Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Εκπέμπουμε ηλεκτρομαγνητισμό

Νικόδημος

1. O Elmer E. Green (1917–2017) ήταν ένας φυσικός (PhD στο UCLA) με πρόσθετο PhD στη βιοψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Σικάγο. Στη δεκαετία 1980, αφού προώθησε από τους πρώτους τη βιοανάδραση (biofeedback), άρχισε να ερευνά στο Ίδρυμα Menninger Foundation (Topeka, Kansas) την εκπομπή ενέργειας από τον νου – τη σκέψη, πρόθεση, νοητική επικέντρωση (όχι τον εγκέφαλο καθαυτό). Ονόμασε την έρευνα Copper Wall Project.

Κατασκεύασε ένα δωμάτιο με τους 4 τοίχους και την οροφή φτιαγμένους εξολοκλήρου από χαλκό, που ήταν συνδεδεμένοι όλοι με έναν ηλεκτρο–εγκεφαλογράφο ο οποίος κατέγραφε κι ενίσχυε μικροβόλτ. Η συσκευή μπορούσε να καταδείξει ακόμα και ένα εκατομμυριοστό του βολτ!

Ο Γκρην υποπτευόταν πως οι θεραπευτές εκπέμπουν από τα χέρια/δάχτυλά τους ηλεκτρική ενέργεια την οποία θα «έπιαναν» σαν αντένες τα χάλκινα τοιχώματα και θα την ενίσχυαν καθώς θα την αναμετάδιναν από 5 σημεία.

Οι αλήθειες της Μαρία Μοντεσσόρι

Μαρία Μοντεσσόρι

Η Μαρία Μοντεσσόρι γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1870. Αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά και ανέπτυξε τη Μοντεσσοριανή μέθοδο, η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Ακολουθούν ορισμένα αποφθέγματά της...

Η Μαρία Μοντεσσόρι είπε...

  1. Τα παιδιά είναι ανθρώπινα όντα στα οποία οφείλεται ο σεβασμός, ανώτερα από εμάς λόγω της αθωότητας τους και των μεγαλύτερων δυνατοτήτων του μέλλοντός τους…
  2. Το παιδί, αξιοποιώντας όλα όσα βρίσκει γύρω του, διαμορφώνει τον εαυτό του για το μέλλον.
  3. Όποιος αγγίζει τη ζωή ενός παιδιού, αγγίζει το πιο ευαίσθητο κομμάτι ενός συνόλου που έχει ρίζες στο πιο μακρινό παρελθόν και σκαρφαλώνει προς το άπειρο μέλλον.
  4. Τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας είναι οι ρίζες της υπευθυνότητας και τα φτερά της ανεξαρτησίας.
  5. Η εκπαίδευση είναι μια φυσική διαδικασία που πραγματοποιείται από το παιδί και δεν αποκτάται ακούγοντας λέξεις αλλά από εμπειρίες του περιβάλλοντος.
  6. Το πρώτο βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη του παιδιού είναι η συγκέτρωση. Το συγκεντρωμένο παιδί είναι εξαιρετικά χαρούμενο.
  7. Το μεγαλείο της ανθρώπινης προσωπικότητας ξεκινά την ώρα της γέννησης.

68 συμβουλές που κανείς δεν ζήτησε να ακούσει

Από τον Kevin Kelly, ιδρυτή και αρχισυντάκτη του περιοδικού Wired   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΠΑΡΙΣ ΜΕΞΗΣ [Πηγή: www.doctv.gr]
68 συμβουλές που κανείς δεν ζήτησε να ακούσει | DOC TV ...

Από τον Kevin Kelly, ιδρυτή και αρχισυντάκτη του περιοδικού Wired

Είναι τα γενέθλιά μου. Είμαι εξήντα οκτώ. Λέω να κάτσω στην κουνιστή καρέκλα και να μεταδώσω λίγη γνώση σε εσάς τους «νέους». 

Ορίστε λοιπόν εξήντα οκτώ συμβουλές που κανείς δεν μου ζήτησε και τις οποίες σας προσφέρω ως δώρο γενεθλίων μου. 

1. Μάθε πώς να μαθαίνεις από αυτούς με τους οποίους διαφωνείς, ακόμη και αυτούς που σε προσβάλλουν. Δες αν μπορείς να ανακαλύψεις κάποια αλήθεια στα λεγόμενά τους. 

2. Το να είσαι ενθουσιώδης σου δίνει εικοσιπέντε μονάδες IQ επιπλέον. 

3. Πάντα να ζητάς μια καταληκτική ημερομηνία. H καταληκτική ημερομηνία σε βοηθά να ξεφορτώνεσαι τον πλεονασμό και το συνηθισμένο. Σε εμποδίζει από το να προσπαθείς να το κάνεις «τέλειο», οπότε αρκείσαι στο να το κάνεις «διαφορετικό». Το διαφορετικό είναι καλύτερο. 

4. Μην φοβάσαι να κάνεις μια ερώτηση που ακούγεται ηλίθια γιατί στις ενενήντα εννέα τοις εκατό των περιπτώσεων όλοι οι υπόλοιποι διερωτώνται για το ίδιο πράγμα απλά ντρέπονται να ρωτήσουν. 

5. Το να ακούς είναι υπερδύναμη. Επέμεινε να ρωτάς «έχεις να μου πεις κάτι ακόμη;» μέχρι να μην έχει να σου πει τίποτε άλλο. 

6. Ένας ετήσιος στόχος που αξίζει τον κόπο είναι το να μάθεις τόσα πράγματα πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα που να σε κάνει να απορείς με το πόσο αστοιχείωτος ήσουν σε αυτό το θέμα ένα χρόνο πριν. 

7. Η ευγνωμοσύνη ξεκλειδώνει όλες τις άλλες αρετές και είναι κάτι στο οποίο αξίζει να βελτιώνεται κανείς. 

8. Το να προσκαλείς κάποιον για φαγητό δεν αποτυγχάνει ποτέ και είναι σχετικά εύκολο. Ισχυροποιεί τις παλιές φιλίες και βοηθάει την ανάπτυξη νέων. 

9. Οι κόλλες γενικής χρήσης δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι. 

10. Το να διαβάζεις συχνά στα παιδιά σου σας βοηθά να δεθείτε και αναπτύσσει τη φαντασία τους. 

11. Μη χρησιμοποιείς πιστωτικές κάρτες χωρίς να έχεις το χρηματικό αντίκρισμα στο λογαριασμό σου. Η μόνη πίστωση ή δάνειο που έχει κάποιο νόημα είναι για αγορές πραγμάτων των οποίων η αξία δεν θα ελαττωθεί σημαντικά μέσα στο χρόνο όπως πχ ένα σπίτι. Η αξία των περισσότερων πραγμάτων που αγοράζουμε αρχίζει να πέφτει δραματικά τη στιγμή της αγοράς. Μη χρεώνεσαι για βλακείες. 

Εντοπίζοντας αντικείμενα με ένα νέο κβαντικό ραντάρ


Η απόσταση και η κατεύθυνση ενός αντικειμένου θα μπορούσε να μετρηθεί με ένα νέο τύπο ραντάρ που χρησιμοποιεί διεμπλεκόμενα φωτόνια, κάτι ακατόρθωτο με προηγούμενες προτάσεις κβαντικών ραντάρ.
Για να βρει τη θέση ενός αντικειμένου, ένα σύστημα ραντάρ ανιχνεύει τόσο την απόσταση όσο και την κατεύθυνση που βρίσκεται το αντικείμενο. Για να γίνει αυτό το σύστημα εκπέμπει ραδιοκύματα και στη συνέχεια μετράει τα κύματα που επιστρέφουν αφού έχουν αναπηδήσει στο αντικείμενο. Τώρα, ο Lorenzo Maccone, από το Πανεπιστήμιο της Παβία, στην Ιταλία και ο Changliang Ren, από το Ινστιτούτο Πράσινης και Ευφυούς Τεχνολογίας της Chongqing, στην Κίνα, προτείνουν μια μέθοδο που χρησιμοποιεί διεμπλεκόμενα φωτόνια ως στοιχείο ανίχνευσης του ραντάρ. Υποστηρίζουν ότι η μέθοδός τους θα μπορούσε να επιστρέψει περισσότερο ακριβείς μετρήσεις θέσεων.
Θεωρητικές προβλέψεις υποδεικνύουν ότι η εκπομπή διεμπλεκόμενων φωτονίων μάλλον παρά τα ανεξάρτητα – όπως είναι στην κλασική τεχνική του ραντάρ – θα βελτίωνε την ακρίβεια των μετρήσεων του ραντάρ. Ωστόσο, ενώ οι μέθοδοι κβαντικού ραντάρ που έχουν μέχρι τώρα προταθεί προσδιορίζουν την απόσταση ενός αντικειμένου με μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι ένα κλασικό ραντάρ, δεν προσέφεραν βελτιώσεις στον προσδιορισμό της κατεύθυνσής του. Η μέθοδος των Maccone και Ren τα κάνει και τα δύο.

Δεν έρχονται οι άνθρωποι με εγγυήσεις κι ας τάζουν κι ας υπόσχονται

Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά γιατί αλλάζουν οι άνθρωποι.


Μπορεί να πέρασαν δύσκολα και να τους γύρισε μια μέρα το μυαλό, μπορεί να μην ήταν το ίδιο δυνατοί και να αλλοιώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, μπορεί ακόμα και να ήταν εξαρχής αυτοί που βλέπεις τώρα και να καμουφλάριζαν το πραγματικό τους πρόσωπο πίσω από χαμόγελα, δάκρυα, αγάπες και λουλούδια.
Ή, μπορεί να ήταν η αλήθεια τους φόρα παρτίδα απλωμένη μπροστά σου κι εσύ απλώς να έκανες τα στραβά μάτια.
Δεν έχω να σου προτείνω μια ασφαλή λύση, δεν υπάρχει ασφαλής επιλογή σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους.
Δεν έρχονται οι άνθρωποι με εγγυήσεις κι ας τάζουν κι ας υπόσχονται. Κανείς δεν ξέρει κανέναν, νομίζουν όλοι.
Είναι ρίσκο η επιλογή. Σε άλλους βγαίνει σε άλλους όχι. Με άλλους μας βγαίνει, με άλλους όχι. Άλλοι επιλέγουν με γνώμονα την ψυχρή λογική κι άλλοι με βάση το συναίσθημα. Οι πρώτοι δε ρισκάρουν και πράγματι, βολεύονται.

Εγώ εμφανίζομαι μέσα στο σύμπαν, ή το σύμπαν μέσα μου;

matter

Μεγαλώσαμε θεωρώντας αδιαμφισβήτητη την πεποίθηση, ότι υπαρχει ενας κοσμος φτιαγμένος από ύλη, που εμφανίστηκε πολύ καιρο πριν εμείς εμφανιστούμε. Κάποια στιγμή μέσα σε αυτό τον κόσμο γεννήθηκε το σώμα μας, από ύλη και μέσα σε αυτό αναπτύχθηκε ο (φτιαγμένος από ύλη) εγκέφαλός μας. Μέσα του εμφανιστηκε το μυαλό μας.
Αυτή η θεωρία θα ήταν αρκετα δικαιολογήσιμη αν κάθε βράδυ δεν συνέβαινε κάτι το εξαιρετικό. Από την άμεση εμπειρία μας βλέπουμε ότι κάθε βράδυ, ο κόσμος και το σώμα εξαφανίζονται, το μυαλό όμως όχι, και μέσα σε αυτό το μυαλό εμφανίζεται (γεννιέται) ένας καινούριος κόσμος και ένα καινούριο σώμα, ο κόσμος και το σώμα του ονείρου. Αυτή η εμπειρία μας αναγκάζει να ανατρέψουμε αυτή την αρχαία θεωρία ότι ο κόσμος φτιάχτηκε από ύλη πριν πολύ καιρό και μέσα σε αυτόν κάποτε φτιάχτηκε ένα σώμα, μεσα σε αυτό ενας εγκέφαλος και τελικά μεσα σε αυτόν ένα μυαλό, το μυαλό μου. Και πρέπει επίσης να ανατρέψουμε την ιδέα ότι αυτός ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς, όταν το μυαλό μας πεθάνει.

ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ

Albert Einstein Επιστήμονας - Δωρεάν εικόνα στο Pixabay

  • ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
    To 1942 o μεγάλος Albert Einstein δίδασκε Φυσική στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο
    βοηθός του σάστισε μόλις διαπίστωσε ότι τα θέματα του τελικού ετήσιου διαγωνίσματος
    των υποψήφιων τελειόφοιτων της Φυσικής σχολής, ήταν τα ίδια με τα περσυνά. Εντρομος
    για το θόρυβο που θα ξεσπούσε από την απροσεξιά του διάσημου δάσκαλου, έσπευσε στον
    Albert και ευγενικά τον ρώτησε:
    – Dr. Einstein οι ερωτήσεις του διαγωνισμού των τελειόφοιτων δεν είναι οι ίδιες με
    τις περσινές;
    – Ναι, ναι αγαπητέ είναι ακριβώς το ίδιο διαγώνισμα.
    – Μα καλά πως το κάνατε αυτό; ξαναρώτησε ο βοηθός.
    – Ξέρεις αγαπητέ οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ έχουν αλλάξει
    ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ
    Πάμε ένα Βήμα παραπέρα: ΜΕ άλλα λόγια ακριβώς ότι ίσχυε το 1942, ισχύει και σήμερα. Οι
    ίδιες ερωτήσεις, τα ίδια θέματα να διαχειριστείς. Με τη μεγάλη όμως διαφορά ότι οι
    Απαντήσεις έχουν Αλλάξει.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ


COBRA 19/5/2020

Τον Ιανουάριο του 2019, το γκρουπ της Χίμαιρας συνειδητοποίησε πως θα νικηθεί, έτσι έστειλε σήμα απελπισίας ζητώντας βοήθεια σε όλο τον Γαλαξία και δεν έλαβε απάντηση. Βλέποντάς το, και γνωρίζοντας για τους ισχυρούς πλανητικούς σχηματισμούς της Εποχής του Υδροχόου το 2020, έδωσαν οδηγία στις οικογένειες των Μαύρων Ευγενών και των Ιησουιτών να ενεργοποιήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων τέλους εποχής τον Ιανουάριο του 2020.
Πολλά αρνητικά σενάρια αποφεύχθηκαν από τις Δυνάμεις Φωτός, αλλά ένα ξέφυγε και ήταν το σενάριο του κορονοϊού. Πριν την τελική τους ήττα, οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν αποφασισμένες να προκαλέσουν όσο περισσότερο δυνατόν χάος και πόνο. Ακριβώς 24 χρόνια μετά, αυτή εδώ είναι η επανάληψη της Μεγάλης Λήθης του 1996, η οποία επίσης συνέβη ακριβώς πριν την προγραμματισμένη επαναστατική τομή:
Στο φυσικό επίπεδο, η πανδημία του κορονοϊού εδραίωσε τη δύναμη των οικογενειών των Μαύρων Ευγενών και των υποτακτικών τους:
Έδωσε κάποιο πλεονέκτημα στον πόλεμο νανοτεχνολογίας μεταξύ των Δυνάμεων Φωτός και σκότους στην ελεγχόμενη από τη Χίμαιρα DARPA:


Η νανοτεχνολογία που είναι διαθέσιμη στο στρατό ήταν πολύ πιο προηγμένη απ΄όσο οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, ακόμη και σχεδόν πριν δύο δεκαετίες:

ο τόπος της ένδειας είναι καταραμένος τόπος…



όταν πάψει να θεωρεί κανείς τα όντα, άρα και τον εαυτό του, ως έχοντα ρόλο σε μια ευρύτερη κοσμική τάξη ή θεία οικονομία, τι απομένει;
απομένει άραγε ο ‘αποδεσμευμένος’ άνθρωπος;
ο ‘απελεύθερος’ άνθρωπος;
ο ‘αυτονομημένος’ άνθρωπος;
ή μήπως ο απόλυτα ενδεής και προσδεής άνθρωπος;

τα ερωτήματα δεν έχουν τόπο άλλο από αυτόν που τα πετάει κάθε φορά η ανάδυση του πυρωμένου καρφιού… θα μείνουν εκεί ώσπου να βυθιστούν και πάλι στο γνόφο του ασυνειδήτου για να αναδυθούν σε ένα ‘κάποτε’ μαζί με το άλγος της απορίας…
η ατοπία του στοχασμού δεν οφείλεται στο ασύνορο άγνωστο και άγνωρο που τα σκεπάζει όλα σαν πρωινή καταχνιά… ο στοχασμός έχει την ευγένεια του καλόκαρδου ανθρώπου που δεν θα εισέλθει ποτέ απρόσκλητος ακόμη και στο άδειο σπίτι…

πετώντας τον εαυτό μας από το στερέωμα του κοσμικού είναι, τι επιτύχαμε τελικά;

Η πιο αιματηρή μάχη


Νικόδημος

Δεν ήταν μάχη ακριβώς μα σφαγή πριν, κατά και μετά τη μάχη. Ήταν η κατάκτηση και λεηλασία του Δελχί στα μέσα Δεκεμβρίου 1398 από τον Ταμερλάνο. Λεγόταν Τιμούρ Λαν από το περσικό Temur Lang “Τιμούρ ο κουτσός” διότι είχε τραυματιστεί νέος από δυο βέλη.

Μογγολικής καταγωγής μα εκτουρκισμένος, ο Τιμούρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χανάτο Chagatai, στην Υπερωξιανή, σημερινό Ουζμπεκιστάν, στην περιοχή της Σαμαρκάνδης (1336-1405).

Δεν ήταν νομάς μα σχετικά αστικοποιημένος και ως το 1370 είχε αποκτήσει την υπέρτατη εξουσία στο Δυτικό Χανάτο περιθωριοποιώντας τον Χαν. Ο ίδιος κράτησε τον τίτλο Αμίρ (= “στρατηγός”), διότι ο “Χαν” δινόταν μόνο σε απογόνους του Τζένγκις.

Με βάση το Χανάτο κατέκτησε τους Μαμελούκους της Συρίας και της Αιγύπτου, την αναδυόμενη Οθωμανική αυτοκρατορία, την Περσία και το Σουλτανάτο του Δελχί στην Ινδία.

Ονόμαζε τον εαυτό του “Σπαθί του Ισλάμ” και με τις κατακτήσεις του προσπάθησε να ανασυγκροτήσει την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν. Είναι ο τελευταίος μεγάλος Μογγόλος κατακτητής. Πάντα έκανε την προσφορά στους εχθρούς του να παραδοθούν αλλιώς θα τους σκότωνε! Μετά έφτιαχνε πυραμίδες με τα κρανία τους. Εκτιμάται πως εξόντωσε 17 εκμ, δηλαδή το 5% του τοτινού παγκόσμιου πληθυσμού.

Μπορεί να υπάρξει μια καρδιά που κάποιον τον μισεί και κάποιον άλλον τον αγαπάει;




Είναι σαν να λες ότι ο άνθρωπος είναι μερικές φορές ζωντανός και μερικές φορές πεθαμένος!

Η αγάπη και το μίσος δεν μπορούν να συνυπάρξουν μέσα στην ίδια καρδιά. Αυτά τα δύο είναι τόσο αντί­θετα, όσο η ζωή και ο θάνατος. Δεν μπορούν να συνυ­πάρξουν μέσα στην ίδια καρδιά. Τότε, τι είναι αυτό που ονομάζεις αγάπη; Όταν υπάρ­χει λιγότερο μίσος, το ονομάζεις αγάπη κι όταν υπάρχει περισσότερο μίσος, το ονομάζεις μίσος.

Υπάρχουν μικρότερες και μεγαλύτερες αναλογίες του ίδιου του μίσους. Δεν υπάρχει όμως καθόλου αγάπη. Το λάθος συμβαίνει εξαιτίας της διαβάθμισης. Εξαιτίας της διαβάθμισης, μπορεί να θεωρείς λανθασμένα ότι το κρύο και η ζέστη είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η ζέστη και το κρύο είναι διαβαθμίσεις του ίδιου πράγματος. Αν η αναλογία της ζέστης γίνει μικρότερη, τότε κάτι αρχίζει να νιώθει κρύο. Αν η αναλογία της ζέστης γίνει μεγαλύτερη, τότε το ίδιο πράγμα αρχίζει να νιώθει ζέστη.


Εσύ γνωρίζεις το μίσος με τον ίδιο τρόπο. Τη λιγότερο συμπυκνωμένη μορφή μίσους την καταλαβαίνεις ως αγάπη και την πολύ συμπυκνωμένη μορφή μίσους την καταλαβαίνεις ως μίσος. Η αγάπη όμως δεν είναι με κανένα τρόπο μια μορφή μίσους. Η αγάπη είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το μίσος. 

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ.

Freedom Coaching: 7 domande per la tua rivoluzione personale

Παρακάτω ένα από τα κείμενα που αναρτούσα το 2012.  Να μην κουράζομαι γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν έχει αλλάξει εκτός από τα χάπατα που φαντασιώνονται πως κάτι έχει αλλάξει. Οι ίδιοι χρήσιμοι ηλίθιοι που στη καλύτερη τους μέρα "το ρίχνουν έξω" με κάποιο κοψίδι κι ένα καφάσι μπύρες, και στη χειρότερη κλαψομουνιάζονται περιμένοντας Μεσσίες, εξωγήινους ή το Σούπερμαν να τους βγάλει από τη μιζέρια τους.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ.

 
Εντάξει αν πούμε κι ένα όχι στις διεθνείς συμμορίες δεν θα γίνει κι η Δευτέρα Παρουσία. Αλλά πες ότι γίνονται , σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, συν τους εξωγήινους που θα μας επιτεθούν ή την αποκάλυψη των ζόμπι που από ότι βλέπω ήδη έχει ξεκινήσει. Μια και τόσα χρόνια οι περισσότεροι ήταν καλοζωισμένοι και δεμένοι με συγκολλητική ουσία με το καναπέ τους δεν πειράζει να ξεβολευτούν και να δοκιμαστούν αν ξέρουν να επιβιώσουν και να προστατέψουν τα παιδιά τους. Έλεος.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περάσει μεγάλα βάσανα στη ζωή τους, την ώρα που οι άλλοι οι βολεμένοι, που μαζί τα τρώγανε,  ασχολόντουσαν με τα τσίρκουλα της τηλεόρασης και τις ζάντες του αυτοκινήτου τους αν είναι καλά γυαλισμένες. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν πολύ σκληρά, φτύνοντας στη κυριολεξία αίμα για να βγάλουν το μεροκάματό τους. Άνθρωποι που τους έτυχαν μεγάλες δυστυχίες και χτυπήματα από τη μοίρα και ούτε αυτοκτόνησαν, ούτε τρελάθηκαν, ούτε έβαλαν τα κλάματα, ούτε έσκυβαν το κεφάλι. Περήφανα με αξιοπρέπεια τα πέρασαν όλα. Και βρήκαν κουράγιο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους , να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους, νοιάστηκαν για ότι συνέβαινε γύρω τους, Αγωνιζόντουσαν όταν οι υπόλοιποι ήταν απλά πελάτες στα γραφεία των κομματόσκυλων να παρακαλάνε για το διορισμό του κανακάρη, την άδεια για το αυθαίρετο μέσα στο καμένο δάσος, την αποφυγή κάθε ευθύνης και κάθε υποχρέωσης απέναντι στη πατρίδα τους και τους συνανθρώπους τους.

Εάν σας μιλούσε ο Επίκουρος αυτή τη στιγμή, θα σας παρότρυνε να απλοποιήσετε τη ζωή σας (IRVIN D. YALOM)



Εάν σας μιλούσε ο Επίκουρος αυτή τη στιγμή, θα σας παρότρυνε να απλοποιήσετε τη ζωή σας.

Ακούστε πώς θα το έθετε, εάν τον είχαμε μαζί μας τώρα: «Παιδιά μου, οι ανάγκες σας είναι λίγες, είναι εύκολο να τις καλύψετε και μπορείτε να αντέξετε κάθε απαραίτητη ταλαιπωρία. Μην περιπλέκετε τη ζωή σας με τέτοιους τετριμμένους στόχους όπως πλούτη και φήμη: Είναι ο εχθρός της ATΑΡΑΞΙΑΣ.


Η φήμη, για παράδειγμα, δεν είναι παρά οι απόψεις που έχουν οι άλλοι για μας και αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να ζήσουμε τη ζωή μας όπως επιθυμούν οι άλλοι.

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε ούτε το καθαρό κομμάτι ενός μουχλιασμένου τρόφιμου...!!!!


Είστε έτοιμοι να φτιάξετε το σάντουιτς των ονείρων σας. Γαλοπούλα, ντομάτα, τυρί και φρέσκο μαρούλι μέσα σε δύο λαχταριστές φέτες ψωμί. 

Ξαφνικά βλέπετε ότι η μία φέτα είναι μουχλασμιένη. Τα καλά νέα είναι ότι είναι μόνο στη μία πλευρά η μούχλα και μπορείτε να την κόψετε. 

Λάθος. Δεν υπάρχει καθαρό κομμάτι σε ψωμί που έχει μουχλιάσει. Η μούχλα είναι ένας μύκητας όπως τα μανιτάρια. Το πάνω μέρος του μύκητα είναι εύκολο κάποιος να το εξετάσει, υπάρχει όμως ένα τεράστιο «δίκτυο» που διατρέχει εσωτερικά το «σώμα» του οργανισμού, που δεν μπορείτε να δείτε. 

Αν δείτε προσεκτικά με μεγεθυντικό φακό τις γραμμές στο εσωτερικό της φέτας ψωμιού, θα παρατηρήσει ότι ολόκληρη η φέτα έχει προσβληθεί από τη μούχλα. 

Και αν σκεφτείτε ότι μπορείτε να πάρετε μία άλλη φέτα από την ίδια φραντζόλα, κάνετε πάλι λάθος. Μέχρι τη στιγμή που η μούχλα γίνει εμφανής, μικροσκοπικά σποράκια αναπαράγονται σε όλο το ψωμί και ο μύκητας επεκτείνεται. 

Είναι όμως κρίμα να πετάξετε όλη τη φραντζόλα. Ούτως ή άλλως τρώτε μούχλα όλη την ώρα στο ροκφόρ, τη σάλτσα σόγιας, ακόμη και στα αντιβιοτικά (πενικιλίνη). Άρα δεν βλάπτει, σκέφτεστε. 

Η ''ΜΠΛΕ [ΓΑΛΑΖΙΑ] ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..... Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΕΡΜΑ ....


Οι «Μπλε Φουγκέιτ» είναι η οικογένεια που είχε εκ γενετής το πιο παράξενο χρώμα επιδερμίδας λόγω μιας σπάνιας πάθησης στο αίμα της και ζούσε απομονωμένη.
Μπορεί να νομίζαμε ότι η μπλε επιδερμίδα είναι ένα χαρακτηριστικό που συναντάμε μόνο σε πλάσματα της φαντασίας, όπως οι ιθαγενείς της ταινίας «Άβαταρ» και τα Στρουμφάκια.
Ωστόσο, στις αρχές προς τα μέσα του εικοστού αιώνα, στο Κεντάκι των ΗΠΑ, έζησε απομονωμένη, στα Απαλάχια Όρη, η οικογένεια των Μπλε Φουγκέιτ όπως έμεινε στην ιστορία, λόγω του έντονου μπλε χρώματος που είχαν εκ γενετής τα μέλη της, σε ολόκληρο το σώμα τους.
Μπλε Φουγκέιτ: Είχαν απομονωθεί και ζούσαν περιθωριοποιημένοι
Σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια γενετική αιματολογική πάθηση που μπορεί να προκαλέσει αυτό το παράξενο χαρακτηριστικό.
Αλλά στην εποχή που ζούσαν οι Φουγκέιτ το ιατρικό παρασκήνιο της κατάστασής τους παρέμενε άγνωστο, με αποτέλεσμα, λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής τους, να έχουν απομονωθεί από την κοινότητα της περιοχής και να ζουν περιθωριοποιημένοι.
Μπλε Φουγκέιτ: Ήταν ανεπαρκής η κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα τους
Όλα άρχισαν το 1820, από ένα ζευγάρι, τον Μάρτιν Φουγκέιτ και την Ελίζαμπεθ Σμιθ, που γέννησαν ένα αγόρι με μπλε δέρμα. Ακολούθησαν ακόμα τρία από τα επτά παιδιά τους με την ίδια «εξωγήινη» όψη.
Οι Φουγκέιτ, όπως γνωρίζουμε σήμερα, έπασχαν από μια πάθηση που ονομάζεται μεθαιμοσφαιριναιμία, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα τους. Η συνέπεια στην εξωτερική εμφάνισή τους ήταν να έχουν μπλε επιδερμίδα, μελανά χείλη και καφέ αρτηρίες.

ΕΞΑΓΝΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ...... ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ.....

Τα 3 καλύτερα αιθέρια έλαια για το καθάρισμα του σπιτιού μας ...

Ο ενεργειακός εξαγνισμός και καθαρισμός του χώρου είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία, την πνευματική, σωματική, μέχρι και οικονομική κατάσταση, όχι μόνο ενός ατόμου, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας.
Όπως το λέει και η λέξη σκεπτομορφή, περιγράφεται λοιπόν η αιθερική μορφή την οποία παίρνουν οι σκέψεις μας οι οποίες ελευθερώνονται στον χώρο.
Οι θετικές είναι όμορφες, ευχάριστες, με όμορφη μυρωδιά. μας εμπλουτίζουν με καλής φύσης ενέργεια και μας βοηθάνε στην καθημερινότητά μας.
Οι αρνητικές από την άλλη αποτελούν μια πολύ βαριά συχνότητα και αν τις έβλεπε κανείς θα μπορούσε να διακρίνει ένα πυκνό, βαρύ, σκοτεινό νέφος. Πέρα από το γεγονός ότι αυτό πηγάζει από τις αρνητικές σκέψεις, τους τσακωμούς, τις βρισιές και οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως αρνητικό, αυτό τρέφεται και μεγαλώνει με την συνέχεια των αρνητικών εκφράσεων και σκέψεων. Οι θετικές σκέψεις σίγουρα αποτελούν την διαφορά και φωτίζουν τον χώρο.
Ευαίσθητοι άνθρωποι όμως μπορούν να επηρεαστούν από αυτές τις ενέργειες. Καθώς το φώς διαλύει το σκοτάδι, το σκοτάδι δεν θέλει το φως. Και επειδή είμαστε άνθρωποι με έναν Ανώτερο, αλλά και έναν κατώτερο εαυτό, αυτές οι αρνητικές σκεπτομορφές βάζουνε στόχο το κατώτερο εαυτό των ατόμων που βρίσκονται σε έναν μη ισορροπημένο χώρο, έτσι ώστε να εκδηλώνονται στα άτομα αυτά αρνητικές σκέψεις, φοβίες και μίσος, για να μπορέσει έτσι το νέφος της αρνητικής σκεπτομορφής να μεγαλώσει. Έτσι φαίνεται ότι η ίδια η σκεπτομορφή, όπως και το φως, έχει ένα είδος νοημοσύνης, το οποίο το βοηθάει να παραμείνει στο προσκήνιο.
Κάτι το οποίο όμως το ξέρει το σκοτάδι, αλλά και το φως, είναι ότι το φως ΠΑΝΤΑ νικάει!!!

Επιθέσεις Με Οξέα


Η χρήση οξέων ή άλλων χημικών που χρησιμοποιούνται για πολεμικούς σκοπούς με σκοπό να σκοτώσουν, τραυματίσουν ή εξουδετερώσουν ανθρώπους, ορίζονται από το ΝΑΤΟ ως πολεμικές χημικές ουσίες και κατατάσσονται στην κατηγορία του χημικού πολέμου.
 
Η χρήση υγρών και ιδιαίτερα οξέων όπως το θειικό οξύ, γνωστό από τον μεσαίωνα και ως βιτριόλι, από τη λατινική λέξη vitreus, δηλαδή γυαλί, λόγω των ένυδρων θειικών αλάτων του που έχουν υαλώδη εμφάνιση, είναι ένα ιδιαίτερα συχνό μέσο πρόκλησης θανάτου ή βαρύ τραυματισμού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα