Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονιστική μαρτυρία στη Daily Mail από τον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών στην τραγωδία της Λίνδου



Αναφέρεται ότι έπεσαν από ύψος 120 μέτρων

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Ακρωτήρι Γκίνας, όταν ξαφνικά ένας δυνατός άνεμος έκοψε τα σχοινιά του θαλάσσιου αλεξίπτωτου με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να πέσουν στα βράχια και δύο από αυτά να σκοτωθούν ακαριαία και ένα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Πως ο Ελεύθερος Άνθρωπος μετατρέπεται σε Σκλάβο

 ''Ο άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος αλλά στη διάρκεια της ζωής μετατρέπεται σε σκλάβο !

Γιατί όταν ο άνθρωπος γεννιέται σε ένα κόσμο κόσμο που χαρακτηρίζεται από σκλαβιά, χάνει την ικανότητα να ψάξει και να βρει την ελευθερία του!

Έτσι , με τη μακροχρόνια σκλαβιά δημιουργείται στον άνθρωπο μία συνήθεια ή ένας δουλικός τρόπος ζωής που δεν θέλει πλέον να αλλάξει !

Άρα, τελικά, οι άνθρωποι παραμένουν σκλάβοι γιατί κάποτε, ενάντια στην εγγενή ανθρώπινη ελευθερία , κάποιοι Πολιτικοί ηγέτες εφάρμοσαν τη δουλεία !

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε...Αγωνιστείτε!

 


΄΄Στην κατάσταση της Αδράνειας , ο άνθρωπος αισθάνεται ανίκανος να κουνηθεί ή να ενεργήσει ! Συναισθηματικά, η Αδράνεια, σχετίζεται με τη κατάθλιψη ή τη πλήξη!

Όταν κάποιος παραμένει αδρανής, είναι υποψήφιος για τον καταθλιπτικότερο και τον πληκτικότερο τρόπο ζωής ! Η κατάθλιψη και η πλήξη οδηγούν σε έλλειψη πρωτοβουλιών , σε παθητική συμπεριφορά , σε αρνητικές σκέψεις ! Το αποτέλεσμα είναι εσωτερική αναστάτωση και καθημερινότητα γεμάτη από εκκρεμείς σχέσεις που οδηγούν στο πουθενά και προκαλούν πόνο και άρνηση !
Αναζητήστε αυτό που θέλετε πραγματικά , και , αφού νοιώσετε αυτό που αισθάνεστε, προσπαθήστε να το κερδίσετε ! Μη προσκολλάστε στα γνωστά και τετριμμένα…. Χαρίστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αγωνιστείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε !

Δέκα χρήσεις επιβίωσης του συνδετήρα

 

Μια από τις καλύτερες δεξιότητες επιβίωσης που πρέπει να κατέχουμε είναι αυτή της μετατροπής καθημερινών αντικειμένων σε εργαλεία για πολλαπλές χρήσεις. Ο συνδετήρας είναι ένα αντικείμενο που προσφέρεται εξαιτίας του σχήματος του για να το αξιοποιήσουμε σε ένα μεγάλο αριθμό εργασιών.

1. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πιαστράκι του φερμουάρ.

2. Στη θέση ενός κουμπιού όπως η παραμάνα.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ο επικεφαλής της επιχείρησης Warp Speed και το Ίδρυμα Gates προωθούν τη βιοηλεκτρονική και τα εμβολιαστικά επιθέματα μικροβελόνων

 


Του Derrick Broze

Για την κατανόηση των στόχων της επιχείρησης Warp Speed, πρέπει πρώτα να κατανοηθεί ο Δρ. Moncef Slaoui και οι σχέσεις του με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) και το Ίδρυμα Gates.

Στα μέσα Μαΐου, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι διορίζει τον Δρ. Moncef Slaoui, πρώην στέλεχος της κατασκευάστριας εμβολίων GlaxoSmithKline, για να ηγηθεί της Επιχείρησης Warp Speed, της συνεργασίας δηλαδή μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που θέσπισε η κυβέρνηση Trump, για την ταχεία ανάπτυξη και την διανομή εμβολίων του COVID-19. Ο Δρ Slaoui ήταν καθηγητής Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Mons στο Βέλγιο. Ο Σλάουι απέκτησε διδακτορικό στη Μοριακή Βιολογία και Ανοσολογία από το Πανεπιστήμιο Libre de Bruxelles του Βελγίου και ολοκλήρωσε τις μεταδιδακτορικές σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Μετά το πέρας των σπουδών του ο Slaoui εντάχθηκε στη φαρμακευτική βιομηχανία, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GlaxoSmithKline από το 2006 έως το 2015. Ο Slaoui συμμετείχε σε αρκετούς ανώτερους ερευνητικούς ρόλους (R&D) της GlaxoSmithKline κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία, και ως πρόεδρος των Παγκόσμιων Εμβολίων (Global Vaccines).

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ....

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μηχανική προσέγγιση της ζωής
Η προσέγγισή μας στη ζωή γίνεται σήμερα ολοένα και πιο μηχανική. Ο βασικός στόχος μας είναι να παράγουμε πράγματα και στη διαδικασία αυτής της ειδωλολατρίας των πραγμάτων μεταμορφώνουμε τους εαυτούς μας σε εμπορεύματα. Συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους σαν να ήταν αριθμοί. Το ερώτημα εδώ δεν είναι κατά πόσο τους συμπεριφερόμαστε καλά και αν είναι καλοταϊσμένοι (μπορεί κανείς να συμπεριφέρεται καλά και στα αντικείμενα)- το ερώτημα είναι κατά πόσο οι άνθρωποι είναι πράγματα ή έμβια όντα. Οι άνθρωποι αγαπούν τα μηχανικά μαραφέτια περισσότερο από τα έμβια όντα. Προσεγγίζουμε τους ανθρώπους νοητικά-αφαιρετικά. Ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους σαν αντικείμενα, τα κοινά τους χαρακτηριστικά, τους στατιστικούς κανόνες της μαζικής συμπεριφοράς, και όχι για τα ζωντανά άτομα.
Όλα αυτά συμβαδίζουν με τον συνεχώς αυξανόμενο ρόλο των γραφειοκρατικών μεθόδων. Σε τεράστια κέντρα παραγωγής, τεράστιες πόλεις, τεράστιες χώρες, οι άνθρωποι διοικούνται σαν να ήταν πράγματα- οι άνθρωποι και οι διοικητές τους μετασχηματίζονται σε πράγματα και υπακούν στους νόμους των πραγμάτων. Όμως ο προορισμός του ανθρώπου δεν είναι ένα πράγμα. Καταστρέφεται αν γίνει πράγμα- και προτού συμβεί αυτό, φτάνει σε απόγνωση και επιθυμεί να σκοτώσει κάθε ζωή.

Η «μαγική» δύναμη του ήχου και της μουσικής...

 

Οι ήχοι είναι μια ισχυρή ενέργεια. Κάθε ήχος είναι μια δόνηση που δημιουργείται από κύματα που ταλαντώνονται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Στις αρχαίες τελετουργίες, οι λέξεις, οι ήχοι και τα σχήματα συνδυάζονταν για να πετύχουν κάτι συγκεκριμένο. Κάθε γράμμα μιας λέξης σηματοδοτούσε έναν ήχο και κατέγραφε έτσι το άκουσμα αυτού του ήχου. Κάθε ήχος είχε μια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Οι αρχαίοι φαίνεται πως πίστευαν πώς υπήρχε μια μαγική διάσταση στη μουσική, μια σχέση μεταξύ άυλου και υλικού που διαφαίνεται, μεταξύ άλλων, και στους μύθους που σχετίζονται ακόμα και με κτίση πόλεων ή τειχών.

Ο θεός Πάνας με την άγρια φωνή του τρομοκρατούσε τους εχθρούς του και τους έτρεπε σε φυγή (πανικός), ενώ με τη μουσική του αυλού του προσέλκυε τις νύμφες, που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο άκουσμα της μουσικής του.

Οι αρχαίοι Έλληνες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο για την ανάδειξη της μουσικής ως θεραπευτικού μέσου. Μέσω της αρχής του συντονισμού, ο ήχος δρα θεραπευτικά, διεισδύοντας σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο ήχος μπορεί να επιβραδύνει και να ρυθμίσει τα εγκεφαλικά κύματα καθώς και να επηρεάσει συγκεκριμένα όργανα αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό, σε κυτταρικό επίπεδο. Ίσως για αυτό τον λόγοήδη από την Αρχαιότητα ήταν ευρύτατα διαδεδομένη η θεραπεία ασθενειών με τη χρήση επαναλαμβανόμενων ήχων.

Η σημασία του οβολού στους νεκρούς.

Είναι γνωστή η συνήθεια στα αρχαία χρόνια να τοποθετείται στο στόμα του νεκρού ένας οβολός (νόμισμα χάλκινο ίσο με το 1/6 της τότε δραχμής), για να πληρωθούν τα ναύλα του νεκρού στον περαματάρη Χάροντα. Αυτήν την δοξασία την ενστερνίστηκαν όλοι : ιστορικοί, ερευνητές και αρχαιολόγοι. Άλλωστε τα συγγράμματα όλων των αρχαίων, μιλούσαν πάνω σ΄ αυτήν την εκδοχή. 

Κι αν όπως σατιρίζει ο Λουκιανός στο "ΠΕΡΙ ΠΕΝΘΟΥΣ" κάποια φορά δεν έβαζαν τον οβολό μη έχοντας πληρώσει τα ναύλα ο νεκρός ...θα γύριζε πίσω; Δηλαδή με άλλο σκεπτικό τους έβαζαν τον οβολό για να τους στείλουν στον αγύριστο; Άρα η όλη ιστορία που στήθηκε για να δικαιολογήσει τον ναύλο με τον οβολό, ήταν γελοία και επιπόλαια. 

¨Παλαιοί Θεοί¨ Ευλογία ή Κατάρα για την Ανθρωπότητα;

  Αν ψάξουμε στην μυθολογία των αρχαίων λαών, θα συναντήσουμε παντού ιστορίες για τους Θεούς που ήρθαν από τα άστρα και οι περισσότεροι εξ΄αυτών  ζητούσαν αίμα ζώων ή ανθρώπων στις θυσίες τους, από τους Βαβυλωνίους και Σουμεριακούς Θεούς, έως τους Ανουνάκι των Μάγιας και τους Ολύμπιους. Σε όλες τις μυθολογίες έχουμε αναφορές για αίμα στις θυσίες. Αν οι Θεοί δεν έπαιρναν ενέργεια από τις αιματοβαμμένες θυσίες τότε θύμωναν και προκαλούσαν καταστροφές και κατακλυσμούς.  Ο Πλάτωνας στον Κριτία μας λέει σχετικά για μια εισβολή στο παρελθόν, ενοχοποιώντας τους θεούς: «Όταν το θεϊκό αποδυναμώθηκε από το θνητό, τότε οι θεοί υπέπεσαν στην ασχημοσύνη. Ο Ζευς συγκέντρωσε όλους τους θεούς στην πιο ευγενική τους κατοικία, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και έχει θέα σε ότι συμμετέχει στο γίγνεσθαι. Και έχοντας συγκεντρώσει αυτούς, είπε…» δεν θα μάθουμε πότε αυτό που ο Πλάτωνας ήθελε να κάνει τον Κριτία να πει. Το κείμενο σταματά εδώ. Θα έπρεπε να αντιμετώπιζαν κάποια σοβαρή κατάσταση οι Θεοί για να μαζευτούν εκεί που κατασκευάζονται τα γίγνεσθαι (πιθανά μέλλοντα). Το αποτέλεσμα είναι  ότι μια μεγάλη καταστροφή στο παρελθόν αφάνισε το 97% των θηλαστικών του πλανήτη.   


Ασκληπιός, ο πρώτος θεραπευτής της ψυχής διά μέσου των ονείρων

            Ιατρέ του πόνου μας, Ασκληπιέ, ξεκινώ το εγκωμιό σου, υιέ του Απόλλωνος, που αναδύθηκες μέσα από την θεϊκή Κορωνίδα από το Δώτιο πεδίο, κόρη του Βασίλια Φληγύα Μέγας στην ανθρωπότητα, Κατευναστή των σκληρών δεινών, και έτσι σε καλωσορίζω, Δάσκαλε. Με τον ύμνο αυτό δέομαι προς Εσέ.

                Ο Ασκληπιός, υιός της Κορωνίδας και του Απόλλωνος, ήταν ένας ευγενικός θεραπευτής και διδάσκαλος. Τα θεραπευτικά ιερά του ξεπερνούσαν σε αριθμό τα 300 και κάποια από αυτά λειτουργούσαν για περισσότερο από 1000 χρόνια. Από τη Μ.Ασία μέχρι τη Ρώμη οι ασθενείς από όλες τις κοινωνικές τάξεις συνέρρεαν για να θεραπεύσουν ασθένειες σωματικές ψυχολογικές ή πνευματικές που δεν επιδέχονταν άλλη θεραπεία.
 Το είδος της θεραπείας που λάμβανε χώρα στα Ασκληπιεία ονομαζόταν "Εγκοίμηση" και είχε ως εξής: Εξαγνισμό μέσω νηστείας, Κάθαρση μέσα από τραγωδίες και Θεραπεία μέσω των ονείρων. Οι αρχαίοι πίστευαν πως ο θεός επισκέπτονταν τον ασθενή με τη μορφή του ή με τη μορφή ζώου (θηριομορφισμός του θεού), ως φίδι, σκύλος ή πετεινός.

 Ένα από τα σημαντικότερα Ασκληπιεία της εποχής ήταν η Επίδαυρος. Στην Επίδαυρο αρχικά οι ασθενείς εξαγνίζονταν και έπειτα  περίμεναν μέσα στο "άβατον του Ασκληπιού", το πρώτο όνειρο που θα τους επισκεπτόταν. Το Άβατον ήταν ο θάλαμος της ύπνωσης. Κατά την ύπνωση τους στο άβατο, ο ασθενής οδηγείτο σ ένα στενό θάλαμο που τον περιέκλειε σαν μήτρα. Εκεί περίμενε επί ώρες ή επί ημέρες, για το θεραπευτικό όραμα όπου ο Ασκληπιός θα έκανε την εμφάνισή του - ως θεός, άντρας, αγόρι, φίδι ή σκύλος. Ο θεός άγγιζε το σημείο που έπασχε και έδινε συμβουλές στον ασθενή. Έτσι επιτυγχάνονταν η θεραπεία. Αυτή ήταν η λεγόμενη "επιφάνεια", δηλαδή η επίσκεψη του θεού μέσω ενός θεραπευτικού ονείρου.

Σαβαώθ, Σετ, Τυφών και ο Γάιδαρος

 Οι συμβολισμοί απ΄αρχαιοτάτων χρόνων σε όλες τις θρησκείες και τα ιερατεία των εθνών, έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στο να ελέγξουν πνευματικά τον άνθρωπο περνώντας του υποσυνείδητα μηνύματα.

Οι θρησκευτικοί και μυθολογικοί συμβολισμοί όχι μόνον δεν είναι τυχαίοι, αλλά έχουν καθοριστεί από σκοτεινά ιερατεία στο βάθος των χιλιετηρίδων, με γνώσεις σε συμπαντικά αρχέτυπα ώστε μόνο οι μυημένοι – γνώστες  να έχουν την ικανότητα να τα χρησιμοποιούν προς όφελός τους.
Στην παρούσα ανάρτηση θα αναλύσουμε τρεις σκοτεινές θεότητες διαφορετικών λαών, (Σαβαώθ, Σετ, Τυφών) με κοινό συμβολισμό τον Όνο, τον γνωστό σε εμάς γάιδαρο.

 
                 Ο έβδομος άρχων των Οφιανών δαιμόνων, Θαφαβαώθ ή Ονοήλ ήταν ονοκέφαλος αλλά και ο Σαβαώθ των Εβραίων κατά τους Έλληνες ήταν ¨άνθρωπος όνου μορφήν έχων¨. Ίσως γιατί το γνωστό σε εμάς όνομα Σαβαώθ, στην πραγματική του προφορά είναι Τσεβαώθ – Ιαβέ – Γιαχβέ. Το όνομα Τσεβαώθ αποτελείται από τις λέξεις Τσε – βαώθ, όπου το Τσε είναι αναγραμματισμός του Σετ βαώθ, δηλαδή του σκοτεινού αιγυπτιακού θεού Σετ που και αυτός ήταν ονοκέφαλος μαζί με τους 72 εταίρους του, που είναι εξάλλου και ο αριθμός των μελών του Ύπατου Σιωνιστικού Συμβουλίου. 72 είναι και οι βασιλείς Νεφελίμ, όλοι τους ζωοκέφαλοι τους οποίους χρησιμοποίησε ο Σολομώντας για να χτίσει το ναό του.

Η σύζευξη των Αντιθέτων

 























Στον Εκκλησιαστή διαβάζουμε: «Όλα τα πράγματα έχουν δύο πόλους, τον ένα ενάντια στον άλλο». 

Φως-σκοτάδι, Χαρά-λύπη, πείνα-κορεσμός. Είναι αξεχώριστα, μολονότι το ένα φαίνεται να είναι ενάντια στο άλλο, δηλαδή δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο, όπως δεν μπορείς να έχεις ένα ραβδί με μια μόνο άκρη. Τα αντίθετα, αν τα ονομάσουμε δεξί και αριστερό εξασκούν δύναμη εναλλάξ. Προσέξτε πως αν έχουμε ένα εκκρεμές και έχει μετακινηθεί απόλυτα στα δεξιά, το δεξί γίνεται πάρα πολύ αδύναμο, και αρχίζει να έχει δύναμη το αριστερό, και αντίστροφα.

Όλα τα φαινόμενα, όλα τα γεγονότα, όλη η γήινη ζωή εκδηλώνονται ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις, ή αντίθετους πόλους που κινούνται πότε προς τη μία κατεύθυνση, πότε προς την άλλη, έτσι που ο πόλεμος   ακολουθεί την ειρήνη και η ειρήνη τον πόλεμο, η έλλειψη ακολουθεί την αφθονία και η αφθονία την έλλειψη και πάει λέγοντας.


Στον αρχαίο ιερό ναό των Δελφών, ήταν γραμμένες δυο φράσεις που διάβαζαν εκείνοι που έμπαιναν στο μαντείο για συμβουλή. «Γνώθι σαυτόν» και «Μηδέν άγαν». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να κάνει ή να δίνει πάρα πολλά. Σημαίνει «τίποτα σε ακρότητα, με υπερβολή». Πρώτα ο άνθρωπος πρέπει να γνωρίσει τον εαυτό του (η αυτογνωσία φυσικά περιλαμβάνει και να γνωρίσεις τα αντίθετα μέσα σου) και μετά δεν πρέπει να φτάνει ποτέ στα άκρα –δηλαδή όταν γνωρίσει τον εαυτό του, θα γνωρίσει και τι είναι τα άκρα στον εαυτό του. Τα ενάντια είναι κλέφτες διότι ότι κτίζεται πάνω στο ένα, υπονομεύεται από το άλλο. Αλλά ότι κτίζεται στο κέντρο δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς. Γι’ αυτό, πολύ συχνά στα αρχαία σύμβολα, βρίσκουμε τα δύο ενάντια στις δύο πλευρές και την τρίτη δύναμη στο μέσον.

Το να είσαι ικανός να κάνεις ένα πράγμα τη φορά... αυτό είναι ιδιότητα του Ανθρώπου, όχι του ανθρώπου σε εισαγωγικά

 


«Όταν κάνεις ένα πράγμα», μου είπε μια μέρα ο Γκουρτζίεφ, «να το κάνεις με όλο τον εαυτό σου. Ένα πράγμα τη φορά. 

Τώρα, κάθομαι εδώ και τρώω. Για μένα, τίποτε άλλο δεν υπάρχει στον κόσμο αυτή τη στιγμή εκτός από αυτό το φαγητό, αυτό το τραπέζι – τρώω με όλη μου την προσοχή. Έτσι πρέπει να κάνεις κι εσύ, σε καθετί. 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ & ΕΛΠΙΔΑ

 


Είστε θνητοί, και κάποια μέρα θα πεθάνετε. Εκείνος, πάνω στον οποίο κολλάει η προσοχή σας, είναι ο γείτονας σας· κι αυτός επίσης θα πεθάνει.

Προς το παρόν, όταν υποφέρετε, το μεγαλύτερο μέρος του πόνου σας είναι «μάταιος, ανώφελος πόνος»· προέρχεται από συναισθήματα θυμού, ζήλιας και μνησικακίας απέναντι στους άλλους.

Αν αποκτήσετε δεδομένα έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε πάντοτε το αναπόφευκτο του θανάτου των άλλων και του δικού σας, τότε θα έχετε ένα συναίσθημα συμπόνιας για τους άλλους, και θα είστε δίκαιοι απέναντί τους, καθώς οι εκδηλώσεις τους που σας δυσαρεστούν, είναι μόνο γιατί εσείς ή κάποιος άλλος τους πάτησε τον κάλο ή επειδή οι δικοί σας κάλοι είναι ευαίσθητοι.

Και μετά τις καραντίνες έρχεται η «μεγάλη επανεκκίνηση»

 

Οι καραντίνες του 2020 προσφέρουν πιθανώς μια προεπισκόπηση του πώς θα λειτουργεί αυτό το νέο σύστημα που οραματίζεται μια αναδυόμενη τυραννική τεχνοκρατία

του Antony P. Mueller

Με το που ξέσπασε η πανδημία του κορωνoϊού, τα lockdown επιτάχυναν την εφαρμογή κάποιων σχεδιασμένων πλάνων για τη δημιουργία μιας λεγόμενης νέας παγκόσμιας τάξης. Υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), οι υπεύθυνοι για τη χάραξη της παγκόσμιας πολιτικής υποστηρίζουν μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset) με την πρόθεση να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τεχνοκρατία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη, το WEF συμμετείχε στο «Event 201» στην άσκηση αντιμετώπισης πανδημιών υψηλού κινδύνου, που διοργανώθηκε από το Κέντρο John Hopkins.

Αυτή η επερχόμενη τεχνοκρατία συνεπάγεται τη στενή συνεργασία μεταξύ των επικεφαλής της ψηφιακής βιομηχανίας και των κυβερνήσεων. Με προγράμματα όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και η υγειονομική περίθαλψη για όλους, το νέο είδος διακυβέρνησης συνδυάζει τον αυστηρό κοινωνικό έλεγχο με την υπόσχεση μιας ολοκληρωμένης «κοινωνικής δικαιοσύνης».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΝΑ POINT SYSTEM ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Άσκηση στην εποχή το κορωνοϊού: Παν μέτρον άριστον

 


Ξέρουμε ότι η άσκηση βοηθάει στη μείωση των καρδιακών επεισοδίων και άλλων ασθενειών και ότι διατηρεί τους μυς και τα οστά υγιή και δυνατά. Επίσης ξέρουμε ότι η άσκηση, είτε αερόβια είτε με αντιστάσεις, αυξάνει των αριθμό των τριχοειδών αγγείων, μια διαδικασία που καλείται αγγειογένεση. Ακόμη ξέρουμε ότι η άσκηση αυξάνει τον αριθμό των μιτοχονδρίων, των οργανιδίων που παράγουν ενέργεια μέσα στα κύτταρά μας και βελτιώνει τη λειτουργίας τους -π.χ. η διαλειμματική προπόνηση αλλάζει την έκφραση πολλών γονιδίων και ενισχύει την ικανότητα των μιτοχονδρίων κατά 50-70%.

Τραγωδία στη Ρόδο: Ετσι βρήκαν τον θάνατο τα δύο παιδιά πάνω στα βράχια- Κόπηκε το σκοινί του αλεξίπτωτου

 



Στη σύλληψη ενός 51χρονου προχώρησαν οι Αρχές για την τραγωδία στη Ρόδο που κόστισε τη ζωή σε δύο ανήλικα παιδιά

Συνελήφθη από τις Αρχές ο 51χρονος εκ εκμισθωτής θαλάσσιων μέσων αναψυχής για την τραγωδία στη Ρόδο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανήλικων παιδιών και το σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου.

Πως ετοιμάζουμε το περίφημα χρυσό γάλα με βάση το κουρκούμι

 


Κουρκούμι – Αν και έχουν δημοσιευτεί πάρα πολλές μελέτες για το κουρκούμι και την κουρκουμίνη και πάλι λίγα είναι.
Το κουρκούμιτο χρυσό μπαχαρικό που έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα από παραδοσιακές-λαϊκές  ιατρικές αλλά και από την Ayurveda για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, όπως γυναικολογικά προβλήματα, γαστρικά προβλήματα, ηπατικές διαταραχές, λοιμώξεις και μολυσματικές ασθένειες και διαταραχές του αίματος, καρδιακές παθήσεις και παθήσεις του πεπτικού συστήματος, σήμερα η σύγχρονη επιστήμη του παράσχει την επιστημονική βάση ώστε να γίνεται χρήση του για όλες αυτές αλλά και για πολλές  διαταραχές του οργανισμού μας.
Η τρέχουσα έρευνα έχει επικεντρωθεί στις αντιοξειδωτικές, ένα από τα πολλά οφέλη του κουρκουμιού και του χρυσού γάλατος είναι η βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου, η αντιοξειδωτική δράση του οποίου βοηθά στην πρόληψη εκφυλιστικών εγκεφαλικών παθήσεων, όπως η άνοια και η νόσος του Alzheimer, ενώ παράλληλα βοηθάει την ενίσχυση της μνήμης και τη μείωση των συμπτωμάτων του άγχους,
τις ηπατοπροστατευτικές,
τις αντικαταθλιπτικές, το χρυσό γάλα ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ήπιας κατάθλιψης και του άγχους, βοηθάει στην τόνωση της διάθεσής μας και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα,

"Η ανθρώπινη συνείδηση ​​δημιουργείται από το «ενεργειακό πεδίο» του εγκεφάλου"

 Καθηγητής νευροεπιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Surrey ισχυρίζεται ότι έχει λύσει το μακροχρόνιο μυστήριο του τι δημιουργεί την ανθρώπινη συνείδηση.  

Σύμφωνα με τον Δρ Johnjoe McFadden, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται από τους νευρώνες του εγκεφάλου είναι αυτό που παράγει αυτό το μοναδικά ανθρώπινο γνώρισμα. Η ανθρώπινη συνείδηση ​​δημιουργείται από το «ενεργειακό πεδίο» του εγκεφάλου που προέρχεται από τα ηλεκτρικά σήματα των νευρώνων του οργάνου, ισχυρίζεται... 

Τεράστιες έρευνες έχουν αποκρυπτογραφήσει γιατί οι άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξή τους, ενώ άλλα ζώα δεν το γνωρίζουν. 

Προηγούμενες προσπάθειες να το καταλάβουμε αφορούσαν το πνευματικό και το υπερφυσικό, συμπεριλαμβανομένης της υπόδειξης ότι προέρχεται από τη ψυχή.

Ο καθηγητής McFadden βασίζει τη θεωρία του, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Neuroscience of Consciousness , σε γνωστό επιστημονικό γεγονός. 

Υψώματα Γκολάν: Ανακαλύφθηκε ελληνική επιγραφή σε λίθο που καθόριζε τα όρια των δήμων

 


Οκτώβριος 28, 2020.

Στην διάρκεια σωστικών ανασκαφών ενός πανδοχείου των Μαμελούκων του 14ου αιώνα,  κοντά σε ισραηλινό στρατόπεδο στη Νάφα, ανακαλύφθηκε ένας λίθος ο οποίος με χαραγμένες λέξεις στην ελληνική γλώσσα καθόριζε τα όρια μεταξύ δύο κοινοτήτων.

 Το αξιοσημείωτο είναι, όπως αναφέρει η ισραηλινή «The Times of Israel» ότι στην ελληνική επιγραφή, 1700 ετών, αναφέρεται μια ονομασία η οποία και σήμερα χρησιμοποιείται στην περιοχή.

ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ Η ΖΩΗ

 


Οτιδήποτε σε ενοχλεί,

Σε διδάσκει την Υπομονή.

Οποιοσδήποτε σε εγκαταλείπει,
Σε διδάσκει να στέκεσαι στα πόδια σου.

Οτιδήποτε σε θυμώνει,
Σε διδάσκει την Συγχώρεση και την Ενσυναισθηση.

Οτιδήποτε έχει δύναμη πάνω σου,
Σε διδάσκει πώς να πάρεις τη Δύναμη σου πίσω.

Ψυχική ανθεκτικότητα και πως μπορούμε να την ενδυναμώσουμε!

 


Tης Ελένης Παπανδρέου Κοινωνικής Λειτουργού

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για ανθρώπους ή έχουμε βιώσει οι ίδιοι δύσκολες καταστάσεις ή γεγονότα που προκάλεσαν ένα τραύμα στη ζωή μας. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες, ωστόσο, είναι πιθανό και εφικτό να επιβιώσουμε παρά τις δυσμενείς συνθήκες.

Από τα πρώιμα χρόνια, η επιστήμη της Ψυχολογίας έχει αποτελέσει τόσο βιολογική, όσο και κοινωνική επιστήμη. Αυτό σημαίνει πως κάθε άτομο μπορεί ναι μεν να έχει το δικό του προσωπικό χαρακτήρα, αλλά ζει και εξελίσσεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό περιβάλλον. Αποτελεί δηλαδή, μέλος κοινωνικών ομάδων και κατά συνέπεια εκτελεί διάφορους κοινωνικούς ρόλους. 

Η συμπεριφορά του ατόμου δέχεται επιρροές από την οργανωμένη κοινωνία και γι αυτό το λόγο είναι σε θέση να προσαρμόζεται, να αναπτύσσεται και ακόμα να συμβιώνει. 

Ωστόσο, μέσα στη κοινωνία και την ομαδική συμβίωση είναι σαφέστατα φυσιολογικό και σύνηθες να προκύψουν δυσκολίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε πιέσεις, προβληματισμούς, ακόμα και αντιδράσεις. 

Οι παράγοντες επικινδυνότητας που αφορούν τη ψυχική ανθεκτικότητα είναι δυνατόν να εμφανιστούν στη κοινότητα, στο σχολείο, στην οικογένεια, στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, όπως επίσης και στο άτομο. 

Επιπροσθέτως, σε επίπεδο προσωπικό, ο άνθρωπος μπορεί να βρεθεί στη θέση να αντιμετωπίσει στρεσογόνες καταστάσεις, τραυματικά συμβάντα ή ακόμα και αντιξοότητες. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα αντιμετωπίσει όλες αυτές τις δυσχερείς καταστάσεις στη ζωή του, έχει αναπτύξει τη ψυχολογική του ανθεκτικότητα. Ομολογουμένως, έχει επανέλθει στους ρυθμούς της ζωής του με μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή.

Είναι ψυχοπαθείς!! Ετοιμάζουν νέα υπερβολικά μέτρα τύπου να τρώμε με μάσκα στα τραπέζια…-Οριστική «ταφόπλακα» στα γυμναστήρια

 



Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να μας «σώσει» όλους καταδικάζοντας μας όμως σε φτώχεια και κατάθλιψη και ετοιμάζει νέο πακέτο περιοριστικών μέτρων ενώ ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι είναι αδύνατον να ελεγχθεί η διασπορά του ιού σε παγκόσμιο επίπεδο!

Τα μέτρα που εξετάζει επί της ουσίας αποτελούν ένα νέο «lockdown» και είναι τα εξής:

1) Μάσκα και στο τραπέζι στην εστίαση, ακόμα και στις περιοχές που βρίσκονται στο κίτρινο, μια θέση κάτω από το πορτοκαλί. Όπως είπε ο γνωστός “υγειονομικός πατερούλης” Τσιόδρας που εμφανίστηκε εκτάκτως στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, «αν αυτό εφαρμοστεί γλιτώνουμε 280.000 μέχρι την 1η Φεβρουαρίου».

2) «Λουκέτο» σε γυμναστήρια και κλειστούς χώρους άθλησης, όπου είναι αναπόφευκτη η κοντινή επαφή.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Καρέκλα: Δημόσιος κίνδυνος Νο1

 



Υποθέτω ότι, για τους φίλους καπνιστές, οι κακάσχημες φωτογραφίες πάνω στα πακέτα τσιγάρων, που απειλούν με πρόωρο θάνατο, οδοντοστοιχία επαίτη τριτοκοσμικής χώρας, πρώτο κρεββάτι πίστα στην εντατική και απουσία χαράς στα σκέλια μας, κάνουν μεν πιο δυσάρεστη την εμπειρία του να τα κοιτάζεις, αλλά τουλάχιστον ενημερώνουν ότι η κατανάλωση τους ενέχει πιθανότητα κινδύνου για την υγεία.

Δυστυχώς, κανένας δεν μας έχει ενημερώσει ότι το κάθισμα είναι αντίστοιχα, ή μάλλον περισσότερο επικίνδυνο για την υγεία και τη μακροβιότητά μας από ότι το τσιγάρο…

Το "φαινόμενο" Έλληνες. Οι φονείς των αυτοκρατοριών.



 Οι Έλληνες είναι μια μοναδική περίπτωση ανάμεσα στους λαούς. Ως λαός μοιάζουν με ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο έχει φάσεις ύφεσης και έξαρσης. Ένα φαινόμενο, που μοιάζει με τη φωτιά. Με τη φωτιά, που είναι απόλυτα ελεγχόμενη μέσα σε ένα λυχνάρι και απόλυτα ανεξέλεγκτη, όταν αρχίζει και καίει τα πάντα στο διάβα της. Αυτό το φαινόμενο, αν δεν ελεγχθεί από το σύστημα εξουσίας εγκαίρως, μπορεί να το καταστρέψει ολοσχερώς.

Mιλάμε για την ιστορική πορεία του φαινομένου μέχρι τις ημέρες μας. Δεν μιλάμε μόνον για τους αρχαίους Έλληνες, τους οποίους οι υπόλοιποι λαοί τους γνωρίζουν. Μιλάμε και για τους σύγχρονους Έλληνες. Μιλάμε και για την "άγνωστη" ιστορία των σύγχρονων Ελλήνων. Μιλάμε για μια ιστορία "ολέθρου" για τις σύγχρονες αυτοκρατορίες. Για μια ιστορία, που με μεγάλη προσοχή προσπαθούν οι σημερινοί ισχυροί να κρύψουν, γιατί δεν τους συμφέρουν οι αποκαλύψεις. Δεν τους συμφέρουν τα "κακά" πρότυπα.

Ούτε οι ίδιοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν κάνει. Δεν γνωρίζουν ότι η συμμετοχή τους στο σημερινό παγκόσμιο κοινωνικό γίγνεσθαι ήταν καθοριστική. Συμμετοχή απολύτως δυσανάλογη του μεγέθους της Ελλάδας. Συμμετοχή μεγαλύτερη από κράτη-γίγαντες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία ή η Ρωσία. Συμμετοχή, που αποτελεί το κρυμμένο "μυστικό" του συστήματος, γιατί, αν αποκαλυφθεί, θα έχουμε ακόμα χειρότερες εξελίξεις. Μόνον στον εικοστό αιώνα οι Έλληνες έχουν νικήσει δύο αυτοκρατορίες και έχουν γίνει η αιτία να καταστραφεί η μεγαλύτερη αυτοκρατορία της σύγχρονης ιστορίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα