Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣΘεωρία είναι η έννοια λογικής της εικασίας, εικάζεται από την εντύπωση πως είναι κάτι, και προσδοκά να βρει την αλήθεια της ζωής μέσω της λογικής του αισθητού σώματος.
Η αλήθεια της ζωής όμως είναι ασώματη,  η ψυχή.

Ο ρεαλιστής ανθρώπινος εγκέφαλος, είναι αυτός που αναγκάζει τους ανθρώπους να μην μπορούν να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια και όρια της πραγματικότητας που τους δημιουργεί το αισθητό τους σώμα και η λογική του..τα δίχτυα της φυλακής του matrix.

Την αλήθεια την νιώθουμε μέσα μας, το Αγαθό, που πηγάζει από την ψυχή.
Εμείς εδώ στη Γη με το αισθητό σώμα ακούμε την ψυχή όταν μας μιλά μέσα μας σαν μια ηχώ η ως μια έκλαμψη μέσα μας.
Αυτή λοιπόν είναι η αίσθηση και η διαίσθηση, οι οποίες μας παροτρύνουν στον λογισμό της ψυχής μας, να κατανοήσουμε μέσω του λογισμού αυτό που διαισθανθήκαμε ως ηχώ ή ως έκλαμψη ως αίσθηση και διαίσθηση μέσα μας να μας μιλά.


Και φτάνουμε στην διανόηση του λόγου της ψυχής, που είναι η Αρμονία αρχίζουμε να κατανοούμε τι ακριβώς βρίσκεται καλά κρυμμένο μέσα στο αισθητό μας σώμα και μας μιλά, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΤΤΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ όλες δηλαδή τις διττές μορφές του αισθητού σώματος μας που προέρχονται από το άλογο πνεύμα, οι οποίες μορφές διαχειρίζονται όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μας, την λογική μας, ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑ.


Η διανόηση λοιπόν του λόγου της ψυχής (Αρμονία) μας οδηγεί στην νόηση της ουσίας της ψυχής. Και η ουσία είναι ο πυρήνας της ψυχής, είναι ο Λόγος, Ουσιωδώς όμοιος με τον Φωτεινό Λόγο του Αρχέτυπου κόσμου που είναι Φως και Ζωή.

Ο Λόγος 
έλκεται από την Αρμονία, και λειτουργεί ως σύμβουλος προς εμάς, και τίποτα δεν μας το επιβάλλει, διότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε το μόνο γένος και είδος που έχουμε ελεύθερη επιλογή..και ο Λόγος που δρα ως σύμβουλος σε εμάς δεν κάνει ποτέ λάθος.Σε αντίθεση όλες οι άλλες άλογες ψυχές που δεν φέρουν τον Λόγο στην ψυχή τους δεν έχουν δική τους ελεύθερη επιλογή και οδηγούνται από τη φύση.

Όλα τα άλογα έμβια όντα λειτουργούν με την συλλογική συνείδηση του πνεύματος της φύσης, όπου όλα "ζουν" και κινούνται με την ίδια συλλογική λογική της φύσης που οδηγείται από την Αρμονία. 


Για παράδειγμα όλο το ζωϊκό βασίλειο δρα συλλογικά χωρίς ελεύθερη επιλογή σαν να τα οδηγεί το πνεύμα της φύσης,
αυτά, δεν τα κάνουν ούτε με την τέχνη ούτε με την επιστήμη αλλά από την φύση τους, όλα κάνουν το ίδιο.

Τα άλογα έμβια όντα, είναι και ονομάζονται άλογα, επειδή στερείται η ψυχή τους τον Λόγο, και οδηγούνται από τον πνευματικό λόγο της ψυχής των δυνάμεων της Αρμονίας αυτό που ονομάζουμε φύση.

morfeas sky


oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα