Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Αγάπη .... δυστυχώς δεν υπάρχει σε μορφή ίωσης ώστε να μολύνουμε τον κόσμο



- Η Μεγαλύτερη Συμπαντική δύναμη , είναι ανεξάντλητη πηγή υγείας, χαράς, ευτυχίας , γαλήνης , ηρεμίας, ειρήνης. Άλλαξε και αιτία αποκάλυψης της αυτογνωσίας και της θεογνωσίας .
Αγάπη .... δυστυχώς δεν υπάρχει σε μορφή ίωσης ώστε να μολύνουμε τον κόσμο.....
😉

Aν κατανοήσεις την σύνθεση του σώματος μας, τότε θα καταλάβεις ότι είναι μία αισθητή σούπα που βράζει ανόμοιων ιδιοτήτων των Τεσσάρων στοιχείων της Ύλης όπου κάθε στοιχείο ενεργεί με τις ισόποσες δυνάμεις απέναντι στα άλλα ανόμοια στοιχεία.

Τα άλογα στοιχεία της Ύλης, η γη και το νερό ΔΕΝ μπορούν να δεχτούν το Αγαθό Νοητό πνεύμα. δηλαδή η σάρκα μας, η οποία είναι αυτή που οδηγεί την φωτιά και τον αέρα, το πνεύμα της αρμονίας της σελήνης το οποίο συνεργάζεται με την σάρκα, (αστρικό σώμα), το οποίο πήρε την νοητή και νοερή ζωή από την Ανθρώπινη ψυχή, το πνεύμα του πυρός. (εικόνα της ζωής).

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ· Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ...

BENJAMIN FULFORD 6/4/2020

Η χρήση της πανδημίας ή «πληροφοριοδημίας» ως μέσο για την κατάρρευση της παρούσας δομής παγκόσμιας δύναμης προχωράει ομαλά, συμφωνούν πολλές πηγές. Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές μαζικών συλλήψεων της ελίτ. Κάποιες από αυτές μπορούν να επιβεβαιωθούν από ειδήσεις σχετικά με ηγέτες όπως οι περιορισμοί της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνκελας Μέρκελ και του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον «λόγω μόλυνσης από τον κορονοϊό».
Ο κόσμος πρόκειται επίσης να μάθει ότι η Άνκελα Μέρκελ είναι η κόρη του Αδόλφου Χίτλερ. Οι Ιταλοί, οι οποίοι μόλις απελευθερώθηκαν από τα δεσμά του γερμανικού (Ευρωπαϊκή Ένωση) ελέγχου, μας έστειλαν ένα αντίγραφο της μόνης γνωστής φωτογραφίας του Χίτλερ με την κόρη του Άνκελα. Στο μήνυμα γράφει “και όταν θα μεγαλώσεις Άνκελα, διάλυσε όλη την Ευρώπη.”
merkel-and-hitler-265x300.jpg
Επίσης, η Λευκή Αδελφότητα των Δράκων επικοινώνησε με τη Ναυτική Βάση των ΗΠΑ στη Yokosuka της Ιαπωνίας για να υποβάλει κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου εναντίον του Πρωθυπουργού μαριονέτας Σίνζο Άμπε για το ρόλο του στη μαζική δολοφονία της Fukushima, καθώς και άλλων εγκλημάτων. Πολλοί και αξιόπιστοι μάρτυρες – συμπεριλαμβανομένων δύο πρώην Πρωθυπουργών – θα βεβαιώσουν την έκδοση ετυμηγορίας ενοχής. Αυτό κατέστη δυνατόν λόγω της απομάκρυνσης  (επιτέλους) κορυφαίων πρακτόρων της Καμπάλ στην Ιαπωνία, όπως ο Ρίτσαρντ Άρμιταζ και ο Μάικλ Γκρίνμπεργκ (Richard Armitage, Michael Greenberg), αναφέρουν πηγές από το Πεντάγωνο και τη CIA. Ο Άμπε, σε αντίθεση με τον εγκληματία πολέμου παππού του Κίσι Νομποσούκε (Kishi Nobosuke), δεν θα ξεφύγει της δικαιοσύνης. Όπως λένε οι Ιάπωνες: “Zama Miro” (ΣτΜ: “ήθελές τα κι έπαθές τα”).
Πηγές από τη CIA στην Ασία επιβεβαιώνουν αυτή τη σημείωση:
“Ο επικεφαλής στην Ιαπωνία είναι στη λίστα για να μαζευτεί σ’ αυτόν το γύρο. Η επίσημη ιστορία θα είναι πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό και έχει τεθεί από μόνος του σε καραντίνα. Αυτή είναι η κωδική λέξη που χρησιμοποιείται όταν αυτοί οι σατανιστές αποκρυφιστές συλλαμβάνονται.”
Εντωμεταξύ στο εσωτερικό των ΗΠΑ “είναι σχεδόν βεβαιότητα ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος και πολλοί θα πεθάνουν”, προβλέπουν πηγές από τη CIA.
Να τι είχαν να πουν πηγές από το Πεντάγωνο σχετικά με την υπό εξέλιξη στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της Σατανικής Χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ:
“Καθώς καταστρέφονται υπόγειες βάσεις της καμπάλ στη Γιούτα, στη Νέα Υόρκη, στο Άινταχο, στην Καλιφόρνια και αλλού… τα παιδιά που έχουν διασωθεί επιβιβάζονται στα νοσοκομειακά πλοία Comfort και Mercy, προστατευόμενα από τους πεζοναύτες.”

Οι συμφορές και τα χτυπήματα της μοίρας (είναι θέλημα Θεού ή τα επιτρέπει;)



Μπέρτα Ντούντε | Η Προφητεία σήμερα3-4.9.1956

Ο άνθρωπος του κόσμου αρκείται σε αυτά που ικανοποιούν τις σωματικές του αισθήσεις και εφόσον ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες, δεν αισθάνεται καμία έλλειψη πια. 

Το ίδιο ισχύει ακόμη και αν πιστεύει ότι εντρυφεί σε «πνευματικές» απολαύσεις, γιατί και αυτές σημαίνουν απλά κάποια πνευματικά προϊόντα τα οποία κατακτώνται αποκλειστικά δια μέσου της ανθρώπινης νοημοσύνης, δεδομένου ότι πρόκειται για γνώσεις οι οποίες αφορούν και πάλι μονάχα τα επίγεια πράγματα. 

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ικανοποιημένος με αυτά τα πράγματα και δεν του λείπει τίποτε, αφού η ψυχή του δεν απαιτεί να ικανοποιηθούν οι δικές της επιθυμίες, πράγμα που άλλωστε ούτε και είναι σε θέση να το κάνει, επειδή το σώμα υπερισχύει. Αυτή η κατάσταση της ικανοποίησης ωστόσο δεν διαρκεί όλη τη ζωή, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις. 

Ένας τέτοιος άνθρωπος συνήθως καταστρέφει την υγεία του, με δική του ευθύνη, δεδομένου ότι έρχονται οι αρρώστιες ή τα γεράματα που εμποδίζουν αυτές τις επίγειες απολαύσεις ή την ικανοποίηση των σωματικών επιθυμιών του. Και τότε αναγκάζεται συχνά να συλλογισθεί γύρω από τον εαυτό του, γύρω από τη ζωή και το νόημά της. 

Σε μια τέτοια περίπτωση, του χτυπάει την πόρτα επανειλημμένα η Αγάπη του Θεού και προσπαθεί να τον συγκρατήσει μακριά από τον κόσμο. Γιατί ο Θεός επιχειρεί τότε να δώσει δύναμη στην ψυχή, ώστε να καθοδηγηθεί ο άνθρωπος από μέσα του, με σκοπό να εγκαταλείψει αυτά που επεδίωκε ως τώρα και να απελευθερωθεί από τις εγκόσμιες σκέψεις.... 

Carl Jung: Τι είναι το συλλογικό ασυνείδητο;


Το συλλογικό ασυνείδητο μπορούμε να πούμε ότι είναι ψυχικά περιεχόμενα που δεν ανήκουν σε ένα άτομο αλλά σε μια κοινωνία, έναν λαό ή την ανθρώπινη φυλή γενικά. Η συνειδητή προσωπικότητα είναι ένα περισσότερο ή λιγότερο αυθαίρετο κομμάτι της συλλογικής ψυχής. Αποτελείται από ένα σύνολο ψυχικών παραγόντων που θεωρούνται προσωπικοί.
syllogiko-asinidito
” Το συλλογικό ασυνείδητο … φαίνεται να αποτελείται από μυθολογικά μοτίβα ή πρωτόγονες εικόνες, γι ‘αυτό οι μύθοι όλων των εθνών είναι οι πραγματικοί εκθέτες του.”
Μια συλλογική ποιότητα προσκολλάται όχι μόνο σε συγκεκριμένα ψυχικά στοιχεία ή περιεχόμενο αλλά σε ολόκληρες ψυχολογικές λειτουργίες. Έτσι, η συλλογιστική λειτουργία ως σύνολο μπορεί να έχει συλλογική ποιότητα, όταν έχει γενική εγκυρότητα και συμφωνεί με τους νόμους της λογικής. Ομοίως, η συναισθηματική λειτουργία ως σύνολο, μπορεί να είναι συλλογική όταν είναι ταυτόσημη με το γενικό συναίσθημα και συμφωνεί με τις γενικές προσδοκίες, τη γενική ηθική συνείδηση κλπ. Με τον ίδιο τρόπο, η αίσθηση και η διαίσθηση είναι συλλογικές όταν είναι ταυτόχρονα χαρακτηριστικό μιας μεγάλης ομάδας.
Τι είναι το συλλογικό ασυνείδητο:

Μαγεία και μάγοι Μέρος β’


Όροι που χαρακτήριζαν την ενασχόληση με τη μαγεία στην αρχαία Ελλάδα ήταν επίσης «γοητεία» και «φαρμακεία» ενώ «γόητες» και «φαρμακοί» ή «φαρμακίδες» ονομάζονταν οι μάγοι και μάγισσες.

Οι άνδρες από ό,τι φαίνεται είχαν περισσότερο το ρόλο του θεραπευτή, όπως οι: Μελάμπους, Χείρων, Ασκληπιός, Μαχάονας και Ποδαλείριος. Βέβαια ο Διόδωρος αναφέρει ως μάγους τους Ιδαίους Δακτύλους, πρώτους κατοίκους της Κρήτης από τη Φρυγία. Φαίνεται όμως ότι η μαγεία ήταν περισσότερο γυναικεία υπόθεση. Οι φαρμακίδες της Θεσσαλίας, λέγεται ότι είχαν τη δύναμη να κατεβάζουν τη σελήνη από τον ουρανό και να τη φυλακίζουν προς όφελος των πελατών τους κατόπιν αμοιβής.

Στα έργα των αρχαίων Ελλήνων ποιητών αναφέρονται ως κορυφαίες μάγισσες : η Κίρκη, η Μήδεια και η Καλυψώ.

Ο Διόδωρος Σικελιώτης αναφέρει τη Μήδεια, κόρη της Εκάτης θεάς της μαγείας που έμαθε από τη μητέρα της την τέχνη της μαγείας και τη σύνθεση των θανατηφόρων δηλητηρίων.

Στην Ιλιάδα αναφέρεται ως ειδική στα μαγιοβότανα η Αγαμήδη, κόρη ή σύζυγος του Μούλιου, που σκοτώθηκε από τον Νέστορα.

Μαγεία και μάγοι Μέρος α’


Σε αντίθεση με την αρχαία Ελλάδα που γνωρίζουμε μέσα από τα κείμενα των κλασικών συγγραφέων, την Ελλάδα του λόγου, του μέτρου και της αρμονίας, την Ελλάδα της φιλοσοφίας, της ελεύθερης σκέψης, της ποίησης, της ιστορίας, υπάρχει και μια άλλη, αυτή των απλών ανθρώπων. Αυτών που καταφεύγουν σε σκοτεινές δυνάμεις προκειμένου να πετύχουν κάτι που επιθυμούν. Καταφεύγουν σε μάγους και μάγισσες για ξόρκια, επικλήσεις σε δαίμονες, μαγικά βότανα, μαγεία, μαγγανεία, φαρμακεία, θέλξη.

Δύσκολο να έχουμε μια σωστή ενημέρωση για τα θέματα αυτά, καθώς έχουμε ελάχιστες αναφορές από τα λογοτεχνικά, ιστορικά ή ρητορικά κείμενα της εποχής και γνωρίζουμε ότι πολλές πηγές καταστράφηκαν σκοπίμως.

Άσχετα όμως από τη χρονολόγηση των πηγών, η ενασχόληση με τη μαγεία είναι πολύ παλαιότερη.

Από το Σουητώνιο μαθαίνουμε ότι το 13 μ.Χ. δυο χιλιάδες μαγικοί κύλινδροι κάηκαν. Στις πράξεις των Αποστόλων αναφέρεται επίσης ότι στην Έφεσο κάηκαν πολλά βιβλία μαγείας.

Εκτός από τις λίγες αναφορές από τα κείμενα, βασικές πηγές για τη μαγεία είναι οι μαγικοί πάπυροι, τα φυλακτά και κείμενα πινακίδων σε λαϊκή και άξεστη γλώσσα σε λακωνική μορφή.

Σ΄ αυτά τα κείμενα είναι σαφείς οι επιρροές από την αιγυπτιακή και χαλδαϊκή μαγεία.

Ρωσική εταιρεία κοσμημάτων πουλάει κοσμήματα με τον ‘κορωνοϊό’


Jewelry Brand Dr.VOROBEV (@dr_vorobev) - Instagram

Ρωσική εταιρεία κοσμημάτων έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού τις τελευταίες εβδομάδες, όταν έφτιαξε ένα περιδέραιο με τον ιό της κορώνας.

Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ποικίλες, άλλοι εξήραν την πρωτοβουλία και άλλοι την κατέκριναν.

Η εταιρεία που έχει έδρα στην πόλη Κοστρόμα, βορειοανατολικά της Μόσχας,  άρχισε να παράγει και να πουλά το ασημένιο περιδέραιο με το ξέσπασμα του ιού, στην τιμή των χιλίων ρουβλιών  (περίπου 10 ευρώ).


Μεγάλος αριθμός πελατών αγόρασε το περιδέραιο από το διαδίκτυο ή από καταστήματα κοσμημάτων θεωρώντας ότι αποτελεί ένα ενδεικτικό σημείο από το οποίο περνάει σήμερα η ανθρωπότητα με τον Covid-19.

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Picture
        Η Καραντίνα, το #Μένουμε_Σπίτι, και η Απαγόρευση Κυκλοφορίας έγινε πια καθημερινό κομμάτι της ζωής μας. Για λόγους προστασίας; Για λόγους εκφοβισμού; Δεν έχει σημασία... Σημασία έχει ότι τη παρούσα στιγμή βρισκόμαστε απομονωμένοι στο σπίτι, με τις οικογένειες μας (ή και χωρίς).
        ​Είναι φανερός ο φόβος που έχει διαδωθεί και επικρατήσει στις ψυχές των ανθρώπων και καλώς ή κακώς διερχόμαστε μια Νέα Εποχή, η οποία ξεκινάει με κάτι πολύ σημαντικό... Την αναμέτρηση με τον εαυτό μας
        ​Χωρίς την καθημερινότητα της εργασίας να μας αποσπά, μένουμε πια αντιμέτωποι με πληθώρα σκέψεων στο μυαλό μας, και ζητήματα όπως ποιοι είμαστε, τι μας τρομάζει, πόσο αγαπάμε τη ζωή ή τον εαυτό μας ή τους δικούς μας ανθρώπους, αν αυτό είναι το τέλος και αν ναι τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Μένουμε να αναρωτιόμαστε για την αυτοαξία μας ως άνθρωποι, τη θέση μας στο κόσμο (το φυσικό αλλά και το πνευματικό) και πολλά άλλα δύσκολα σε απάντηση ερωτήματα...
        ​Το παρόν άρθρο απευθύνεται σε ανθρώπους που εξασκούν ήδη κάποιο μονοπάτι (θεραπευτικό ή μαγικό) αλλά και όσους θέλουν να ξεκινήσουν και να εμβαθύνουν στον εαυτό τους και να περάσουν το χρόνο αυτό που τους δόθηκε ποιοτικά και δημιουργικά. Ακολουθούν κάποιες ιδέες σχετικές με "μαγικές" δραστηριότητες που μπορείτε να διεξάγετε, ώστε να αποκομίσετε πνευματικό και αυτογνωσιακό μα πάνω απ'ολα ωφέλιμο έργο για τον Εαυτό σας ως Ολότητα.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Picture
        Ο Απρίλιος του 2020 φτάνει κοντά μας και το ουράνιο πλάνο που εσωκλείει περιέχει πολύ ισχυρή ενέργεια για να την εκμεταλλευτούμε για την πνευματική μας ανέλιξη. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα οι πλανήτες, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα είναι πολύ δραστήριοι.
        Ο Άρης αυξάνει τα φλογερά αισθήματα, ο Δίας ενισχύει και επεκτείνει, ο Κρόνος θέλει να περιορίσει και ο Ουρανός φέρνει αλλαγή. Ο πλανητικός αυτός συνδυασμός θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ ασταθής και να φέρει τα πάνω κάτω, όμως είναι σημαντικό να τον αντιμετωπίσουμε με τρόπο που θα βοηθήσει στην εξέλιξη μας και με τον οποίο θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα οξυμένα μας αισθήματα.

        Η πρώτη σημαντική ευθυγράμμιση που γίνεται τον Απρίλιο είναι η Σύνοδος του Πλούτωνα με το Δία. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ευθυγραμμίσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2020 και θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου.
        Την τελευταία φορά που οι δύο αυτοί πλανήτες συναντήθηκαν πριν από περίπου 13 χρόνια, τα φώτα έπεσαν πάνω στην οικονομία και τα οικονομικά μας. Παρότι η οικονομία μπορεί να έρθει στο επίκεντρο σε παγκόσμιο επίπεδο, σε προσωπικό επίπεδο, ο Δίας και ο Πλούτωνας μπορούν να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για αφθονία στη ζωή μας. Αφήστε το πεδίο σας ανοιχτό σε νέες ιδέες που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν αφθονία με ένα νέο και βαθύτερο τρόπο. Αρχίστε να αναγνωρίζετε την αφθονία που είναι πάντα γύρω σας και αυτό θα σας βοηθήσει να προκαλέσετε αφθονία στη ζωή σας.

ΤΟ ΚΑΡΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Picture
          Οι Άρχοντες του Κάρμα ή Καρμικό Συμβούλιο, είναι οχτώ κοσμικά όντα της Μεγάλης λευκής αδελφότητας,  επιλεγμένα από το Θεό σαν ομάδα με στόχο να προωθήσουν τη Δικαιοσύνη στο σύστημα των κόσμων.
          Μέσα από τη μεγάλη του συμπόνια, ο Θεός έχρισε το Καρμικό Συμβούλιο  ως διαμεσολαβητή ανάμεσα στην τελειότητα του Νόμου και στην ατέλεια όσων έχουν φύγει από τη χάρη.  Υπηρετούν από το επίπεδο του Χριστικού εαυτού της Ανθρωπότητας, ζυγίζοντας καθημερινά την ανθρώπινη χρήση της ενέργειας " ως πάνω, έτσι και κάτω".  Είναι το Υπέρτατο Δικαστήριο του ηλιακού μας συστήματος.

Το οκταμελές καρμικό συμβούλιο αποτελείται από
    1. Το Μέγα Θεϊκό Διευθυντή - 1η (μπλε) ακτίνα
    2. Τη Θεά της Ελευθερίας - 2η (κίτρινη) ακτίνα
    3. Τη Lady Nada - 3η (ροζ) ακτίνα
    4. Ελοχίμ Κυκλώπεια - 4η (λευκή) ακτίνα
    5. Παλλάδα Αθήνα, Θεά της Αλήθειας - 5η (πράσινη) ακτίνα
    6. Lady Portia,  Θεά της Δικαιοσύνης -  6η (χρυσή και ιώδης) ακτίνα
    7. Quan-Yin, Θεά της Συμπόνιας - 7η (βιολετί) ακτίνα
    8. Vairochana, ενσάρκωση όλης της Βουδικής Σοφίας

ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΡΟΜΠΟΤ-ΨΕΥΔΟΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΙΩΣΗ-ΑΔΙΚΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ(Βίντεο)



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η CABAL Διαδώστε να μαθει ο κόσμος την αλήθεια (βίντεο)


Τα όσα περιλαμβάνει το βίντεο των 32 λεπτών, είναι ανατριχιαστικά…  έρχονται όμως να επιβεβαιώσουν όσα έχουν αναρτηθεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από τις μακροχρόνιες έρευνες της Βενετίας Κάντζια και της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ. (Οι δημοσιεύσεις  και των δυο ερευνητριών, βρίσκονται στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ, με tags τα ονόματά τους).

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, τα όσα αποκαλύπτονται είναι εφιαλτικά…


Εδώ και πολλές δεκαετίες κάποιοι νοσηροί νόες που κυβερνούν την Αμερική και είναι γνωστοί ποιοί είναι, αφου την υποδούλωσαν και την μετέτρεψαν από κράτος σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, καταργώντας στην ουσία το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, την διοικούν ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…
Το ποιοί είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, είναι γνωστό… το ίδιο και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…
ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. (αυτά δηλαδή που έγραφε στις έρευνές της η Βενετία Κάντζια και με στοιχεία πως ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
Όσο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, έχει τα κατάλληλα όπλα όπως τις χαμηλές συχνότητες, τον αποσυντονισμό του ανοσοποιητικού συστήματος, τους έξυπνους μετρητές στο νερό, στο ρεύμα, στο φυσικό αέριο κλπ, τα σιωπηλά όπλα, ο αθόρυβος πόλεμος  με την νανοτεχνολογία, οι δηλητηριασμένες τροφές, η κοινωνική μηχανική, η παρέμβαση στην επίφυση των ανθρώπων, η μαζική φθορίωση, τα εκρηκτικά κύματα, η τεχνητή κλιματική αλλαγή, η «μικρόσκονη», οι αεροψεκασμοί, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η καταστροφη των δασών, η αλλαγή στο ph του εδάφους για να κερδοσκοπήσει η MONSANDO, ο covid19, το 5G, το 6G και χιλιάδες άλλα σατανικά σχέδια που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους…

Η Ηγεσία είναι επιλογή!

Η Ηγεσία είναι επιλογή!

Οι περισσότεροι από εμάς τρομάζουμε και μόνο στην ιδέα να μας αποκαλέσει κάποιος «Ηγέτη». Θεωρούμε ύβριν το να χαρακτηρίζουμε κάποιον χωρίς ιδιαίτερα τυπικά προσόντα ως ηγέτη. Και αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύουμε ότι ο τίτλος αυτός «προορίζεται» μόνο για ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, προορίζεται μόνο για τους «εκλεκτούς».
Κι όμως δε θα έπρεπε. Η τέχνη της ηγεσίας δεν είναι κάποια μυστική και πολύπλοκη τέχνη, που προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τους εκλεκτούς και τους προνομιούχους, μόνο για αυτούς που έχουν πτυχία από ξακουστά πανεπιστήμια ή προέρχονται από γνωστές οικογένειες. Ο καθένας από εμάς που ζει, αναπνέει και σκέφτεται μπορεί να ηγηθεί. Και αυτό για τον απλούστατο λόγο του ότι η ηγεσία είναι επιλογή!
Ηγέτες είναι οι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνουν αυτά που οι υπόλοιποι από εμάς είναι απρόθυμοι να κάνουν. Και είναι μάλιστα έτοιμοι ανεξαρτήτως αν τους αρέσουν ή αν έχουν όρεξη να τα κάνουν.
Έχουν την αυτοπειθαρχία και την ωριμότητα να καταλάβουν ότι η επιτυχία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και ούτε έρχεται σε μια νύχτα. Κατανοούν ότι η επιτυχία χτίζεται μέσα από τη συνέπεια και με την κατ΄ επιλογή επανάληψη μικρών και καθημερινών συνηθειών και πράξεων που αρχικά φαίνονται ασήμαντες και ανούσιες. Σε βάθος χρόνου όμως αθροισμένες οδηγούν στο μεγαλείο και στη νίκη. Έχουν δηλαδή την οξυδέρκεια και την ευφυία να επιλέξουν τις μικρές και καθημερινές νίκες από τους μεγαλειώδεις αλλά περιστασιακούς θριάμβους. Οι ηγέτες επιλέγουν κάθε στιγμή να κάνουν αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά και αυτά που τους προστάζει η συνείδηση τους, αντί να σπαταλούν τον καιρό και την ενέργεια τους κάνοντας αυτά που είναι εύκολα και διασκεδαστικά θυσιάζοντας τη βολικότητα  τους και πολλές φορές διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή.

Κορωνοϊός και 5G: Η ηλεκτρομαγνητική εκδοχή του Dr. Thomas Cowan

Κορωνοϊός και 5G: Η ηλεκτρομαγνητική εκδοχή του Dr. Thomas Cowan


Δείτε αυτό το video με τίτλο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G? που μετέφερε στα ελληνικά το LIAKOTV και εμπλουτίστε τις όποιες επιγνώσεις για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην ανθρωπότητα.

Πρόκειται για δεκάλεπτη ομιλία του Dr. Thomas Cowan που έγινε στην "Health And Human Rights Summit" στην Tucson, Arizona στις 12 Μαρτίου 2020.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσέγγιση από τον Δημήτρη Λιακόπουλου στην ανάρτησή του με τίτλο Ποιά η σχέση κορωνοϊού και internet 5G;; στο El.gr πάνω στο θέμα που παρουσίασε το βίντεο.

Άσε το κινητό, και ασχολήσου με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου..

Κατάντια ή πανάκεια;



Γιατί τα ζευγάρια βγαίνουν έξω και είναι ο καθένας στο κινητό του;
Τι μας λέει αυτό;
Σαφέστατα δεν είναι μια μόδα.
Ούτε επιτακτική ανάγκη δουλειάς.
Γιατί είσαι διαρκώς στο κινητό;
Έλα, δεν θέλει γνώσεις πυρηνικής φυσικής.
Φτάσαμε στο φεγγάρι και δεν αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται δίπλα μας;
Γιατί πολύ απλά, αυτά που βλέπεις ή συνομιλείς, είναι πιο ενδιαφέροντα από αυτόν που έχεις δίπλα σου!
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Θα ‘χω εγώ αυτόν που γουστάρω δίπλα μου και θα κάθομαι να κάνω λάϊκ και καρδούλες σε αναρτήσεις!
Χαχαχα, ε όχι δα!
Δεν γίνεται αυτό. Δεν είναι νορμάλ.
Και θα γυρνάω που και που το κινητό, σε καμία μ@λακία, έτσι για να δει και αυτός/η και να σχολιάσουμε.
Και μετά άντε πάλι γεια σου.
Τα λέμε σε κάνα μισάωρο ξανά.
Χαχαχα μα πόσο τραγικό είναι;

Βαγγέλης Παπαθανασίου: «Αν δεν υπήρχε η νύχτα, δεν θα μπορούσε να γεννηθεί το Φως»


Στις 25 Ιανουαρίου έφτασε στα χέρια μας το νέο έργο του Βαγγέλη Παπαθανασίου, το «Nocturne». Ο συνθέτης αποδίδει στο πιάνο έντεκα νέες και έξι κλασικές συνθέσεις του – το «Chariots of Fire», το love theme από το «Blade Runner», αλλά και το θέμα από το «1492», μεταξύ άλλων. Το «Nocturne», που είναι μια αφορμή για να μιλήσουμε για ορισμένα ζητήματα που τον απασχολούν διαχρονικά, μπορεί να προσεγγιστεί ως ένας «διαλογισμός» πάνω στην έννοια της νύχτας. Ο καλλιτέχνης, που κέρδισε το Όσκαρ το 1982 για τη μουσική του στους «Δρόμους της Φωτιάς», έχει δημιουργήσει έργα με κεντρικό θέμα άλλοτε το Διάστημα και άλλοτε τη Γη. Θα έλεγε κανείς ότι ο νυχτερινός ουρανός με τα αστέρια –σε μια θαυμάσια φωτογραφία στο εξώφυλλο του CD– συμβολίζει τη νοητική σύντηξη Διαστήματος και Γης και γι’ αυτό –ως συμβολικό πλαίσιο– συνδυάζει δύο κύριες πλευρές της δημιουργικής έκφρασης του συνθέτη.
«Θεωρώ ότι όλα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τη νύχτα, από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου, θετικά και αρνητικά», αρχίζει τη συζήτηση ο κ. Παπαθανασίου. «Μυστήρια, παραμύθια, κάθε είδους φόβοι, ερωτισμός, φαντασιώσεις. Και όλα αυτά, γιατί η νύχτα ενισχύει κατά πολύ στον άνθρωπο το συναίσθημα». Το «Nocturne» διαπνέεται από την έννοια της μοναχικότητας, όχι όμως με το βάρος της μελαγχολίας, αλλά με την ισορροπία του στοχασμού και της αταραξίας. «Η μοναχικότητα, η μελαγχολία, ο στοχασμός· σε όλα αυτά τα στοιχεία η νύχτα τούς δίνει τον χώρο να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν», λέει.
Τον ρωτώ γιατί, ενώ είναι ταυτισμένος με την πρωτοπορία στο πεδίο της αξιοποίησης της νέας τεχνολογίας, επέλεξε το έργο αυτό να είναι ουσιαστικά μια ωδή στο πιάνο, ένα παλαιό όργανο. «Αρέσει σε εμάς τους ανθρώπους να μιλάμε για πρωτοπορία, αλλά προσωπικά δίνω σημασία περισσότερο στη συνέπεια», λέει. «Όσον αφορά το πιάνο στο οποίο αναφέρεστε, όπως και τα άλλα μουσικά όργανα, στην ουσία δεν έχει ηλικία. Κάθε όργανο έχει τη δική του προσωπικότητα και οι συνδυασμοί τους δημιουργούν χαρακτήρες και χρώματα. Ως προς την πρωτοπορία, δεν βρίσκεται στα όργανα, αλλά στον άνθρωπο. Παράδειγμα: θα μπορούσατε να γράψετε με το δάχτυλό σας στην άμμο μια φράση ή μια μαθηματική εξίσωση και την ίδια φράση ή εξίσωση να τη γράψετε στον πιο σύγχρονο υπολογιστή. Το νόημα θα είναι ακριβώς το ίδιο».
Σε μια συνέντευξη που έδωσε το 1984 στο περιοδικό Guitar and Claviers είχε πει ότι εργάζεται με το συνθεσάιζερ όπως θα εργαζόταν με μια συμφωνική ορχήστρα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν θα μπορούσε ένα συνθεσάιζερ να υποκαταστήσει μια συμφωνική ορχήστρα, γιατί «λείπει ο ανθρώπινος παράγοντας, ο οποίος δεν μπορεί να κωδικοποιηθεί, να προγραμματιστεί». Τριάντα πέντε χρόνια μετά, μπαίνω στον πειρασμό να τον ρωτήσω αν πιστεύει ότι με τη σημερινή πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί οι μικροεπεξεργαστές σε ένα συνθεσάιζερ να αρχίσουν να «εξανθρωπίζονται». Θα ήθελε να είχε μπροστά του και να εργάζεται με ένα “νοήμον συνθεσάιζερ” που θα προσέγγιζε ακόμα περισσότερο μια συμφωνική ορχήστρα;

Όλα είναι δόνηση

«Κατ’ αρχάς, είναι προφανές ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί κάθε διαφορετική πηγή ήχου για να πετύχει ένα άλφα, βήτα ή γάμμα αποτέλεσμα», εξηγεί. «Αυτή ήταν η προσέγγιση, αιώνες πριν, των συμφωνικών συνόλων, μικρών ή μεγάλων. Πάντα θεωρούσα ότι η συμφωνική ορχήστρα ήταν και η αρχή του πρώτου συνθεσάιζερ. Το να νομίζουμε ότι ο ήχος που παράγεται από τα “παραδοσιακά” μουσικά όργανα, που και αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από μηχανές, είναι ο σωστός τρόπος, αυτό είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς τα χρησιμοποιεί ο άνθρωπος και κατά βάθος πώς τα χρησιμοποιεί η μουσική. Άλλωστε, όλα είναι δόνηση και η δόνηση υπάρχει παντού. Ως προς την τεχνητή νοημοσύνη που αναφέρετε και η οποία τελευταία έχει πάρει διαστάσεις μόδας, δεν βλέπω τον λόγο να χρησιμοποιώ ένα μηχάνημα με τεχνητή νοημοσύνη, τη στιγμή που μπορώ να συνεργάζομαι μ’ έναν άνθρωπο».

H ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Το θέμα της επιρροής της μουσικής στον άνθρωπο έχει απασχολήσει τους φιλοσόφους και μελετητές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τις πρώτες αναφορές μάλιστα, τις συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα.

Ο Πλάτωνας θεωρούσε ότι η μουσική μπορεί να επηρεάσει συναισθηματικά το άτομο είτε θετικά, είτε αρνητικά. Στο έργο του «Πολιτεία», αναφέρεται η μουσική ως το κυριότερο μέσο ανατροφής των παιδιών και των νέων (Καϊμάκης 2004). Επιπλέον, υποστήριζε ότι η μουσική έχει ηθοπλαστική δύναμη και μπορεί να  διαμορφώσει σωστές προσωπικότητες, ικανές να στελεχώσουν την κοινωνία.

 Ο Αριστοτέλης είχε αντιληφθεί την βαθιά επίδραση της μουσικής στα ανθρώπινα όντα. Επεσήμανε ωστόσο, ότι ο άνθρωπος θα είναι σε θέση να αντιληφθεί και εν συνεχεία να κατανοήσει βαθιά την ηθική αξία της μουσικής, υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασκεί τη Μουσική Τέχνη. Επομένως, δεν αρκεί μόνο η μουσική ακρόαση για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός νέου ανθρώπου, αλλά χρειάζεται και η μουσική εκτέλεση.

Ο Πρωταγόρας επίσης, πίστευε στη βελτίωση της συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου μέσω της μουσικής. Ωσαύτως, ας μην λησμονούμε και τη θεωρία του Ιπποκράτη περί του θεραπευτικού χαρακτήρα της μουσικής. Όπως είναι γνωστό, ο «πατέρας» της σύγχρονης ιατρικής  χρησιμοποιούσε τη μουσική ως θεραπευτικό μέσο και παρατηρούσε την (θετική) της επίδραση στους ανθρώπους.

Η μουσική επομένως, ανέκαθεν ήταν και είναι ύψιστης συναισθηματικής αξίας για τους ανθρώπους, εφόσον μπορεί να επιδράσει στον χαρακτήρα, την προσωπικότητα καθώς και τον τρόπο σκέψης τους.

'Εφερα την άνοιξη μέσα μου και αυτό κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να μου το πάρει.

ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ
Από το "Κόκκινο Βιβλίο" του Καρλ Γιουνγκ

Έπρεπε να περιμένω πάνω από 20 ημέρες μέσα στο πλοίο... 

Στο λιμάνι τον Απρίλιο απαγορεύτηκε να βγούμε έξω. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες. Στη συνέχεια, άρχισα να αντιδρώ στις κρίσεις αυτές χρησιμοποιώντας τη λογική. 

Ήξερα ότι μετά από 21 ημέρες μιας οποιαδήποτε συμπεριφοράς δημιουργείται μια συνήθεια και αντί να θρηνώ, να παραπονιέμαι και να δημιουργώ καταστροφικές συνήθειες, άρχισα να συμπεριφέρομαι διαφορετικά από τους άλλους. Σκέφτηκα εκείνους που έχουν πολλές στερήσεις κάθε μέρα από την δύσκολη ζωή τους και αποφάσισα να βγω νικητής.


Ξεκίνησα με το φαγητό. 
Ανάγκασα τον εαυτό μου να τρώω το μισά από αυτό που συνήθως έτρωγα, τότε άρχισα να επιλέγω τα πιο εύπεπτα τρόφιμα, έτσι ώστε το σώμα μου να μην υπερφορτώνει. Άρχισα να θρέφω τον εαυτό μου με τρόφιμα που, κατά παράδοση, είχαν διατηρήσει τον άνθρωπο υγιή.

Το επόμενο βήμα ήταν να προσθέσω σε αυτό τον καθαρισμό των ανθυγιεινών σκέψεων και να έχω όλο και περισσότερες ανυψωμένες και ευγενείς σκέψεις. 

Με υποχρέωσα να διαβάζω τουλάχιστον μία σελίδα κάθε μέρα για ένα θέμα που δεν ήξερα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα