Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΑΚΕΦΑΛΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΧΑΟΥΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Europe - quo vadis? Άρθρα και παρεµβάσεις για την συγκυρία στην Ευρώπη


BEN FULFORD 15/6/2020

(Από τη μεταφράστρια:
Η πρόθεσή μου είναι να μεταφέρω στον αναγνώστη – που δε γνωρίζει επαρκώς την αγγλική γλώσσα – μιαν άλλη οπτική των γεωπολιτικών παιχνιδιών/κινήσεων. Όσο πιο ευρεία είναι η εικόνα μας, τόσο περισσότερα ίσως καταλάβουμε. Δε συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του συγκεκριμένου ρεπόρτερ, όπως επίσης γνωρίζω το ιστορικό συνεργασίας του με την «άρχουσα» τάξη. Δεν είναι κάτι που το κρύβει, άλλωστε. Κάντε τη δική σας έρευνα και αναζητήστε τις βαθύτερες αλήθειες σας!)
Η κατάρρευση της Εταιρίας ΗΠΑ κλιμακώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αυτό που οι Κινέζοι προπαγανδιστές παρομοιάζουν με την πολιτιστική επανάσταση που αντιμετώπισε η Κίνα τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Το χάος αναμένεται να κλιμακωθεί περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι να προκύψει μια πραγματική επανάσταση, κι όχι αυτή η φτιαχτή από την ελίτ πολιτιστική επανάσταση. Το μόνο αμερικανικό ίδρυμα που διατηρεί την ακεραιότητά του σε αυτές τις δυσοίωνες συνθήκες είναι ο στρατός, ο οποίος βρίσκεται σε επιφυλακή για να βεβαιωθεί πως το πολιτικό αυτό χάος δεν θα καταλήξει σε μαζικές αιματοχυσίες και ταλαιπωρίες.
Εντωμεταξύ, την περασμένη εβδομάδα οι υψηλόβαθμες διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ανατολικών και των Δυτικών μυστικών κοινωνιών κατέληξαν σε αδιέξοδο, μετά την απαίτηση των Ασιατών ηγετών να υποταχθούν σε αυτούς οι Δυτικοί, κάτι που δε θα συμβεί ποτέ, σύμφωνα με πηγές που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις.
Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος πρόκειται να διανύσει ένα πολύ επικίνδυνο και καυτό καλοκαίρι χωρίς σαφή προγνωστικά, πέραν του επιταχυνόμενου χάους, ειδικά μέσα στις ΗΠΑ. Θα υπάρξει επίσης ένας αυξανόμενος κίνδυνος πολέμου με χρήση ηλεκτρομαγνητικού και πυρηνικού οπλοστασίου.
Πριν επιστρέψουμε στις διαπραγματεύσεις Ανατολής/Δύσης, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την πολιτιστική επανάσταση μέσα στις ΗΠΑ. Να τι είχε να πει η προπαγανδιστική εφημερίδα Global Times της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης:
“ Ούτε οι διαδηλωτές ούτε οι Δημοκρατικοί δεν έχουν καταλήξει σε πρακτικές λύσεις αναφορικά με τα χρονίζοντα ρατσιστικά προβλήματα, αλλά χρησιμοποιούν την οργή του κόσμου για να κερδίσουν το πολιτικό πλεονέκτημα…. στο μέλλον θα προκύψουν περισσότερα εσωτερικά προβλήματα και συγκρούσεις, και η αναταραχή δεν είναι παρά μόνο η αρχή.”
Οι πηγές από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων στον Καναδά λένε πως πολλοί από τους διαδηλωτές επονομαζόμενους Black Lives Matter και Antifa έχουν αναλάβει υπεργολαβίες από τους Κινέζους κομμουνιστές σε Σατανικές Συναγωγές της Δυτικής ακτής της Β. Αμερικής. Είναι η εκδίκησή τους για τις επιθέσεις που οργανώθηκαν στο Χονγκ Κονγκ, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από τις  υπηρεσίες πληροφοριών της Κίνας.

H έντονη άσκηση... δεν οδηγεί απαραίτητα σε μακροζωία

Ηθοποιοί του ιαπωνικού θεάτρου kabuki- γνωστοί για τις έντονες κινήσεις τους- είχαν παραδόξως μικρότερο προσδόκιμο ζωής σε σύγκριση με άλλους καλλιτέχνες παραδοσιακών τεχνών.

H έντονη άσκηση... δεν οδηγεί απαραίτητα σε μακροζωία
Ανακαλύπτοντας στοιχεία για τη μακροζωία, από Ιάπωνες παραδοσιακούς καλλιτέχνες, ερευνητές του Tokyo Institute of Technology, ανακάλυψαν ότι ηθοποιοί  του ιαπωνικού θεάτρου kabuki- γνωστοί για τις έντονες κινήσεις τους- είχαν παραδόξως μικρότερο προσδόκιμο ζωής σε σύγκριση με άλλους καλλιτέχνες παραδοσιακών τεχνών που έκαναν κυρίως καθιστική ζωή.
Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι η έντονη άσκηση που συνδέεται με το επάγγελμα κατά τη διάρκεια της ζωής δεν οδηγεί απαραίτητα σε μακροζωία.

Τα παιδιά και ο Λεπτοφυής Κόσμος

MCKS Pranic Healing: ο κόσμος της λεπτοφυούς ενέργειας - Natura

Όλο και περισσότερα παιδιά έχουν επίγνωση του Λεπτοφυούς Κόσμου. Μερικά από αυτά μπορούν να δουν λεπτοφυείς μορφές. Όταν αντιμετωπίζονται με κοροϊδία και αδιαφορία από τους ενήλικες, καταστέλλουν σιγά σιγά τα οράματά τους.

Από νεαρή ηλικία στα παιδιά πρέπει να λέγεται για τον Λεπτοφυή Κόσμο, την ανθρώπινη ψυχή και την αθανασία της ψυχής. Ο θάνατος πρέπει να παρουσιάζεται όπως είναι στην πραγματικότητα: ότι αφήνει κανείς το σώμα και συνειδητοποιεί μια άλλη διάσταση που είναι πιο ελεύθερη και όμορφη, αρκεί να έζησε μια καλή ζωή στη γη.

Πρέπει να μάθουν από νεαρή ηλικία για τους Νόμους του Κάρμα και της Μετενσάρκωσης, επειδή αυτοί είναι δύο θεμελιώδεις νόμοι που θα κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο όμορφη, τακτική και εποικοδομητική.

Θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν γνωρίζουμε για το Νόμο του Κάρμα. Θα προσπαθούμε πάντα να ζούμε μια καλύτερη ζωή για να έχουμε μια καλύτερη ενσάρκωση. Ο Νόμος της Μετενσάρκωσης θα φυτέψει σε εμάς την ελπίδα του μέλλοντος. θα επεκτείνει τον ορίζοντα μας και θα μας κάνει να κατανοήσουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη γη.

Φυσιολογικος τοκετος η Καισαρικη τομη ;



ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟΥ.

Τα πλεονεκτήματα του φυσιολογικού τοκετού:
Για την μητέρα:
  • Συντομότερη παραμονή στο νοσοκομείο
  • Ταχύτερη ανάρρωση/αποκατάσταση
  • Ο κολπικός τοκετός είναι επίσης λιγότερο επικίνδυνος και ο κίνδυνος θνησιμότητας για τις μητέρες είναι πολύ χαμηλότερος στο φυσιολογικό τοκετό.
  • Ενεργός ρόλος της μητέρας στο τοκετό.
  • Λιγότερος μεταγεννητικός πόνος.
  • Αύξηση της αυτοπεποίθησης σας ότι τα καταφέρατε.
  • Μειωμένη πιθανότητα να εμφανιστεί επιλόχειος κατάθλιψη.
Για το έμβρυο:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα