Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Η Γένεσις των Ελλήνων - Μικρά κομματάκια του παζλ.

ROMIANEWS: Η γένεσις των Ελλήνων.

Ας βυθιστούμε για λίγο στην Ελληνική Μυθιστορία.
Ναί! Μυθιστορία γιατί είναι κωδικοποιημένη Ιστορία. Έχει βάθος επτά κωδίκων. Ο ποιητής Πίνδαρος είχε φτάσει εως τον τρίτο κώδικα, και εκλιπαρούσε τουε θεούς να του επιτρέψουν να κατανοήσει και τους επτά.
Στα αποσπάσματα που ακολουθούν, ο Πίνδαρος και ο Απολλόδωρος αποκωδικοποιούν την αναγέννηση της Ελληνικής φυλής, μετά την κάθαρση που προκλήθηκε από τον μεγάλο κατακλυσμό. Ο Δευκαλίων αφού ταξίδεψε εννέα ολόκληρα μερόνυχτα μέσα εις την θάλασσα, προσέκρουσε εις τον Παρνασσό. Έκει, αφού σταμάτησαν οι βροχές, βγαίνοντας έξω θυσιάζει εις τον Φίξιον Δία.
Ο Ζεύς έστειλε τον Ερμή σ’ αυτόν και τον παρακίνησε να διαλέξει ότι θέλει. Αυτός διάλεξε να δημιουργηθούν σ’ αυτόν τον τόπο άνθρωποι. Και αφού διέταξε ο Ζεύς να σηκώσει λίθους και να τους ρίξει πάνω από το κεφάλι του, αυτούς που έρριπτε ο Δευκαλίων γίνονταν άνδρες και αυτούς που έρριπτε η Πύρρα γίνονταν γυναίκες. Απ’ όπου ονομάστηκαν μεταφορικά και λαοί από το Λάος που σημαίνει λίθος (Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη, 1, 48, 10).
Το ίδιο γεγονός μας εξιστορεί και ο Πίνδαρος: Φέρνεις εις την πόλιν την γλώσσα της Πρωτογένειας, δία να κατέβουν η Πύρρα και ο Δευκαλίων εις τον Παρνασσό, όπου με την βούλησιν τον υψηλοβρόντου Διός έκτισαν πρώτα ιερόν, και χωρίς λίθους έκτισαν λίθινον γόνον από το ίδιο έθνος· και οι γόνοι ονομάστηκαν λαοί (Πίνδαρος, Ολυμπία, 9, 42).
Ο Ζεύς και ο Ερμής δημιουργούν στην κορυφή του Παρνασσού τους πρώτους ανθρώπους, προσφέροντας και πάλι τον δικό τους γόνο. Η Πύρρα και ο Δευκαλίων διασώζονται διότι ήταν αμόλυντοι και καθαροί. Όταν το σκάφος τους προσάραξε στην κορυφή του Παρνασσού, ο Ζεύς τους πρόσταξε να ρίξουν λίθους, χτίζοντας λίθινους γόνους από το δικό τους έθνος.
Το όνομα Δευκαλίων φανερώνει τον κάλλιστο άνδρα του Διός, ενώ το όνομα Πύρρα, φανερώνει το πύρινο ηλιακό σπέρμα, τον νέο γόνο που θα φιλοξενήσει στα σπλάχνα της η πρώτη γυναίκα δια να επέλθουν τα νέα ελληνικά φύλλα.

2024. Η αυγή του Ανθρώπου

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ: Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας
Πρόλογος
Αυτό το γραπτό πάει βαθιά μέσα στους εσωτεριστές που βρίσκονται πίσω από θέματα Alien καθώς και το τρέχον πρόδηλο κακό, όπου η Χαζαρική Μαφία έχει υφαρπάξει τις κυβερνήσεις του Δυτικού Κόσμου αλλά κυρίως την κυβέρνηση των ΗΠΑ η οποία τώρα παρασιτεί σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω των υπερ-φασιστικών πιονιών της. Αν δεν είστε λίγο εξοικειωμένοι σε αυτά τα θέματα, τα περισσότερα που αναφέρονται εδώ, δεν θα ταιριάζουν στο κεφάλι σας, οπότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας διαβάζοντάς το. Συχνά, η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και ένα μεγάλο μέρος της τρέχουσας πραγματικότητας βασίζεται σε κρυφούς παράγοντες που είναι πραγματικά πολύ περίεργοι.
Γιατί οι ηγέτες φαίνονται τόσο πεισματάρηδες, τόσο αρνητικοί στο να συζητούν ανοιχτά θέματα εξωγήινης ζωής ή απομακρυσμένης προβολής; Γιατί είναι τόσο δυσκίνητοι στην εξεύρεση συνεργατικών και ειρηνικών λύσεων στα πολλά επίμονα προβλήματα της ανθρωπότητας; Γιατί οι ηγέτες φαίνονται να είναι τόσο πρόθυμοι στο να κρατούν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι για τόσα πολλά πράγματα; Γιατί οι ηγέτες θέλουν να ελέγχουν τους οπαδούς τους τόσο έντονα, διατηρώντας τους κακοπληροφορημένους αλλά πιστούς; Ποιο είναι το μυστικό; Δεν βγαίνει νόημα. Είναι σχεδόν σαν κάποιος να προσπαθεί σκόπιμα να εμποδίσει την ανθρωπότητα να συνεργαστεί για να δημιουργήσει ένα όμορφο νέο πεπρωμένο.
Ψάχνοντας εμείς οι άνθρωποι, έχουμε φτάσει να γνωρίζουμε, πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται μια κλίκα λίγων ανθρώπων που στον πυρήνα της βρίσκεται μια ψευδο-εβραϊκή κάστα που είναι γνωστοί ως «Χαζάροι» και κοιτώντας την Ιστορία γνωρίζουμε πως αυτοί ξεκίνησαν ως μια νομαδική φυλή. Πως μια νομαδική φυλή από τα βάθη της Ασίας, έχει καταφέρει να κυβερνάει τον κόσμο δια του χρήματος, σε συνεργασία με το παλιό κατεστημένο και τις θρησκείες;
Είναι δυνατόν μια νομαδική φυλή να έχει επιτύχει κάτι τέτοιο από μόνη της; Είναι δυνατόν μια φυλή προερχόμενη από τις στέπες να κάνει προγραμματισμούς εκατονταετιών;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ!
Ποιοι ή τι βρίσκεται λοιπόν πίσω από τους Χαζάρους και τα Ιερατεία, που τους κατευθύνουν δίνοντάς τους πληροφορίες επιτρέποντάς τους να κερδίσουν σχεδόν την απόλυτη κυριαρχία στον κόσμο, και να έχουν υποβαθμίσει το κριτήριο των ανθρώπων ώστε να τους κρατούν αιχμάλωτους;

Χωρίς αμφιβολία κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει…..

Δεδομένης της κλίμακας αυτής της αιχμαλωσίας, γίνεται φανερό ότι ο κόσμος κινείται σε μια τροχιά που εφευρέθηκε και κατευθύνεται από μια διεστραμμένη νοημοσύνη, της οποίας τα συμφέροντα είναι διαμετρικά αντίθετα από την νοημοσύνη της φυσικής πλανητικής συνείδησης.
Χρησιμοποιώ τις λέξεις «διεστραμμένη νοημοσύνη» γιατί είναι δύσκολο να βρεις τις σωστές λέξεις για να περιγράψεις κάτι που είναι πολύ έξυπνο, αλλά δεν έχει την ικανότητα να αισθάνεται αγάπη ή συμπόνια και είναι συχνά αδίστακτο χωρίς να συγκινείται ποτέ. Η νοημοσύνη πρέπει να έχει έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα. Όμως η λέξη «νοημοσύνη» έχει καταληφθεί από τα κακόβουλα δίκτυα κατασκοπείας: για παράδειγμα, η CIA, το FBI, η MI5, αποκαλούνται μυστικές υπηρεσίες ή Intelligent Services δηλαδή “υπηρεσίες νοημοσύνης” – αν το μεταφράσουμε αυτολεξεί.
Δεν είναι όμως ιδρύματα που διοικούνται ακριβώς από θερμόαιμα όντα!

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


Kάποτε ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος.Ηταν δάσκαλος σε ένα βασίλειο,που ο σοφός και καλός βασιλιάς τον σεβόταν και τον εκτιμούσε πολύ γιά τα έργα και τις γνώσεις του.Κάποιοι μάλιστα από το συμβούλιο του βασιλιά υπήρξαν μαθητές του.Το βασίλειο αυτό αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.
Σε μιά άκρη του υπήρχε ένας τόπος που οι κάτοικοι του είχαν γίνει άγριοι και αφιλόξενοι,μοχθηροί και άπληστοι,επιθετικοί και άρπαγες,δόλιοι και ραδιούργοι,ανικανοποίητοι και αγνώμονες.Είχαν αποκοπεί από το υπόλοιπο βασίλειο και ζούσαν περιχαρακωμένοι στον τόπο τους,θύτες και θύματα της ίδιας τους της μοίρας.
Ο βασιλιάς και το βασίλειο,συνεχώς έστελναν απεσταλμένους στον τόπο αυτόν για να  πουν στους κατοίκους του ότι δεν υπάρχει λόγος να ζούν έτσι,ότι το βασίλειο έχει αρκετά και γι’ αυτούς.
Οι απεσταλμένοι προσπαθούσαν να τους πείσουν να αλλάξουν τοις πεποιθήσεις τους,να δούν λίγο παρά έξω από το κάτεργό τους,να επιτρέψουν στο βασίλειο να τους δείξει την αγάπη του,να πάψουν να ζούν χειρότερα κι από τα άγρια θηρία.Αλλά οι αγγελιοφόροι του βασιλείου είχαν πάντα την ίδια μοίρα.Χλευάζονταν,γελοιοποιούνταν,διασύρονταν,λιθοβολούνταν,φυλακίζονταν,βασανίζονταν,
σκοτώνονταν.
Εμοιαζε κάθε προσπάθεια μάταιη.Ο βασιλιάς και το βασίλειο όμως δεν έλεγαν να το βάλουν κάτω,παρ’ όλες τις αποτυχίες,γιατί ο τόπος αυτός και οι κάτοικοί του δεν έπαυαν να είναι μέρος του βασιλείου,και το βασίλειο τους αγαπούσε.Ο βασιλιάς συγκάλεσε το συμβούλιο των σοφών  του γιά να δουν τι άλλο έμενε να κάνουν.Λόγω της σοβαρότητας του θέματος,ζητήθηκε και από πολλά άλλα σεβαστά πρόσωπα να παρευρεθούν γιά να βοηθήσουν με τη γνώση και τη σοφία τους.Δάσκαλοι σεβαστοί και τιμημένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα,εκπροσωπόντας όλες τις φυλές και τις οικογένειες του βασιλείου.

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Γύρνα την κόυπα ανάποδα και βγες απ'την ουρά)




-Ξέρεις η ύπαρξη,η ζωή,είναι γένους θηλυκού,είναι γυναίκα,κι αν η γυναίκα ξέρει ότι την πλησιάζεις γι'αυτό που έχει σου κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.Αν όμως την θελήσεις γι'αυτό που είναι,αν την ποθήσεις τρελλά,αν το μόνο που θέλεις
είναι το φιλί & το χάδι της,αν μιά βραδια μαζί της,είναι αυτό που σε καίει,τότε όλα όσα έχει είναι δικά σου.Στα δίνει απλόχερα.

Δεν χρειάζεται να της ζητήσεις τίποτα,στα δίνει από μόνη της.

Η ζωή  είναι γυναίκα και είναι πολύ γενναιόδωρη με τον εραστή της.Η ζωή είναι γυναίκα και σαν γυναίκα απεχθάνεται τους

προικοθήρες.Σταμάτα λοιπόν να τη ρωτάς για την προίκα της και αγκαλιάσέ την.Μόνο τότε θα γίνει δική σου και αυτή και η προίκα της.Κι όταν ενωθείς με μας στον ωκεανό,τότε θα καταλάβεις πόσο ζηλεύουμε εσάς που,ζήτε στην σταγόνα,αλλά και πόσο λυπόμαστε γιά όσους πέρασαν και έφυγαν από την σταγόνα ανέραστοι.Χωρίς έστω και μία πραγματική νύχτα με τη ζωή στο κρεββάτι τους.

 Τότε θα συναντήσεις και αυτους που κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να βάλουν χέρι μόνο στην προίκα της,τους προικοθήρες.Τότε θα καταλάβεις πως νοιώθει ο απατημένος προικοθήρας σύζυγος.Αυτός που κοιμάται κάθε βράδυ με τη σύζυγό του τη ζωή.αλλά αυτή δίνεται σε άλλον και ποτέ σ'αυτόν.Αυτός απαιτεί και εισπράττει μόνο τα "συζυγικά του δικαιώματα".

Πλούτο,Εξουσία,Δύναμη,Ελεγχο,Χειραγώγηση...

Αλλά ποτέ δεν του δόθηκε η γυναίκα του,πραγματικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα