Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την δολοφονία του Φλόιντ. Μια θεωρία με πολλή λογική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο
Παρακάτω θα διαβάσετε μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την δολοφονία του Φλόιντ. Μια θεωρία με πολλή λογική.
Την έγραψε ο Τζιμ Χοτζ, Αμερικανός (Jim Hodge)
Η δολοφονία του Floyd οργανώθηκε;
Στημένο γεγονός;
Αυτοί οι αξιωματικοί κάτι έκαναν, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς, αλλά κάτι απλώς δεν κολλάει.
Πιστεύω ότι υπάρχει τουλάχιστον η «πιθανότητα» να έχουμε να κάνουμε με μια σχεδιασμένη δημόσια εκτέλεση ενός μαύρου πολίτη από έναν λευκό αστυνομικό, με σκοπό τη δημιουργία φυλετικών εντάσεων που θα προκαλούσαν άνθρωποι που έχουν ήδη ψυχολογικά τραυματιστεί από την τρομοκρατία του Covid 19.
Ιστορικά, σε προεκλογικές περιόδους και σε αμφισβητούμενες περιοχές ή σε ομάδες, τα περιστατικά φυλετικής βίας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη συμπάθεια της μαύρη κοινότητας για τον Πρόεδρο Τραμπ, ένα γεγονός σαν αυτό ήταν δυστυχώς προβλέψιμο.
Εξετάστε τα ακόλουθα σημεία και συγκρίνετέ τα με κάθε άλλο περιστατικό βίας της αστυνομίας που έχετε δει ποτέ.
Το συμβάν είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, τρεις αστυνομικοί κρατούν έναν πολίτη με χειροπέδες. Επί 8 λεπτά ένας αξιωματικός έχει το γόνατό του στο λαιμό του George Floyd, μία μέθοδος που δεν διδάσκεται ούτε εγκρίνεται από κάποια υπηρεσία επιβολής του νόμου.
Επιπλέον, εκτός από τον Ασιάτη αστυνομικό που μιλά περιστασιακά στο πλήθος των παρισταμένων, δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία μεταξύ των υπολοίπων αστυνομικών και του κ. Floyd. Δεν μιλάνε, δεν φωνάζουν. Πότε έχετε δει βίντεο αστυνομικής βιαιότητας χωρίς να φωνάζουν οι αστυνομικοί;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα