Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Μήνυμα από Ελλάδα προς Πακιστάν. Άρνηση αποδοχής απελαύνοντων σημαίνει στήριξη τρομοκρατίας.

Η επίσημη αναφορά του Πακιστάν που δεν δέχεται απελάσεις προς αυτό, αναφέροντας
ότι παραβιάζει μεταναστευτικούς νόμους του.


Στην Ευρώπη, υπηρεσίες ασφάλειας σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αυστρία, η Ιταλία  και Ελλάδα ανακάλυψαν την παρουσία των μελών της ομάδος L.e.T  . Πρόκειται για την τρομοκρατική ομάδα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις σε ξενοδοχεία στη Βομβάη το 2008.

Τα διεθνή ίχνη μελών της, φανερώνουν παρουσία στη Δύση σε μεγάλο βαθμό που φαίνεται να έχουν να κάνουν με την συλλογή κεφαλαίων, τον εφοδιασμό, διόδους διέλευσης και στρατολόγησης, δείχνει πως έχει καταφέρει να διεισδύσουν τα μέλη της στην Ευρώπη, υποδυόμενοι τους πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η σύλληψη, τον Απρίλιο του 2016 Πακιστανού υπήκοου με όνομα Mohammed Ghani Usman, εκτελεστικού στελέχους με ικανότητα κατασκευής βομβών, ο οποίος, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ελλάδος έφτασε στο ελληνικό νησί της Λέρου, τον Οκτώβριο του 2015 στην ίδια βάρκα με  δύο βομβιστές αυτοκτονίας που εμπλέκονται στις επιθέσεις του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την ελληνική αστυνομία, οι τρεις υποδυόταν τους πρόσφυγες με πλαστά Συριακά διαβατήρια.

Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλη εισροή προσφύγων από χώρες όπως η Συρία, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, πρόσφατα έστειλε μέσω του Ελληνικό ΥΠΕΞ ένα έντονο μήνυμα προς την Πακιστανική κυβέρνηση, προειδοποιώντας πως αν συνεχίζει να αρνείται να πάρει πίσω όλους τους παράνομους Πακιστανούς υπηκόους που διαμένουν στην Ελλάδα, θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπη με την προοπτική να κηρυχθεί "εξαγωγέας της τρομοκρατίας" .



Αυτού του είδους η προειδοποίηση  από την Ελλάδα, που διατηρεί (ακόμα) στενούς δεσμούς με το Πακιστάν, είναι μια ένδειξη των αυξημένων ανησυχιών της τρομοκρατίας που προέρχονται από την χώρα της Ανατολής προς εμάς.

Ομάδες όπως η Jamaat-ud-Dawa, με τρομοκρατικές δραστηριότητές στο Πακιστάν, είναι πλέον και στην Ελλάδα όπου προσπαθούν να κατηχήσουν την μουσουλμανική νεολαία σε εξτρεμιστική ιδεολογία για να κηρύξουν τζιχάντ κατά της Δύσης, επισημαίνεται από υπηρεσίες, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια τους στέλνουν ως υποδυόμενους πρόσφυγες, παράνομα, σε διάφορες χώρες για να προωθήσουν τους στόχους της ομάδας για την ριζοσπαστικοποίηση της Ευρωπαϊκής μουσουλμανικής κοινότητας και για συμμετοχή σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας


geopolitics

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα