Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Η παραλία ΕΛΛΗ αποκτά τον πρώτο της Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή

Ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Ζώης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου  baia seaside, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της ασφάλειας της υγείας των λουόμενων αλλά και του προσωπικού όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, αγόρασε και θα τοποθετήσει Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή.

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου διασωληνωμένη 17χρονη από την Κω που κινδύνευσε να πνιγεί στη θάλασσα

Πανικός στην Αχαϊα : 5χρονη κινδύνεψε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου


Μια 17χρονη κοπέλα από την Κω είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε 
κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ρόδου, που κινδύνεψε να πνιγεί όταν πήγε για 
μπάνιο στη θάλασσα.

"Δεν υπάρχει τίποτα τόσο υπέροχο όσο ένα φιλί με αγνά χείλη"

Φιλί ίσον αγάπη και προστασία. - Αφύπνιση Συνείδησης


Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, μη με φιλάς με τα χείλη σου.

Υπάρχουν ιζήματα στα χείλη σου
από ψέματα, από μίσος, από εκδίκηση και βλασφημίες και ματαιοδοξία.

Τα χείλη σου μολύνονται από τους καπνούς
που βγαίνουν από το στόμα σου.

Σε παρακαλώ, μην φιλάς τα μάγουλά μου, τα χείλη μου.
Τα πέταλα των τριαντάφυλλων μπορεί να ξεραθούν κάτω από τη ζέστη των χειλιών σου.

Τις προάλλες το στόμα σου μύριζε ποτό, τσιγάρα, ναρκωτικά.
Το στόμα σου μύριζε εκδίκηση, εκνευρισμό, μίσος και λαγνεία.

Σε παρακαλώ μην με φιλάς και απορρίπτεις τον εαυτό σου μέσα μου.

Ο μοναδικός χρόνος που υπάρχει είναι αυτή εδώ η στιγμή. Άδραξε την!!


Osho: Ζήσε αυτήν εδώ τη στιγμή όσο πιο ολοκληρωμένα μπορείς. Μην είσαι υπερβολικά λογικός, γιατί η υπερβολική λογική οδηγεί στην παραφροσύνη. Ας υπάρχει λίγη τρέλα μέσα σου. 

Αυτή δίνει νοστιμάδα στη ζωή, αυτή την κάνει χυμώδη. Ας υπάρχει πάντοτε και λίγη τρέλα. Αυτή σε κάνει ικανό να παίζεις, αυτή σε κάνει κεφάτο, αυτή σε βοηθάει να χαλαρώσεις.



Ο λογικός άνθρωπος  έχει συνέχεια βάσανα στο κεφάλι του, δεν μπορεί να κατέβει από εκεί. Ζει μόνο στον πάνω όροφο. Ζήσε σε ολόκληρο το σπίτι σου! Ζήσε σε όποιον όροφο θέλεις, ζήσε στο ισόγειο και το υπόγειο, είναι κι αυτό επίσης όμορφο. Και μην περιμένεις την επόμενη φορά!

Άδραξε αυτήν εδώ τη στιγμή! Αυτός είναι ο μοναδικός χρόνος που υπάρχει δεν υπάρχει άλλος χρόνος. 

Οι 3 Σημαντικές Διαδοχικές Όψεις Του Παντοδύναμου Άρη Στον Κριό Τις Επόμενες 30 Ημέρες


ΑΡΗΣ, από 1-8 έως 3-9-2020
Με τον Ιωάννη Κόκκινο.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης της δράσης και της ενέργειας. Ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τον ικανό πολεμιστή, τον θερμό εραστή, τον ανταγωνιστικό αθλητή, τον ακούραστο επαγγελματία και οποιονδήποτε άνθρωπο που βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει. Από την κακή του πλευρά ο ίδιος πλανήτης μπορεί να γίνει ψυχρός εκτελεστής, σεξουαλικά αχόρταγος, ανήθικος αγωνιστής, ανελέητος κερδοσκόπος, και γενικά άνθρωπος που μεταχειρίζεται την ωμή βία για να επιτύχει τους στόχους του χωρίς να υπολογίζει ηθικές συνέπειες.
Τις επόμενες τριάντα ημέρες ο παντοδύναμος Άρης στον Κριό σχηματίζει τρεις σημαντικές διαδοχικές όψεις, ξεκινώντας την επόμενη ακριβώς τη στιγμή που τελειώνει την προηγούμενη.
Από την 1/8 έως τις 8/8
Κάνει τετράγωνο με τον Δία με κορύφωση τις 4/8. Την εκρηκτική τους πλευρά σε κοσμικό επίπεδο δυστυχώς την βιώσαμε με πολλές θανατηφόρες εκρήξεις. Δυστυχώς όμως και πάλι, είναι αστρολογικά αδύνατον κάποιος να προέβλεπε με ακρίβεια ώρας και γεωγραφικού στίγματος το καθένα από αυτά τα συμβάντα. Απλά η μελέτη γίνεται εκ των υστέρων για να επιβεβαιώσει τη δυναμική της όψης. Πέραν τούτων, σε ατομικό επίπεδο πηγάζει η σφοδρή επιθυμία νέων ξεκινημάτων που όμως χρειάζονται προσεκτική θέσπιση στρατηγικής ώστε να μην υπάρξει καταστροφικός παρορμητισμός και βιασύνες, πράγματα που θα οδηγήσουν σε βέβαια λάθη. Παρά τον εσωτερικό ενθουσιασμό μας προτιμάμε μία μάλλον επιφυλακτική στάση γιατί εκτός των άλλων οδηγούμαστε εύκολα και προς τη σωματική και ψυχική μας εξάντληση.

Φουσκώνει σε 90”, την κουβαλάς παντού, χωράει μέχρι 6 άτομα και κοστίζει λιγότερο από ένα ταξίδι σε νησί


Σκηνή τροχόσπιτο: Ο Αύγουστος είναι από σήμερα στις ζωές μας. Και είναι καιρός να ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τα σχέδια για τις διακοπές σας. Χάρη σε αυτή τη σκηνή – τροχόσπιτο που φουσκώνει μόνη της, μπορείτε να πάτε κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Σκηνή τροχόσπιτο: Φουσκώνει σε 90'' ,χωράει 6 άτομα και πάει παντού

Το αποτύπωμα της πανδημίας στα «φίλτρα» της Ψυττάλειας


doc20200728--4

Οι κρίσεις επηρεάζουν δραστικά τον τρόπο ζωής μας: το πόσο πίνουμε ή καπνίζουμε, πόσους καφέδες καταναλώνουμε, τι φάρμακα λαμβάνουμε και σε τι ποσότητες, τι χρήση ναρκωτικών κάνουμε, πόσα χημικά χρησιμοποιούμε. Η υγειονομική, αυτή τη φορά, κρίση άφησε το δικό της ιδιαίτερο αποτύπωμα στις συνήθειές μας.

Κορωνοϊός: Εκδηλώνεται με έξι ομάδες συμπτωμάτων – Ποια είναι η σοβαρότερη

Κορωνοϊός: Εκδηλώνεται με έξι ομάδες συμπτωμάτων – Ποια είναι η σοβαρότερη

Μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων εξετάζει τον ενδεχόμενο η νόσος COVID-19 να εκδηλώνεται με έξι διαφορετικές ομάδες συμπτωμάτων, η καθεμία εκ των οποίων διαφέρει σε σοβαρότητα και στην ανάγκη αναπνευστικής υποστήριξης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας

Όπως αναφέρεται στο medRxiv (online αρχείο ερευνών που ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό), ο βήχας, ο πυρετός και η απώλεια όσφρησης είναι τα συνήθη συμπτώματα της COVID-19, ωστόσο ανάμεσα στην ποικιλία των συμπτωμάτων βρίσκονται ο πονοκέφαλος, οι μυαλγίες, η κούραση, η διάρροια, η σύγχυση, η απώλεια όρεξης, η δυσκολία στην αναπνοή και πολλά άλλα.

Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους

Όλο και περισσότερες πόλεις στην Ευρώπη υιοθετούν την υποχρεωτική χρήση μάσκας για να ανακόψουν το κύμα της πανδημίας. Φόβοι για νέο κύμα από το φθινόπωρο.

Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας κερδίζει γρήγορα έδαφος στις πόλεις της Ευρώπης για την αντιμετώπιση της Covid-19, κυρίως στην Γαλλία, η οποία απειλείται από ανεξέλεγκτη επιστροφή της επιδημίας, την ώρα που ο κόσμος ξεπέρασε το όριο των 700.000 θανάτων.

Κατά 5000 μειώθηκαν οι εργαζόμενοι στην υγεία μέσα σε ένα χρόνο


Δραματική μείωση του προσωπικού που υπηρετεί στον τομέα της δημόσιας υγείας τον τελευταίο χρόνο εμφανίζουν τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το υπ. Εσωτερικών μέσω του μητρώου ανθρώπινου δυναμικού.

Κυριολεκτικά σε πανδημία μετατρέπονται οι πνιγμοί στην Ελλάδα – 6 νεκροί σε 24 ώρες

Τρεις θάνατοι από πνιγμό σε Πιερία, Χαλκιδική και Ωρωπό σε ένα ...

Ατελείωτη η μακάβρια λίστα των ατόμων που χάνουν τη ζωή τους μέσα στη θάλασσα και φέτος το καλοκαίρι. Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, ακόμη 6 συνάνθρωποι μας ανασύρθηκαν νεκροί.

Το πρωί της Τετάρτης χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε στην παραλία Αλεποχωρίου, μια 78χρονη. Στο Δήλεσι και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή Πλάκα, νεκρή εντοπίστηκε μια 70χρονη γυναίκα, ενώ μια 88χρονη, εντοπίστηκε νεκρή.

Πώς μπορεί να κολλήσεις τη νόσο των air condition και τι συμπτώματα θα έχεις

Νόσος των Λεγεωνάριων

Η Νόσος των Λεγεωνάριων (Legionnaires' Disease) είναι μια λοίμωξη των πνευμόνων που μπορείτε να πάθετε εισπνέοντας σταγονίδια νερού από πράγματα όπως κλιματιστικά μηχανήματα (air condition), υδρομασάζ κλπ. Είναι μια σπάνια πάθηση, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και την ζωή του ασθενούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα