Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

«Κόψε» αυτή την κακή συνήθεια και χάσε τα κιλά των διακοπών σε χρόνο «dt»... και μάλιστα χωρίς γυμναστική

«Κόψε» αυτή την κακή συνήθεια και χάσε τα κιλά των διακοπών σε χρόνο «dt»
Φθινοπώριασε, ήρθαν και τα πρώτα κρυάκια -ευτυχώς δεν κράτησαν και πολύ- και εσύ παλεύεις να χάσεις τα κιλά των διακοπών για να μπεις στα περσινά σου ρούχα.
Σε καταλαβαίνουμε, συμβαίνει σε όλες μας σχεδόν πάντα. Βασικά, για να είμαστε ειλικρινείς συμβαίνει πάντα δύο φορές το χρόνο. Μία τώρα και μία λίγο πριν βγούμε στην παραλία με το μπικίνι μας.
Και να που τώρα πάλι αρχίζουν οι σκέψεις να βασανίζουν το μυαλό σου. Ποιά δίαιτα να ακολουθήσεις, ποια είναι πιο αποτελεσματική, ποια θα σου πάρει λιγότερο χρόνο; Και άλλα τόσα ερωτήματα, που συνήθως όμως, μένουν αναπάντητα.
Οι ειδικοί μίλησαν και αποφάσισαν. Η λύση είναι μία. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις βάρος, είναι να
σταματήσεις να μιλάς γι’ αυτό. Όχι, δεν είναι αστείο. Μία πρόσφατη έρευνα της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής έδειξε πως οι συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους γύρω από το βάρος σου, είναι ένας από τους τρόπους που σε κάνουν να σαμποτάρεις την εικόνα σου και ενισχύεις τη σχέση σου με το φαγητό.
Το ''γιατί'' αρχίζει λίγα χρόνια πριν, τότε που ήσουν ακόμη παιδί. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν οι γονείς ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο, έχοντας εμμονή με το βάρος τους ή ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να κοιτάζονται συνεχώς στη ζυγαριά, τότε είναι πιο πιθανό τα παιδιά αυτά να αναπτύξουν και να υιοθετήσουν ανθυγιεινές στρατηγικές απώλειας βάρους, όπως είναι η δίαιτα ή το αντίθετο, η υπερφαγία δηλαδή.Από την άλλη όμως, είναι πολύ καλύτερα, εάν οι συζητήσεις για την εικόνα του σώματος εστιάζουν σε υγιεινές συνήθειες (όπως το πώς να τρώμε σωστά)χωρίς να καταλήγουν στη ζυγαριά.
Αν λοιπόν, ως παιδί ζούσες μία τέτοια κατάσταση, μάθε πως οι παιδικές συνήθειες δεν κόβονται, απλά προσπάθησε να μην ξαναμιλήσεις γι’ αυτό και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα