Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Εφιαλτική πιθανότητα: Αν η Τουρκία καταλάβει, αίφνης, το Καστελλόριζο…

Εφιαλτική πιθανότητα: Αν η Τουρκία καταλάβει, αίφνης, το Καστελλόριζο…
Η Πυραυλάκατος (ΤΠΚ) «ΣΤΑΡΑΚΗΣ, στο Καστελλόριζο. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ, STR
.
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ
.
Μπροστά στην ασυγκράτητη τουρκική επιθετικότητα και την πειρατεία Ερντογάν στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ, ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Γιατί ο Τούρκος πρόεδρος είναι ανεξέλεγκτος στις νεο-οθωμανικές ονειρώξεις του;
.
Οι στόχοι του είναι ευδιάκριτοι για όσους από εμάς μελετάμε και αναλύουμε την τουρκική επεκτατική πολιτική σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου, με επιθέσεις κατά της Γαλλίας και υλακές κατά της Ευρώπης και άλλων γειτονικών κρατών.
  • Πρώτον, ο Ερντογάν σχεδίασε και ονειρεύεται πως, μέχρι το 2023, 100ετηρίδα της ίδρυσης της Τουρκικής  Δημοκρατίας, η χώρα θα αναδειχθεί σε ηγέτιδα της Μέσης και Ευρύτερης Ανατολής και παγκόσμια δύναμη.
Δεύτερον, ο σουλτάνος χρησιμοποιεί τον τουρκικό στρατό ως ισχυρό εμβρυουλκό της επεκτατικής και κατακτητικής πολιτικής του. Σύμφωνα με Τούρκο αναλυτή (Is Turkey a powerful country? Του  Ahmet Haşim Köse – 26.8.2020 – DuvarEnglish), η Τουρκία διαθέτει στρατεύματα σε 10 χώρες (περιλαμβανομένων και των κατεχομένων).
  • Σύνολο στρατευμάτων σε αποστολές (Λίβανος, Μαλί, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Αφγανιστάν), στρατιωτικές βάσεις (Κατάρ, Σομαλία, Αλβανία, Λιβύη) και κατοχή εδαφών (Ιράκ, Συρία, Κύπρος) περίπου 100.000. Μετά τη βιβλική καταστροφή στον γειτονικό Λίβανο, η Τουρκία εισέβαλε με πράκτορες και χρήματα και δραστηριοποιείται στα βόρεια της χώρας.

H αποκάλυψη της Κορώνας των Νεφιλίμ


Μία σύντομη περιγραφή των γραμμών αίματος των 13 οικογενειών που κυβερνάνε (για λίγο ακόμα) τον κόσμο.
Dean Henderson
Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 48: Αποκάλυψη της Κορώνας των Νεφιλίμ 5G
Οι φεουδαρχικές γραμμές αίματος που ελέγχουν τον πλούτο, την πολιτική, τις «επιστήμες», τη στρατιωτική και την κακή εκπαίδευση σε αυτόν τον πλανήτη πάνε πίσω τουλάχιστον 6.500 χρόνια στην αρχαία Σουμερία και τη Βαβυλώνα. Το «βασιλικό» αίμα τους, είναι το Sangreal ή το Holy Grail και είναι πράγματι διαφορετικό από αυτό των ανθρώπων. Είναι υβρίδια των Νεφιλίμ ή εκπεσόντων αγγέλων από το Βιβλίο της Γένεσης (αποτελείται από κείμενα κλεμμένα από τους Σουμέριους και τους Ασσύριους) . Άλλοι τους αποκαλούν Annunaki. Έχουν αίμα RH αρνητικό, το οποίο υπάρχει σε λιγότερο από το 15% των κατοίκων του πλανήτη. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις εμφανίζονται στην περιοχή των Βάσκων της Ισπανίας και της Γαλλίας.
Το Sangreal είναι το μεγαλύτερο μυστικό τους, που φυλάσσεται στενά από τους μυστικούς της κοινωνίας τους. Εξηγεί επίσης την εμμονή τους με γενεαλογία, αλληλουχία γονιδιώματος και χαρτογράφηση DNA. Στα υψηλότερα επίπεδα της καμπάλ, μόνο η πιο αγνή αριστοκρατία ευγενών εντάσσεται στο Privy Council που «χειρίζεται» κάθε μονάρχη στον κόσμο. Το λατινικό «nobilitatis» σημαίνει «υψηλή κατάταξη».

Οι ΝΥΤ διαψεύδουν τα Ελληνικά Hoaxes σχετικά με την εγκυρότητα των τεστ κορωνοϊού

Στις 27 Αυγούστου 2020 τα Ελληνικά Hoaxes δημοσίευσαν ένα άρθρο το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «ο ισχυρισμός περί έλλειψης εξειδίκευσης του τεστ PCR για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 δεν ευσταθεί»

Το δημοσίευμα του έρχεται να ακυρώσεις τις απόψεις του ιατρού – κυτταρολόγου Αλέξανδρου Παναγιώτου ο οποίος σε μια δήλωση του λέει εκτός των άλλων:
ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ PCR ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID19 ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΛΟΙΜΩΞΗΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΙΝ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΡΑΜΕΙ). ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (RNA) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ “ΓΡΙΠΟΥΛΕΣ”) ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΟΡΕΙΣ !!!

Οι τρεις αλήθειες

Jorge Bucay: Οι τρεις αλήθειες | Ανθολόγιον

Ο Χορχέ Μπουκάι επισημαίνει εδώ ότι ενώ κάποια πράγματα είναι αληθινά τώρα, σταματούν να είναι αληθινά λίγο μετά. Έτσι οι αλήθειες μας ακολουθούν στη ζωή μας μέχρι το σημείο που δεν είναι πια έτσι.

Πρώτη αλήθεια: Αυτό που είναι, είναι
Η πραγματικότητα δεν είναι όπως με συμφέρει εμένα να είναι.
Δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.
Δεν είναι όπως μου είπαν ότι θα είναι.
Δεν είναι όπως ήταν.
Η πραγματικότητα γύρω μου είναι όπως είναι.
Η αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο όταν έχουμε συναίσθηση της παρούσας κατάστασης.
Εγώ είμαι αυτός που είμαι.
Δεν είμαι αυτός που θα ήθελα να είμαι.
Δεν είμαι αυτός που θα έπρεπε να είμαι.
Δεν είμαι αυτός που η μαμά μου θα ήθελε να είμαι.
Δεν είμαι καν αυτός που ήμουν.
Είμαι αυτός που είμαι.
Όλες οι νευρώσεις ξεκινούν από τη στιγμή που προσπαθούμε να είμαστε αυτό που δεν είμαστε.

Κάνουν τεστ κορωνοϊού μολυσμένα με τον ίδιο τον ιό!





Korina Lymnioudi: "Εάν πολλοί άνθρωποι πούνε όχι στα νεοταξικά τους σχέδια τότε θα αποτύχουν, αλλά για να πουν όχι πρέπει να γνωρίζουν τι πάνε να κάνουν με τα τεστ. Εννοείται δεν είναι τόσο ηλίθιοι να μολύνουν όλα τα τεστ. Αλλά εάν οι άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι που κάνουν καθημερινά τεστ, πάντα θα βρίσκουν θετικά, άρα δεν θα σταματήσουν αυτό το παραμύθι ποτέ μέχρι να ψοφήσουν όλοι από τα lockdown και την φτώχεια".

Ο Bill Gates αγοράζει ΜΜΕ για να ελέγχει την ενημέρωση

Τα ΜΜΕ στην τσέπη του Bill Gates!



PRESS IN HIS POCKET: BILL GATES BUYS MEDIA TO CONTROL THE MESSAGING

Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων

60
Οι Πλειάδειοι
Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ
Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης μεταξύ διαστάσεων και πολλές διαστάσεις ή πιθανότητες θα διασταυρωθούν μεταξύ τους μέσα σε αυτή τη δεκαετία. Κάποιες από αυτές τις πραγματικότητες θα σας σοκάρουν τόσο όσο χρειάζεται να σοκαριστεί ο καθένας για να ανοίξει η συνειδητοτητά του σε άλλο πρότυπο ζωής. Το σοκ δεν σημαίνει, αναγκαστικά, καταστροφή. Μπορεί να είναι απλώς μια μέθοδος για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα. Όταν σας σοκάρει κάτι, δεν μπορείτε πια να πιαστείτε από την πραγματικότητα. Με τον ίδιο τρόπο που πιανόσαστε από αυτή μέχρι πριν από ένα λεπτό. Έρχεται ένα ξαφνικό κλώτσημα στο στομάχι, και όλα αλλάζουν. Ο κόσμος πρόκειται να βιώσει πολλά σοκ, και όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο. Μιλάμε για πλανητικές διασταυρώσεις διαστάσεων, όπου οι πραγματικότητες θα φαίνονται να καταρρέουν, αλλά μόνο για όσους χρειάζονται να διαλυθούν οι πραγματικότητες τους.
 Η αρχή των πιθανοτήτων υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει μια μόνη πραγματικότητα και ότι εσείς οι ίδιοι διακλαδώνεστε συνεχώς σε άλλες πραγματικότητες μέσω των σκέψεών σας. Δεν είναι ότι αλλάζετε τον κόσμο, αλλάζετε τον κόσμο στον οποίο κατοικείτε. Αυτό επανέρχεται στην ιδέα ότι ο κόσμος δεν είναι συμπαγής. Είναι δομημένος από ενέργεια και αυτή η ενέργεια παίρνει μορφή από τις σκέψεις όσων συμμετέχουν στον κόσμο.
Υπάρχουν, και πάντοτε υπήρχαν, πιθανές Γαίες και πιθανές εμπειρίες. Υπάρχουν πιθανοί «εσείς» που ζουν εντελώς διαφορετικές ζωές από τους «εσείς» που γνωρίζετε. Είστε συχνότητα και ενέργεια. Δονείστε στον χτύπο μιας ενεργειακής χορδής της οποίας το τραγούδι σας δίνει υπόσταση και ύπαρξη, και έχετε τόση οικειότητα με αυτό, που παραμένετε συνεχώς εστιασμένοι στη μία αυτή όψη του βιώματός σας. Η εμπειρία κερδίζεται από πολλές οπτικές γωνίες και εσείς μαθαίνετε πώς να αλλάζετε τη συχνότητα και τον ρυθμό, ώστε να μπορείτε να προσέξετε αυτά που συνήθως δεν προσέχετε.

Τα τεστ του κορωνοϊού μπορεί να εντοπίζουν και ιό που δεν είναι πια ενεργός, άρα ούτε μολυσματικός


Πιτσιρίκο, στη Σλοβακία αθωώθηκε προς γενική έκπληξη ο κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στη δολοφονία 27χρονου δημοσιογράφου Jan Kuciak και της αρραβωνιαστικιάς του, Martina Kusnirova, τον Φεβρουάριο του 2018, όπως αναφέρει η Le Monde.
Το δικαστήριο δεν κατάφερε να αποδείξει την ενοχή του 57χρονου εκατομμυριούχου και γνωστού για τις διασυνδέσεις του με τη μαφία Marian Kocner, o οποίος επί 30 χρόνια απειλούσε και διέφθειρε ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής ελίτ και της δικαιοσύνης της Σλοβακίας, απογοητεύοντας τους συγγενείς των θυμάτων, που αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια από την αίθουσα.
Το 2018 η συγκεκριμένη δολοφονία είχε προκαλέσει μαζικές διαδηλώσεις στη Σλοβακία και την παραίτηση αστυνομικών και πολιτικών, ενώ είχε οδηγήσει το 2019 στην εκλογή της προέδρου Zuzana Caputova, η οποία δεσμεύτηκε να πατάξει τη διαφθορά.
Μετά την αθώωση του Kocner, του οποίου τις υποθέσεις ερευνούσε το θύμα Jan Kuciak, η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη, ενώ ο πρωθυπουργός Igor Matovic, που επίσης εκλέχθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, υποσχόμενος να καθαρίσει τη χώρα από τη μαφία, έβαλε μαύρο στο προφίλ του στο Facebook σε ένδειξη πένθους.
Ψευδής μπορεί να είναι, εξάλλου, η ένδειξη ενός τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ SOS ΓΕΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ/SOS ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΞΕΩΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ (Μέρος Τέταρτο)

 

Κορονοϊός: Εξ αποστάσεως παροχή ιατρικών υπηρεσιών προσφέρουν 15 SOS ΙΑΤΡΟΙ  - ert.gr

 Οι SOS καρδιολόγοι και γενικοί ιατροί διαδραματίζουν πολύτιμο ρόλο στην αντιμετώπιση του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου. Η γνώση του ασθενούς μπορεί να διευκολύνει περισσότερο την ακριβή διάγνωση και να ορίσει μια πιο ευαίσθητη θεραπεία. 

Η γνώση του ιατρού και η εμπειρία του στα ναρκωτικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των οπτικών αναλγητικών, είναι πιθανό να είναι ανώτερη από εκείνη του προσωπικού των ασθενοφόρων. 

Παρόλα αυτά, ο καρδιολόγος μπορεί να μην είναι διαθέσιμος άμεσα και πιθανότητα να υπάρχει έλλειψη του εξοπλισμού ανάνηψης. Λίγοι καρδιολόγοι φέρουν απινιδωτές μαζί τους όταν συμμετέχουν στις γενικές τους αρμοδιότητες. (Weston, 2004) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα