Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο Ήλιος στην Κατοικία της Αριάδνης* Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο*


 




22. 8. 2020



Η Κατοικία της Αριάδνης*



Ο Ήλιος Μπαίνει στην Παρθένο*



Σήμερα 22 Αυγούστου*



Στις 18:45μμ.



*



Σήμερα κλείνει η Μύηση



στα Αρσενικά Πεδία του Λέοντα,



του Ήλιου στην Χώρα του Λέοντα,



εκεί στις Κορυφές του Διός,



στα Σκληροτράχηλα Αετώματα



του πιο Λαμπρού Φωτός,



στους Θρόνους της Κατοικίας Ω!Μέγα,



εκεί που ή θα Καθήσεις

Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ με ασθενοφόρο στην Χαλκιδική - Τρεις τραυματίες(ΦΩΤΟ)

 Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ με ασθενοφόρο στην Χαλκιδική - Τρεις τραυματίες(ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Χαλκιδική, λίγο πριν τις Καλύβες στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ο φόβος είναι πιο επικίνδυνος από τον κωρονοϊό

 


Fear Fatigue Is More Dangerous Than COVID-19 

By Jeffrey I. Barke, M.D.

Η καθημερινή μας ζωή είναι γεμάτη κινδύνους - πολλούς κινδύνους.

Απλά κοιτάξτε αυτά τα παραδείγματα:
*Κάθε χρόνο, 30.000 έως 40.000 Αμερικανοί πεθαίνουν σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα, ωστόσο κανένας από εμάς δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει τα αυτοκίνητα για να αποφύγει την πιθανότητα θανάτου σε ένα ατύχημα.
*Οι καρδιακές παθήσεις σκοτώνουν περισσότερους από 600.000 συμπολίτες μας ετησίως, αλλά συνεχίζουμε να τρώμε fast food και να συσσωρεύουμε  επιπλέον κιλά.
*Ο διαβήτης στέλνει περισσότερους από 80.000 Αμερικανούς στους τάφους τους κάθε χρόνο, ωστόσο δεν απαγορεύουμε τη χρήση ζάχαρης.

Πιστοποίηση covid free – Πιστοποίηση σκλαβιάς!

 

Έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι κάποιες μεγάλες επιχειρήσεις προβάλουν την πιστοποίηση COVID FREE που διαθέτουν;
Τι έρχεται στο μέλλον;;;

Τι είναι αυτή η νέα πιστοποίηση;;;
Τι προϋποθέσεις απαιτούνται;;;
Πού θα είναι απαραίτητη;;;

Σύντομα ανοίγουν τα σχολεία. Πόσο περίεργο θα σας φαινόταν να χρειάζεται πιστοποίηση COVID FREE στα παιδιά σας, στους δασκάλους, καθηγητές,την καθαρίστρια ή το συνεργείο καθαρισμού, ακόμη και στο κυλικείο;
Πώς θα σας φαινόταν εσάς τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να χρειάζεται να έχετε πιστοποίηση COVID FREE για να μπορείτε να σερβίρετε, φαγητό, καφέ… ποτό;
Πώς θα σας φαινόταν να χρειάζεται πιστοποίηση COVID FREE για να μπορείτε σε ένα εμπορικό κατάστημα να δέχεστε πελάτες;;;
Πώς θα σας φαινόταν ότι ως κτηνοτρόφος θα πρέπει η φάρμα, η σφαγή και η επεξεργασία όπως και το κρεοπωλείο που διαθέτετε να έχουν περάσει από μια διαδικασία COVID FREE;;;

H κρίσιμη μάζα ξεπεράστηκε...!!!!

 

Ο απώτερος σκοπός του Παγκόσμιου Διαλογισμού Ενότητας επιτεύχθηκε. Πάνω από 250.000 άτομα συμμετείχαν και η κρίσιμη μάζα ξεπεράστηκε για πρώτη φορά. Έτσι, τώρα όλα θα επιταχυνθούν. 

Αποδεδειγμένα αξιόπιστες πηγές μας επιβεβαίωσαν την επιτυχία που σημειώθηκε και που τράβηξε την προσοχή Ανώτερων Οντοτήτων (Central Race). Αυτό σημαίνει πως αποδείξαμε έμπρακτα την πρόθεσή μας να περάσουμε στο επόμενο εξελικτικό στάδιο της ανύψωσης της συνείδησής μας στην 5η διάσταση, αλλά και την ικανότητά μας να διαχειριστούμε ορθά το Μεγάλο Κύμα που θα έρθει από το Γαλαξιακό Κέντρο (Αλκυόνη) για να διαλύσει το πέπλο της ψευδαίσθησης και της πλάνης. 

Αποκάλυψη: Τούρκος κυβερνήτης υποβρυχίου είπε “παραδίνομαι” στους Έλληνες διώκτες του

 Αποκάλυψη: Τούρκος κυβερνήτης υποβρυχίου είπε “παραδίνομαι” στους Έλληνες διώκτες του

Ειδικού Συνεργάτη

Τις προηγούμενες ημέρες το επεισόδιο με τη φρεγάτα Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις, αλλά και με το τουρκικό F-16 που μετά από αερομαχίες με Ελληνικά έμεινε από καύσιμα και παραλίγο να στουκάρει στο Αιγαίο, δεν ήταν τα μόνα.

Είχαμε και άλλα επεισόδια, στον αθέατο πόλεμο των υποβρυχίων.

Ως γνωστόν, η Ελλάδα, έχει την υπεροχή στον έλεγχο των θαλασσών με υποβρύχια, λόγω των αθέατων υποβρυχίων Τύπου 214, που δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν από τα τουρκικά ανθυποβρυχιακά συστήματα.

Τα τουρκικά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα και τα κατασκοπευτικά (ναυτικής συνεργασίας) αεροπλάνα CN-235 πύκνωσαν τις περιπολίες τους στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στο Αιγαίο, με στόχο να εντοπίσουν τα ελληνικά υποβρύχια, τα οποία όμως ήταν… άφαντα, αφού είναι τεχνολογίας Στελθ και δεν εντοπίζονται εύκολα.

Άρα, μέχρι εδώ το… σκορ είναι 1-0.

Συνεχίζουμε.

Κορωνοϊός: Τι ισχύει για την εξάπλωση με τα παπούτσια

παπούτσια έξω από το σπίτι για να μην μεταφερθεί ο κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός δείχνει καθημερινά τα δόντια του με έξαρση κρουσμάτων σε ολοκληρο τον πλανήτη. Είναι λοιπόν σημαντικό να περιορίσουμε όπως μπορούμε την εξάπλωση του. Οι ειδικοί συστήνουν μάσκες, αποστάσεις και αντισυπτικά. Φαίνεται όμως πως ο κορωνοϊός μπορεί να μεταφερθεί και μετα παπούτσια. Έστω κι αν οι πιθανότητες είναι μικρές.

Και αν οι μάσκες, η τήρηση αποστάσεων, το επιμελές πλύσιμο χεριών, η τακτική απολύμανση στους χώρους του σπιτιού και η αποφυγή του να ακουμπάμε συνέχεια το πρόσωπό μας είναι γνωστοί τρόποι αντιμετώπισης του κορονοϊού, υπάρχουν ακόμα κάποιες… γκρι περιοχές στην κουβέντα αυτή.

Με το φως του Ήλιου….(Τηλεπάθεια-Συχνότητες)

 


Η κυματική αλληλεπίδραση είναι καθοριστική για τη βιολογική μας δομή και για τη βέλτιστη λειτουργία μας. Τα βιολογικά συστήματα …είναι ευαίσθητα σε φυσικά και τεχνητά Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία. Οι διαταραχές στα περιβαλλοντικά πεδία …μπορούν να επάγουν μεταβολές σε οργανισμούς που αντλούν πληροφορία από τα πεδία αυτά. Η συχνότητα και το εύρος των πεδίων αυτών…επηρεάζουν τη ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μας κατάσταση. Οι συχνότητες ELF ( κύματα…… ELF = Extremely Low Frequency) του συντονισμού Schumann …..συνδέονται στενά με εκείνες των ανθρώπινων εγκεφαλικών κυμάτων. 

Φυσικές ή τεχνητές μεταβολές του SR …μπορούν να επηρεάσουν τη δημιουργία των εγκεφαλικών κυμάτων. Συγκεκριμένα, …μπορούν να οδηγήσουν σε μεταβολές των προτύπων και των συχνοτήτων του συντονισμού και των σχετικών φαινομένων… όπως ομοιόσταση, ύπνος REM, φαινόμενα Ψι και θεραπεία. Οι άνθρωποι εδώ στη Γαία…παρουσιάζουν «σχεδόν ταυτόσημα το EEG» (Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) ….. δηλαδή εγκεφαλική δραστηριότητα στα 7,8 - 8 Hz, που διαρκεί…. από ένα έως πολλά….! 

Στην ουσία Αδέλφια… είμαστε ηλεκτρομαγνητικά… παρά χημικά όντα. Φυσικά …οι Υγροί Κρύσταλλοι (DNA, οι Εγκεφαλικές Κοιλίες και οι Κυτταρικές Δομές) του ανθρώπινου σώματος…… μπορούν να λειτουργήσουν σαν ΚΕΡΑΙΕΣ …για εντοπισμό και αποκωδικοποίηση τέτοιων παγκόσμιων και τοπικών σημάτων ELF. Θα πρέπει να επισημανθεί εδώ…. ότι υπάρχει έντονη συσχέτιση μεταξύ διαταραχών της συμπεριφοράς στους ανθρώπους των περιόδων της ηλιακής και της γεωμαγνητικής αναταραχής. 

Οι γεωμαγνητικές ανωμαλίες (Τεκτονική Παραμόρφωση, Γαιόφως, Διαταραχές Γεωμαγνητικού Πεδίου) …..μπορούν να επάγουν ορισμένες μορφές ανώμαλης αντίληψης, όπως ακουστικές και οπτικές παραισθήσεις, και TLT (Παροδικές Διεγέρσεις Κροταφικού Λοβού, ή Μικροί Παροξυσμοί). 

ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ… ΕΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (γεωγραφικώς) ΕΛΛΑΔΙ

(ΔΙΑΥΛΟΣ = Ο ΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ).

Γνωρίζουμε ότι σε τοπικό Eλευσινιακό μύθο…. ο Δίαυλος… ήταν ο πρώτος άνθρωπος πάνω στη Γαία, χαρακτηριζόμενος και ως «Ραρίας οικιστήρ», …..δηλαδή αυτός που κατοίκησε πρώτος τη γη του Ράρα. Ο Δίαυλος… αναφέρεται σε απόσπασμα αρχαίου ποιήματος, που περιελάμβανε τις τοπικές παραδόσεις… από διάφορα μέρη σχετικώς... με τους πρώτους ανθρώπους. Το απόσπασμα μας το παραθέτει… ο Ιππόλυτος και αποδίδεται εις τον Πίνδαρο.
ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ.... ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΑΥΓΕΤΟΣ – ΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑΙ ΠΥΛΑΙ
Ο Ταΰγετος – [Δίας Ζεύς]. – Ο Δίαυλος της Ουράνιας Παρουσίας. 1η εποίκησις του πλανήτη Γη.
ΟΛΥΜΠΟΣ (ΦΩΣ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ)
- Ο Δίαυλος της Αιωνιότητας. [Μύτικας- υψόμετρο 2917μ.].
- Ο Δίαυλος της Δημιουργίας. [Σκολιό- υψόμετρο 2904μ.].
- Ο Δίαυλος της Ουράνιας Επιθυμίας. [Πρ. Ηλίας (Πυραμίς) – υψόμετρο 2787μ.].
ΔΕΛΦΟΙ- (ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ)
-Ο Δίαυλος της Ελευθερίας… βρίσκεται στους Δελφούς – [Θεός Απόλλων]. Ολόκληρη η περιοχή των ιερών …. είναι δίαυλος επικοινωνίας.
- Ο Δίαυλος της Θείας Παρουσίας… βρίσκεται στην… [ Κασταλία πηγή ].
- Ο Δίαυλος του Αιωνίου Φωτός… στο [ Θέατρον ].
- Ο Δίαυλος του Ελέους…είναι … [ Ο Ναός του Απόλλωνος].
- Ο Δίαυλος της Αναστάσεως…είναι [ Ο Ναός της Προναίας Αθηνάς ].

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

 Όπως και κάθε άλλος ιός, ο COVID-19 έχει χαμηλή δόνηση με κλειστή ηλεκτρομαγνητική δομή κυκλώματος, με συχνότητα συντονισμού περίπου 5,5-14,5 Hz. Στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων δεν είναι ενεργός, και από το εύρος των 25,5 Hz και άνω ο ιός πεθαίνει.

Για έναν άνθρωπο που ζει σε υψηλές συχνότητες, δηλαδή στην Υπερσυνειδητότητα (Πνεύμα), ο ιός δεν είναι πιο επικίνδυνος από οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις, επειδή το σώμα ενός υγιούς ανθρώπου που "δονείται" στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων, μόνο περιστασιακά και για διάφορους λόγους, πέφτει σε χαμηλότερες συχνότητες. Τέτοιοι λόγοι μπορεί να είναι διάφορες διαταραχές στην ενεργειακή ισορροπία, π.χ. σωματική κούραση, συναισθηματική εξάντληση, υποθερμία, χρόνιες ασθένειες, υπερένταση κλπ.

Κι όμως το… έκανε!

 Κι όμως το… έκανε!

Είναι ξεκάθαρο πως ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών δεν γνωρίζει ούτε καν τα βασικά όταν βρίσκεται πίσω από το 
τιμόνι του οχήματός του και φυσικά δεν ξέρει πως να συμπεριφερθεί όταν συμβεί κάτι.

Αν υπήρχε ναυαγοσώστης ο άνδρας μου θα ζούσε…

 

«Χάσαμε Άδικα Τον Άνθρωπό Μας»

-Συγκλονίζει Η Σύζυγος Του Άτυχου Σταμάτη Πολυκανδριώτη Που Πνίγηκε

Η εκστρατεία για τον Covid-19 είναι σημάδι Πλήρους Σατανικής Ανταρσίας ενάντια στο Δημιουργό

Ειδήσεις - Η εκστρατεία για τον Covid-19... | Palo.gr
Benjamin Fulford 17/8/2020

Η συνεχιζόμενη εκστρατεία «πανδημίας Covid-19» είναι πλήρους κλίμακας Σατανική ανταρσία ενάντια στο δημιουργό. Κι αυτό επειδή όταν μια κυβέρνηση μάχεται ενεργά να καταπνίξει την αλήθεια, τότε εργάζεται ενάντια στο δημιουργό της αλήθειας, δηλαδή το δημιουργό του σύμπαντος. Αυτή τη στιγμή τα ελεγχόμενα από σατανιστές εταιρικά ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις-σκλάβοι τους ψεύδονται σχετικά με την πανδημία και ενεργά δολοφονούν αυτούς που προσπαθούν να την ξεσκεπάσουν. Η ιστορία δείχνει πως όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται την αλήθεια και εντείνουν την καταπίεση, οι ημέρες τους είναι μετρημένες. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που έφτασα μετά από μια αποκαλυπτική επίσκεψη στην οικογένειά μου και τους φίλους μου στον Καναδά. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν ακόμη μέσα στην ψεύτικη φούσκα των εταιρικών ειδήσεων και πιστεύουν πραγματικά πως ο Covid-19 είναι υπαρκτός κίνδυνος παρ΄όλα τα στοιχεία για το αντίθετο.
Η αδελφή μου, που είναι ειδικευμένη στις επιδημίες και επικεφαλής της ιατρικής σε μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Καναδά, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επονομαζόμενης επιδημίας από την αρχή. Το συμπέρασμά της είναι πως έχει δημιουργηθεί τεράστια υπερβολική δραματοποίηση για κάτι που δεν καταφέρνει να ενταχθεί στον ορισμό της αληθινής πανδημίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας αναπνευστικών νοσημάτων (πνευμονία, φυματίωση, γρίπη, «Covid-19», κ.λπ.) είναι χαμηλότερο του συνηθισμένου. Ωστόσο, η αναστολή των εξετάσεων καρκίνου και θεραπείας άλλων ασθενειών σημαίνει πως “είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε εάν το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας μειώνεται”. Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο πως αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι ιατρικό θέμα αλλά πολιτικό.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως μέχρι να πάω στον Καναδά και να της μιλήσω, φαίνεται πως όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που της έστελνα ρωτώντας την σχετικά με τα παραπάνω, μπλοκάρονταν από τρίτους. Με άλλα λόγια, οι κυβερνητικές υπηρεσίες λογοκρίνουν τα ιδιωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα για να καταστείλουν την ιατρική αλήθεια.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ "ΟΜΙΛΟΥΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!

 


Τι βλέπουμε εδώ;

Βλέπουμε τη γλώσσα μας να μας..ομιλεί!
Να μας αφηγείται την Ιστορία μας!
Τα πρωτοσύμβολα - κώδικες και γράμματα της Ελληνικής Αλφαβήτου αποκαλύπτουν "τι είναι αυτό που δηλώνουν".
Τι είναι αυτό;

Η Σκιά (shadow) είναι το άθροισμα των πλευρών ενός ανθρώπου με τις οποίες αυτός βρίσκεται σε ρήξη/άρνηση

 

Εικόνα. Αλέξανδρος και Βουκεφάλας, Εδιμβούργο, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο
Άλλο παρ -άλογο. Άλλοι έχουν την ιστορία, άλλοι εμπνέονται και άλλοι την διαφημίζουν. Tο "Ζωή χωρίς παιδεία και καλαισθησία δεν άξιζε να ζει κάποιος", του Ευριπίδη φαντάζει τόσο ξένο πρός τον σύγχρονο Ελληνικό τρόπο σκέψης και ζωής..
Μέγας Αλέξανδρος και Βουκεφάλας

Όταν κάποτε ο Φιλόνικος ο Θεσσαλός έφερε στον Φίλιππο τον Βουκεφάλα, για να τον αγοράσει για τριάντα τάλαντα, κατέβηκαν στην πεδιάδα για να δοκιμάσουν το άλογο που φαινόταν ότι ήταν άγριο και τελείως ατίθασο, γιατί ούτε αναβάτη δεχόταν ούτε υπάκουε στη φωνή κανενός από τους ανθρώπους του Φιλίππου, αλλά αγρίευε σε όλους.

Τότε ο Φίλιππος θύμωσε και διέταξε να απομακρύνουν το άλογο, επειδή πίστευε ότι ήταν τελείως άγριο και αδάμαστο• ο Αλέξανδρος όμως που ήταν μπροστά στη σκηνή είπε «τι άλογο χάνουν, επειδή δεν έχουν την ικανότητα και το θάρρος να το δαμάσουν!». Στην αρχή ο Φίλιππος παρέμεινε σιωπηλός• επειδή όμως ο Αλέξανδρος συνεχώς μουρμούριζε και δυσανασχετούσε του είπε: «Επικρίνεις τους μεγαλυτέρους σου, νομίζοντας ότι γνωρίζεις κάτι περισσότερο από αυτούς ή ότι είσαι ικανότερος να δαμάσεις ένα άλογο;» «Αυτό το άλογο» είπε ο Αλέξανδρος «σίγουρα θα μπορούσα να το δαμάσω καλύτερα από κάθε άλλον». «Κι αν δεν τα καταφέρεις, ποια θα είναι η τιμωρία για το θράσος σου;» «Μα τον Δία» είπε «θα πληρώσω την αξία του αλόγου».

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ... ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ

 

Δεν είμαστε χωρισμένοι στους Υπέρ της μάσκας και τους Κατά
Δεν είμαστε χωρισμένοι στους Πιστούς του κορονοϊού και τους Άπιστους
Δεν είμαστε χωρισμένοι σε Συνωμοσιολόγους και Φυσιολογικούς
Δεν είμαστε χωρισμένοι σε Εικονολάτρες και Εικονοκλάστες, σε Αθηναίους και Λακεδαίμονες, σε Αριστερούς και Δεξιούς, σε Ολυμπιακούς και ΠαναθηναΪκούς.
Δεν είμαστε χωρισμένοι σε Πατριώτες και Ανθέλληνες, σε Γονείς και Άτεκνους, σε Εργαζόμενους και Τεμπέληδες, σε Γενναίους και Φοβικούς.

Είμαστε χωρισμένοι μόνο σε Αυτούς που βλέπουν τηλεόραση
και Αυτούς που την έχουν κλείσει.

Η υποδούλωση είναι η μεγαλύτερη Ασθένεια.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου πως ο κόσμος δεν είναι μόνο όσα βλέπεις.

Δε χρειάζεσαι στ΄αλήθεια τις επιστημονικές διαβεβαιώσεις πως το φάσμα φωτός που βλέπεις ή τα ακουστικά κύματα που λαμβάνεις αποτελούν ένα πολύ μικρό τμήμα του όλου.
Δε χρειάζεσαι επιστημονικές δημοσιεύσεις για το πόσο άγνωστος είναι ο γνωστός κόσμος.
Κάθε φορά που χρειάζεσαι κάποιον
κάθε φορά που Χρειάζεσαι
κάθε τέτοια φορά, είσαι ευάλωτος στην υποδούλωση.

Οι σκλάβοι δεν έχουν ατομική ευθύνη

 

Αγαπημένε μου πιτσιρίκο,
Δεν ξέρω πόσο καιρό χρειαζόμαστε για να το καταλάβουμε, αλλά η πραγματική ελευθερία σε μια κοινωνία δεν μετριέται με λεφτά, με ιδιοκτησία και με τα καταναλωτικά αγαθά που οι πλούσιοι μας επιτρέπουν να έχουμε.

Η πραγματική ελευθερία σε μια κοινωνία, μετριέται με τον πλούτο που παράγεται από την εργασία μας και την διανόησή μας, όταν εμείς αποφασίζουμε ποιος θα είναι αυτός.

Η ικανότητα να κατέχεις μια πιστωτική κάρτα, ένα αυτοκίνητο ή μια τηλεόραση 50 ιντσών, δεν είναι μέτρο ελευθερίας, όπως δεν είναι μέτρο ελευθερίας το να μην πεινάς και να μην είσαι άστεγος λαμβάνοντας ένα κρατικό επίδομα.

Γιατί, τίποτα από αυτά δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι πλούσιοι κλέβουν την αξία της εργασίας μας και της διανόησής μας, εκτός από ένα μικρό κομμάτι που μας επιτρέπουν να έχουμε για να αγοράζουμε τα προϊόντα που οι ίδιοι παράγουμε.

Δηλαδή, θέλει κάποιος να μου πει πώς χρειάζεται το διοικητικό συμβούλιο και ο διευθύνων σύμβουλος της Apple για να παράξουμε κινητά; Αφού εμείς τα σχεδιάζουμε, εμείς τα προγραμματίζουμε και εμείς τα κατασκευάζουμε.

Εντάξει, το γενικό «εμείς», οι μη πλούσιοι.

Μα τι λες ρε Κώστα, χρειαζόμαστε αρχικό κεφάλαιο, κτίρια, γραφεία, υπολογιστές.

Και ποιος τα φτιάχνει, ρε κεφτέ, τα κτίρια, τα γραφεία και τους υπολογιστές; Εμείς.

Τίποτα από αυτά δεν αλλάζει το γεγονός ότι, είτε επιβιώνουμε από την εργασία μας, είτε από κρατική ενίσχυση, επιβιώνουμε μέσα σε μια καταναγκαστική σχέση όπου η ικανότητα μας να έχουμε φαΐ να φάμε και μια σκεπή πάνω από το κεφάλι μας, εξαρτάται από την υπακοή μας σε ένα αφεντικό ή σε μια κυβέρνηση.

Τις περισσότερες φορές, και στα δύο.

Γένεσις 2020

 

Γειά και σε όλη τη πιτσιρικογειτονιά!
Εκμεταλλεύομαι αυτές τις σούπερ μίνι διακοπές για να γράψω κάτι τις!
Γιατί μόλις γυρίσουμε στη μεγάλη πόλη θα μας καταβροχθίσει η καθημερινότητα, αν και μου αρέσει.

Σήμερα κάναμε μια μεγάλη βόλτα σε όλη τη bahía με βάρκα και φάγαμε μία καταπληκτική paella.

Μάλλον θα ξαναρθούμε το φθινόπωρο για να δούμε την αλλαγή των χρωμάτων στη φύση.

Αύριο σκέφτομαι να κάνω ένα πόντκαστ για τη σημερινή μέρα.
Έτσι για να με βαρεθείτε!

Αλλά τώρα που έχω ησυχία ήθελα να γράψω κάτι σχετικό με ένα κείμενο του Δ. από το Βερολίνο σχετικά με τις καισαρικές.

Η αλήθεια είναι πως με ξάφνιασε λίγο για το πώς θεωρείται η καισαρική κάτι βίαιο.

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα από προσωπική εμπειρία.

Αναφερόμενη στη λέξη “βία” θα την εστιασω μόνο στο θέμα του, ας το πούμε έτσι γενικά, γύρω από τη γένεση ενός ανθρώπου.

Από τη στιγμή που το άρρεν διεισδύει στο θήλυ είναι βία.

Όταν το σώμα της γυναίκας, μεταβάλλεται είναι βία.

Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον καρπό από μέσα της, είναι βία.

Ο θηλασμός ειναι βία.

Μένω εδώ.

Όλη αυτή η διαδικασία είναι βίαια.

Η φύση είναι βίαια.

Αλλά ωωωωω, θαύμα!
Είναι κάτι φυσιολογικό και είναι γραμμένο στο γενετικό μας κώδικα και είμαστε προετοισμένες να γίνουν όλα όπως είναι γραμμένα!

Είναι γεγονός.

Αλλά έλα ντε που ζούμε στο 2020.

Και είναι πολλά που έχουν αλλάξει στη ζωή των γυναικών.

Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας

 Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας

Ο OTTO SKORZENY «ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ & ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

«Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρω ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγω καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα. Με τους πομπούς αυτού του είδους μπορούμε να μεταφέρουμε ηλεκτρική ενέργεια σε οποιοδήποτε ποσό, σε οποιαδήποτε απόσταση, και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, είτε στον πόλεμο ή στην ειρήνη. Με την καθολική υιοθέτηση αυτού του συστήματος, θα έχουμε ιδανικές συνθήκες για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης και θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για την επίθεση, αλλά και για την άμυνα.» Nikola Tesla -σε άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους «New York Times» στις 8 Δεκεμβρίου 1915

«Η ανακάλυψη μου θα απομακρύνει την απειλή των αεροπλάνων και των υποβρυχίων και θα εξασφαλίσει την υπεροχή στην μάχη. Δήλωσα ρητά ότι η ιδέα μου δεν πρέπει να θεωρείται ως η χρήση της αποκαλούμενης «Ακτίνας θανάτου» … Αρκετές χιλιάδες μονάδες ιπποδύναμης θα μπορούν να μεταδοθούν με την συσκευή μου, μέσω μιας ακτίνας λεπτής όσο μια τρίχα, που τίποτε δεν θα μπορεί να της αντισταθεί. Η συσκευή μου εκπέμπει σωματίδια, τα οποία μπορούν να είναι μεγάλων ή μικροσκοπικών διαστάσεων, καθιστώντας ικανή την μεταφορά σε μια μικρή περιοχή που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, περισσότερης ενέργειας απ’ όση έχουν μεταφερθεί ποτέ με ακτίνες οποιουδήποτε είδους. Ενέργεια ισχύος αρκετών χιλιάδων ιπποδύναμης μπορεί αν μεταφερθεί σε μια δέσμη λεπτή όσο μια τρίχα.» Nikola Tesla 1935

Πως να μειώσετε τις αλλεργίες στο σπίτι σας

 Αλλεργίες: Απλοί τρόποι για να μειώσετε τα αλλεργιογόνα μέσα στο ...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αλλεργιών αναφέρει ότι 400 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αλλεργική ρινίτιδα, η οποία περιλαμβάνει ασθένειες που προκαλούνται από εσωτερικά και εξωτερικά αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2017 που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, σχεδόν 20 εκατομμύρια Αμερικανοί ανέφεραν ότι είχαν διαγνωστεί με αλλεργία σε γύρη τους προηγούμενους 12 μήνες.

Κορoναϊός: Από ποια ηλικία πρέπει να φορούν μάσκα τα παιδιά. Αναλυτικές οδηγίες του ΠΟΥ

 

Τα παιδιά από την ηλικία των 12 ετών και άνω θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα, στις ίδιες περιπτώσεις και υπό τις ίδιες συνθήκες που είναι υποχρεωτική και για τους ενήλικους, συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Τεχνική Heimlich για το σκύλο


 


Ο σκύλος σας καταπίνει ένα κόκαλο και αρχίζει να πνίγεται. Ο ελιγμός Heimlich λειτουργεί σε σκύλους και μπορείτε να αναλάβετε δράση για να σώσετε το ζώο σας!🌼

Βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας πνίγεται πραγματικά. Τα σκυλιά τρώνε παράξενα πράγματα όλη την ώρα και κάθονται πράγματα στο λαιμό τους. Συνήθως με κάποιο βήχα μπορούν από μόνα τους να βγάλουν το αντικείμενο.

ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

 

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης Κατευθυντήριες οδηγίες για την Αν
 


Πρόλογος Ανθρωπιστικού Οργανισμού KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές 

”Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ευρώπης, στην έναρξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε θύματα εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής. Ένας σημαντικός λόγος που μας ”εμποδίζει” από το να κάνουμε αυτό που προστάζει η ανθρώπινή μας φύση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: ”απλέ πολίτη κάνε έστω κάτι, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην κάνεις τίποτα”, είναι για κάποιους η άγνοια και ο φόβος της νομικής ευθύνης. Σήμερα ένα πάγιο ερώτημα των παιδιών, εκπαιδευτικών και πολιτών που εκπαιδεύει ο ανθρωπιστικός μας οργανισμός θα απαντηθεί μέσα από αυτό το άρθρο, γιατί καταρρίπτει σημαντικούς μύθους στην ελληνική νοοτροπία.

ERC / COVID-19: Νέες οδηγίες Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής σε Παιδιά

 

 

Μετάφραση οδηγιών: Γεώργιος Νικολακάκης
Επιμέλεια κειμένου: Θεόδωρος Καλύβας
Για τον ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές
και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Κεφάλαιο 4

Παιδιατρική Βασική και Εξειδικευμένη Υποστήριξη Ζωής

Αυτή η κατευθυντήρια οδηγία δόθηκε στις 24 Απριλίου 2020 και θα υπόκειται στην εξέλιξη της γνώσης και εμπειρίας μας για τον COVID-19. Καθώς οι χώρες βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της πανδημίας, μπορεί να υπάρξει διεθνώς κάποια παραλλαγή ή στην πράξη. 

ERC / COVID-19: Πρώτες Βοήθειες

 

 

Μετάφραση οδηγιών: Γεώργιος Νικολακάκης
Επιμέλεια κειμένου: Θεόδωρος Καλύβας
Για τον ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές
και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Κεφάλαιο 5 

Πρώτες Βοήθειες

Αυτή η κατευθυντήρια οδηγία δόθηκε στις 24 Απριλίου 2020 και θα υπόκειται στην εξέλιξη της γνώσης και εμπειρίας μας για το COVID-19. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα