Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Οι άνθρωποι δημιούργησαν μια ιδεολογία που λέγεται, "να έχουμε εις βάρος των άλλων"

Αποτέλεσμα εικόνας για H ονειροπόληση μπορεί να σας κάνει να προσκολληθείτε στις μορφές που επανειλημμένα ονειρεύεστε

Οι άνθρωποι δημιούργησαν μια ιδεολογία που λέγεται, "να έχουμε εις βάρος των άλλων." Αυτή είναι η βαθύτερη αιτία της ανθρώπινης δυστυχίας και είναι η αιτία όλων των ασθενειών μας. Τη στιγμή που σκεφτόμαστε με διαχωριστικούς όρους, εκείνη τη στιγμή εμείς οι ίδιοι αποκοβόμαστε από την πλευρά της Ενότητας, δημιουργούμε σύγκρουση στο όλο σύστημα μας. Μια μέρα οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα όλων των συσσωρευμένων σημάτων που εντυπώθηκαν στα γονίδια μας ενώ υπηρετούσαμε χωριστικές τάσεις και ιδιοτέλεια στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας. Φυσικά, όλες οι χωριστικές τάσεις και η ιδιοτέλεια διακατέχονται από ζήλια, φόβο, μίσος και εκδίκηση. Τέτοιες καταστάσεις της συνείδησης επηρεάζουν τα κύτταρά μας, και τα κύτταρα προσπαθούν να ζήσουν μια ξεχωριστή ζωή.

Ζήσε τη μέρα σου σαν να είναι η τελευταία…

    Μια φράση που ξεχνιέται μέχρι να την θυμηθούμε…

    Τον Μάιο του 1910 η ανθρωπότητα είχε πιστέψει ότι έφτασε το τέλος της, αναμένοντας τον κομήτη του Χάλεϊ, παρακινούμενη από αστρολόγους και μελλοντολόγους, που υποστήριζαν ότι θα συγκρουστεί με τη Γη. Λάθος πρόβλεψη ή κοινωνικό πείραμα;
    Ιστορίες καταγεγραμμένες αλλά και προφορικές κάνουν λόγο για μαζικό πανικό. Πως αντιμετώπισαν κοινωνίες ή άτομα τη μέρα της συντέλειας του κόσμου;
    Ο πανικός μεγιστοποιήθηκε, όταν «αποκαλύφθηκε» ότι η ουρά του κομήτη περιείχε ένα δηλητηριώδες κυανιούχο αέριο. Έτσι μερικοί απατεώνες βρήκαν τότε την ευκαιρία να θησαυρίσουν, πουλώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες στους αδαείς και φοβισμένους.
    Στην Οκλαχόμα μια θρησκευτική σέχτα προσπάθησε να θυσιάσει μία παρθένα για να εξορκίσει το κακό, αλλά εμποδίστηκε από την αστυνομία. Στη Βιέννη ένας μικροσεισμός πανικόβαλε τους κατοίκους, οι οποίοι εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα των Αψβούργων και κατέφυγαν στους γύρω λόφους για να παρακολουθήσουν τη συντέλεια του κόσμου.
    Ο μέγας Αϊνστάιν παρέμεινε ψύχραιμος δηλώνοντας: «Με βεβαιότητα σας λέω πως δεν θα γίνει σύγκρουση». Και όταν τον ξαναρώτησαν πώς είναι τόσο βέβαιος, εκείνος απάντησε: «Αν δεν πέσει, θα επιβεβαιωθώ. Αν όμως πέσει τελικά, κανείς μας δεν θα ζει για να μου πει ότι έκανα λάθος».

    Δεν μπόρεσα να βρω για ποιαν ιδέα να δώσω την ασήμαντη ζωή μου


    "Τυλίχτηκα στο μαντύα μου και ξάπλωσα με τις αρβύλες μου, με το τουφέκι και τα φυσεκλίκια, μαζί με τους άλλους φαντάρους, τη νύχτα, κι έκλεισα τα μάτια. Μα που να με πάρει ύπνος! Έχει δίκιο ο λοχαγός, συλλογίζουμουν, όλο το μυστικό είναι ετούτο: να μπορέσεις να βρεις μιαν ιδέα, να τη θρονιάσεις απάνω από τον εαυτό σου, να βάλεις πια σκοπό σου να ζεις και να πεθάνεις γι' αυτή. 

    Έτσι η πράξη παίρνει ευγένεια κι η ζωή σου ενότητα. Κι ο θάνατος σου γίνεται στα μάτια σου αθανασία, γιατί σμίγεις, είσαι βέβαιος, με μιαν πνοή αθάνατη. Μπορείς να ονοματίσεις την ιδέα αυτή Πατρίδα, μπορείς να την ονοματίσεις Θεό ή Ποίηση ή Λευτεριά η Δικαιοσύνη. 

    Ένα έχει σημασία: να την πιστέψεις και να μπεις στη δούλεψή της.
    Αυτό δεν είπε ο Σολωμός; "Κλείσε στην ψυχή σου την Ελλάδα -ή ό,τι άλλο-και θα αισθανθείς να λαχταρίζει μέσα σου κάθε είδος μεγαλείου". Αυτό το "ό,τι άλλο" που πρόσθεσε δείχνει πόσο ο νους του μεγάλου ποιητή μας ξεπερνούσε την εποχή του.

    11/9: Κομπάρσοι Σε Ταινία Καταστροφής


    Λέγεται ότι όλοι μπορούν να θυμηθούν που βρίσκονταν όταν έμαθαν για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Οι όλοι είναι πάρα πολλοί, αλλά ο υποφαινόμενος σίγουρα θυμάται.
    Ήμουν στην Νάξο και πήγαινα για τη δουλειά, όταν είδα κόσμο μαζεμένο σε ένα ίντερνετ καφέ. Πλησίασα και τους βρήκα να κοιτάνε το τρέιλερ από κάποια ταινία καταστροφής.
    Το τρέιλερ δεν μου φάνηκε πρωτότυπο. Κόσμος να τρέχει πανικόβλητος στην  (Ποια άλλη; Ποια πόλη καταστρέφουν πρώτη οι εξωγήινοι-τέρατα-τρομοκράτες-μετεωρίτες-τυφώνες;)   Νέα Υόρκη.
    Φωτιές, άνθρωποι να βουτάνε από το εβδομηκοστό και βάλε όροφο, πυροσβεστική, πτώματα και ένα πλάνο που διαρκώς επαναλαμβανόταν: Ένα αεροπλάνο να πέφτει σε ουρανοξύστη.
    «Άλλη μια ταινία όπου ο Μπρους Γουίλις σώζει τον κόσμο», σκέφτηκα.
    Αλλά μετά παρατήρησα το σήμα του CNN και τα πρόσωπα των τουριστών που παρακολουθούσαν το ίδιο «τρέιλερ». Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω ότι αυτό που έβλεπα δεν ήταν ταινία.

    Τι "λένε" τα παιδιά στο σχολείο που δεν σηκώνουν το χέρι;


    Οι κοινωνικές ανισότητες είναι ένα φαινόμενο το οποίο έχει αντοχές μέσα στον χρόνο. Υπήρχε στο παρελθόν, υπάρχει στο παρόν, και πολύ πιθανόν να υπάρχει και στο μέλλον. Μία μελέτη αναζήτησε, πέρυσι, τις επιπτώσεις του στο σχολείο. Με τη σχολική χρονιά να ξεκινά, ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει και ο ξεριζωμός του.hands
    Ανάμεσα στα χέρια που σηκώνονται στην τάξη, ίσως εκείνα που λείπουν να λένε κάτι περισσότερο από το "δεν ξέρω την απάντηση"
    Στις σύγχρονες κοινωνίες υπάρχουν οι άνθρωποι που γεννιούνται ή ανήκουν σε εύπορες οικογένειες, υπάρχουν και εκείνοι που δεν είναι το ίδιο τυχεροί.
    Έτσι λοιπόν οι διακρίσεις μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων είναι κάτι που από παιδιά βιώνουμε και γνωρίζουμε καλά, ενώ με τους όρους “εργατική τάξη, μεσαία τάξη” και ούτω καθεξής φαίνεται πως είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι καθώς ήδη από μικρή ηλικία τους διαβάζαμε στο σχολείο στα βιβλία ιστορίας.
    Από την άλλη υπάρχει και η κοινωνία που φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συνεχώς, διακρίνοντας τους ανθρώπους σε φτωχούς και πλούσιους. Γενικά η συζήτηση γύρω από τις κοινωνικές ανισότητες είναι τεράστια. Γιατί δημιουργούνται, πώς δημιουργούνται και τι συμβάλει ώστε να συνεχίζουν να υπάρχουν;

    Φιλοσοφία, Θεογνωσία και Χριστιανισμός...






    Ο Πλωτίνος προτρέπει τον άνθρωπο προς τη σιωπή και την απομόνωση, στην αναχώρηση και την ησυχία. Όπως ο Πλάτων, έτσι κι αυτός θεωρεί τη φιλοσοφία ως άσκηση και προετοιμασία για το θάνατο.  Ο Κλήμης ο Αλεξανδρεύς,αναφέρει  σχετικά πως  :

     «Η  φιλοσοφία προετοιμάζει την ψυχή για την αποκαλυφθείσα θεολογία… Οι μορφωμένοι και ώριμοι χριστιανοί αναπόφευκτα επιζητούν μια αντίληψη ανώτερη από αυτή της κατηχήσεως, και σε αυτήν την προοδευτικότερη θεολογία περιλαμβάνεται απαραιτήτως η φιλοσοφία….»



    Ο Γρηγόριος ο Νύσσης  συχνά παραφράζει, και μια φορά παραθέτει ακριβώς το απόσπασμα από τον Φαίδωνα του Πλάτωνος, κατά το οποίο «το έργο του φιλοσόφου είναι να ελευθερώσει την ψυχή από το σώμα». 



    Σύμφωνα με τον Πλάτωνα : 



    «Όσο ζούμε, όπως φαίνεται, θα πλησιάζουμε κατά το δυνατόν τη γνώση, αν δεν ζούμε προσκολλημένοι στο σώμα ούτε επικοινωνούμε μαζί του, παρά μόνον κατ’ ανάγκην, μήτε να είμαστε γεμάτοι από την υλική φύση του, αλλά να μένουμε καθαροί απ’ αυτό, μέχρι να μας απαλλάξει από αυτό ο Θεός ο ίδιος. Και έτσι καθώς θα απαλλαγούμε από την ανικανότητα του σώματος, όπως είναι φυσικό, θα βρεθούμε μαζί με τέτοιες αλήθειες και μόνοι μας θα γνωρίσουμε όλη την αντικειμενική πραγματικότητα». 

    Οι σκέψεις και το συναίσθημα δημιουργούν τη ζωή



    Η σκέψη είναι η βάση για όλη τη δημιουργία. Τα πάντα ήταν σκέψη σε ύπαρξη. Ακόμα και όλα τα φυσικά αντικείμενα, τα οποία έχουν φτιαχτεί από άλλους, προϋπήρξαν ως σκέψη πριν μετατραπούν σε ύλη.

    Είστε ο δημιουργός της εμπειρίας σας και είναι ο τρόπος που σκέφτεστε που δημιουργεί το πώς θα βιώσετε τη ζωή. Η ενέργεια ακολουθεί την σκέψη και η ύλη είναι
     συμπυκνωμένη ενέργεια. Έτσι λοιπόν, τα πάντα στον κόσμο της ύλης είναι το αποτέλεσμα της σκέψης.

    Ολόκληρος ο κόσμος σας, όλος αυτός ο κόσμος που τον προσλαμβάνετε σαν αληθινό και πολύ ζωντανό, είναι ενέργεια, η οποία έχει συμπυκνωθεί σε μορφή από την σκέψη. Και είναι τόσο πραγματικός, όσο εσείς επιθυμείτε να τον κάνετε.

    Συλλογικά η ανθρωπότητα και άλλα είδη δημιούργησαν αυτή την πραγματικότητα, αυτή τη διάσταση της ύπαρξης, έτσι ώστε να δημιουργήσουν άλλη μία μοναδική εμπειρία. Αυτή είναι η εμπειρία που ονομάζεται Γη. Ο καθένας από σας έχει τη δύναμη να δημιουργήσει οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που θέλει μέσα από αυτό που σκέφτεται.

    Όλη η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη και καθώς η ύλη είναι ενέργεια και αυτή επίσης θα ακολουθήσει τη σκέψη. Η ταχύτητα με την οποία τα πράγματα ακολουθούν την σκέψη πάνω στο γήινο πεδίο εξαρτάται από την προσοχή σας, την ικανότητα και την εξάσκηση.

    Δεν παίζει κανέναν ρόλο πόσες πολλές αρνητικές σκέψεις πιθανόν να έχετε κάνει στο παρελθόν – είναι οι σκέψεις που κάνετε αυτή την στιγμή οι οποίες έχουν τη δύναμη.

    Οι σκέψεις είναι ενέργεια και όπως όλες οι ενέργειες, ελκύουν παρόμοιες ενέργειες στους εαυτούς τους. 

    H ονειροπόληση μπορεί να σας κάνει να προσκολληθείτε στις μορφές που επανειλημμένα ονειρεύεστε

    Αποτέλεσμα εικόνας για H ονειροπόληση μπορεί να σας κάνει να προσκολληθείτε στις μορφές που επανειλημμένα ονειρεύεστε

    Συχνά η επίδραση της ονειροπόλησης είναι θεραπευτική. Παίρνει τη συσσωρευμένη πίεση από το νευρικό σύστημα και απελευθερώνει το σώμα από διάφορες εντάσεις. Αλλά αν χρησιμοποιείται σε υπερβολή, οι μορφές που δημιουργούνται στην ονειροπόληση διακατέχουν το άτομο και δημιουργούν μια τεχνητή ζωή σ 'αυτό.

    H ονειροπόληση μπορεί να σας κάνει να προσκολληθείτε στις μορφές που επανειλημμένα ονειρεύεστε. Για παράδειγμα, αν ονειροπολείτε για ένα κορίτσι ή ένα αγόρι που έχει φύγει, δημιουργείτε μια μαγνητική αστρική μορφή που γίνεται η αιτία για να σας φέρει αυτό το αγόρι ή το κορίτσι σε μελλοντικές ζωές σας.

    Η φαντασία ελέγχει τον μηχανισμό των εκκρίσεων των αδένων



    Η φαντασία ελέγχει τον μηχανισμό των εκκρίσεων των αδένων. Η υπέρμετρη φαντασία για το ίδιο αντικείμενο υπερδιεγείρει τους σχετικούς αδένες και ξοδεύει ένα μεγάλο ποσό ενέργειας. Οι εκκρίσεις είναι πολύ "νόστιμες" για ορισμένα είδη πνευμάτων που προσκολλώνται στο άτομο είτε εποικοδομητικά ή καταστροφικά. Οι εκκρίσεις των αρνητικών συναισθημάτων προσελκύουν καταστροφικές δυνάμεις, και οι εκκρίσεις των θετικών συναισθημάτων προσελκύουν εποικοδομητικές δυνάμεις.

    Ζητείται φταίχτης!







    Δε φταίω εγώ!
    Ε και τότε ποιος φταίει;

    Στο σχολειό: Ο διπλανός μου.
    Στην πολυκατοικία: Ο γείτονας.
    Στην κυβέρνηση:  Η προηγούμενη.
    Στη δουλειά: Ο διευθυντής.
    Στους χαμηλούς βαθμούς μου: Ο αυστηρός καθηγητής.
    Στη σχέση μου που χώρισα: Αυτός ο παλιο…….
    Στην αϋπνία μου: Ο ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσω.
    Στις εξετάσεις που κόπηκα: Τα θέματα.
    Στην κακή μου διάθεση: Ο καιρός.
    Στο ραντεβού που καθυστέρησα: Τα σκουπίδια που έπρεπε να κατεβάσω.

    Πάντα κάποιος φταίει,  αλλά εγώ δεν έχω καμιά σχέση!

    Παιδιά!
    Καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη μας! 

    Θαύμα σε ένα ποτήρι! Αν πίνετε αυτόν το χυμό για 5 ημέρες, θα ευεργετήσετε το σώμα σας.

    θαύμα στο γυαλί

    Αν θέλετε να χάσετε τρία κιλά σε 5 ημέρες, πίνετε αυτό το χυμό που παρασκευάζεται από ένα μικρό κομμάτι μαϊντανό, 300 ml νερό και ένα λεμόνι.

    Αυτό το πρωτοφανές ρόφημα θα σας βοηθήσει να χάσετε τα υπερβολικά κιλά. 

    Ο φρέσκος χυμός μαϊντανού έχει ιδιότητες που βοηθούν την ροή του οξυγόνου στον οργανισμό και είναι απαραίτητες για την φυσιολογική λειτουργία των επινεφριδίων και του θυρεοειδούς αδένα.

    Ο μαϊντανός είναι εξαιρετικός για την καταπολέμηση των πετρών στα νεφρά και είναι επίσης αποτελεσματικός για τη διατήρηση της καλής υγείας των ματιών. 

    Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

    Φυσικά φάρμακα για τον Διαβήτη (Συνταγές)

    Ο διαβήτης είναι μια χρόνια ασθένεια η οποία προκαλείται από έλλειψη ινσουλίνης στον οργανισμό. Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, εμφανίζονται διαταραχές του μεταβολισμού όπως προβλήματα με την γλυκόζη ή τις πρωτεΐνες.Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα του διαβήτη είναι: ξηροστομία, αδυναμία του οργανισμού, εξάντληση και απώλεια βάρους.
    Ο διαβήτης φυσικά φάρμακα (διορθωτικά μέτρα)Φυτά που ελέγχουν το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα 



    Η Πικραλίδα είναι ένα χρήσιμο φυσικό φάρμακο για τις ασθένειες του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Είναι επίσης καλό για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Για τη θεραπεία του διαβήτη, θα πρέπει να τρώτε 10 κοτσάνια πικραλίδας καθημερινά, την άνοιξη. Προτού τα φάτε, πλύνετε τα μαζί με τα άνθη τους και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα άνθη. Στη συνέχεια, μασήστε καλά και αργά και καταπιείτε τα.

    Θεραπεία λεύκης με σπιτικά βάλσαμα της γιαγιάς!

    Η λεύκη είναι μια κατάσταση που προκαλεί απώλεια της χρωστικής(αποχρωματισμός) του δέρματος.
    Εκδηλώνεται όταν τα μελανοκύτταρα, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη χρώση του δέρματος, πεθαίνουν ή γίνονται ασταθή στην εύρυθμη λειτουργία. Η αιτία της λεύκης είναι άγνωστη, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να προκύψει από αυτοάνοσες, γενετικές, νευρικές και ιογενείς αιτίες ή οξειδωτικό στρες.
    Θεραπεία λεύκη με τη γιαγιά Εσωτερικών βάλσαμα
    Η συχνότητα παγκοσμίως της νόσου είναι λιγότερο από 1%. Η πιο συνηθισμένη μορφή είναι η μη - τμηματική λεύκη , η οποία εμφανίζεται σε συμμετρικά σχέδια, μερικές φορές σε μεγάλα τμήματα του σώματος.
    Όταν πρόκειται για θεραπεία της λεύκης με σπιτικά βάλσαμα - η γιαγιά ξέρει καλύτερα
    Συνταγή:
    Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό καρότου, ένα κουταλάκι του γλυκού ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
    Οδηγίες:
    Βάζετε το βάλσαμο στην πληγείσα περιοχή τρεις φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, μετά από 15-20 λεπτά αφαιρείτε το βάλσαμο με χλιαρό νερό. Εάν η πληγείσα περιοχή είναι μεγάλη, κάντε περισσότερο αυξάνοντας τα συστατικά του βαλσάμου αναλογικά.

    Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ


    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ
    ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ,ΤΥΦΛΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛ-
    ΛΕΙΨΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ [ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ].
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΩΣ ΦΥΛΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΝΟΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΔΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    Η αγωγή των νέων στην Αρχαία Ελλάδα

    Η αγωγή των νέων στην Αρχαία Ελλάδα όπου στη Σπάρτη οι νέοι σκότωναν είλωτες στην κρυπτεία, στην Κρήτη τους απήγαγαν μεγαλύτεροι και οι σοφιστές της Αθήνας.

    Η αγωγή των νέων στην Αρχαία Ελλάδα
    Η αγωγή στη Σπάρτη και οι σοφιστές της Αθήνας
    Η Σπάρτη φιλοδοξούσε να έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο της ζωής των πολιτών της. Τα αγόρια ανατρέφονταν απ’ την οικογένειά τους μέχρι την ηλικία των επτά ετών και έπειτα ξεκινούσε το σύστημα της αγωγής. Αγωγή ήταν η σπαρτιατική εκγύμναση, όπου όλα τα αγόρια συμβίωναν με τους συνομήλικούς τους.
    Το πρόγραμμα είχε αυστηρή εκπαίδευση, όπου η σωματική σκληραγώγηση και η απόκτηση ηθικών αρχών τους οδηγούσαν στην πνευματική διαμόρφωση του χαρακτήρα. Ο Πλούταρχος λέει ότι οι νέοι παρευρίσκονταν στα συμπόσια των πολιτών, όπου άκουγαν τα κατορθώματα των γερόντων και ιστορίες που αποσκοπούσαν να τους διδάξουν τις αξίες της Πόλης.
    Τότε διδάσκονταν ποια παραδείγματα ήταν άξια προς μίμηση και ποια προς αποφυγή. Ήταν ένας κλασικός τρόπος διαπαιδαγώγησης, που βασιζόταν στην επανάληψη και στην μίμηση. Η σπαρτιάτικη μέθοδος ήταν πολύ διαφορετική από αυτή των σοφιστών στην Αθήνα του 5ου αιώνα, οι οποίοι εκθείαζαν την εξατομικευμένη εκπαίδευση, τον πειραματισμό και την αμφισβήτηση των απόψεων. Είναι γνωστό ότι οι σοφιστές δεν είχαν καλή φήμη και ότι υπήρξαν θύματα τόσο ορισμένων ακροατών τους που διαστρέβλωναν τα λεγόμενά τους, όσο και της σάτιρας του Αριστοφάνη για τις παιδαγωγικές τους μεθόδους.
    Η διδασκαλία τους ωστόσο, θεμελίωσε κατά κάποιον τρόπο τη σύγχρονη διαπαιδαγώγηση, παροτρύνοντας καθ` έναν ξεχωριστά να γνωρίσει τον εαυτό του και να προοδεύσει. Είναι όμως προφανές ότι βρισκόταν στον αντίποδα του σπαρτιατικού μοντέλου.

    ΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ: Όλη η σκληρή αλήθεια χωρίς να κρύβεται τίποτα

      Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τροφές των τετράποδων φίλων σας…

      Η βιομηχανία κατασκευής τροφών για κατοικίδια ζώα, μια επιχείρηση με τζίρο ένα δισεκατομμύριο δολάρια, μια βιομηχανία χωρίς κανονισμούς, συντηρείται από τα σκουπίδια που θα κατέληγαν στις χωματερές ή θα μετατρέπονταν σε λιπάσματα. Τα κρυμμένα συστατικά που είναι μέσα σε μια κονσέρβα ζωοτροφής, μπορεί να περιλαμβάνουν τα απομεινάρια γάτων και σκύλων που έχουν σκοτωθεί από αυτοκίνητα. Η βιομηχανία των τροφών αυτών, ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα τους αποτελούν ένα “ολοκληρωμένο και ισορροπημένο διαιτολόγιο” αλλά στην πραγματικότητα η τροφή ζώων που πωλείται στα καταστήματα είναι ακατάλληλη και για τα ζώα και για τους ανθρώπους.
      Η “Φυτική πρωτεΐνη” το κύριο συστατικό της ξηράς τροφής για σκύλους, περιέχειτριμμένο κίτρινο καλαμπόκι, σιτάρι, και υποπροϊόντα άλεσης, σογιάλευρο, φλούδες ρυζιού, πλιγούρι και τσόφλια από φιστίκια (αναφέρεται σαν “κυτταρίνη” στις ετικέτες συσκευασίας των ζωοτροφών). Όλα αυτά τα συστατικά δεν είναι καλύτερα από τα σκουπίδια που μαζεύονται στα πατώματα των αλευρόμυλων. Χωρίς το λάδι, τα ένζυμα και το πίτουρο τους, αυτές οι “πρωτεΐνες” είναι ανεπαρκείς σε βασικά λιπαρά οξέα, λιποδιαλυτές βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες.
      Η “Ζωική πρωτεΐνη” που υπάρχει στις ζωοτροφές του εμπορίου μπορεί να περιέχεισάπια κρέατα, πτώματα ζώων που έχουν σκοτωθεί στο δρόμο, μολυσμένα κρέατα από σφαγεία, κοπριά, λιωμένες γάτες και σκύλους, και φτερά πουλιών. Η κύρια πηγή της ζωικής πρωτεΐνης προέρχεται από τις επιχειρήσεις αφαίρεσης των άχρηστων υλικών που προμηθεύουν με τα επονομαζόμενα “ΠΑΕΑ” ζώα, (δηλαδή τα Πεθαμένα, Αρρωστα, Ετοιμοθάνατα ή Ανίκανα ζώα), τα “εργοστάσια υποδοχής” για την αφαίρεση του δέρματος, του λίπους και του κρέατος. Το κρέας τότε (αφού διαποτιστεί με κάρβουνο και σημαδευτεί με την ένδειξη “ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση”) μπορεί να πουληθεί για να γίνει τροφή ζώων.

      Οι εκλογές, η τιμή και η θηλιά





      Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι κανονικά οι εκλογές γίνονται για την ανάδειξη της κοινοβουλευτικής δύναμης που θα οδηγήσει τον Λαό στην επόμενη τετραετία εφαρμόζοντας το πρόγραμμά της. Στις προσεχείς όμως εκλογές, ποιο θα είναι το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει όποιο κόμμα κερδίσει;

      Χθες ο κ. Γιούνγκερ μας θύμισε ότι έχει ήδη ψηφιστεί από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις Βρυξέλλες το «εθνικό» μας πρόγραμμα δηλαδή το Τρίτο Μνημόνιο και -ως αληθινός γκαουλάιτερ- μας απείλησε ότι αν δεν το εφαρμόσουμε, θα τιμωρηθούμε σκληρά.

      Μεταφέρω τη σκέψη μου στην εποχή της γερμανικής κατοχής και σκέφτομαι πώς θα αντιδρούσαν οι Έλληνες στην περίπτωση που ο τότε γκαουλάιτερ αποφάσιζε να γίνουν εκλογές. Δηλαδή θα δεχόταν να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη διακωμώδηση της Δημοκρατίας συγκροτώντας κόμματα με «πρόγραμμα εξουσίας» ή θα έπαιρναν τα βουνά όπως και έγινε, γιατί όπως αποδείχθηκε, οι Έλληνες εκείνης της εποχής ήταν ακόμα πατριώτες περήφανοι και αντιμετώπιζαν τους πάνοπλους γκαουλάιτερ όρθιοι και έτοιμοι να θυσιαστούν για την τιμή και την αξιοπρέπεια της πατρίδας.

      Επιρροή από την ημέρα γέννησης


      Η ημέρα που έχουμε γεννηθεί δίνει μια άλλη διάσταση στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητά μας αλλά και κάποια αλλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την εξωτερική μας εμφάνιση ή με την τύχη μας. Είναι μια επιπλέον δόνηση που μπορεί να έχει μικρή σημασία σε σύγκριση με τον αστρολογικό μας χάρτη αλλά αξίζει να τη λάβουμε υπόψη μας. Δείτε λοιπόν παρακάτω με τι ακριβώς σας προικίζει η ημέρα της γέννησής σας.




      ΔΕΥΤΕΡΑ
      Η Δευτέρα είναι μέρα που επηρεάζεται από τη Σελήνη. Σας δίνει λοιπόν αυτομάτως κάποια από τα σεληνιακά της χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα στρογγυλό πρόσωπο, χλωμή επιδερμίδα αλλά και έντονη διαίσθηση. Έχετε μια αχνή προδιάθεση να πέφτετε ψυχολογικά από μικροπράγματα που μπορεί να περνούν από το μυαλό σας και επηρεάζεστε λίγο παραπάνω από τους άλλους από τις διαθέσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων του άμεσου ή έμμεσου περιβάλλοντός σας μιας και λειτουργείτε ως ψυχικός δέκτης. Είστε ρομαντικοί και ντροπαλοί και αν είστε γυναίκα έχετε το πλεονέκτημα να μπορείτε να εκφράζετε με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο τη θηλυκή σας φύση με όλους τους τρόπους. Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Καρκίνου είστε λίγο περισσότερο φορτισμένοι συναισθηματικά και καλό είναι να αποφεύγετε συναισθηματικές εξάρσεις.

      Μερική έκλειψη Ηλίου στις 13.9.2015


      Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα δεν είναι απλά μια νέα Σελήνη, αλλά πρόκειται για μερική ηλιακή έκλειψη. Συμβαίνει στις 13 Σεπτεμβρίου, στις 09:41 και στην 20ή μοίρα της Παρθένου. Για τα γεωγραφικά δεδομένα της Ελλάδας η έκλειψη έχει ωροσκόπο στον Ζυγό και ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο είναι ο παρακάτω.



      Από την ηλιακή έκλειψη επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύες) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί απο 8-14/3, από 8-14/6, από 10-16/9 και από 10-16/12. Επίσης όσοι έχουν πλανήτες ή ακμές οίκων από την 17η έως την 23η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων και από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή ακμή οίκου στην 10η μοίρα του Κριού ή του Ζυγού.

      Μια ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή που μπορεί να φέρει όμως πολλές ριζικές αλλαγές στην ζωή μας. Αυτό συμβαίνει με μια σειρά γεγονότων που μπορεί να είναι ευχάριστα ή και δυσάρεστα, ανάλογα με τον προσωπικό μας χάρτη. Οτιδήποτε  φέρνει μια ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατό και ξεκάθαρο και σε εμάς και στους άλλους και δε θα παραμείνει απλά σαν ένα εσωτερικό γεγονός που μας δημιουργεί σκέψεις. Στην περίπτωση που η ηλιακή έκλειψη αγγίζει συγκεκριμένους πλανήτες στον χάρτη μας, τότε προτού συμβούν οι αλλαγές θα πρέπει να ξεπεράσουμε μια πρόκληση που περιγράφεται από τους συγκεκριμένους πλανήτες για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μας.

      Περί της γέννησης του Εαυτού


      eutos“Ο Εαυτός αποτελεί ένα τμήμα του Εγώ το οποίο -σε στιγμές κατάρρευσης-, η ψυχή έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τα αρχικά δεδομένα της επίγνωσης και των πεποιθήσεών του, με στοιχεία της συνείδησής της.”
      Στην αρχή, η ψυχή και το σώμα με το Εγώ είναι διαχωρισμένα. Για το χρονικό διάστημα που το έμβρυο αναπτύσσεται μέσα στη ‘μήτρα’ της μητέρας, η ψυχή ακόμη απουσιάζει από το σώμα και το έμβρυο δομεί τα πρώτα στοιχεία των ενστίκτων της επιβίωσής του, μέσα από τις πρώτες πληροφορίες της επίγνωσης που του προσφέρει η Συνειδητότητα. Το σώμα αρχίζει να αναπτύσσει τον μετέπειτα χαρακτήρα του κτίζοντας τα πρώτα στοιχεία του Εγώ, ενώ η ψυχή αναμένει να ενσαρκωθεί.
      Το διάστημα των εννέα μηνών της κύησης, η ενέργεια που απαιτείται για το έμβρυο παρέχεται από το σώμα -και την ψυχή- της μητέρας. Στο ίδιο διάστημα, εγκαθίστανται οι πληροφορίες διαμόρφωσης του χαρακτήρα του, ως τα βασικά αισθητά στοιχεία και χαρίσματά του. Η ψυχή, εισέρχεται στο σώμα τη στιγμή της αισθητής του γέννησης, της πρώτης αναπνοής του, όπου ο λώρος με τον οποίο ήταν συνδεδεμένος με τη μητέρα αποκόπτεται και το νήπιο πλέον αναλαμβάνει μόνο του να αναπτυχθεί και να επιβιώσει.

      Προετοιμασία για μια πιθανή αλλαγή


      streetmen“Να ζω τη ζωή μου και συγχρόνως να συνειδητοποιώ κάθε στιγμή ότι το φως και το σκοτάδι, το υλικό και το άυλο, η αίσθηση και η ψευδαίσθηση του κόσμου τούτου, στην ουσία αποτελούν ένα σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων, όπου η αναγνώριση του ενός προϋποθέτει την ύπαρξη και του άλλου.”
      Ο κόσμος μας, ακολουθεί και διέπεται από το νόμο των αντιθέτων ενός διπόλου πεδίου, από το ένα άκρο του οποίου υπάρχει η ελευθερία της ψυχής κι απ’ το άλλο άκρο η δέσμευσή της μέσα στην πυκνή πραγματικότητα του υλικού σώματος και του αισθητού κόσμου. Οι επιλογές των ανθρώπων διαχρονικά, κινούνται από το ένα άκρο της ελευθερίας, μέχρι το άλλο άκρο της ολικής δέσμευσής της. Έτσι, σε όλο αυτό το βάθος χρόνου που υπάρχουμε ως άνθρωποι καταγεγραμμένοι στην ιστορία, έχουμε περάσει κι από τα δύο άκρα. Τόσο στο πάνθεο των ηρώων μας, όσο και στην ιστορία των θρησκειών μας, υπάρχουν αντιπρόσωποι κι από τα δύο άκρα αυτά. Η αλλαγή όμως από το ένα άκρο στο άλλο, σηματοδότησε πάντοτε την αρχή και το τέλος ενός μεγάλου κύκλου της ανθρωπότητας, ο οποίος τη χάραζε βαθιά για αιώνες.
      Είναι αδύνατον να ισχυριστείς την ύπαρξη ενός συγκεκριμένου λαού ή έθνους, το οποίο από την ύπαρξη του είδους μας έως σήμερα, έχει επιλέξει συνειδητά να υπηρετεί το ίδιο πάντοτε άκρο. Κι αυτό διότι, κάθε φορά που συμβαίνει μια -τέτοιας δυναμικής- αλλαγή εξουσίας, αυτή συνοδεύεται επίσης από ένα δυναμικό διαχωρισμό και ανασύνθεση των υπαρχόντων εθνών.

      Η διπολική διαταραχή (ΔΕΝ) οδήγησε την Ολυμπιονίκη Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον στην πορνεία

      Η διπολική διαταραχή οδήγησε την Ολυμπιονίκη Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον στην πορνεία

      Πρόσφατα δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στα Ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με την Ολυμπιονίκη Σούζι Φείβορ Χάμιλτον η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε ότι η «διπολική της διαταραχή» την οδήγησε στην πορνεία.
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «διπολική της διαταραχή», καθώς και η διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) όλων των ασθενών μας, είναι το τελευταίο πράγμα που θα τους οδηγούσε στην πορνεία.
      Συνέχισε η κα Χάμιλτον, δικαιολογώντας την απόφασή της, ότι η διπολική της διαταραχή της προκάλεσε μανία για το σεξ και δικαιολόγησε τις επιλογές της χρησιμοποιώντας την διάγνωση της διπολικής διαταραχής.
      Εάν και ένα από τα συμπτώματα της μανιακής φάσης – κρίσης της διπολικής διαταραχής, μπορεί να είναι η έντονη επιθυμία για σεξ ή ακόμα και μείωση των ηθικών αναστολών και στη συνέχεια η αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα, σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι ένα σύμπτωμα το όποιο θα οδηγήσει στην συνειδητή επιλογή καριέρας στην πορνεία. Κάτι τέτοιο, ως σύμπτωμα και συμπεριφορά, δεν κρατάει αρκετό καιρό, κρατάει όσο και η φάση ενός μανιακού επεισοδίου και κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης ο ασθενής δεν έχει ιδιαίτερη επίγνωση των πράξεών του.

      Εκείνο που έχει σημασία είναι να έχετε αυτή την έντονη επιθυμία να μπείτε στο οίκημα όπου κατοικεί η Αλήθεια…



      Θα σας ζητούσα να έρθετε και να κοιτάξετε μέσ’ απ’ το παράθυρό μου, απ’ όπου θα βλέπατε τους ουρανούς μου, απ’ όπου θα βλέπατε τον κήπο και την κατοικία μου. 

      Τότε θα βλέπατε ότι εκείνο που έχει σημασία δεν είναι αυτό που κάνετε, αυτό που διαβάζετε ή αυτό που άλλοι σας λένε ότι είστε ή δεν είστε, αλλά το να έχετε αυτή την έντονη επιθυμία να μπείτε στο οίκημα όπου κατοικεί η Αλήθεια… 

      Θα ήθελα να έρθετε και να τη δείτε· θα ήθελα να τη νιώσετε… και μην μου πείτε: «Ω, εσύ είσαι διαφορετικός, βρίσκεσαι στην κορυφή του βουνού, είσαι μυστικιστής.» 

      Δικά σας είναι αυτά τα λόγια που καλύπτουν την Αλήθεια μου. 

      Δε θέλω να απομακρυνθείτε απ’ όλα όσα πιστεύετε. 

      Δε θέλω να απαρνηθείτε την ιδιοσυγκρασία σας. 

      Δε θέλω να κάνετε πράγματα που νομίζετε ότι δεν είναι σωστά. 

      ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Οι Έλληνες είχαν ανακαλύψει το Περού πριν από το 1600 π.Χ.!

      PEROU
      Αυτή η περιγραφή του Ησιόδου φαίνεται να ταιριάζει με τα μυστηριώδη ερείπια του λαβυρίνθου στο Chavin de Huantar στις Περουβιανές Άνδεις, σύμφωνα με τον Δρ Enrico Mattievich, έναν συνταξιούχο καθηγητή φυσικής από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο (UFRJ) στη Βραζιλία.
      Ο Δρ Mattievich έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ταξίδι στη Μυθολογική Κόλαση», το 2011, στο οποίο περιγράφει το επικό ταξίδι του Οδυσσέως στον Κάτω Κόσμο που κατά τον καθηγητή βρίσκεται στη Νότια Αμερική.
      Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδος theepochtimes.com, μέρος αυτού του βιβλίου εξετάζει τις ομοιότητες μεταξύ του Chavin de Huantar με τις περιγραφές του Ησιόδου. Δεν είναι μόνο οι γεωγραφικές ενδείξεις που ταιριάζουν με τον χώρο, αλλά και οι τοπικοί θρύλοι επίσης με τον ελληνικό μύθο, όπως και αντικείμενα του ναού, αναφέρει η ιστοσελίδα.

      Η μόνη επανάσταση είναι μέσα μας

      Κρισναμούρτι

      Η ζωή έγινε τυποποιημένη και χωρίς νόημα, με πόλεις με υπερπληθυσμό, ατέλειωτους αυτοκινητόδρομους και όλα τα’ άλλα. Τι έχετε να προσφέρετε στους νέους; Τι έχετε να τους δώσετε – τις ανησυχίες σας, τα προβλήματά σας, τα παράλογα κατορθώματά σας; Φυσικά κάθε νοήμον πρόσωπο πρέπει να επαναστατήσει εναντίον όλων αυτών. Αυτή η ίδια όμως η εξέγερση έχει μέσα της το σπόρο του κομφορμισμού: προσαρμογή μέσα στη δική σας ομάδα και αντίθεση προς μιαν άλλη ομάδα. Οι νέοι ξεκινάνε επαναστατώντας εναντίον του κομφορμισμού και καταλήγουν προσαρμοζόμενοι με τον πιο παράλογο τρόπο, το ίδιο ακριβώς ολοκληρωτικά.
      Ζήσατε για την ευχαρίστηση και αυτοί θέλουν να ζήσουν για το δικό τους είδος ευχαρίστησης. Βοηθήσατε να γίνουν πόλεμοι και φυσικά είναι εναντίον του πολέμου. Καθετί που έχετε κάνει, χτίσει ή δημιουργήσει είναι για την υλική ευημερία που έχει τη θέση της, όταν όμως γίνει αυτή καθαυτή σκοπός, τότε αρχίζει το χάος.
      Αναρωτιέται κανείς εάν πραγματικά αγαπάτε τα παιδιά σας. Μπορεί να τα φροντίζετε όταν είναι πολύ μικρά, να τους δίνετε αυτό που θέλουν, να τους δίνετε την καλύτερη τροφή, να τα κακομαθαίνετε, να τους μεταχειρίζεστε σαν παιχνίδια και να τα χρησιμοποιείτε για δική σας ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Σ’ αυτό δεν υπάρχει ποτέ κανένας φραγμός, ποτέ μια αίσθηση λιτότητας, που δεν είναι η τραχύτητα του μοναχού. Έχετε μιαν ιδέα ότι πρέπει να κινηθούν ελεύθερα, ότι δεν πρέπει να καταπιεστούν, ότι δεν πρέπει να τους πουν τι να κάνουν, ακολουθείτε αυτό που συνιστούν οι ειδικοί και αυτό που λένε οι ψυχολόγοι. Δημιουργείτε μια γενιά χωρίς φραγμό και όταν επαναστατήσουν τρομοκρατείστε ή ευχαριστιέστε, ανάλογα με τις προκαθορισμένες μεταβολές σας. Είστε λοιπόν υπεύθυνοι για όλα αυτά.

      Ποιες ασθένειες θέρισαν τους διασώστες στους Δίδυμους Πύργους και γιατί έπαθαν καρκίνο; Τι άλλαξε στην υγεία και την ασφάλεια όλου του κόσμου


      του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.

      To σοκ που ακολούθησε ακολούθησε την πτώση των δίδυμων πύργων, άλλαξε πολλά πράγματα σε όλο τον κόσμο. Είναι προφανές, ότι ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλές χιλιάδες τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχικά, η οικονομική καταστροφή ήταν ανυπολόγιστη και οι συνέπειες του χτυπήματος στην αμερικανική και παγκόσμια οικονομία οδυνηρές και μακροχρόνιες.

      Η επίθεση επηρέασε πρώτα απ όλα έμμεσα, σημαντικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, δημιουργώντας νέα δεδομένα μεταξύ άλλων, στους κανόνες ασφαλείας.

      Οι υπεύθυνοι ασφαλείας εφάρμοσαν αρχικά και καθιέρωσαν τελικά αυστηρότερους κανόνες, προκειμένου να αποτρέψουν ένα ενδεχόμενο χτύπημα, λίγο μετά την επίθεση.
      Στα αμερικανικά αεροδρόμια (όπου ομοσπονδιακοί υπάλληλοι αντικατέστησαν άμεσα τους υπαλλήλους εταιρειών ασφαλείας) και στα ευρωπαϊκά,  οι υπεύθυνοι ασφαλείας εφαρμόζουν σε κάποιες περιπτώσεις, παράλογους και μη πρακτικούς κανόνες, στο όνομα της ασφάλειας.
      Σήμερα πλέον, ορισμένοι υποστηρίζουν, ότι η ασφάλεια των επιβατών πράγματι βελτιώθηκε σημαντικά. Άλλοι εκτιμούν πως τα μέτρα δεν επαρκούν, ενώ άλλοι υπογραμμίζουν πως είναι υπεραρκετά και πως αγγίζουν τα όρια (ή και τα ξεπερνούν) της καταπάτησης ατομικών δικαιωμάτων.

      Ενδείξεις προηγμένων εξωγήινων πολιτισμών σε τουλάχιστον 50 γαλαξίες

      Μετά την ανάλυση περίπου 100.000 γαλαξιών, οι ειδικοί έχουν καταγράψει 50 γαλαξίες που έχουν ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας και είναι κάτι που υποδηλώνει ότι πίσω από αυτό υπάρχουν νοήμονα όντα.

       Οι επιστήμονες λένε ότι έχουν βρεθεί 50 γαλαξίες που δείχνουν σαφή σημάδια προηγμένων πολιτισμών. Αυτές οι δηλώσεις βασίζονται στο γεγονός ότι οι ειδικοί έχουν καταγράψει ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα εκπομπών και ακτινοβολίας που υποδηλώνουν ότι κάποιος χρησιμοποιεί την «ενέργεια των άστρων», ρίχνοντας τεράστια ποσά θερμότητας κατά τη διαδικασία. Η μελέτη που ήρθε σε ένα τέτοιο εκπληκτικό συμπέρασμα πραγματοποιήθηκε από τον Δρ Jason Wright του Κέντρου για εξωπλανήτες και κατοικήσιμους κόσμους στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Astrophysical Journal.

      «Η ιδέα πίσω από την έρευνά μας είναι ότι αν ένας ολόκληρος γαλαξίας έχει εποικιστεί από ένα προηγμένο πολιτισμό, η ενέργεια που παράγεται από την τεχνολογία για την επικαρπία, φανερώνει ότι ο στόχος θα είναι ανιχνεύσιμος σε υπέρυθρο φάσμα," δήλωσε ο Δρ Wright.

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      1

      Το Ενατο Κυμα