Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ὁ δ' ὀμφαλὸς τάφος ἐστὶν Διονύσου

 


Ο ομφαλός είναι ένα βασικό σημείο ενώσεως, συνέχειας και δημιουργίας της νέας ζωής,  του παιδιού ή του θηλαστικού ζώου - όχι μόνο με την μητέρα του αλλά αποτελεί και τη  συνεχιζόμενη γραμμή - ένωση με όλους τους προγόνους του. Η δημιουργία και η αναγέννηση της ζωή δια μέσω της μητέρας, ως συνέχεια με την μητέρα της μητέρας την γιαγιά και την προμάμμη φτάνοντας ακόμα ακόμα και στην αρχή της γέννησης και της δημιουργίας … του ανθρώπου. Ένας αόρατος ιστός, ένα αόρατο νήμα,  ένας αέναος κύκλος ζωής και γέννησης του ζώντος, και του κάθε θηλαστικού πλάσματος που γεννιέται αφού έχει κυοφορηθεί σε πλακούντα που τρέφετε, αναπνέει και μεγαλώνει μέσω του ομφαλού από τη μητέρα…Ένας ζωτικός κρίκος στην αλυσίδα της ζωής του καθενός μας.

ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Moody's: Οι 10 πιο ακριβές καταστροφές στο κόσμο - Insurance World

 Ο Θεός επιδιώκει να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για έναν νέο κόσμο, για μια νέα πραγματικότητα και για τη εμπλοκή του με τη ζωή στο σύμπαν, μια εμπλοκή που θα αλλάξει και θα καθορίσει το μέλλον και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

      Εισερχόσαστε σε έναν νέο κόσμο - έναν κόσμο περιβαλλοντικής αλλαγής, ένα κόσμο βίαιων καιρικών συνθηκών, έναν κόσμο που είναι απρόβλεπτος, ένα κόσμο που θα είναι σε ανισορροπία, με μεγάλες πολιτικές και οικονομικές δυσκολίες. Τα έθνη θα κλονιστούν από επαναστάσεις και οι εθνικές οικονομίες θα χρεοκοπήσουν.

      Είναι το αποτέλεσμα πολλών δυνάμεων που εργάζονται γι’ αυτό εδώ και καιρό. Οι σοφοί μπορούν να το προβλέψουν αυτό. Για όλους τους άλλους, θα είναι ένα μεγάλο σοκ - το σοκ του μέλλοντος.

      Μην το βλέπετε αυτό ως μια μεγάλη τραγωδία ή κάτι που πρέπει να αποφύγετε, να το παραμελήσετε ή να το αρνηθείτε, γιατί αυτό έχει το όνομά σας πάνω του. Σταλθήκατε στον κόσμο για να εξυπηρετήσετε τον κόσμο κάτω από αυτές τις συνθήκες.

     Αν και ίσως να μην έχετε υπόψη σας τα Μεγάλα Κύματα της αλλαγής που αρχίζουν να σαρώνουν όλο τον κόσμο, αλλά ήδη κινούνται. Δεν είναι καιρός για εφησυχασμό. Δεν είναι καιρός για την προεκβολή των ιδεών και των πεποιθήσεών σας.

 Δεν είναι καιρός για φιλονικίες και ατελείωτες συζητήσεις. Είναι καιρός να κοιτάξετε, να βλέπετε και να συνεχίζετε να κοιτάζετε και να βλέπετε, διακρίνοντας τον ορίζοντα, διακρίνοντας τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής γύρω σας, διακρίνοντας την αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή των ανθρώπων - απρόβλεπτες μεταβολές, συντριπτικές αλλαγές πέρα από τις φυσιολογικές παραμέτρους της ζωής.

Ίσως η ζωή σας αλλάζει εσωτερικά και εξωτερικά σαν να προετοιμάζεστε για κάτι σπουδαίο που θα έπρεπε να υπηρετήσετε και να συμμετέχετε. Αν αυτή είναι η εμπειρία σας, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προετοιμαζόσαστε για το νέο κόσμο, ωστόσο ασυνείδητα.

Ο Θεός σας έχει δώσει Γνώση για να σας καθοδηγήσει και να σας προετοιμάσει, αλλά η Γνώση λειτουργεί κάτω από την επιφάνεια του νου όπου ζουν οι άνθρωποι.

 Είναι μια μεγαλύτερη νοημοσύνη. Διακρίνει την κίνηση του κόσμου και ανταποκρίνεται στον Δημιουργό.

Coronavirus: Γιατί όλοι τους κάναν λάθος;

 Coronavirus Μάσκα Λοίμωξη - Δωρεάν φωτογραφία στο Pixabay


Coronavirus: Γιατί όλοι τους κάναν λάθος. Δεν είναι «Νέος Ιός». «Το παραμύθι έλλειψης ανοσίας»

«Ήταν ακόμη πιο λάθος να ισχυριστούν ότι ο πληθυσμός δεν θα είχε ήδη κάποια ανοσία έναντι αυτού του ιού». Η ανοσο-απόκριση στον ιό είναι ισχυρότερη από ό, τι πιστεύουν όλοι

Από τον Beda M Stadler
Περιοδικό : Παγκόσμια έρευνα, 08 Ιουλίου 2020
Weltwoche 2 Ιουλίου 2020
Θέμα: Παραπληροφόρηση ΜΜΕ , Επιστήμη και Ιατρική

Το αρχικό άρθρο δημοσιεύθηκε στο Ελβετικό περιοδικό Weltwoche (Παγκόσμια Εβδομάδα) στις 10 Ιουνίου. Ο συγγραφέας, Beda M Stadler είναι ο πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, βιολόγος και ομότιμος καθηγητής. Ο Stadler είναι ένας σημαντικός ιατρός στην Ελβετία, του αρέσει επίσης να χρησιμοποιεί προκλητική γλώσσα, η οποία δεν πρέπει να σας αποτρέπει από τα εξαιρετικά σημαντικά σημεία που επισημαίνει.
Επιστροφή στη Λογική, Medium, 2 Ιουνίου 2020

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό δεν είναι μια καταγγελία, αλλά ένας αδίστακτος απολογισμός [της τρέχουσας κατάστασης]. Θα μπορούσα να χαστουκίσω τον εαυτό μου, γιατί κοίταζα τον Sars-CoV2 τόσο πολύ καιρό με πανικό. Είμαι επίσης κάπως ενοχλημένος με πολλούς από τους συναδέλφους μου στην ανοσολογία που μέχρι στιγμής έχουν αφήσει τη συζήτηση για το Covid-19 σε ιολόγους και επιδημιολόγους. Πιστεύω ότι είναι καιρός να ασκήσω κριτική σε ορισμένες από τις κύριες και εντελώς λανθασμένες δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτόν τον ιό.

Πρώτον, ήταν λάθος να ισχυριστούν ότι αυτός ο ιός ήταν νέος.

Δεύτερον, ήταν ακόμη πιο λάθος να ισχυριστούν ότι ο πληθυσμός δεν θα είχε ήδη κάποια ανοσία εναντίον του ιού.

Τρίτον, ήταν το αποκορύφωμα της ηλιθιότητας να ισχυριστούμε ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει το Covid-19 χωρίς καθόλου συμπτώματα ή ακόμη και να μεταδώσει την ασθένεια χωρίς να εμφανίσει καθόλου συμπτώματα.

Αλλά ας τα δούμε ένα προς ένα.

Εμβόλια και Αυταπάτες


Ανασκόπηση από το βιβλίο " Διάλυση των Ψευδαισθήσεων» της Suzanne Humphries , MD και του R. Bystrianyk Adam Smith 



« Η πραγματικότητα είναι ότι ... η “επιστήμη” των εμβολίων , όπως παρουσιάζεται σήμερα στο κοινό , έχει γίνει θρησκεία βασιζόμενη πάνω στην άγνοια ».

Η σύντομη εκδοχή αυτής της θεώρησης είναι πολύ απλή : το βιβλίο αυτό είναι λαμπρό .
Αν έχετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για δημόσια συζήτηση περί εμβολιασμού - είτε είστε υπέρ είτε κατά -  σας συνιστούμε να επενδύσετε λίγο χρόνο σε αυτό αμέσως .
Ο λόγος του ενθουσιασμού μας, είναι επίσης απλός .
Μέσα από επίπονη έρευνα , οι συγγραφείς έχουν αποκαλύψει ζωτικής σημασίας , συχνά μακροσκελών ξεχασμένων δεδομένων που προσφέρουν ζωτικής σημασίας απαντήσεις ως προς το αν τα εμβόλια είναι , ή ήταν πάντα , "Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της βιοϊατρικής επιστήμης και της δημόσιας υγείας " .

Αντί να ξοδέψουμε χιλιάδες λέξεις και να πάρουμε ένα ένα τα κεφάλαια για να διαλύσουμε τις ψευδαισθήσεις και παρανοήσεις , έχουμε επιλέξει να αναδημοσιεύσουμε μερικά από τα βασικά διαγράμματα και τα στοιχεία που παρέχονται από τους συγγραφείς για την υποστήριξη της υπόθεσής τους , με ελάχιστο επεξηγηματικό κείμενο .
Πιστεύουμε ότι θα πάρετε την εικόνα , συγχωρήστε μας για το λογοπαίγνιο .



Ευλογιά : το " θαύμα του Jenner

 " Σύμφωνα με το CDC ,το 1796 , ο Edward Jenner εμβολιάζει ένα 8 χρόνο αγόρι κατά της ευλογιάς και επινοεί τον όρο « εμβολιασμός » για να περιγράψει ό, τι είχε κάνει . Σήμερα , η ευλογιά είναι παρελθόν, χάρη στον εμβολιασμό ... " Αυτή η άποψη είναι τόσο καθολική που έχει γίνει ο « ιδρυτικός μύθος » του εμβολιασμού . Και αποδεικνύεται οτι είναι «μύθος», εξ ολοκλήρου.

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΟ 1969: ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ξυπνήστε τώρα. Ο κοροναϊός είναι μια φάρσα, πρόσχημα για τη ριζική αντιδημοκρατική αναδιοργάνωση της κοινωνίας.

Οι Ιλλουμινάτι το 1969:

«Τα ταξίδια … θα γίνονταν πολύ περιορισμένα. Οι άνθρωποι θα χρειαζόταν άδεια να ταξιδέψουν και θα χρειαζόταν έναν καλό λόγο για να ταξιδέψουν. Εάν δεν είχατε έναν καλό λόγο για το ταξίδι σας, δεν θα σας επιτρέπεται να ταξιδέψετε και όλοι θα χρειαστούν Αναγνωριστικό . ID….. αργότερα, θα αναπτυχθεί κάποιο είδος συσκευής για εμφύτευση κάτω από το δέρμα που θα κωδικοποιείται ειδικά για την ταυτοποίηση του ατόμου. «

Από τον Henry Makow Ph.D

Όπως και τα πρόβατα, η ανθρωπότητα είχε καλύτερη προσαρμογή στη συνεχή παρενόχληση αρκεί να ανέχεται τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι όλων των σημαντικών κυβερνητικών και κοινωνικών θεσμών.

Στις 20 Μαρτίου 1969, ο εμπιστευτικός του Ρόκφελερ, Dr. Richard Day (1905-1989), έδωσε ομιλία στο τμήμα του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου στο Πίτσμπουργκ στο οποίο προέβλεψε:

«Τα ταξίδια … θα γίνονταν πολύ περιορισμένα. Οι άνθρωποι θα χρειάζονταν άδεια να ταξιδέψουν και θα χρειαζόταν έναν καλό λόγο για να ταξιδέψουν. Εάν δεν είχατε έναν καλό λόγο για το ταξίδι σας, δεν θα σας επιτρεπόταν να ταξιδέψετε και όλοι θα χρειαζόταν Αναγνωριστικό … αργότερα θα μπορούσε να αναπτυχθεί κάποιο είδος συσκευής για εμφύτευση κάτω από το δέρμα που θα κωδικοποιούσε ειδικά για την ταυτοποίηση του ατόμου. » (Ταινία δύο)

Αν και απαγορεύτηκε, ο Δρ Lawrence Dunegan σημείωσε και συσχετίζει το περιεχόμενο της ομιλίας με τον Randy Engel, ο οποίος τους έδωσε στη διάθεσή του σε κασέτα.

Ο Δρ Dunegan αποκαλύπτει ότι όχι μόνο το «ΤΙ» προορίζεται για την Αμερική και όλους τους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά «ΠΩΣ» οι ελεγκτές σκοπεύουν να υλοποιήσουν το σχέδιo τους.

Ελληνική Δικαιοσύνη 2020


Νικόδημος


1. Μια ελληνική υπόθεση παρανομίας που ξεκίνησε το 2008 στο Νέο Δελχί της Ινδίας, εκδικάστηκε οριστικά τον Ιούνιο 2020. Χρειάστηκαν 12 ολόκληρα έτη, παρά την ηλεκτρονική και ψηφιακή τεχνολογία.

Δεν έχουν σημασία εδώ τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, η φύση της παράβασης και η καταδικαστική απόφαση, μόνο η χρονική διάρκεια!

Μια Ελληνίδα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές να συνοδεύει νεφροπαθείς σε παράνομη κλινική μεταμοσχεύσεων στο Νέο Δελχί, Ιανουάριος 2008. Συνελήφθη και τον Ιούνιο 2012 παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (εδώ στην Αθήνα) με την κατηγορία μεσάζουσας σε (παράνομο) κύκλωμα εμπορίας οργάνων.

2. Η δίκη έγινε τον Φεβρουάριο 2017, δηλαδή 5 χρόνια αργότερα λόγω συνεχών αναβολών, συνηθισμένη τακτική σε πολλές υποθέσεις.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΜΑΣ;


 

Πρόσφατα στο ποστ μου ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΜΑΣ ; έχω αναπτύξει εκτενώς τα ισχύοντα διεθνώς με την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα.Στα διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν στους περισσότερους, μετά τα πρόσφατη ενέργεια της Τουρκίας  με την NAVTEX της  και την αποστολή του ερευνητικού σκάφους  Oruc Reis σε περιοχή που ισχυριζόμαστε ότι είναι ελληνική υφαλοκρηπίδα, δίνουν σαφείς απαντήσεις δύο γνώστες του θέματος .Θα μεταφέρω εδώ μερικά αποσπάσματα από δύο πλήρως ενημερωμένα άρθρα από το ΒΗΜΑ,το πρώτο του Ευάγγελου Βενιζέλου (Στρατηγικός ειρμός) και το δεύτερο του καθηγητού Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πέτρου Λιάκουρα (Οι δολιχοδρομίες της Τουρκίας)  Οι υπογραμμίσεις με έντονα γράμματα είναι δικές μου.

 (ΒενιζέλοςΗ υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ δεν είναι χωρικά ύδατα και δεν αποτελούν τμήμα της επικράτειας. Είναι περιοχή στην οποία το παράκτιο κράτος δεν ασκεί κυριαρχία αλλά πολύ συγκεκριμένα κυριαρχικά δικαιώματα. Για να συμβεί δε αυτό, πρέπει οι θαλάσσιες αυτές ζώνες να οριοθετηθούν, όπως προβλέπει η Διεθνής Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας (ΔΣΔΘ), με συμφωνία μεταξύ των γειτονικών κρατών ή με συνδιαλλαγή, διαιτησία ή δικαιοδοτική διαδικασία. Χωρίς οριοθέτηση τα συγκεκριμένα κυριαρχικά δικαιώματα δεν μπορούν να ασκηθούν πλήρως, ενώ έως ότου συντελεσθεί η οριοθέτηση, τα γειτονικά κράτη οφείλουν να προβαίνουν με καλή πίστη σε πρακτικές διευθετήσεις που δεν παρεμποδίζουν την τελική οριοθέτηση. Τέτοια καλόπιστη πρακτική διευθέτηση συνιστά εκ μέρους μας η χωροθέτηση, το 2014, των «οικοπέδων» Νότια της Κρήτης κατά το μέρος που εκτείνονται πέραν των χωρικών υδάτων, ακόμη και πέραν της δυνητικής επέκτασης στα 12 ν.μ. , και φτάνουν περίπου στα 200 ν.μ. με την αντίληψη ότι η Κρήτη θα έχει πλήρη επήρεια σε μια μελλοντική οριοθέτηση. Τότε δεν υπήρξε αντίδραση ούτε της Λιβύης ούτε της Τουρκίας.

Ο Πόνος Χωρίς Λέξεις


  Η μη – λεκτική επικοινωνία αφορά οτιδήποτε πέρα από τις λέξεις, δηλαδή συμπεριλαμβάνει τις εκφράσεις του προσώπου, τον τόνο της φωνής, τη στάση του σώματος κτλ. Αναφέρεται στο συναισθηματικό περιεχόμενο των μηνυμάτων που μεταδίδονται, είναι η θεμελιώδης μορφή επικοινωνίας που διαθέτει ο άνθρωπος από τότε που γεννιέται και είναι αυτό που θα επικυρώσει την εγκυρότητα του μηνύματος που μεταδίδεται. Χαρακτηριστικά ας σημειώσουμε ότι το μη- λεκτικό μέρος της επικοινωνίας αποτελεί το 90% της διαπροσωπικής επικοινωνίας (Argyle, 1992).
Τα βασικά προτερήματα της μη- λεκτικής επικοινωνίας είναι:
–       Για κάποια βιώματα δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις που να μας επιτρέπουν να τα επικοινωνήσουμε (παράδειγμα αποτελεί ο πόνος). 
–       Είμαστε εξοικειωμένοι με αυτή από τη γέννησή μας, δηλαδή είναι ένας φυσικός τρόπος επικοινωνίας.
–       Τα μη- λεκτικά σήματα έχουν περισσότερη δύναμη και ελέγχονται πιο δύσκολα από τη συνείδηση, άρα είναι πιο αυθεντικά (Argyle, 1975).
–       Είναι λιγότερο ασαφή σήματα και αποτελούν πιο άμεσο κάλεσμα για προσοχή και δράση από τον παρατηρητή (De Gelder, 2006).

Ούτε μια στιγμή δεν μπορείς να αφανίσεις μπορείς όμως όλες να τις μεταμορφώσεις…

 

Τα πράγματα, οι καταστάσεις 
αλλάζουν κάθε στιγμή
οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε στιγμή
τίποτα δεν είναι μόνιμο... ΟΛΑ ΡΕΟΥΝ...

Κι όποιοι αντιστέκονται στην αλλαγή
όποιοι επιμένουν να ζουν στο χθες
ζουν μια πεθαμένη ζωή…

Ούτε μια στιγμή δεν μπορείς να αφανίσεις
μπορείς όμως όλες να τις μεταμορφώσεις…

Άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου και δες το καινούριο που σε πολιορκεί. Μπες μέσα σε αυτό με τη σφριγηλότητα της νιοτής σου και την ωριμότητα των εμπειριών που έχεις ζήσει…

Η ζωή καθημερινά σε προετοιμάζει για το καινούριο…

Ξεκίνησες ζώντας εκστατικά
ανακάλυπτες χρώματα, γεύσεις, ήχους, μυρωδιές
κάθε μέρα και κάτι καινούριο…
και όλα τα απολάμβανες…

Ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή

 Οπωσδήποτε οι αλλαγές καθώς μεγαλώνει κάποιος και παγιώνεται η προσωπικότητά του, γίνονται δύσκολα, αλλά ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή.

 Ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή, π. Φιλόθεος Φάρος - Thessaloniki ...

Ο ψυχοθεραπευτής Πατήρ Φιλόθεος Φάρος, μιλά στην Κρυσταλία Πατούλη με αφορμή το βιβλίο “Ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αρμός.

Τα βασικά θέματα της μέσης ηλικίας, είναι καταρχήν, ότι επέρχεται μία κάμψη των δυνάμεων του σώματος, και αναπόφευκτα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει πιθανά μια ματαίωση στον επαγγελματικό χώρο. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που ξεκίνησε μια επαγγελματική σταδιοδρομία με κάποιον ενθουσιασμό, μετά από 20 χρόνια, αρχίζει πιθανά να αναρωτιέται αν άξιζε τον κόπο, αν ήταν κάτι με το οποίο ήθελε πραγματικά να περάσει το μισό της ζωής του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα