Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Εμβόλιο Οξφόρδης: Ποια ήταν τα συμπτώματα που βίωσε η εθελοντής

 Μια εσωτερική έκθεση ασφαλείας από την φαρμακευτική AstraZeneca ρίχνει φως στην νευρολογική ασθένεια που βίωσε η εθελοντής που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή για το εμβόλιο του κορωνοϊού.


Η έκθεση, που δημοσιεύει το CNN, περιγράφει λεπτομερώς το πώς η εθελοντής της μελέτης, μια προηγουμένως υγιής 37χρονη γυναίκα, «βίωσε επιβεβαιωμένη εγκάρσια μυελίτιδα» μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου και νοσηλεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Διαβήτης και COVID-19: Οκτώ πράγματα που πρέπει να ξέρουν οι πιο ευάλωτοι ασθενείς

 



Ο Αντώνιος Λέπουρας Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής – Διαβητολογικής Κλινικής και Διαβητολογικού Κέντρου Metropolitan General αναλύει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την Covid-19 και για τις λοιμώξεις γενικότερα, οι διαβητικοί ασθενείς οι οποίοι και διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας


Οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θνησιμότητας δυστυχώς όχι μόνο από τη νόσο του κορωνοϊού (COVID-19), αλλά από σχεδόν όλες τις σοβαρές λοιμώξεις.

Ωστόσο όλα τα άτομα με διαβήτη δεν κινδυνεύουν το ίδιο και η μακροχρόνια καλή ρύθμιση του διαβήτη τους όσο και η καλή φυσική κατάσταση, φαίνεται ότι είναι πολύ καθοριστικοί παράγοντες.

Γιατί υπάρχει η φήμη ότι τα άτομα με διαβήτη κινδυνεύουν περισσότερο;

Ξύλο σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για μη χρήση μάσκας

 



Και όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της τρομοκρατίες αλλά και λόγω της χυδαίας αντιμετώπισης όσων δεν επιλέγουν να την ακολουθήσουν

Ένα ακόμα περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έλαβε χώρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σταθμός Δάφνη. Ένας ηλικιωμένος διαπληκτίστηκε με έναν νεαρό, επειδή ο δεύτερος δεν φορούσε μάσκα. 

Πως να αντιστρέψετε την γήρανση

 Πως να αντιστρέψετε την γήρανση

Μπορεί να αντιστραφεί η γήρανση;

Ο David Sinclair είναι καθηγητής στο Τμήμα Γενετικής και συν-διευθυντής του Paul F. Glenn Center για την Βιολογία της γήρανσης" στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Είναι εφευρέτης σε 35 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει λάβει περισσότερα από 35 βραβεία και διακρίσεις. Το 2014, ήταν στη λίστα του περιοδικού Time Magazine με τους "100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο" και καταγράφηκε ως το Top 50 του Time στην υγειονομική περίθαλψη το 2018.

Σε αυτήν τη συνομιλία, συζητήσαμε όλες τις κορυφαίες ερωτήσεις μου σχετικά με το γιατί μεγαλώνουμε, πόσο είναι αναστρέψιμο και όλους τους τρόπους που έχω ακούσει για να αυξήσω τη μακροζωία και την υγεία σας.

“Ο βιασμός”

 


Το ανέκδοτο με τον λαγό που έλεγε στα άλλα ζώα ότι γ@μούσε το λιοντάρι και, μόλις εμφανίστηκε το λιοντάρι, ο λαγός είπε ότι «λέμε και καμία μ@λακία για να περάσει η ώρα», μου θύμισε η λεκτική βλακεία περί βιασμoύ που είπε ένα αμόρφωτο παιδί στο show ενός καναλιού με παράδοση στην προβολή βλακωδών εκπομπών.

Οι θεματοφύλακες του σεβασμού των γυναικείων δικαιωμάτων άρπαξαν την ευκαιρία και μίλησαν για προβολή σeξιστικής πράξης από ένα τηλεοπτικό σταθμό, που, ούτως ή άλλως, δεν σέβεται τίποτα μπροστά στη αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης και την ανερυθρίαστη κυβερνητική προπαγάνδα που ασκεί στο κοινό του.

Έβγαλαν ανακοινώσεις για εκπομπή σκουπίδι -λες και όλες οι υπόλοιπες είναι επιπέδου BBC- και χαρακτήρισαν, χωρίς να είναι απαραίτητο, τον σταθμό “βοθροκάναλο”.

Δηλαδή, τι νομίσανε; Ότι ένα κανάλι στο οποίο αφοδεύουν καθημερινά όλα τα φασισταριά είναι ο κήπος της Εδέμ, και τον μετέτρεψαν σε βόθρο τα σκατά μιας εκπομπής;

Χτυπούσαν, στο θέμα του βιασμoύ, το σαμάρι, εν προκειμένω την προβολή μιας εκπομπής πατσαβούρας -στον παίκτη που είπε την βλακεία, προφανώς, καταλόγισαν το ακαταλόγιστο και για αυτό τον αγνόησαν- αντί να χτυπήσουν τον γάιδαρο.

Εν προκειμένω, τον βιασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στην διασταλτική του έννοια, υποσύνολο του οποίου είναι ο σεξουαλικός βιασμός.

Βιασμός είναι κάθε πράξη συμπεριφοράς ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων- με προφανή ισχύ υπεροχής (συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ισχύος του άρρενος )- σε βάρος συνανθρώπων τους και έχουσα ως σκοπό την αποκόμιση οφέλους από τον ασκούντα την βία ή την υποταγή του βιασθέντα στον βιαστή.

Κανείς από αυτούς που άσκησαν κριτική στο θέμα της προβολής του βιασμού δεν τόλμησε να πει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους υφίστανται μια μορφή βίας.

Θύμα επίθεσης διασώστης του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη - Του επιτέθηκαν 30 άτομα!

 


Επίθεση από τριάντα άτομα δέχτηκε χθες διασώστης του ΕΚΑΒ χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία  του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης, ο διασώστης έπεσε θύμα επίθεσης στην πλατεία Αριστοτέλους από μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, τον προπηλάκισαν και του έκλεψαν το κινητό του. 

Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό και διαλογισμός ενάντια στην καραντίνα

 



Cobra 18/9/2020

Οι μυστικιστές των σκοτεινών δυνάμεων χρησιμοποιούν την επικείμενη σύνοδο Κρόνου – Χαρικλούς στις 21 Σεπτεμβρίου για να ενισχύσουν το δεύτερο κύμα καραντίνας κορονοϊού και να εφαρμόσουν μέτρα δρακόνιου ελέγχου κατά του επίγειου πληθυσμού. Το σχέδιό τους είχε διαρρεύσει ήδη από τον Αύγουστο.

Εφαρμόζουν το σχέδιο αυτό πολύ συνειδητά , όπως μπορείτε να δείτε:

https://www.zerohedge.com/political/australia-push-new-measure-detain-conspiracy-theorists

Να περιμένετε πολλά νέα μέτρα ενάντια στον covid που θα καταπατούν την ατομική σας ελευθερία, τα οποία θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν περίπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για να τα εξουδετερώσουμε όλα αυτά, δημιουργήθηκε ένας παγκόσμιος διαλογισμός στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε αν αισθάνεστε αυτή την εσωτερική καθοδήγηση.

Μη χαλιέσαι για ό,τι δεν έγινε. Ίσως δεν έπρεπε να γίνει!

 


Μπορεί να σου φαίνεται πολύ απαισιόδοξη σαν σκέψη, αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι βοηθητική και να μπορέσεις έτσι να πας παρακάτω.

Να ξεκολλήσεις από τελειωμένες ή ιδιαίτερα προβληματικές καταστάσεις. Σταματά να επιμένεις σε ότι σε χαλάει, σε ότι σε κρατά σε μια βαλτώδη κατάσταση και δεν σ’ αφήνει να προχωρήσεις.

Μήπως ήρθε ο καιρός να το πάρεις απόφαση; Γιατί συνεχίζεις να παιδεύεσαι μέσα σε μια αμφίβολη κατάσταση; Μήπως προσπαθείς περισσότερο από όσο πρέπει; Αφού δεν έγινε μάλλον δεν θα γίνει. Καλή η αισιοδοξία και οι ελπίδες, όμως, για λίγο, όχι για πάντα. Η ελπίδα δεν θα σε πάει παρακάτω, δεν θα σου δώσει ευτυχισμένες στιγμές. Καλή η αναμονή, αλλά όχι για πολύ.

Υ.Γ_Δεν σε αγάπησε ποτέ

 



Ημέρα 5η

Αρνείσαι να δεχτείς την πραγματικότητα. Θαρρείς, πως όλα ήταν ένα κακό όνειρο και θα ξυπνήσεις με αυτόν δίπλα σου να σε κρατάει αγκαλιά. Δεν είναι δυνατόν να σε πλήγωσε ο άνθρωπος που τον αγάπησες με όλη σου την καρδιά. Σε αγαπάει, στο είπε. Σε θέλει, στο έδειξε. Ξέρει πόσο τον χρειάζεσαι. Ξέρει πως δεν είσαι ο εαυτός σου όταν θυμώνεις. Δεν θα σε αφήνε για τίποτε στο κόσμο.

Υ.Γ: Προσπάθησε να κοιμηθείς, αύριο θα είναι καλύτερα.

Ημέρα 10η

Πληγές που δεν επουλώνονται, ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν και ραγισμένες καρδιές. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αναπνεύσεις και έχεις κάνει την μέρα νύχτα. Τα μάτια πρησμένα και βουρκωμένα, ενώ η σιωπή σου φωνάζει βοήθεια. Μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η κατάντια;

Υ.Γ: Αν ήθελε να είναι μαζί σου, θα σε είχε αναζητήσει μέχρι τώρα.

Ημέρα 15η

Δεν ήξερες πως είναι να ‘στερεύεις’ από δάκρυα μέχρι τώρα. Αντιπροσωπεύεις το απόλυτο κενό. Τίποτα και κανένας δεν κάνει τη διαφορά στη ζωή σου, είσαι πια πεπεισμένη πως όλα στη ζωή είναι δανεικά και έρχονται με ημερομηνία λήξης.

Υ.Γ: Μην ξανά πιστέψεις σε λόγια και υποσχέσεις

Ημέρα 20η

Η λογική με την καρδιά σου δεν είχαν ξανά έρθει σε τόσο έντονη αντιπαράθεση. Η καρδιά αναπολεί ευτυχισμένες στιγμές, πλάθει ψεύτικα σενάρια για να πάρεις μία δόση ελπίδας και να καταφέρεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η λογική βάζει φωτιά σε όλες τις χαρούμενες στιγμές και δίνει διαταγές στο μυαλό να επαναλαμβάνει την ημέρα του χωρισμού. Θέλει να θυμάσαι τον τρόπο, τον λόγο και την άσχημη συμπεριφορά. Την αδιαφορία, τον παρορμητισμό και το ρίσκο που πήρε και σε έχασε.

Σύνδρομο Capgras: Προσποιούνται ότι σ' αγαπούν

 1549135434764236%2B%25281%2529

  

 Πρόκειται για μία κάθε άλλο παρά συνηθισμένη πάθηση του εγκεφάλου που προκαλεί φόβο στους ασθενείς και τους θέτει σε μία ξεχωριστή, τρομακτική πραγματικότητα. Φαντάσου να ζεις σ’ έναν κόσμο όπου όλοι οι δικοί σου άνθρωποι υποκρίνονται, δε σε αγαπούν και δε σε νοιάζονται πραγματικά, θέλουν απλώς να σε βλάψουν. Αυτή είναι η καθημερινότητα ενός ατόμου που πάσχει από αυτό το σύνδρομο, καθώς χαρακτηρίζεται από παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις, μόνιμο άγχος και θλίψη. Παρ’ όλ’ αυτά, τα συναισθήματα που γεννιούνται στο άτομο που αντιμετωπίζει αυτό το «σύνδρομο των ψευδαισθήσεων», δεν είναι πραγματικά, παρά μόνο κάποιες εγκεφαλικές αλλαγές και βλάβες.

Το σύνδρομο πήρε το όνομά του από τον Γάλλο ψυχίατρο Joseph Capgras, ο οποίος διέγνωσε τον πρώτο ασθενή με αυτά τα συμπτώματα το 1923. Συγκεκριμένα, οι παθόντες αδυνατούν ν’ αναγνωρίσουν τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους και θεωρούν πως πρόκειται για «σωσίες». Ενώ τους αναγνωρίζουν εμφανισιακά, είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για απατεώνες οι οποίοι έχουν «ντυθεί» ως τα αγαπημένα τους πρόσωπα και σκοπός τους είναι να τους κάνουν κακό. Η ειρωνεία έγκειται στο γεγονός ότι κανένα σημάδι δεν αποτελεί αρκετό αποδεικτικό για να πείσει αυτά τα άτομα ότι τα πρόσωπα που έχουν απέναντί τους είναι πραγματικά οι δικοί τους άνθρωποι. Οικογενειακά μυστικά, προσωπικά γεγονότα, που δε θα μπορούσε να γνωρίζει κανένας σωσίας και κανένας απατεώνας, αδυνατούν να πείσουν τα άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο Capgras ότι πρόκειται για τους κοντινούς τους ανθρώπους.

7 Συμπτώματα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσουμε!


Έχετε παρατηρήσει ότι υποφέρετε από συνεχείς πονοκεφάλους, ασθένειες των ούλων, διαταραχές ύπνου, τραύματα που δεν επουλώνονται και άλλες σοβαρές παθήσεις; Η αιτία όλων αυτών μπορεί να είναι οι χρόνιες φλεγμονές.

Η φλεγμονή δε σημαίνει πάντοτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην ουσία, η οξεία φλεγμονή είναι μια φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού – όπως όταν υποφέρουμε από ένα τραύμα που μας ταλαιπωρεί, ή μια μελανιά που αργεί να φύγει και ο οργανισμός προσπαθεί να τα θεραπεύσει. Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά όταν η φλεγμονή γίνεται χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, το ανοσοποιητικό σύστημα μάχεται ενάντια στα κύτταρα, προκαλώντας παρενέργειες στην υγεία μας. (1)

Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορονοϊό


 Εκτός από το κίνημα των αρνητών της μάσκας, ή των συνωμοσιολόγων που δεν πιστεύουν καν στην ύπαρξη του κορονοϊού, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: Εκείνων που φοβούνται τόσο πολύ, που είναι ικανοί να αφήσουν αβοήθητο ένα λιπόθυμο κορίτσι!

Η Σταυροφορία του λαού (1096 Μ.Χ) : Ο πρόδρομος της Πρώτης σταυροφορίας και η καταστροφή της στην Μικρά Ασία από τους Σελτζούκους Τούρκους

 

"Κάποιος Κέλτης, Πέτρος το όνομα, επονομαζόμενος  Κουκούπετρος, είχε μόλις και μετά βίας επιστρέψει στον τόπο του μετά το ταξίδι που είχε επιχειρήσει για προσκύνημα στους Αγίους Τόπους στο διάστημα του οποίου είχε υποφέρει τα πάνδεινα από τους Τούρκους και τους Σαρακηνούς που καταλήστευαν τότε ολόκληρη την Ασία. Η σκέψη ότι είχε αποτύχει  στο σκοπό του του ήταν ανυπόφορη, γι'αυτό και ήθελε να επαναλάβει το εγχείρημα. Ξέροντας όμως πως δεν πρέπει να ξεκινήσει και πάλι μόνος την οδοιπορία προς τον Άγιο Τάφο για να μην πάθει ακόμα χειρότερα, συνέλαβε ένα συνετό σχέδιο: να διαλαλήσει σ'όλες τις χώρες των Λατίνων πως "Φωνή Κυρίου"με προστάζει να διακηρύξω σ'όλους τους κόμητες της Φραγκίας να φύγει ο καθένας τους από τον τόπο του και να πάνε για προσκύνημα στον Άγιο Τάφο και ν'αγωνιστούν μ' όλη τη δύναμη των χεριών και της ψυχής τους για την απελευθέρωση των Ιεροσολύμων από την καταδυνάστευση των Αγαρηνών". Και πράγματι το κατάφερε: σαν να είχε στ' αλήθεια  μιλήσει σε όλων τις ψυχές με τη φωνή του Κυρίου, κατόρθωσε να συγκεντρώσει από παντού τους Κέλτες που άρχισαν να καταφθάνουν καθένας από τα μέρη του με τα όπλα τους και τ'άλογά τους κι όλη την άλλη πολεμική προπαρασκευή. Γεμάτοι ζήλο και ορμή πλημμύριζαν όλους τους δρόμους. Τους Κέλτες εκείνους στρατιώτες ακολουθούσαν άνθρωποι άοπλοι, πλήθος αμέτρητο σαν την άμμο και σαν τ'άστρα, με φοινικόκλαδα και σταυρούς στους ώμους, γυναίκες και παιδιά που είχαν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Ήταν σαν να' βλεπες  κάποια ποτάμια να συρρέουν από παντού και, περνώντας ως επί το πλείστον από τη Δακία, να ορμάνε πανστρατιά  στα δικά μας εδάφη".  (Πηγή: Άννα Κομνηνή, Αλεξιάδα).


Ο Πέτρος ο Ερημίτης (Pierre l'Ermite, 1053 - 1115), γνωστός και σαν Πέτρος της Αμιένης, ήταν Γάλλος ιερωμένος (μοναχός). Γεννήθηκε στην Πικαρδία, Γαλλία το 1053. Ο Ερημίτης μετατράπηκε σε σφοδρό υπέρμαχο των Σταυροφοριών, λόγω κακομεταχείρησης που υπέστη από τους Σελτζούκους, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στους Αγίους Τόπους. Σε συνεργασία με τον Πάπα Ουρβανό Β' που ήταν ο οργανωτής της, τέθηκε επικεφαλής της Α' Σταυροφορίας (1095), από κοινού με τον ιππότη Βαλέριο τον Ακτήμονα. Η Σταυροφορία κατέληξε σε πανωλεθρία, με συνέπεια ο Πέτρος να διασωθεί δύσκολα και στη συνέχεια να ενταχθεί σε ένα έτερο τάγμα σταυροφόρων, υπό την ηγεσία του Γοδεφρείγου Μπουγιόν. Ο Πέτρος ο Ερημίτης πήρε μέρος στις εκστρατείες για την κατάληψη των πόλεων της Αντιόχειας (1097) και της Ιερουσαλήμ (1099). Πέθανε στη Λιέγη, Βέλγιο, το 1115.

…καλόν γὰρ τὸ ἆθλον καὶ ἡ ἐλπὶς μεγάλη…

 

Nicolai Abraham Abildgaard| Socrates in Prison

 

   …καλόν γρ τ θλον καὶ ἡ ἐλπὶς μεγλη… 

(Πλάτων, Φαίδων)

  

Έ

τσι βεβαίωνε κάποτε εκείνος ο ‘φρονιμώτατος και δικαιώτατος’ άνθρωπος που πορευόταν τα έσχατα μέτρα ως την αναχώρησή του από αυτόν τον κόσμο όχι ζητώντας αλλά δίνοντας θάρρος στους περίλυπους φίλους και θρηνούντες μαθητές του. Είναι το λοιπόν καλό το έπαθλο και η ελπίδα μεγάλη… όταν ζήσεις αυτή τη ζωή ως αληθινός φιλόσοφος να προσδοκάς μια καλή, μια εξαιρετική τύχη στην επόμενη… αν έζησες με ‘αγνότητα’ και ‘σύνεση’, αν έζησες ‘ευσεβώς’… αλλά από κει και πέρα αρχίζει ένας ανελέητος υποκειμενισμός, ένας ακαταγώνιστος ψηλομύτικος περσοναλισμός, μια ατομική ερμηνευτική της κάθε λέξης, της κάθε φράσης, της κάθε έννοιας… γιατί τα μέτρα του φιλοσόφου είναι αυστηρά, οι ορίζουσες στενές και οι προϋποθέσεις απαιτητικές… σχεδόν ‘απάνθρωπες’… ο άνθρωπος είναι γραπωμένος από τη σανίδα της επιβίωσης, δεν έχει το ανάστημα ή το κουράγιο να αναζητήσει κορυφές και επιτεύξεις…

Μνημονεύουμε πλέον τους ανθρώπους αυτούς που έτσι ή αλλιώς ήταν ‘εξαιρέσεις’ σε κάθε εποχή λες και πρόκειται για ‘εξωγήινους’ ή ‘υπερανθρώπους’ που έδωσαν έναν τύπο, μια τάξη, ένα ύψος αλλά παραμένουν εξαιρέσεις. Το πρόβλημα δεν είναι στη σημερινή εποχή των ‘βιαστών’ του σκουπιδο-Μπιγκ Μπράδερ ότι θεώνται ως κάτι το ιδιαίτερο και απρόσιτο αυτές οι ‘στάσεις ζωής’ αλλά πως έχουν πλήρως αφανιστεί από τον ‘ορίζοντα των γεγονότων’ μας… Στο λυκόφως του Μεσαίωνα και καθώς αχνοχάραζε η Αναγέννηση, οι άνθρωποι αυτοί χρησίμευσαν ως πρότυπα για έναν άλλο ανθρωπισμό που έμελλε να είναι επαναστατικός, πλούσιος και μεμειγμένος βέβαια με τα αιτήματα των εποχών και των τόπων. Όμως ο ορίζοντας υπήρχε, οι φιλόσοφοι ενέπνεαν, οι μεγάλες σχολές ανταγωνίζονταν μεταξύ τους σε σφρίγος και ρώμη καθώς κυλούσε στις φλέβες το πνευματικό αίμα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πλωτίνου, του Αυγουστίνου.

ZOYN ANAMEΣΑ ΜΑΣ


To γνωρίζετε ότι ο Πλάτωνας μας είπε ότι πριν διαχωριστεί το ανθρώπινο είδος στην Γη σε αρσενικό και θηλυκό, το ανθρώπινο είδος πάνω στην Γη ήταν ανδρόγυνο; δηλαδή είχε και την αρσενική και την θηλυκή ενέργεια, οπότε δεν χρειαζόταν να ασχοληθεί με την ολοκλήρωση με το άλλο μας μισό που ασχολούμαστε εμείς σήμερα. Αρα ήταν πολύ εξυπνότερος άνθρωπος από εμάς, και είχε πλήρη συνείδηση του ανώτερου θεϊκού εαυτού του.

Ο Αδάμ που διαχωρίστηκε από τον ΔΙΑ ή Διά-βολο, τον άρχοντα αυτού του κόσμου, ο οποίος μείωσε την τροχιά της κίνησης στο ηλιακό σύστημα και έπεσαν οι δονήσεις των σωμάτων στην πιο βαριά κατωφερή μορφή τους....ο πλήρης Δια-χωρισμός του πνεύματος του Θεανθρώπου μέσα μας, με το πλέον διαχωρισμένο γήινο ανθρώπινο σώμα.

Ενα κονσερβοκούτι ενσαρκωθήκαμε, όπως σήμερα η τεχνητή νοημοσύνη ενσαρκώνεται τις μηχανές ρομπότ, και γίνονται τενεκέδες με αισθήματα ενός τενεκέ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ (ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ)

 


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ (ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ)

Αναρρωτηθήκατε ποτέ γιατί το σύμπαν είναι σκοτεινό;

Το φως που βλέπουν τα μάτια μας είναι το σκοτεινό φως του ήλιου. Ο ήλιος είναι Υλη που κινείται, και το δοχείο της Ύλης είναι: φωτιά, αέρας, γη, νερό.

Ο Αιθέρας (Νους) όμως το Πέμπτο στοιχείο διαπερνά τα πάντα, ούτε γίνεται αντιληπτός από τα Τέσσερα στοιχεία. (δοχείο της Ύλης).

καταΝόησε τι είναι το Φως και μάθε να το αναγνωρίζεις!

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ 

«Εκείνο το φως», είπε, «είμαι εγώ, ο Νους, ο θεός σου, ο οποίος υπήρχα πριν από την υγρή ουσία που εμφανίστηκε από το σκότος. Κι ο φωτεινός Λόγος που προήλθε από το Νου είναι γιος του θεού».

" Κι ο φωτεινός Λόγος που προήλθε από το Νου είναι γιος του θεού ".

ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Περί των "ενεργειακών"- αιθερικών θεραπειών κ των θεραπευτών!

Εχω μιλήσει πολλές φορές σε πολλά βίντεο και έχω γράψει, αλλά ας παραθέσουμε μια φορά ακόμα το τί συμβαίνει!

Κατ΄αρχάς λέω ενεργειακές τις μη χημικές θεραπείες, επειδή κατ ουσίαν όλα είναι ενέργεια !

Οι χημικές θεραπείες μπορούν να παρακολουθηθούν με τα κατάλληλα μέσα και να δούμε βήμα βήμα τη διαδικασία!

Τώρα φίλοι μου, για τις ενεργειακές θεραπείες  !

Είναι αναγκαίο να πουμε ότι αυτό που πιστεύουμε ότι συμβαίνει στη θεραπεία με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι τις περισσότερες φορές διαφορετικό για συγχρονιστικούς ψυχολογικούς λόγους εμπειρίας!

Υπάρχουν 3 είδη διαδικασίας της "ενεργειακής" θεραπείας (healing) , από ρέικι μέχρι καθαρισμό αύρας, αλλαγή καρμα, προγραμματισμούς , αιθερικά χειρουργεία, και ότι άλλο ο νους του ανθρώπου μπορεί να ονομάζει ή να φανταζεται !

Το πρώτο είδος και το πιό σπάνιο είναι οι αληθινοί θεραπευτές που κατεχουν δυνάμεις να τροποποιούν την ύλη!

Αυτοί είναι σπάνιοι και δεν μπορούν  να τους αντιλήφτούν, λόγω της έλειψης διορατικότητας που έχουν οι ανθρωποι και λόγω της συνειδητοποιημένης συμπεριφοράς των πραγματικά αναβαθμισμένων αυτών ανθρώπων να μην δημοσιευουν τις ικανότητες τους! 

Ο ιος του Αρνητισμού κολλάει σχεδόν από παντού

 


Το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής είναι ο Αρνητισμός. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το 90% των ανθρώπων είναι εστιασμένοι στο πρόβλημα κι όχι στη λύση, στο κακό κι όχι στο καλό, σε αυτό που δεν θέλουν κι όχι σε αυτό που θέλουν. 

Ο Αϊνστάιν είχε πει ότι η σημαντικότερη επιλογή της ζωής μου είναι κατά πόσον ζω σε ένα φιλικό ή σε ένα εχθρικό Σύμπαν. Το 90% των συνανθρώπων μας έχει επιλέξει να ζει σε ένα εχθρικό Σύμπαν. Αν στήσεις αυτί 9/10 θα ακούσεις να μιλάνε για κάτι κακό, να κριτικάρουν, να κουτσομπολεύουν κλπ. Οι προτάσεις συχνά ξεκινούν με «το κακό είναι ότι..». Υπάρχει τόσο καλό εκεί έξω αλλά δεν μπορούμε να το δούμε.

Ζούμε στο καλύτερο Σύμπαν που υπήρχε ποτέ. 9/10 δείκτες ευημερούν. Οι πόλεμοι είναι στο ιστορικό χαμηλότερο, η πείνα, η φτώχια κι ο αναλφαβητισμός είναι κι αυτοί στο ιστορικό χαμηλότερο συμπεριλαμβανομένης και της Αφρικής, οι θάνατοι από φυσικές καταστροφές είναι στο ιστορικό χαμηλότερο, η εγκληματικότητα μειώνεται σταθερά την τελευταία εικοσαετία στην Ευρώπη και τη χώρα μας (η προβολή της όμως από τα ΜΜΕ πολλαπλασιάζεται γι’ αυτό κι η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι αυξάνεται) το προσδόκιμο ζωής συνεχώς αυξάνεται, η τεχνολογία μας δίνει δυνατότητες που θα ονειρεύονταν οι Πρόεδροι των ΗΠΑ προ κάποιων δεκαετιών. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ιός του AIDS στη δεκαετία του 80 πήρε χρόνια για να ταυτοποιηθεί, ενώ ο COVID ταυτοποιήθηκε σε δύο εβδομάδες κι ήδη συζητούν για τα πρώτα εμβόλια και φάρμακα.

Κι όμως η χαρά μας είναι στα ιστορικά χαμηλότερα κι οι δείκτες κατάθλιψης στα ιστορικά υψηλότερα. Ένας συνάνθρωπός μας αυτοκτονεί κάπου στη Γη κάθε σαράντα δευτερόλεπτα. Ο κόσμος στην πλειοψηφία του πάσχει από χρόνιο φόβο και δυστυχία γι’ αυτό κι αρρωσταίνει.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ένας ιός-λαίλαπα για το ανθρώπινο είδος, μπροστά στον οποίο ο COVID ωχριά. Φθείρει τη διάθεσή μας, ροκανίζει την αισιοδοξία μας, κλέβει την ελπίδα μας, καταστρέφει την ψυχική και σωματική μας υγεία, τρώει τις σάρκες μας. Εδραιώνει δε και την απόγνωση, νομίζω το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο.

Είναι ο Ιός του Μόνιμου Αρνητισμού. Κολλάει σχεδόν από παντού, όπου υπάρχει επικοινωνία κι είναι να είμαστε απόλυτα συνειδητοί για τις επιλογές μας, γιατί τον ιό αυτό πια τον έχουμε όλοι μας, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ. Ο ιός αυτός Λατρεύει τα Δελτία Ειδήσεων (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και κάποια κίτρινα sites). Σήμερα χάζευα στο ίντερνετ (τηλεόραση έχω κόψει εδώ και χρόνια) Καταγράφω λέξεις που είδα σε μία ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Να δίνουμε αξία σε αυτό που κάνουμε και να αντλούμε ευχαρίστηση από αυτό!


 Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε, πάντα ζητάμε περισσότερα και πάλι δεν μας αρκούν.

Κάθε μέρα μας γεννιούνται νέες επιθυμίες και ανάγκες και όταν τις αποκτήσουμε, πάλι κάτι μας λείπει. Δεν ευχαριστιόμαστε με τίποτα ακόμη και αν τα έχουμε όλα.

Πολλές φορές μάλιστα ζηλεύουμε και αυτά που έχουν οι άλλοι. Γινόμαστε αχάριστοι και ποτέ δεν σκεφτόμαστε ότι ακόμη και αυτά που αποκτήσαμε μέχρι στιγμής, οι στόχοι που θέσαμε και επιτεύχθηκαν, ήταν αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας και κόπου.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι λοιπόν και προσπαθούμε να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε αυτά που έχει ο διπλανός μας. Ζηλεύουμε τις ζωές των άλλων, την ευτυχία τους, τα πλούτη τους και σπαταλάμε το χρόνο μας με το να μηχανευόμαστε τρόπους να τα αποκτήσουμε και εμείς και δεν εκτιμάμε τα καλά που μας έχουν δοθεί ή έχουμε αποκτήσει με τόσο μόχθο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον ελεύθερο χρόνο. Όταν έχουμε πολλές υποχρεώσεις «γκρινιάζουμε» ότι δεν έχουμε καθόλου χρόνο για τον εαυτό μας και δεν μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο για άλλες δραστηριότητες πέρα από τη δουλειά.

Από την άλλη όταν έχουμε υπερβολικά ελεύθερο χρόνο δεν ξέρουμε πώς να τον αξιοποιήσουμε και πλήττουμε, βαριόμαστε δεν μας χωράει το σπίτι. Όταν πια βρούμε κάτι ενδιαφέρον να κάνουμε (π.χ. μια καινούρια δουλειά, μία δραστηριότητα κλπ.) στην αρχή ενθουσιαζόμαστε αλλά στην πορεία πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο* Φύτεψε Αγάπη, Σοφία, Πίστη Ελπίδα*

 


Νέα Σελήνη στην Παρθένο*



Από Κόρη ~ Βασίλισσα*



Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου



στην 1 το μεσημέρι



Σοφίας Πίστεως Αγάπης Ελπίδας*



*



Μικρά Θαύματα Ολούθε,



Μικρά Καθημερινά Θαύματα



Παντού Γύρω*



Η Παρθένος Μάγισσα της Φύσης



του Φυτικού Βασιλείου



δηλαδή της Ψυχής που Φύεται



Εντός σου Συνεχώς



και Αενάως,

Διάγνωση υγείας με τον κβαντικό αναλυτή

 Αν θέλετε πλήρη μέτρηση των συντελεστών της υγείας σας με το quantum analyzer σε συνδυασμό και άλλων θεραπευτικών μεθόδων, στείλετε μήνυμα στο messenger της εξουσιοδοτημένης ολιστικής θεραπεύτριας  Christine Abou-Negm


Κβαντικός αναλυτής  

Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την κινεζική εταιρεία που κατασκευάζει το πρωτότυπο αυτού του τύπου προϊόντος. Το τμήμα λογισμικού αναπτύχθηκε στον Καναδά. Η συσκευή επιτρέπει την ανάλυση διαφορετικών χημικών και οργανικών στοιχείων του σώματος: όργανα, σύστημα αίματος, μεταβολισμός, χημεία, ουσίες (μέταλλα, βιταμίνες, μέταλλα ...), συστατικά οστών και άλλων συστημάτων, πρόβλεψη παθολογιών ... (Δείτε παρακάτω).Μια έκθεση με συμβουλές ολοκληρώνει την ανάλυση. Ένα συγκριτικό μέρος συγκρίνει δύο αναλύσεις για να δει τις διαφορές. Μια συνοπτική αναφορά παρέχει μόνο τις προεπιλεγμένες τιμές και τις συνημμένες οδηγίες 

Τι είναι ο κβαντικός αναλυτής μαγνητικού συντονισμού;

Ο κβαντικός αναλυτής μαγνητικού συντονισμού αντικαθιστά τη χρήση της εξέτασης χρησιμοποιώντας χημική ανάλυση, υπερήχους, απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού ή ακτινογραφία για διάγνωση. Απλά λαμβάνοντας έναν αισθητήρα στην παλάμη του χεριού σας, συλλέγονται δεδομένα από τα διάφορα συστήματα υγείας του σώματος σε λίγα λεπτά

Αρχή ανάλυσης: Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα σύνολο πολλών κυττάρων, τα οποία συνέχισαν να αναπτύσσονται, αναπτύσσονται, χωρίζονται, αναγεννιούνται και πεθαίνουν. Μέχρι το θάνατο, τα κύτταρα ανανεώνονται. Για ενήλικες, περίπου 25 εκατομμύρια κύτταρα διαιρούνται κάθε δευτερόλεπτο. Τα κύτταρα του αίματος ανανεώνονται συνεχώς με ρυθμό περίπου 100 εκατομμύρια ανά λεπτό. Κατά τη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και ανανέωσης, τα σώματα φορτώνονται από εξωπυρηνικά ηλεκτρόνια που μεταναστεύουν συνεχώς με υψηλή ταχύτητα εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα χωρίς διακοπή.

Αναγκαστικός ελιγμός η εκτόνωση


Άγγελος Στάγκος

Εχει ασφαλώς σημασία ο λόγος για τον οποίον ο Ερντογάν αποφάσισε να κάνει κινήσεις που σε πρώτη ανάγνωση οδηγούν σε εκτόνωση της έντασης και βεβαίως προκαλούν ανακούφιση, έστω συγκρατημένη. Η απόσυρση του «Ορούτς Ρέις» έγινε για να συντηρηθεί και να αλλάξει το πλήρωμά του, σύμφωνα με τους επίσημους τουρκικούς ισχυρισμούς, αλλά κρίνοντας από άλλες δηλώσεις θεωρείται βέβαιο ότι η σχετική απόφαση αποτελεί ελιγμό κατόπιν πιέσεων. Πρωτίστως αμερικανικές, γιατί αυτές λαμβάνει περισσότερο υπόψη ο Τούρκος πρόεδρος, αλλά και γερμανικές ενόψει της μεγάλης πιθανότητας να επιβληθούν οικονομικές κυρώσεις στη χώρα του, αν συνέχιζε ή κλιμάκωνε την τακτική των προκλήσεων.

Το βασικό «μότο» του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ήταν να αποσυρθούν όλα τα πλοία από το «πεδίο» και σίγουρα εξέφραζε και την άποψη του Ντ. Τραμπ που σίγουρα δεν θέλει να αντιμετωπίσει ανάφλεξη στην περιοχή, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο. Και όπως είναι γνωστό, ο Ερντογάν στηρίζει πολλά στη σχέση του με τον Τραμπ, προκειμένου να συνεχίζει δίχως αμερικανική παρέμβαση την πολιτική επικυριαρχίας στην ανατολική Μεσόγειο… Από την άλλη πλευρά, όταν ο Πομπέο αξίωνε απόσυρση των στόλων για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στοιχειώδους διαλόγου, εννοούσε το «Ορούτς Ρέις» και τα συνοδευτικά πολεμικά. Τα ελληνικά βρίσκονταν εκεί, επειδή τα τουρκικά αλώνιζαν και προκαλούσαν σε ύδατα για τα οποία τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν έχουν καθοριστεί με διμερή συμφωνία ή με απόφαση διεθνούς δικαιοδοτικού οργάνου.

Ο Οδυσσέας και οι Άτλαντες

 


Από το βιβλίο του Γιώργου Μεταξά:

«Μια σύντομη και ρεαλιστική προσέγγιση στις περιπλανήσεις του Οδυσσέα»

Ίσως όμως δεν ήταν οι Μινωίτες που έφθασαν πρώτοι στην Αμερική αλλά οι Άτλαντες, οι οποίοι μετέφεραν έναν κοινό πολιτισμό σε Δύση και Ανατολή, ειδικά μετά την καταστροφή της χώρας τους. Αν λοιπόν ισχύουν αυτά που γράφει ο Πλάτων για την Ατλαντίδα στον «Τίμαιο» και στον (ημιτελή) «Κριτία», γιατί ενδέχεται η όλη ιστορία να είναι ηθική μυθοπλασία (βλ. παρακάτω), η πιθανότερη θέση της Ατλαντίδας είναι εκεί που ο ίδιος ο Σόλων (όπως γράφει ο Πλάτων) προσδιορίζει, έξω από τις «στήλες ή πύλες του Ηρακλή», δηλαδή έξω από το Γιβραλτάρ. Και βέβαια οι πύλες του Ηρακλή θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακές εκείνη την εποχή (γύρω στο 10.000 π.Χ.) και το άνοιγμα στενότερο, καθώς η στάθμη της θάλασσας θα βρισκόταν 60-80 m χαμηλότερα από τη σημερινή.

Έφτασε ο Οδυσσέας στην Αμερική, ή μήπως οι Άτλαντες;

(Το κείμενο αυτό αποτελεί απόσπασμα ενός μικρού βιβλίου μου που εκδόθηκε πρόσφατα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, για μια ρεαλιστική προσέγγιση στο σύνολο των περιπλανήσεων του Οδυσσέα).

Η Χαζαρική Μαφία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τις εκλογές των ΗΠΑ και τον δικό τους Άνθρωπο από τη Μαντζουρία

 

Benjamin Fulford  14/9/2020

Η Χαζαρική Μαφία υπερπηδάει όλα τα εμπόδια για να καταστρέψει τη Συνταγματική Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς η βία και οι εμπρησμοί προκαλούν κι άλλη κάθοδο στο χάος, συμφωνούν πηγές από την NSA, την ΜΙ6 και το Πεντάγωνο. Το σενάριο που ξετυλίγεται είναι εκλογές που θα είναι προφανής κοροϊδία ακόμη και για το πλέον σανοφάγο πρόβατο που έχει υποστεί βαθιά πλύση εγκεφάλου.

Τώρα βρισκόμαστε στην ακρότητα της λεηλασίας και του εμπρησμού των σπιτιών, οπότε μην περιμένετε μαζικές συλλήψεις Δημοκρατικών πολιτικών όπως ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι και οι λοιποί. Η προεδρική ασυλία ήταν εξ αρχής το βασικό κίνητρο του Μπάιντεν για να τεθεί υποψήφιος. Είναι επίσης και η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποφύγουν τη δίωξη τα αριστερά και δεξιά πιόνια της καμπάλ στη Βουλή και στους Γερουσιαστές, καθώς και οι πράκτορες του βαθέως κράτους στις υπηρεσίες πληροφοριών που εμπλέκονται στις υποθέσεις Uranium One και Χρηματοδότηση Ουκρανίας. Οπότε οι αρουραίοι του βούρκου είναι όλοι απελπισμένοι και καίγονται να κλέψουν τις εκλογές με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Οι πιθανές εκβάσεις, λένε διάφορες πηγές, είναι οι εκλογές να ακυρωθούν εξαιτίας των επιθέσεων της Antifa και της Black Lives Matter (BLM) στα εκλογικά κέντρα όπου θα προσέρχονται μαζικά οι υποστηρικτές του Τραμπ για μια ιστορική σαρωτική νίκη. Η πατριωτική υποστήριξη είναι προφανής στα μεγάλα ράλι και στις παρελάσεις σε όλη τη χώρα, ενώ ο υπναρούλης Τζο ζητάει να γίνουν πιο ευκρινείς οι απαντήσεις στο ότοκιου μπροστά σ’ ένα μάτσο πορνογράφους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι νομικές αγωγές και χάος αναφορικά με τις διαδικτυακές ψήφους, που θα μπορούσαν να κρατήσουν εβδομάδες ή μήνες. Και με τα δύο σενάρια ο Τραμπ “παραμένει στην εξουσία”.

O Macron λέει να αφήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν – Ο Μητσοτάκης τι λέει;


Αν ο Emmanuel Macron αλλάζει στρατηγική, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αναρωτιέται, Πιτσιρίκο, η Le Monde, καθώς σε πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ο Γάλλος πρόεδρος υιοθέτησε μία διαφορετική στάση σε σχέση με την άνοιξη, αρνούμενος να πάρει αυστηρά μέτρα, παρά την έξαρση της επιδημίας.

“Δεν θα πληρώσουν όλοι οι Γάλλοι την ανικανότητά μας με τα διαγνωστικά τεστ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Macron.

O λόγος ήταν ότι αν και γίνονται σχεδόν 1 εκ. τεστ για κορωνοϊό την εβδομάδα, τα αποτελέσματα αργούν πολύ να βγουν.

Ο Γάλλος πρόεδρος απέρριψε και τις προτάσεις του υπουργού Υγείας Olivier Verran και του γενικού διευθυντή Δημόσιας Υγείας Jerome Salomon να κλείσουν τα μπαρ και τα εστιατόρια στο Μπορντώ και τη Μασσαλία εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων.

Κι αυτό διότι θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει κοινωνική αποδοχή των συγκεκριμένων μέτρων, ενώ θέλει να αναλάβουν μέρος της ευθύνης και οι κυβερνώντες.

“Ο Macron είναι πεπεισμένος πια ότι πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα πιο ευάλωτα άτομα” υποστήριξε άνθρωπος από το περιβάλλον του Γάλλου προέδρου.

“Θα πρέπει να μάθουμε πλέον να ζούμε με τον ιό” ισχυρίστηκε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Jean Castex.

Ο Κώστας Λεφάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για ότι θα συμβεί (Μέρος Β)




 Ο Κώστας Λεφάκης στο β' μέρος της συνέντευξης που θα σας καθηλώσει!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα