Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ώρα ταφής φωτοβολταϊκών και ο πλανήτης ψάχνει… άλλον πλανήτη…

 Καταστροφές σπιτιών από ισχυρό σεισμό στις Φιλιππίνες - Η Γάτα

Των φρονίμων τα παιδιά, σίγουρα δεν είναι εκείνα που προωθούν τις ΑΠΕ ως “περιβαλλοντική λύση”, χωρίς να έχουν σκεφτεί εκ των προτέρων, τι θα τις κάνουν όταν τελειώσει η σύντομη ζωή τους

Των φρονίμων τα παιδιά, σίγουρα επίσης δεν είναι εκείνα που εμπιστεύονται τυφλά ό,τι τους λένε οι εκάστοτε κυβερνήσεις που “συνεργάζονται” με τον ιδιωτικό τομέα ο οποίος συνεργάζεται μόνο με την τσέπη του, αλλά ακούν και κανέναν περιθωριακό “συνωμοσιολόγο” που και που, ο οποίος δεν τα παίρνει από παντού.

Και των φρονίμων τα παιδιά, σίγουρα είναι εκείνα που έλεγαν ότι η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ αφενός μεν κοστίζει, αφετέρου μόνο περιβαλλοντική δεν την λες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της efsyn.gr, μια τεράστια ποσότητα ηλιακών πάνελ που χρησιμοποιούνται στην υφήλιο πλησιάζουν στην «ημερομηνία λήξης» τους, και επείγει η εύρεση μιας λύσης για την αποτελεσματική ανακύκλωσή τους αφού αποτελούν πολύ επιβλαβή για το περιβάλλον απορρίμματα.

Πρακτικές συμβουλές για βοήθεια σε κάποιον με κρίση πανικού

 κρίση πανικού

Τα συμπτώματα μιας κρίσης πανικού μπορεί να είναι πολύ τρομακτικά και οδυνηρά ως εμπειρία για τον ασθενή. Τα συμπτώματα τείνουν να εμφανίζονται ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση και προφανή αιτία.

Μια κρίση πανικού είναι ένα ξαφνικό επεισόδιο έντονου φόβου που προκαλεί σοβαρές σωματικές αντιδράσεις, παρά το γεγονός ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει

Ρόδος: Έχασε τη γυναίκα του και τη βρήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό!

 Ρόδος: Έχασε τη γυναίκα του και τη βρήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό!

Έχασε τη γυναίκα του, την οποία ζητώντας τη συνδρομή της αστυνομίας τη βρήκε νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο της Ρόδου, με κορωνοϊό!

Πρόκειται για Σουηδό,  ο οποίος ήρθε με τη γυναίκα του στο νησί μας για διακοπές

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Ποια εποχή είναι πιθανότερο να συμβεί – Πως να το αποφύγετε

 Εγκεφαλικό επεισόδιο: Ποια εποχή είναι πιθανότερο να συμβεί – Πως να το αποφύγετε

Την ανάγκη υιοθέτησης πρόσθετων πολιτικών για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης διεθνώς ενισχύει ιρλανδική έρευνα καθώς τη συσχετίζει με την αυξημένη συχνότητα των εγκεφαλικών επεισοδίων

ΗΠΑ: Θα λιμοκτονούν όσοι αρνηθούν το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού

 Αυτά υποστηρίζει ο "Health Ranger", και εύχομαι να μην επαληθευτεί η εφιαλτική πρόβλεψή του.



Μια κυβερνητική κατάρρευση τροφίμων (FOOD COLLAPSE) σημαίνει ότι οι πολίτες πρέπει να εξασκούν «ακραία ετοιμότητα» ή να λιμοκτονούν λόγω μη συμμόρφωσης με τα εμβόλια

Sunday, August 16, 2020 by: 

Ενημέρωση από τον Health Ranger. (...) Παρακολουθούμε την τελική μάχη για την ανθρωπότητα, όπου οι αντι-ανθρώπινες, δαιμονικές δυνάμεις απελευθερώνουν ό,τι μπορούν να συγκεντρώσουν σε μια τελευταία προσπάθεια να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον ανθρώπινο κόσμο μας. Και ναι, τα επερχόμενα εμβόλια κορωνοϊού θα είναι αργής δράσης ευθανασία

Ποιοι, από ποιους και γιατί απαξιώνονται ως συνωμοσιολόγοι



COVID-19 - Ποιος μηχανορραφεί;

By Dr. Pascal Sacré
Global Research, August 16, 2020

Για να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, πρέπει να ορίσω αυτήν τη λέξη. Συνωμοσιολόγος (Conspiracy Theorist): Υπερασπιστής μιας θεωρίας Συνωμοσίας.

Είναι σαν να λέμε, ρατσιστής: υπερασπιστής μιας θεωρίας ρατσισμού. Δεν πάμε πολύ μακριά με αυτό. Ένα συνώνυμο είναι συνωμοσιολόγος.

Τι είναι μια θεωρία συνωμοσίας ή συνωμοσιολόγος; Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αυτές οι λέξεις είναι υποτιμητικές, κακές. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η ετικέτα: «συνωμοσιολόγος», «θεωρία συνωμοσίας».

Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, αυτή η αρχαία λέξη [1] χρησιμοποιείται για να αποκλείσει οποιονδήποτε κάνει δηλώσεις που αντιβαίνουν στην επίσημη αφήγηση.

Ας αναλύσουμε αυτήν την πρόταση διότι κάθε λέξη είναι σημαντική.

Λέγοντας "επίσημη", πολλοί εννοούν κυβερνητική.

Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό.

ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ερευνητή, Aajonus Vonderplanitz, υπάρχει ένα φοβερό παρασκήνιο με το ζήτημα των πανδημιών που κλονίζει την ανθρωπότητα όπως έγινε και τελευταία με τον covid 19.

Όπως υποστηρίζει στο παρακάτω βίντεο ο Αμερικανός ερευνητής, οι διάφορες πανδημίες όπως παλιότερα η γρίπη των χοίρων και η γρίπη των πουλερικών και άλλες θανατηφόρες ασθένειες όπως ο καρκίνος, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουνε από την φύση αλλά είναι τεχνητά δημιουργήματα που εξυπηρετούν τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

Η εξάπλωση μιας πανδημίας γίνεται με πολύ πονηρό τρόπο και σε αυτό βασικό ρόλο παίζουν τα εντεταλμένα ΜΜΕ που διογκώνουν τα κρούσματα προκαλώντας δημόσιο πανικό.

Στην περίπτωση του covid 19 είναι τουλάχιστον αστείο να ακούμε κάθε μέρα για θανάτους με άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών που είχαν ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας.

2024: Η αυγή του Νέου Ανθρώπου

Εφημερίδα Τelegraph: Πώς να χτίσεις το κορμί ενός Ελληνα πολεμιστή ...

 Πρόλογος

Αυτό το άρθρο πάει βαθιά μέσα στους εσωτεριστές, που βρίσκονται πίσω από θέματα Alien, καθώς και το τρέχον πρόδηλο κακό, όπου η Χαζαρική Μαφία έχει υφαρπάξει τις κυβερνήσεις του Δυτικού Κόσμου, αλλά κυρίως την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία τώρα παρασιτεί σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των υπερ-φασιστικών πιονιών της.
Αν δεν είστε λίγο εξοικειωμένοι σε αυτά τα θέματα, τα περισσότερα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο δεν θα ταιριάζουν στο κεφάλι σας, οπότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντάς το.
Συχνά, η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και ένα μεγάλο μέρος της τρέχουσας πραγματικότητας βασίζεται σε κρυφούς παράγοντες που είναι πραγματικά πολύ περίεργοι.
Γιατί οι ηγέτες φαίνονται τόσο πεισματάρηδες και τόσο αρνητικοί στο να συζητούν ανοιχτά θέματα εξωγήινης ζωής ή απομακρυσμένης προβολής?
Γιατί είναι τόσο δυσκίνητοι στην εξεύρεση συνεργατικών και ειρηνικών λύσεων στα πολλά επίμονα προβλήματα της ανθρωπότητας?.
Γιατί οι ηγέτες φαίνονται να είναι τόσο πρόθυμοι στο να κρατούν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι για τόσα πολλά πράγματα;
Γιατί οι ηγέτες θέλουν να ελέγχουν τους οπαδούς τους τόσο έντονα, διατηρώντας τους κακοπληροφορημένους αλλά πιστούς;
Ποιο είναι το μυστικό;

Τα χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννιούνται με υψηλότερη συχνότητα

 

Τα χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννιούνται με υψηλότερη συχνότητα 

Όλα σε αυτό το Σύμπαν δονούνται σε μια ορισμένη συχνότητα που τους δίνει την μοναδικότητα της ύπαρξης τους, όπως επίσης στο αν και κατά πόσο είναι αντιληπτά και από ποιούς.

Οποιαδήποτε διακοπή σε αυτή τη συχνότητα προκαλεί τη θραύση ή την αλλοίωση της ευαίσθητης σχέσης του αντικειμένου με το Σύμπαν και είτε το εξαφανίζει είτε το κάνει να υπάρχει μεν αλλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο ύπαρξης από πριν.

Όταν οι άνθρωποι το συνειδητοποιούν όλο αυτό, αγωνίζονται για ένα υψηλότερο επίπεδο συχνότητας μελετώντας ή ψάχνοντας ένα βαθύτερο νόημα της ζωής.

Αυτό το ανώτερο επίπεδο, αποκαλείται moksha ή nirvana.

Τώρα, υπάρχουν ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν αν κάποιος έχει αποκοπεί από την γήινη ή και την κοσμική συχνότητα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και εκείνα τα σημάδια ότι μπορεί να είστε συνδεδεμένοι.

Εάν έχετε, έστω και δύο από τα σημάδια που ακολουθούν, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε αποκοπεί εντελώς κι ότι αν το θελήσετε έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τη συχνότητά σας ακόμα περισσότερο με πρακτικές και μεθόδους, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα κλπ.

Η Schumann Resonance αντιδρά πολύ άσχημα τις τελευταίες μέρες

 Η Schumann Resonance αντιδρά πολύ άσχημα τις τρεις τελευταίες μέρες 12-15.08.2020.

Κάποιοι (γνωστοί-άγνωστοι) κάτι άσχημο μαγειρεύουν στις ELF συχνότητες με HAARP πυρηνικά

-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .... ΟΣΟ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ....

 -ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .... ΟΣΟ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ....

-ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ..... ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ... ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ...
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ..
-ΠΡΕΠΕΙ .... ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΡΑΣΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ....
-ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ..... ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ .... ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΥΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙΣ .... ΚΑΙ ...

ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 

Τι προτιμούν.... να πίνουν τα κουνούπια; Μπύρα... άσε ρε....!

1. Τα ρούχα
Τα κουνούπια χρησιμοποιούν τα μάτια τους για να στοχεύσουν το επόμενο θύμα... που μπορεί να είσαι ΕΣΥ... και ειδικά αργά το απόγευμα και προτιμούν πιο εύκολα.... όσους φορούνε σκούρα (μπλε ή μαύρο) και κόκκινα ρούχα.

2. Ο τύπος αίματος
Τα ενήλικα κουνούπια επιβιώνουν μέσω του νέκταρ... για την τροφή τους, τα θηλυκά όμως βασίζονται στην πρωτεΐνη του ανθρώπινου αίματος για την παραγωγή των αυγών τους. Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο.... είναι δύο φορές πιο ελκυστικοί για τα κουνούπια από αυτούς με ομάδα αίματος Α, ενώ όσοι έχουν ομάδα αίματος Β βρίσκονται κάπου στη μέση. Ακόμη το 85% των ανθρώπων παράγουν μια έκκριση... που σηματοδοτεί την ομάδα αίματός τους, με τα κουνούπια να προσελκύονται σε αυτούς περισσότερο... ανεξάρτητα από την ομάδα αίματος.

3. Αέρια
Τα κουνούπια διαισθάνονται το διοξείδιο του άνθρακα σχεδόν από 48 μέτρα μακριά. Έτσι λοιπόν... όσο περισσότερο εκπνέει κάποιος άνθρωπος.... τόσο πιο ελκυστικός γίνεται για τα κουνούπια. Φυσικά οι πιο μεγαλόσωμοι άνθρωποι.... εκπνέουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα και αφού δυσικά εκπνέουν από το στόμα και τη μύτη... τα κουνούπια ελκύονται περισσότερο από το κεφάλι, γι’ αυτό και τα ακούμε να βουίζουν γύρω από τα αυτιά μας... κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο ΙΟΣ... Ο ΦΟΒΟΣ που μας πλασσάρουν.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ....

 

Να το ξέρετε ΑΔΕΛΦΙΑ... ότι η βάση όλων των ικανοτήτων μας... βρίσκεται ακριβώς στον εγκέφαλο μας και στους νευρώνες. Ο εγκέφαλος μας είναι εξαιρετικά εύπλαστος και συνεχώς μαθαίνει.... διότι τα νευρικά μας κύτταρα... συνεχώς αναπλάθονται κατά τη διάρκεια της ζωής, ακόμη και σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Οπότε... οι λογικές και οι συναισθηματικές μας ικανότητες... μπορούνε κάλλιστα... σ’ ένα μεγάλο βαθμό.... ν’ αλλάξουν και να βελτιωθούν.

Εάν λοιπόν... εφαρμόσετε τη μέθοδο της συστηματικής συναισθηματικής επαναμάθησης... θα μας δείξει ακριβώς και τον τρόπο με τον οποίο το περιβάλλον.... αλλά και η εμπειρία μας... μπορεί ν’ αλλάξει τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις και να μεταβάλει την δομή του εγκεφάλου μας. Αυτοί... λοιπόν... συνεχίζουν να παίζουν με το μυαλό μας.... και μας δημιουργούν... τους συνηθισμένους ψυχαναγκασμούς... ως μία διαταραχή... όπως αυτή π.χ. που είναι το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο των χεριών μας, (λόγω ιού)... κάτι που φυσικά μπορεί να γίνει μέχρι και εκατοντάδες φορές...! Αυτό έχει να κάμει με την υπερβολική δραστηριότητα στον μετωπιαίο μας φλοιό. Αυτή τη στιγμή... έχουμε «εκτεθεί» εγκεφαλικά... επανειλημμένα στον ιό.... (λόγω καθημερινής προπαγάνδας)... που μας προκαλεί διάφορες ιδεοληψίες και επίμονες σκέψεις... χωρίς όμως να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους συνηθισμένους αντίστοιχους ψυχαναγκασμούς... δηλαδή τις επαναλαμβανόμενες σκέψεις και αυτές οι επαναλαμβανόμενες πράξεις είναι... που θα χαρακτηρίσουν την ιδεοψυχαναγκαστική μας διαταραχή.

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

 

Ποια είναι η «ταυτότητα»... του εγκεφάλου μας;

Γνωρίζουμε καλά.... ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος... έχει βάρος περίπου 1,5 κιλό και αποτελείται από δισεκατομμύρια μικροσκοπικά κύτταρα... που αυτά συνδέονται αναμεταξύ τους σε δίκτυα... τα οποία βρίσκονται σε μία διαρκή κατάσταση... είναι σαν τα λεγόμενα «μάτια» του νου... που είναι πολύ πιο ισχυρά.... από τα πραγματικά μάτια.
Και μάλιστα η λεγόμενη «τυφλή όραση».... λειτουργεί πολύ καλύτερα από την πραγματική... διότι υπάρχουν πολυάριθμες περιπτώσεις ανθρώπων.... που υποφέρουν από πλήρη ή μερική τύφλωση και τα οποία ωστόσο είναι... δημιουργικά.
Τελικά μήπως βλέπουμε αυτό που υπάρχει ή αυτό που σκεφτόμαστε;
Μήπως αυτό που βλέπουμε.... πόσο τελικά ταυτίζεται με αυτό που όντως υπάρχει;
Μπορούν οι αυστηρά καθορισμένες γραμμές... να ξεφύγουν από την πορεία τους, τουλάχιστον στα μάτια μας;
Εμείς κοιτάζοντας γύρω μας... έχουμε πάντα τη βεβαιότητα ότι αυτό που βλέπουμε.... είναι μια πιστή αποτύπωση του πραγματικού κόσμου που μας περιβάλλει. Στην ουσία δεν βλέπουμε αυτό που υπάρχει.... βλέπουμε αυτό που σκεφτόμαστε.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

 Conspiracy Feeds: "ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ" - Το Μυστικό του Κόσμου

Όλα ξεκινούν από τον αριθμό 360. Ήτοι ....3+6+0=9....οπότε έχουμε θέαση...στο ΕΝ-ΝΕ-Α.

Ο αριθμός 360.....είναι ο ΕΠΟΠΤΗΣ....και ο γενικός ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ των αριθμοσοφικών εργασιών, ο οποίος αφανώς ...καθοδηγεί την ΕΡΕΥΝΑ δια της ΣΟΦΙΑΣ....της διπλής ΠυθαΓορικής Τετρακτύος ήτοι (10Χ36).
Είμαστε σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ της ΑΛΛΑΓΗΣ των ΚΑΙΡΩΝ. Το τέλος του ΚΥΚΛΟΥ....όπως ήδη το γνωρίζουμε/βιώνουμε ......και επέρχεται..... η έναρξη του Νέου.
Όλα τούτα ...που ήδη συμβαίνουν έχουν αναφορά σε αστρονομικά φαινόμενα...και η ορθή χρονολόγηση ....απαιτεί Πλανητική Αρχή...για το σύνολο της ανθρωπότητας.
Ό Τέλειος Ενιαυτός ...όπως γνωρίζουμε είναι όρος του Πλάτωνος...ή αλλιώς τον ονομάζουμε ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ....και είναι ο μέγιστος κύκλος ...ο χρονικός κύκλος..... τον οποίο διαγράφει δια του Β. Πόλου του άξονα της ...η ΓΗ και επιτυγχάνεται ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ της μετά των μακρινών ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ.
Για την ολοκλήρωση του κύκλου απαιτούνται 26.000 (χονδρικώς) ηλιακά έτη...προκειμένου ο Πόλος του άξονα της Γης να εκτελέσει ένα πλήρη Κύκλο και να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης του κατ’ αμφίδρομον φορά.
Για την ακρίβεια ο Κύκλος διαρκεί : 25.796.
Γιατί όμως....έχει λοιπόν τόση σημασία το κλείσιμο του Κύκλου;
Ας ξεκινήσουμε από εμάς...δηλαδή τον Άνθρωπο.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ......ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ......

 

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ-- ΕΙΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΩΣΦΟΡΟ, ΕΙΤΕ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ.....ΕΝ ΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΝ-Ο .......ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΝ-ΟΜΑΤΑ ....ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΥΣ....

Πριν παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα από την απάντηση του Προμηθέα στον Ερμή, για την παράδοση της φωτιάς στους ανθρώπους, λίγα λόγια για τον Προμηθέα δεσμώτη.

Στον Προμηθέα του Αισχύλου οι άνθρωποι πριν από την παρέμβαση του Προμηθέα ζούσαν σε σπηλιές και δεν διέθεταν πρακτική νοημοσύνη για να μπορούν να συλλάβουν, να κατανοήσουν τον κόσμο και να επινοήσουν τρόπους βελτίωσης της ζωής τους. Ο Προμηθέας, λοιπόν, τους διδάσκει όλες τις τέχνες: αρχιτεκτονική, ξυλουργική, αστρονομία, μαθηματικά, γραφή, γλώσσα, ιστορία, γεωργία, τη χρήση των ζώων και την ίππευση, τη ναυτική τέχνη, την ιατρική, τη φαρμακευτική, τη μαντική και τη μεταλλοτεχνία.

Η μετάβαση του ανθρώπου από την κατάσταση των βιολογικών εξαρτήσεων στην κατάσταση της αυτονομίας του νοήμονος όντος συμβολίζεται με τον Προμηθέα και την φιλάνθρωπη κλοπή των «δώρων» του για τον άνθρωπο από το εργαστήρι της Αθηνάς και του Ηφαίστου. Έτσι η κλοπή δεν κρίνεται ως παράβαση ηθικής φύσεως που δεν έπρεπε να γίνει, αλλά ως ευρηματική πράξη του Προμηθέα – ανθρώπου που υπαγορεύεται από αυτή την ίδια την αρχή, η οποία κατηύθυνε και τη μοιρασιά του Επιμηθέα, της σύμμετρης και ισόρροπης διατήρησης του φυσικού κόσμου και της αναπλήρωσης της φυσικής αδυναμίας του ανθρώπου σε αυτόν.

Βατικανό Cestui Que Vie- ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ!!

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ



ΠΗΓΗ: https://cdn.website-editor.net/07abdd0b496f4ee7a8b38c87f89a04ec/files/uploaded/TRUST%2520-%2520Cestui%2520Que%2520Vie%2520Trust%2520.pdf
μεταφραση: Γεωργία Βαγενά


Βήμα 1α. Κατανόηση του Cestui Que Vie Act 1666 

Ύπαρξη Ζωής Cestui Que Vie

Λονδίνο 1666, κατά τη διάρκεια της μαύρης πανώλης και των μεγάλων πυρκαγιών του Λονδίνου, με βούλα του Πάπα το Κοινοβούλιο θέσπισε μια πράξη πίσω από κλειστές πόρτες, που ονομάζεται Cestui Que Vie Act 1666.
Η πράξη που συζητήθηκε ήταν να υποκαταστήσει τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών, δηλαδή όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες δηλώθηκαν νεκροί, ότι χάθηκαν στη θάλασσα / πέρα ​​από τη θάλασσα. (που λειτουργούν στο νόμο του Ναυαρχείου, ναυτικό νόμο, το δίκαιο της θάλασσας,  χαμένοι στη θάλασσα).
Το κράτος (Λονδίνο) ανέλαβε την κηδεμονία όλων και της περιουσίας τους σε ένα TRUST. To κράτος έγινε ο διαχειριστής / σύζυγος που κατέχει όλους τους τίτλους στους ανθρώπους και την περιουσία, μέχρι να επιστρέψει κάποιος ζωντανός για να διεκδικήσει αυτούς τους τίτλους, μπορεί επίσης να ζητήσει αποζημίωση.


Όταν χρησιμοποιούνται CAPITAL ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα οπουδήποτε σε ένα όνομα, αυτό πάντα αναφέρεται σε μια νομική οντότητα / μυθοπλασία, Εταιρεία ή Corporation χωρίς εξαιρέσεις. π.χ. John DOE ή Doe JANE.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα