δολοφόνοι είχαν σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν παιδιά.

32. Πού βλέπεις τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

Οι ψυχοπαθείς σχεδόν ποτέ δεν σχεδιάζουν για το μέλλον. Μπορούν να ισχυρίζονται ότι έχουν στόχους, αλλά είναι συνήθως εντελώς μη ρεαλιστικοί.

31. Η παγκόσμια έκθεση

Ο πρώτος γνωστός αμερικανικός σειριακός δολοφόνος ήταν ο Δρ. HH Holmes, ο οποίος στοχεύει τους ανθρώπους που επισκέπτονται την έκθεση του Παγκόσμιου Σικάγου το 1890. Σκότωσε τουλάχιστον 27 άτομα και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του. . Dark Fairy Tale

Ενώ ο Χολμς ήταν ο πρώτος που πραγματικά πιάστηκε, υπήρχαν σειριακοί δολοφόνοι πριν από τη δεκαετία του 1890. Οι ιστορικοί λένε ότι οι θρύλοι των λυκάνθρωπων και των βαμπίρ άρχισαν επειδή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τους τυχαίους και βίαιους θανάτους ανθρώπων στις πόλεις και τα χωριά τους. Κάποιος καλεί PETA

Ένα σημαντικό σημάδι ότι ένα παιδί είναι ένας σειριακός δολοφόνος είναι όταν σκοτώνουν τα ζώα. Οι γονείς του Jeffrey Dahmer ήξεραν ότι απολάμβανε τα ζώα που έβγαιναν, αλλά δεν φαινόταν να είναι περίεργο. Το Trifecta

Εκτός από τα βασανιστήρια στα ζώα, ένα βιβλίο που δημοσίευσε ο John Macdonald ενθάρρυνε τους γονείς να προσέχουν την ύγρανση των κρεβατιών μετά την ηλικία των 12 ετών και την πυρομανία ή την αγάπη να πυροδοτούν τα πράγματα. Αυτοί οι τρεις δείκτες - η σκληρότητα στα ζώα, η πυρομανία και η καθυστερημένη ύπνωση - έγιναν γνωστές ως Macadonald Triad. Αργότερα, η έρευνα έδειξε ότι η διαβροχή της κλίνης δεν συνδέεται στατιστικά με την πιθανότητα να γίνει ένας σειριακός δολοφόνος.

27. Έτσι Πάνω από αυτό

Οι Ψυχοπαθείς και οι Κοινωνιοπάθειες τείνουν να βαρεθούν πολύ εύκολα.

26. Δεν μπορώ ακόμη και

Οι ψυχοπαθείς είναι πολύ ανυπόμονοι. Θα έχουν μια βίαιη έκρηξη ακόμη και στις μικρότερες ενοχλήσεις.
25. Ο άνθρωπος της εταιρίας

Η κατηγορία # 1 σταδιοδρομίας που περιλαμβάνει τους ψυχοπαθείς είναι διευθύνων σύμβουλοι. Δεδομένου ότι είναι μεγάλοι στο χειρισμό, μπορούν να ανεβαίνουν τη σκάλα ως τσιπ "ναι άνθρωπος", και η εμπιστοσύνη τους μπορεί να τους βοηθήσει να φτάσουν μακριά. Κάποιες από τις άλλες καριέρες που είναι γεμάτες ψυχοπαθείς είναι δικηγόροι, αστυνομικοί και χειρουργοί.

24. Ο κ. Διευθυντής

Ένας άντρας που ονομάστηκε Paul Babiak ήταν συνέντευξη των στελεχών των επιχειρήσεων. Από περιέργεια, έκανε όλους να πάρουν το τεστ για την ψυχοπάθεια. Εντυπωσιακά, ένας στους 25 υποψήφιους επέστρεψε με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ψυχοπαθίας, που είναι πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο. Μερικοί από τους άλλους που πήραν τη δοκιμασία ήταν κάπου στα όρια. Αν αναρωτιέστε, ένα παράδειγμα μερικών από αυτές τις ερωτήσεις ήταν: "Απάντηση Ναι ή Όχι" Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ηλίθιοι ", ή" Νομίζω ότι είμαι καλύτερος από τους περισσότερους ανθρώπους ", ή" Ποτέ δεν αισθάνομαι ενοχή, είναι πάντα λάθος κάποιου άλλου ». "Δυστυχώς, ενώ πολλοί κοινωνιοπαθείς αναζητούν πεδία διαχείρισης, είναι πραγματικά τρομακτικοί διαχειριστές.

23. Ελάτε σε Μένα!

Οι ψυχοπαθείς έχουν όλα ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται «Fearless Dominance». Είναι επιθετικοί σε καταστάσεις όπου οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να υποχωρήσουν ενάντια σε σύγκρουση ή κίνδυνο. Αρχική σελίδα του γενναίου

Δεδομένου ότι οι ψυχοπαθείς και οι κοινωνιοπαθείς φαίνεται να είναι συνηθισμένοι σε θέσεις εξουσίας, το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Emory αποφάσισε να υπολογίσει αν οποιοσδήποτε πρόεδρος των ΗΠΑ υπήρξε ποτέ κοινωνικός. Έκαναν αυτή τη μελέτη το 2012 και διαπίστωσαν ότι ενώ κανένας πρόεδρος δεν εμπίπτει σε όλες τις κατηγορίες στον κατάλογο ελέγχου, όλοι έχουν τουλάχιστον δύο κοινά χαρακτηριστικά με τους σειριακούς δολοφόνους. τη γοητεία και την ατρόμητη κυριαρχία.

21. Το "πιο έξυπνο" άτομο στην αίθουσα

Έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι οι ψυχοπαθείς είναι παθολογικοί ψεύτες και είναι επίσης βέβαιοι. Αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι τόσο λαμπροί ψεύτες που ο καθένας γύρω τους πιστεύει ότι είναι κακό και ότι μπορούν να ξεπεράσουν σχεδόν όλους όσους βρίσκονται στον πλανήτη. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι δολοφονίες με ψέματα είναι συνήθως αρκετά ηλίθιοι και διαφανείς. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των σειριακών δολοφόνων έχει υποβαθμισμένο IQ

20. Στον Έλεγχο

Οι ψυχοπαθείς έχουν τρομερό έλεγχο παλμών. Δεν μπορούν να σταματήσουν από το να πάρουν τα πράγματα που θέλουν αμέσως.

19. Δεν υπάρχει χρόνος για πρωινό

Οι ψυχοπαθείς τείνουν να μην συνδέουν τη συγκίνηση με το σεξ. Είναι υπέροχα σε περίπτερα μιας νύχτας.

18. Til Death Do Us Part

Οι Serial Killers και οι Psychopaths συνήθως πηδούν πολύ γρήγορα στον γάμο, αλλά δεν μπορούν να δεσμευτούν σε μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτός είναι ο λόγος που θα ακούσετε ιστορίες σειριακών δολοφόνων που θα παντρευτούν πολλές φορές - ακόμα και μία φορά το χρόνο.

17. Ρύθμιση του Low Bar

Οι ψυχοπαθείς τείνουν να μην κατανοούν την έννοια των προτύπων όταν πρόκειται για χρονολόγηση. Ο Ted Bundy είπε στον θεραπευτή του ότι ποτέ δεν κατάλαβε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι βρήκαν ελκυστικές ο ένας στον άλλο. Εάν μια γυναίκα έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, αυτό το καθιστά εύκολο για έναν γοητευτικό σειριακό δολοφόνο να την σκουπίζει από τα πόδια της, αν δεν είναι παραδοσιακά όμορφη. Αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στο γεγονός ότι οι αστυνομικοί δολοφόνοι που προσκολλώνται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποφασίζουν είναι "ελκυστικοί", όπως το Bundy βρήκε ελκυστικό: οι γυναίκες με μακρά καστανά μαλλιά χωρίστηκαν στη μέση.

16. Μην διαβάσετε τα σχόλια

Στο YouTube και σχεδόν σε κάθε άλλη ιστοσελίδα που περιέχει ένα τμήμα σχολίων, σχεδόν πάντα θα υπάρχουν τράγλοι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι τρόλοι είναι πολύ συχνά κοινωνικοί ή ψυχοπαθητικοί. Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους ονομάζονται "σκοτεινή τριάδα", η οποία περιλαμβάνει επίσης τον σαδισμό και τον ναρκισσισμό. Για το λόγο αυτό, εάν βλέπετε ένα κατά λάθος μέσο σχόλιο, είναι καλύτερο να μην λαμβάνετε σοβαρά αυτούς τους ανθρώπους, επειδή αφιερώνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να κάνουν τους άλλους δυστυχισμένους.

15. Έρχεται στην οικογένεια ...

Ένας νευροεπιστήμονας που ονομάζεται James Fallon άρχισε να ενδιαφέρεται για ένα πιθανό σειριακό γονίδιο δολοφόνου, επειδή 7 άνθρωποι στην οικογένειά του ήταν δολοφόνοι, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης Lizzie Borden. Ενώ τα μέλη της οικογένειάς του όλα ελέγχθηκαν κανονικά, ήταν συγκλονισμένος να δει ότι ο εγκέφαλός του ήταν ψυχωσικός. Συνειδητοποίησε ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν έναν εγκέφαλο που γεννιέται για να γίνει ψυχοπαθής, αλλά δεν προκαλείται ποτέ από παιδική κακοποίηση ή τραύμα. Παρόλο που δεν έχει σκοτώσει κανέναν, ο Fallon παραδέχεται ότι στερείται συμπάθειας για άλλους ανθρώπους, ακόμα και τα δικά του παιδιά.

14. Πώς δεν συνέβη;

Όχι όλοι οι σειριακοί δολοφόνοι ανυψώθηκαν από τους κακοποιούς γονείς. Ακόμη και όταν τέθηκαν υπό τέλειες συνθήκες, οι άνθρωποι με ψυχωσικό εγκέφαλο μπορούν να περάσουν σχεδόν οτιδήποτε. Ο πατέρας του Jeffrey Dahmer έγραψε μια αυτοβιογραφία σχετικά με την εμπειρία του ως γονέα ενός σειριακού δολοφόνου και δεν μπορεί να καταλάβει από πού όλα πήγαν στραβά.

13. Τι μυρίζει;

Οι ερευνητές στο Σύδνεϋ, στην Αυστραλία συνειδητοποίησαν ότι τα τμήματα του εγκεφάλου που αναγνωρίζουν και θυμούνται μυρωδιές μπορεί να καταστραφούν στους ψυχοπαθείς. Διεξήγαγαν μια μελέτη με ραβδιά που καλύπτονταν με μυρωδιές που θα έπρεπε να είναι εύκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να ταυτοποιήσουν, όπως «πορτοκάλι», «δέρμα» και «καφές». Ενώ οι άνθρωποι με φυσιολογικό εγκέφαλο τα πήραν όλα σωστά, οι ψυχοπαθείς δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι από τις μυρωδιές ήταν. Αυτό έχει οδηγήσει ορισμένους ψυχολόγους να χρησιμοποιήσουν τη δοκιμή οσμής αντί για τα ερωτηματολόγια προσωπικότητας, επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο να ψεύδονται οι απαντήσεις.

12. Επιλέξτε ένα βραβείο

Οι σειριακοί δολοφόνοι παίρνουν συνήθως ένα "σουβενίρ" από τη σκηνή του εγκλήματος - είτε πρόκειται για εικόνες Polaroid του σώματος, παπούτσια, είτε κλειδαριές μαλλιών. Αυτό το τελετουργικό αφήνει συχνά ένα ίχνος αποδείξεων και καταλήγει να είναι δική τους αναίρεση.

11. Είναι έξω εκεί

Σύμφωνα με το FBI, υπάρχουν 35-50 ενεργοί σειριακοί δολοφόνοι που μόλις δεν έχουν πιαστεί.

10. Τι ζευγάρι ...

Κάθε φορά που ξαφνικά, θα έρθει μια ιστορία στις ειδήσεις όπου μια γυναίκα βοήθησε τον φίλο ή τον σύζυγό της να καλύψει το γεγονός ότι ήταν ένας σειριακός δολοφόνος για χρόνια. Υπάρχουν επίσης γυναίκες που ξεφεύγουν από το δρόμο τους για να γίνουν μάρτυρες και αργότερα ημερομηνίες που βρίσκονται στη φυλακή για δολοφονία. Οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος θα αναρωτιόταν πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού ανθρώπων που έχουν "Hybristophilia", η οποία είναι η ισχυρή έλξη για τους δολοφόνους. Ονομάζεται επίσης "Σύνδρομο Bonnie και Clyde."

9. Corpse Bride

Οι περισσότεροι σειριακοί δολοφόνοι έχουν πολύ υψηλό φύλο. Πολλοί από αυτούς είναι επίσης νεκροφιλικοί.

8. Ήταν Me

Πολλοί λίγοι σειριακοί δολοφόνοι έχουν αρκετή τύχη να γυρίσουν. Εντούτοις, ο Ed Kemper κάλεσε την αστυνομία να παραδεχτεί τα εγκλήματά του. Περίμενε στον τηλεφωνικό θάλαμο μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

7. Δεν λέτε;

Το Πανεπιστήμιο Cornell δημιούργησε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα αναλύει τις συνεντεύξεις με γνωστούς σειριακούς δολοφόνους, για να διαπιστώσει εάν υπήρχε κάποιο πρότυπο με τον τρόπο που όλοι μιλάνε. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δολοφόνοι έχουν την τάση να μιλούν στο παρελθόν. Λένε επίσης "um" πολύ περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, επειδή θέλουν να εμφανιστούν "κανονικοί" για να καλύψουν το γεγονός ότι είχαν προγραμματίσει τα ψέματά τους μπροστά από το χρόνο.

6. Μια μικρή Birdy Μου είπε ...

Η ίδια μελέτη του Πανεπιστημίου Cornell επίσης έβγαλε πώς να εντοπίσει ποιος είναι ψυχοπαθής στο Twitter, με βάση αυτό που λένε στα tweets τους. Τα πιο συνηθισμένα ψυχοσύνδετα προγράμματα περιλαμβάνουν την προσβολή και την ταλαιπωρία των ανθρώπων σε τακτική βάση ή γενικότερα τους τρολόγους.

5. Red White and Blue

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό σειριακών δολοφόνων στον κόσμο. Ο μεγαλύτερος αριθμός δολοφόνων φαίνεται να ζει στην Καλιφόρνια. (Ίσως όλοι αυτοί οι ψυχοπαθείς αυτοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα μπορούσαν να το κάνουν στο Χόλιγουντ και να γίνουν το επόμενο μεγάλο αστέρι.) Το πιστεύετε ή όχι, η πολιτεία του Maine δεν είχε ΚΑΝΕΙΣ σειριακούς δολοφόνους που ζούσαν εκεί τον 20ό αιώνα. Αρκετά αστείο, ο Στίβεν Κινγκ είναι από το Μέιν, και υπάρχουν πολλές ιστορίες φρίκης του.

4. Γεννημένος αυτός ο τρόπος 86% των σειριακών δολοφόνων είναι ετεροφυλόφιλοι. Υπάρχουν μερικοί γνωστοί ομοφυλόφιλοι δολοφόνοι, όπως ο John Wayne Gacy, αλλά είναι μειοψηφία. Το 84% είναι επίσης λευκό.

3. Πάρτε το Μαζί

Το FBI έχει 3 κατηγορίες σειριακών δολοφόνων: οργανωμένο, αποδιοργανωμένο και μικτό. Αυτό τους βοηθάει να προσδιορίσουν το είδος της εργασίας και της κοινωνικής ζωής που μπορεί να έχουν έξω από τη δολοφονία και βοηθά τους να τους οδηγήσουν στην αλίευση του δολοφόνου. Οι οργανωμένοι σειριακοί δολοφόνοι έχουν υψηλότερα ποσοστά επαγρύπνησης, καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες και συνήθως αφήνουν λιγότερα αποδεικτικά στοιχεία.

2. Ouch

Τουλάχιστον το 70% των σειριακών δολοφόνων είχε κάποιο τραύμα στο κεφάλι όταν ήταν παιδί. Υπάρχει συνήθως βλάβη στον προμετωπιαίο φλοιό, ο οποίος συνεπάγεται σχεδιασμό και κρίση. Σε συνδυασμό με μια λεπτή αμυγδαλή, είναι πολύ κυριολεκτικά θανατηφόρα.

1. Ο άγγελος του θανάτου

Ο Charles Edmund Cullen, γνωστός ως "ο άγγελος του θανάτου", εργάστηκε ως νοσοκόμα σε πολλά νοσοκομεία. Έπρεπε να συνεχίσει να αλλάζει δουλειές επειδή συνηθίζεται να εκτοξεύεται για «ύποπτη συμπεριφορά». Είναι ύποπτο, λέτε; Ο ίδιος ομολόγησε ότι δολοφόνησε 40 ηλικιωμένους ασθενείς στο New Jersey. Από τα έτη 1984 έως 2003, σκότωσε τα θύματά του με τη δηλητηρίαση των ασθενών τους με θάνατο με μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Ο ίδιος δήλωσε ότι ήθελε να ανακουφίσει τους ασθενείς από την ταλαιπωρία, όπως κάνει ένας άγγελος. Οι ειδικοί που έχουν ακούσει τις ψυχολογικές εξετάσεις μετά από καταδίκη πιστεύουν ότι μπορεί να είχε περισσότερους από 400 θύματα. Ο Cullen, ο οποίος μπορεί να κατέχει το θλιβερό τίτλο του πιο παραγωγικού δολοφόνου στην αμερικανική ιστορία, εκτίει προς το παρόν μια ποινή ισόβιας κάθειρξης


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα