Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Πλείστοι και οι Ελάχιστοι (Δ. Λιαντίνης)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 Η μία κατηγορία είναι οι Πλείστοι.Είναι αυτοί που του έχει απορροφήσει η μέριμνα.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι Ελάχιστοι. Ποσοστό ένας στους μύριους ή ένας στις εκατό μυριάδες.

Είναι εκείνοι που ο καημός και το μεράκι τους για τον άνθρωπο και τη μοίρα του τους απορροφά σε τέτοιο βαθμό, ώστε αντιστρέφοντας το σχήμα ζουν έξω από τη μέριμνα και την οντολογική λήθη. Ζουν, δηλαδή, μέσα στην αλήθεια της ύπαρξης.

Ετούτοι, οι δεύτεροι, ζουν και τους δέρνει μια τρέλα ιερή. Βασανίζουνται, υποφέρνουν, αγωνιούν. Βοούν μόνοι τους στην ερημιά, στα άγρια μεσάνυχτα, στις απόγκρεμνες σπηλιές του «τι είναι;» και στις κώχες του «τι πρέπει;» Είναι η φυσική σχιζοφρένεια της μεγαλοφυίας.

Πώς να μετρήσετε με την παλάμη σας το χρόνο μέχρι τη δύση του ηλίου

 


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι Κάπηλοι της τρομολαγνείας του Covid-19 Καταδιώκονται Συστηματικά και Σκοτώνονται

 

Benjamin Fulford 24/8/2020

Μην αμφιβάλλετε καθόλου, οι Χαζάροι γκάνγκστερ που λατρεύουν το Σατανά προσπαθούν να σκοτώσουν κι εσάς και τις οικογένειές σας. Αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με πολλές πηγές, που έχει ξεκινήσει εκστρατεία συστηματικής καταδίωξης και δολοφονίας όλων των φασιστών Δυτικών ηγετών που καπηλεύονται τρομολαγνικά τον Covid-19.

Πηγές από την ΜΙ6 λένε πως “Όλο το σχετικό με τον Covid-19 φιάσκο είναι μέρος της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών, η οποία συμπεριλαμβάνει πολλά πράγματα αλλά κυρίως το ψηφιακό νόμισμα και τα εμφυτεύματα RFID (*Ταυτοποίηση μέσω Ραδιοσυχνότητας) ως διεπαφή μεταξύ των κυβερνήσεων και της παρακολούθησης του παγκόσμιου πληθυσμού από ιδιωτικές εταιρίες”.

Πηγές από τους P3 ισχυρίζονται πως τα ίχνη οδηγούν κατ΄ευθείαν στην οικογένεια Ροκφέλερ και στον επί του παρόντος πατριάρχη τους, το Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ. Ενώ οι ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών συμφωνούν, η οικογένεια Ροκφέλερ δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μου για επικοινωνία μέχρι την ώρα που αναρτήθηκε η παρούσα ενημέρωση.

Αν αυτό ακούγεται κάπως “παρανοϊκή θεωρία συνωμοσίας”, σας παρακαλώ να σημειώσετε πως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ, ο Ουόρεν Μπάφετ, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο Τζορτζ Σόρος, ο Τεντ Τέρνερ, η Όπρα Ουίνφρι και άλλοι έχουν δηλώσει δημόσια πως επιθυμούν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Έχω την αίσθηση ότι εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες

 

Ωραία! Αποκτήσαμε απεριόριστη δυνατότητα επικοινωνίας. Τι επικοινωνούμε όμως, ο ένας στον άλλο;

Συνομιλούμε! Επικοινωνούμε; Αλήθεια, με πόσους επικοινωνήσαμε, απ’ αυτούς που συνομιλήσαμε μέχρι τώρα ;
Όσο περισσότερες λέξεις χρησιμοποιείς για να πεις κάτι, τόσο αποδυναμώνεται η δύναμη του μηνύματος. Οι πολλές λέξεις αδυνατίζουν το μήνυμα.
Αν η επικοινωνία ήταν εύκολη, η κοινωνία δε θα ήταν ζούγκλα.
Η πρόκληση είναι να βρεις την ταχυδρομική θυρίδα της συνείδησης του συνομιλητή σου, αν θες να επικοινωνήσεις μαζί του.

O Michael Moore προειδοποιεί ότι ο Trump θα νικήσει ξανά

 

Πιτσιρίκο, ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Michael Moore προειδοποιεί ότι ο Trump μπορεί να νικήσει ξανά, διότι έχει και πάλι το μομέντουμ σε μερικές κομβικές πολιτείες για τις αμερικάνικες εκλογές, κάτι που είχε συμβεί και το 2016, όταν πολλοί τον είχαν ξεγραμμένο, όπως υπενθυμίζει ο Guardian.

O Moore ήταν ένας από τους ελάχιστους πολιτικούς παρατηρητές, που είχαν προβλέψει τη νίκη του Trump επί της Hillary το 2016 και τώρα υποστηρίζει ότι “υπάρχει ένας κρυφός ενθουσιασμός για τον Αμερικάνο πρόεδρο σε κάποιες κομβικές περιοχές”, σε αντίθεση με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Joe Biden.

“Eίστε έτοιμοι για μία νέα νίκη του Trump;” έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook o Moore, που αποκρυπτογραφώντας τις δημοσκοπήσεις σε πολιτείες όπως η Μινεσότα και το Μίτσιγκαν καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο απερχόμενος πρόεδρος είναι μπροστά ή τουλάχιστον πηγαίνει σώμα με σώμα με τον αντίπαλό του.

O Trump απάντησε, μάλιστα, στα σχόλια του Moore, γράφοντας στο Twitter “Michael knows!” (Ο Μάικλ ξέρει).

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Biden ανακοίνωσαν ότι θα επισκεφτεί μία σειρά από πολιτείες, αλλά όχι και το Μίτσιγκαν.

“Σας θυμίζει κάτι;” έγραψε ο Moore, ανατρέχοντας στο ίδιο λάθος που είχε κάνει το 2016 η Hillary Clinton όταν απέφυγε κάποιες πολιτείες, τις οποίες κέρδισε τελικά στις εκλογές ο Trump.

“Σας προειδοποιώ περίπου δέκα βδομάδες πριν τις εκλογές. Το επίπεδο ενθουσιασμού των περίπου 60 εκατομμυρίων της εκλογικής βάσης του Trump έχει εκτοξευτεί, ενώ για τον Joe δεν ισχύει αυτό στον ίδιο βαθμό” πρόσθεσε στη συνέχεια ο Moore.

Κι ενώ εμείς “βλέπαμε” Big Brother … Eurostat: Στο 37,5% η ανεργία των νέων στην Ελλάδα τον Μάιο του 2020

 

Tο αποκαρδιωτικό ποσοστό του 37,5% άγγιξε η ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών στη χώρα μας, τον Μάιο του 2020, από 32,6% τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat για την ανεργία στην Ευρωζώνη.

Όπως αναφέρει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, τον ίδιο μήνα, το ποσοστό της ανεργίας συνολικά στη χώρα μας ήταν 17% από 15,7% τον Απρίλιο. Στους άνδρες ήταν 13,3% αυξημένο από το 13,1% του Απριλίου, ενώ στις γυναίκες το ποσοστό ήταν 21,8% το Μάιο από 18,8% τον Απρίλιο του 2020.

Στο 7,9%, ήταν η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο του 2020 από 7,7% τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στην Ε.Ε. το ποσοστό ήταν 7,2% τον Ιούλιο, από 7,1% τον Ιούνιο.

Η Τουρκία στο χείλος του γκρεμού: Οι κυρώσεις θα είναι η ταφόπλακα της οικονομίας

Πολίτες στην Κωνσταντινούπολη κάθονται έξω από ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος. EPA/SEDAT SUNA

 Από τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης με μέσο ρυθμό της τάξεως του 5,6% για όλη την περίοδο της τελευταίας 15ετίας, η τουρκική οικονομία βρίσκεται πλέον στην απόλυτη αβεβαιότητα.

Σύμφωνα με ανάλυση της Μαίρης Βενέτη στον ιστότοπο Liberal.gr tα μακροοικονομικά δεδομένα δείχνουν ότι έχει συρρικνωθεί με τον ταχύτερο ρυθμό των 10 και πλέον τελευταίων ετών, λόγω όχι μόνο της πανδημίας της Covid-19, αλλά και μιας αλληλουχίας κρίσιμων λαθών του τιμονιέρη της γείτονας χώρας.

Χαρακτηριστική είναι η μείωση του τουρκικού ΑΕΠ κατά 9,9% το β΄ τρίμηνο του 2020. Πρόκειται για μια συντριπτική συρρίκνωση, παρά το γεγονός ότι οι οικονομολόγοι προέβλεπαν ύφεση ακόμη και κατά 11,8%-12.3%.

Η περαιτέρω ανάλυση των στοιχείων του β’τριμήνου όμως είναι ακόμα πιο αποκαρδιωτική. Οι καταναλωτικές δαπάνες υποχώρησαν 8,6% σε ετήσια βάση, οι κυβερνητικές δαπάνες μειώθηκαν κατά 0,8% και ο σχηματισμός κεφαλαίου υποχώρησε με δραματικό ρυθμό κατά 6,1%.

Στην Ελλάδα έχουμε μόνιμη πανδημία. Λέγεται τροχαίο ατύχημα.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 Στην Ελλάδα έχουμε μόνιμη πανδημία. Λέγεται τροχαίο ατύχημα.

Μεταδίδεται από τον έναν ανεύθυνο και απρόσεκτο οδηγό στον άλλον και δεν είναι κανείς ασυμπτωματικός. Επίσης δεν υπάρχει ανοσία αλλά ούτε και εμβόλιο.

Η πύλη των Λεόντων μας φέρνει από την πυρκαγιά της Τροίας στην άλωση της Πόλης. Και από την άλωση της Πόλης στην πυρκαγιά της Σμύρνης.

 «Η πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες ξεδιπλώνει τον κόσμο του Ομήρου. Ξεδιπλώνει την παιδική ηλικία της Ελλάδας. Και αν πάρουμε απάνου μας το παραμύθι, ξεδιπλώνει πες, τη μυθολογία της παιδικής ηλικίας του καθενού από μας.

Σπάνια σκέπτεται κάποιος πως η παιδική ηλικία του ανθρώπου ρίχνει τη σκιά του ως την αιωνιότητα. Η παιδική εποχή είναι άπειρη, γιατί το παιδί δεν γνωρίζει το θάνατο. Και όπου απουσιάζει η υποψία θανάτου, εκεί παραστέκει η σιγαλιά του αιώνιου.
Κυρίως όμως η πύλη των Λεόντων ανοίγει τη ματιά μας στις θάλασσες του Αιγαίου. Μας μιλά για το στόλο το χιλιοναύτη. Για τη διψασμένη έλαφο στο θυσιαστήρι του ιερέα. Για το βοριά που δροσερό τον πήραν τα καράβια.
Η πύλη των Λεόντων ανοίγεται σε ιστορίες για τα σκήπτρα των βασιλιάδων, που στύλωναν θριγκούς, εκατόμπεδα και παλάτια. Και για τους θεούς, τους ημίθεους, τους ήρωες, και τους αρματηλάδες που έκαναν και επάθαιναν. Αίγισθους και Ορέστες, και Ηλέκτρες και Κασσάνδρες. Και το θεϊκό δικαστήριο του Άρειου Πάγου.
Οι θάλασσες του Αιγαίου ψιλοκεντούν στο ατλάζι τους πολιτείες, περάσματα, και πολιτικές. Την Τροία, την Πύλη, την Προύσσα. Τα Στενά, την Άσπρη Θάλασσα, και τη Μαύρη. Το πάλεμα του έλληνα με τον ασιάτη, τους μισητούς στόλους της αποικιοκρατίας, τα λαμπρά άρθρα του Ντοστογιέβσκι για το Ανατολικό Ζήτημα.

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

 Για να μάθουμε να περιηγούμαστε την άπειρη εμπειρία, θα πρέπει να κατέχουμε επτά καθολικές ενέργειες. Όλοι μας έχουμε να κάνουμε με αυτές τις επτά Ακτίνες, ή Θείες ενέργειες, οι οποίες διαπερνούν κάθε μέρος της ύπαρξής μας. Αρκετές από αυτές δραστηριοποιούνται στον τρόπο που εκφράζουμε την προσωπικότητά μας, στις ομάδες και τους ανθρώπους και τις ιδέες για τις οποίες έχουμε μια συμπάθεια, ακόμη και στην εθνική, φυλετική και πολιτισμική μας ταυτότητας. Ενώ μια διεξοδική εξέτασή τους θα απαιτούσε πολλές χιλιάδες σελίδων, τις συνοψίζω εδώ, και είναι:

1η Ακτίνα - Θέληση / Δύναμη
2η Ακτίνα - Αγάπη / Σοφία
3η  Ακτίνα- Νοημοσύνη σε Δράση
4η Ακτίνα - Αρμονία μέσω Σύγκρουσης /Τέχνη                                                         5η  Ακτίνα - Στερεά Γνώση / Επιστήμη
6η  Ακτίνα -  Αφοσίωση / Ιδεαλισμός
7η  Ακτίνα - Τακτοποιημένη Δραστηριότητα


Πρόκειται για απρόσωπες ενέργειες οι οποίες εκφράζονται με άπειρους τρόπους.  Διαπερνούν κάθε τομέα της ύπαρξης μας, και καθώς αντιλαμβανόμαστε, εφαρμόζουμε, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε κάθε μία και όλες αυτές με επιδεξιότητα, ατομικά και σε διάφορους συνδυασμούς, ανακαλύπτουμε μια ευρύτερη κατανόηση σχετικά με το πώς αυτές εμφανίζονται στη ζωή μας, στις ζωές των άλλων, και στα γεγονότα των καιρών στους οποίους ζούμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ* Ο Οίκος των Ατρειδών ~ Κλαίω για Σένα Βασιλιά*



31. 8. 2020




*ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ*



Ο Οίκος των Ατρειδών



~ Μυκήνες*



*



Κλαίω για Σένα Αγαμέμνονα



Βασιλιά των Μυκηνών



Κλαίω για τις Ανομίες που



ο Πατέρας σου ο Ατρέας έσπειρε,



και που τις Πλήρωσες Σκληρά



από μικρό παιδί,



ο Άφοβος κι Άκαρδος Πατέρας σου



ο Άφοβος και στους Θεούς ακόμα,



που στις Μυκήνες την Μοίρα του



πάνω σου Έριξε,

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΟΠΙΑ-ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο μέλλον δεν θα χρειαστείτε ένα μικροτσίπ εμφυτευμένο στο χέρι ή το μέτωπό σας για πληρωμές, όχι, θα χρειαστείτε απλώς το χαμογελαστό πρόσωπό σας. Καλώς ήλθατε στη δυστοπία αναγνώρισης προσώπου!

Μια εταιρεία τεχνολογίας που ονομάζεται PopID λέει ότι βοήθησε δεκάδες λιανοπωλητές και εστιατόρια στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, να δημιουργήσουν «το πρώτο πυκνό δίκτυο« πρόσωπο-πληρώματος »της χώρας».

Λοιπόν, τι είναι ένα «δίκτυο πληρωμών προσώπου;»

Το PopPay είναι μια λύση πληρωμής αναγνώρισης προσώπου που μπορεί να επιτρέψει ανεπαφική, hands-free πληρωμή σε ένα περίπτερο, ένα drive-thru, μια οθόνη σε έναν μετρητή ή ένα τραπεζάκι με μια φορητή συσκευή. Μόλις το σύστημα PopID αναγνωρίσει το πρόσωπο του πελάτη, αντλεί χρήματα από τον λογαριασμό του και στέλνει ένα μήνυμα κειμένου για να επιβεβαιώσει την πληρωμή, αναφέρει η Fox News.

Με τον κορωναϊό να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πολλές εταιρείες κάνουν τις καθημερινές τους επιχειρήσεις, το PopID προτείνει το σύστημά του ως τρόπο για τους πελάτες να κάνουν ασφαλείς αγορές χωρίς να χρειάζεται επαφή με υπαλλήλους. Ένα βίντεο επίδειξης που κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου από το PopID δείχνει ακόμη και έναν πελάτη να φοράει μάσκα χρησιμοποιώντας το σύστημα.

Επιχείρηση Coronavirus: Η απόκρυφη τελετουργική μύηση



Αποκαλύπτοντας το απόκρυφο τελετουργικό της 
Κορώνα-Μύησης

Makia Freeman, Αρθρογράφος

Waking Times

Ολόκληρος ο κόσμος συμμετέχει σε ένα απόκρυφο τελετουργικό κορώνα-μύησης, αν και δύσκολα κανείς θα το συνειδητοποιήσει.

Τα μέτρα και οι πολιτικές που έχουν τεθεί σε εφαρμογή παγκοσμίως από τις κυβερνήσεις από τότε που ξεκίνησε η Επιχείρηση Coronavirus - όπως η καραντίνα, το κλείδωμα, το πλύσιμο των χεριών, η μάσκα, η κοινωνική απόσταση και πολλά άλλα - είναι στην πραγματικότητα πτυχές του τελετουργικού απόκρυφης μύησης.

Αυτές οι πτυχές έχουν προσαρμοστεί έξυπνα στην τρέχουσα ψεύτικη πανδημία και μεταμφιέζονται ως γνήσιες στρατηγικές δημόσιας υγείας. Όπως κάλυψα σε προηγούμενα άρθρα, αυτή η πανδημία είναι ένα γεγονός τύπου 9-11, που έχει προγραμματιστεί σχολαστικά εδώ και δεκαετίες .

Οι άνθρωποι που κυβερνούν τον κόσμο, τους οποίους συχνά αποκαλώ συνωμότες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), αφήνουν πολύ λίγα στην τύχη. Είναι μαύροι μάγοι και εκτελούν αυτήν τη ζωντανή άσκηση με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις μυστικές σατανικές τελετές τους. 

Και στις δύο περιπτώσεις, ο στόχος είναι ο ίδιος: να απομακρύνουν τους μυημένους από τον κανονικό τρόπο ύπαρξής τους, να τους διαλύσουν, να υποτάξουν, να τους επαναδιαμορφώσουν την προτίμηση στους ηγέτες τους και, τέλος, να τους επιστρέψουν σε μια νέα κανονικότητα (new normal) απ' όπου πλέον δεν μπορούν να επιστρέψουν στους παλιούς τρόπους και τις φυσιολογικές τους ζωές ...

Η Ψυχολογία της Αβεβαιότητας: Τι είναι και πώς την αντιμετωπίζουμε

 

Από την Αλίκη-Ελένη Πουλή, Ψυχολόγο

Πόσες φορές στη καθημερινότητα μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με το άγνωστο, το απρόβλεπτο, το αβέβαιο; Η απάντηση είναι μια και ίδια για τους περισσότερους ανθρώπους. Πολλές και σε καθημερινή βάση, για μια πληθώρα πραγμάτων. Πόσο όμως επηρεαζόμαστε από αυτή την αβεβαιότητα;

Απλά καθημερινά γεγονότα μπορεί να αποκτήσουν γιγάντιες διαστάσεις, καθώς ο φόβος και η αγωνία για το άγνωστο μπορεί να μας κατακλύσουν, είτε στο πως θα ενεργήσουμε παίρνοντας αποφάσεις, είτε στην αναμονή κάποιου αποτελέσματος.

Τι είναι η Αβεβαιότητα;

Αβεβαιότητα ορίζεται ως η κατάσταση (state) ενός οργανισμού κατά την οποία δεν διαθέτει βασικές πληροφορίες για τον τρόπο, το χρόνο, την αιτία και το εάν ένα γεγονός έχει συμβεί ή θα συμβεί. Με απλά λόγια αβεβαιότητα είναι η κατάσταση που κάτι δεν είναι σωστά ή ολοκληρωμένα γνωστό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα