Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ξεχάστε από εδώ και πέρα τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής φυσικών προϊόντων διατροφής. Μέχρι τώρα είχαμε την γνωστή μονσάτο που προσπαθούσε να μας επιβάλει μεταλλαγμένα τρόφιμα και η ίδια υποχρέωνε τους παραγώγους να αγοράζουν μόνο τους δικούς της σπόρους.
Τώρα με αφορμή την εξάπλωση της θανατηφόρας επιδημίας του κοροναϊού η Νέα Τάξη βρήκε την χρυσή ευκαιρία να αρχίσει να επιβάλει πλέον ολοκληρωτικά τους δικούς της δηλητηριώδεις διατροφικούς κανόνες με πρώτο στάδιο εφαρμογής αυτών των κανόνων που τώρα προορίζονται να εφαρμοστούν σε παγκόσμια κλίμακα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήδη όρχησαν να απαγορεύουν τις ιδιωτικές κτηνοτροφικές μονάδες παραγωγής και να απαγορεύονται παράλληλα η παραδοσιακή καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων με την δικαιολογία του κινδύνου μετάδοσης του κοροναϊού.
Το μεγάλο παιχνίδι δηλητηριασμού της ανθρωπότητας μπαίνει πλέον σε εφαρμογή.
Το σχέδιο προβλέπει μετά την εμφάνιση του κοροναϊού και την χαλάρωση της έντασης που έχει δημιουργήσει την εμφάνιση ενός νέου πιο θανατηφόρου, ο οποίος με τον τρόμο που θα προκαλέσει καθώς θα μεταδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς όπως ο κοροναϊος και ίσως και πιο ταχύτερα, θα διευκολύνει πιο πολύ την επιβολή των νέων τρόπων διατροφής του παγκόσμιου πληθυσμού.
Στα παρακάτω βίντεο, ειδικοί ερευνητές που επικαλούνται κυβερνητικές πήγες και κυρίως κυβερνητικά έγραφα προβάλλουν με τον πιο παραστατικό τρόπο όλη αυτήν την διαδικασία επιβολής των νέων διατροφικών συνηθειών. Ο βασικός σκοπός, σταδιακή μέσω τις διατροφής των νέων προϊόντων της δυνατότητας του ανθρώπου να σκάφτεται και τις τελικής εξόντωσης του.
Ενδεικτικό σημείο αυτήν της αρχομένης διαδικασίας είναι οι εικόνες που βλέπουμε. Συχνά παράγωγοι να αναγκάζονται να πετούν τα προϊόντα τους όπως γάλα, λαχανικά , εσπεριδοειδή ή και να τα καταστρέφουν οι ίδιοι γιατί δεν τους δίνεται η δυνατότητα να τα αξιοποιήσουν οικονομικά. Όπως αναφέρεται το πολύ σε 6 μήνες η κατάσταση αυτή όπως αναφέρουν και διάφοροι δικοί μας γέροντες , θα επιδεινωθεί με τραγικό τρόπο , για αυτό και συμβουλεύουν να έχουμε αποθέματα τροφίμων για αρκετό χρονικό διάστημα.