Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Η προσωπική μας θεραπεία δεν είναι θέμα των άλλων, αλλά εντελώς δικό μας...

Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι

To internet έχει γεμίσει από διάφορες κρίσεις (επικρίσεις κυρίως, ιδιαίτερα από χριστιανικές ομάδες), που αναφέρονται στην λανθασμένη άποψη που έχουν οι άνθρωποι, σχετικά με την Θεραπεία, παρασυρμένοι από την Νέα Εποχή…

Εντάξει, δεν έχουν και εντελώς άδικο…

Το άδικο είναι ότι τα βάζουν όλα σε ένα τσουβάλι, χωρίς καμία διάκριση, θεωρώντας ότι η θεραπεία αφορά μόνο το σώμα τους και τα υπόλοιπα είναι μόνο θέμα του θεού και άντε και του ψυχίατρου…

Ο ανισόρροπος ψυχικός κόσμος, η συναισθηματική ανεπάρκεια, η πνευματική στειρότητα, όλα είναι θέμα θεού… Και η εχθρικότητα, και η αλαζονεία, και η αδιαφορία, η έλλειψη κάθε αίσθησης καλοσύνης και αποδοχής, δεν είναι θέματα που αφορούν την Θεραπεία, κατά την άποψή τους, αφού ούτως ή άλλως ο κόσμος μας είναι διαμορφωμένος σαν ένοχος και εκ προοιμίου αμαρτωλός και όλα τούτα είναι τα αποτελέσματα αυτής της ενοχής…

Καλά είναι τα παραμύθια, αλλά όχι για ανθρώπους που εκτιμούν την Λογική

Διάβαζα και γέλαγα με τον απόλυτο ύφος της επίκρισής τους, περί δαιμόνων και ψευδοδασκάλων…
Όχι ότι έχουν και εντελώς άδικο… (όχι για τους δαίμονες, αλλά για τους ψευδοδάσκαλους και δεν έχουν καν την διακρίση να σκεφτούν ότι τούτοι ζουν μέσα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και όχι μόνο στα αναφερόμενα στις νέες θεραπευτικές τεχνικές)

Μακρύς θα μπορούσε να είναι ο διάλογος, αλλά δεν οδηγεί πουθενά…

Η ασθένεια του κόσμου είναι τόσο βαθιά, όσο εκεί που αγγίζει τα όρια της Ψυχής μας…

Θεράπευσε τον Εαυτό σου, μου έλεγε ο Δάσκαλός μου, και ένα μέρος της ανθρωπότητας θα είναι θεραπευμένο...
Ποτέ δεν θα θεραπευτεί κανείς, περιμένοντας να θεραπευτούν οι άλλοι πρώτα...

Οι άλλοι να έχουν κατανόηση και να μας καταλαβαίνουν...
Οι άλλοι να μας αγαπάνε
Οι άλλοι να είναι ευγενικοί
Οι άλλοι να είναι καλόψυχοι
Οι άλλοι να μην παρεξηγούν τις προθέσεις μας
Οι άλλοι να είναι καλοπροαίρετοι
Οι άλλοι να είναι τρυφεροί
Οι άλλοι να είναι δοτικοί
Οι άλλοι να είναι ακέραιοι
Οι άλλοι να είναι εγκρατείς
Οι άλλοι να είναι δίκαιοι
Οι άλλοι να είναι ευσπλαχνικοί και να συγχωρούν
Οι άλλοι να μας εκτιμούν
Οι άλλοι να μην μας επικρίνουν

Από την άλλη, εμείς νομίζουμε ότι είμαστε όλα αυτά μαζί και μας χαλάνε την διάθεση οι άλλοι....

Ποτέ ο άνθρωπος δεν είναι ίδιος κάθε ημέρα... Μόνο τα δεδομένα και οι συνήθειες παραμένουν ίδιες...

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Πολλά συνηθίζονται στην Ζωή μας, και μένουν έτσι, σαν απείραχτα δεδομένα για τους ανθρώπους, σαν να είναι αδύναμοι να τα αλλάξουν...Όμως ποτέ ο άνθρωπος δεν είναι ίδιος κάθε ημέρα... Μόνο τα δεδομένα και οι συνήθειες παραμένουν ίδιες...
Κάθε ημέρα είμαστε και ένας διαφορετικός άνθρωπος, που φαίνεται ίδιος

Κάθε ημέρα υπάρχει ευκαιρία να νιώσουμε την εξέλιξη να κυλάει στο αίμα μας και να ξυπνάμε νιώθοντας την διαφορά...
ή μπορούμε να ξυπνάμε βαριεστημένα, περιμένοντας την ημέρα να περάσει...

Όλα τα είδη αιματοχυσίας φέρνουν τον κατώτερο αστρικό κόσμο σε επαφή με τη γη

Αποτέλεσμα εικόνας για Όλα τα είδη αιματοχυσίας φέρνουν τον κατώτερο αστρικό κόσμο σε επαφή με τη γη


Στα πεδία μαχών, όπου το αίμα εκατομμυρίων χύνεται και βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, έλκονται αμέτρητες οντότητες από τον αστρικό κόσμο.

 Οι εκπορεύσεις από το αποσυντιθέμενο αίμα και τα σχετικά συναισθήματα, ο τρόμος και ανάλογες σκέψεις είναι η τροφή με την οποία ζουν οι χαμηλές αστρικές οντότητες. 

Έτσι, όλα τα είδη αιματοχυσίας φέρνουν τον κατώτερο αστρικό κόσμο σε επαφή με τη γη.

Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο και όλα θα φτιάξουν!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο και όλα θα φτιάξουν!
Γράφει η Ελένη Σάββα
Όχι, τίποτα δεν θ’ αλλάξει μόνο του. Πρέπει εσύ να κάνεις πολλά. Μα δεν το βλέπεις; Η ζωή είναι όμορφη. Με ή χωρίς σύννεφα. Με ήλιο ή χωρίς. Πάντα είναι όμορφη. Πάντα σου χαμογελάει. Και σκέφτεσαι ” μα μου λείπουν τόσα πολλά”. Μα δε σκέφτεσαι πως τίποτα δεν σου λείπει. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αγαπήσεις. Πάντα έχεις ο,τι είναι αναγκαίο! Την καρδιά σου.
Μη σε νοιάζει που σε πλήγωσαν. Μη σε νοιάζει που δεν θέλησαν να είναι εδώ. Ο κόσμος εκεί έξω είναι γεμάτος με ανθρώπους που θέλουν να αγαπήσουν κάθε μικρή και μεγάλη ατέλεια σου. Είναι άνθρωποι έτοιμοι να σου χαμογελάσουν και να σε πιάσουν πριν πέσεις.
Κι εσύ, χάνεις το χρόνο σου. Στεναχωριέσαι και η αγάπη μέσα σου πάει χαμένη. Πώς θα σου φαινόταν αν όλη αυτή την αγάπη την έδινες σε ανθρώπους που όντως την έχουν ανάγκη; Στους δικούς σου ανθρώπους. Μην περιμένεις να γίνει κάτι για να πεις σ’ αγαπώ. Στείλε ένα μήνυμα και δώσε μια αγκαλιά. Αυτά θυμούνται οι άνθρωποι! Αυτά μένουν χαραγμένα στις καρδιές τους. Τα άλλα, είναι περιττά. Τα άλλα είναι επιφανειακά!

Οι κακές συνήθειες και ο Λεπτοφυής Κόσμος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΡΑ


Για να ξεπεράσουμε τις κακές μας συνήθειες, πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον τους ενώ είμαστε στη γη. Μόνο στο φυσικό πεδίο μπορούμε να αναπτύξουμε τις ενέργειες για να ξεπεράσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι παρόλο που μπορούμε να μεταφέρουμε τις φαύλες μας συνήθειες στον Λεπτοφυή Κόσμο, δεν μπορούμε να βρούμε ικανοποίηση σε αυτές. Κάποιος δεν μπορεί ποτέ να ικανοποιήσει τις κακές του συνήθειες στον Λεπτοφυή Κόσμο, επειδή η ικανοποίηση των κακών συνηθειών γίνεται αισθητή κυρίως από το φυσικό όχημα και μέσα από αυτό. Κάθε φαύλη συνήθεια που ασκείται στον Λεπτοφυή Κόσμο δημιουργεί μια φλόγα που καίει το αστρικό όχημα, προκαλώντας πολλούς πόνους και βάσανα στην ψυχή.

Ο κίνδυνος στο να μεταφέρονται οι φαύλες συνήθειες στον Λεπτοφυή Κόσμο έρχεται από το γεγονός ότι οι φορείς των κακών συνηθειών προσπαθούν να έλθουν σε στενή επαφή με ανθρώπους χαμηλού επιπέδου, των οποίων η συνειδητότητα κοιμάται στη γη. Προσπαθούν να τους διεγείρουν και να τους κατευθύνουν σε παρόμοιες κακές συνήθειες, για να αισθανθούν ικανοποίησή μέσα από τις κακές τους συνήθειες. Ευκολότερη πρόσβαση σε τέτοια πνεύματα δίνεται όταν χρησιμοποιούνται οινοπνευματώδη ποτά· όταν κάποιος πηγαίνει για ύπνο με σκέψεις και συναισθήματα κακίας, συκοφαντίας και απληστίας· ή όταν κάποιος κοιμάται κοντά σε σφαγεία, πορνεία ή χώρους όπου υπάρχει ηθική μόλυνση, στάσιμα νερά και ύλες, ή σκουπίδια. Η καθαριότητα είναι μια μεγάλη βοήθεια στην απόρριψη τέτοιων νυχτερινών επισκεπτών από τα σπίτια μας.

Πως μπορεί να Υπάρξει αυτό που δεν υπάρχει;



Ποιος είναι αυτός ο ψευτοθεός που αεί γεωμετρεί;;;;
ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;


Πως μπορεί να Υπάρξει αυτό που δεν υπάρχει;

Ο Νοητός Λόγος λοιπόν αντέγραψε το αδρανή προυπάρχον και αγέννητο δοχείο της Ύλης μέσα από τους αριθμούς και του έδωσε κίνηση μορφή και σώμα σύμφωνα με τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί, και δημιούργησε την Εικόνα τον εικονικό αισθητό κόσμο matrix


Και τίθεται το ερώτημα: οι αριθμοί είναι το δοχείο της ύλης; 
διότι ο Νοητός Λόγος δεν είναι ούτε σχήμα ούτε μορφή!

Ποιος αισθητός θεός "αεί γεωμετρεί" στο αισθητό υλικό σύμπαν;  Ποιος;;;;;; μια μηχανή! που της δόθηκε η τεχνητή νοημοσύνη! το πνεύμα!!

Αυτό που ΠροΥπάρχει, λοιπόν, είναι Αγέννητο, ενώ ότι γεννιέται από το νοητό και υπάρχει (δοχείο της Ύλης) θα υπάρχει μόνον μέσα από τους αριθμούς. (matrix).


Μόνον αυτός που μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει Υπάρχει. (Σωκράτης)

Ο Νους λοιπόν συμμετέχει στην εικόνα (matrix), και δίνει την αισθητή ζωή στα είδωλα που γεννιούνται, μαζί και την διανοητική κίνηση δηλαδή την όποια λογική αντέχει η δομή των αισθητών σωμάτων που γεννιούνται.



Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί.

Η Μονάδα, (ψυχή), επομένως, αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ


ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

Λόγω της ταχύτητας περιστροφής τους, οι πλανήτες δεν είναι σφαιρικά σώματα αλλά παρουσιάζουν τους πόλους του άξονα περιστροφής τους πεπιεσμένους και αντίθετα φαίνονται εξογκωμένοι στον ισημερινό τους προσδίδοντας έτσι την εικόνα μιας ελαφρά ελλειψοειδούς σφαίρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑSA ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ



ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ..ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.... !!!!

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!



Αποφάσισε εσύ σε ποιον πλανήτη ζεις, είναι σφαιρικός όπως μας λέει η ΝΑΣΑ ή πεπλατυσμένος; χαχα

Γκουρμέ Ανθρωποφάγοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκουρμέ Ανθρωποφάγοι

Όταν τα παλιότερα χρόνια υπέφερε κανείς, υπέφερε κατά μόνας αλλά τον βοηθούσε και ο όποιος περίγυρος.  Σήμερα η δυστυχία κι η εξαθλίωση έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία του θεάματος. Είμαστε σε ζωντανή σύνδεση με τη δυστυχία του άλλου, μα ελάχιστα (;) μπορούμε να τον βοηθήσουμε.
Ο σινιέ όρος «ανθρωπιστικές τραγωδίες» είναι άλλωστε  το ακαδημαϊκό προκάλυμμα της επέλασης του «πολιτισμένου κόσμου» που τοκίζει τις δυστυχίες. Η ελεημοσύνη έρχεται να σπαράξει και το τελευταίο χιλιοστό αξιοπρέπειας. Χωρίς αξιοπρέπεια δεν μπορεί κάποιος να βγει απ’ την δική του τραγωδία και να ορθοποδήσει. Θα παραμένει πάντα υποχείριο του ελεήμονα  που αυτάρεσκα σκουπίζει το χνώτο της ζητιανιάς απ’ τον καθρέφτη της καλοζωίας του.
Η εξουσία υπογραμμίζει την ανωτερότητά της με την ελεημοσύνη. Η ελεημοσύνη είναι ο βρυχηθμός του τέρατος που για να χορτάσει, κατασπαράζει την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Η ελεημοσύνη ξεθωριάζει το πιο ελεύθερο πνεύμα. Ο ελεήμων δέχεται την κατωτερότητα των πλασμάτων που ελεεί. Ο φτωχός είναι το απολίθωμα στο βαρέλι του πλούτου. Η ελεημοσύνη είναι ένα ελάχιστο ποσοστό υπεραξίας που ισοφαρίζει την ευθύνη και την ενοχή. Ο φτωχός είναι φτωχός γιατί είναι αβέβαιος και φοβισμένος. Είναι αποτέλεσμα επιδρομής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα