Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Σταμάτα να προσπαθείς να είσαι υπερήρωας.

 

Νιώθεις σαν να είσαι ένα σούπερ ηρωίδα στην καθημερινότητά σου; Τρέχεις στη δουλειά, για τα παιδιά, να πληρώσεις λογαριασμούς, να φτιάξεις το σπίτι και περνάνε όλα από τα χέρια σου; Σταμάτα αυτή τη στιγμή. Δεν είσαι σούπερ ηρωίδα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες.

Ίσως να λες ότι εγώ είμαι ένας σούπερ ήρωας και τα καταφέρνω όλα. Ναι σε αυτό δεν θα διαφωνήσουμε, ότι τα καταφέρνεις όλα.  Ίσα-ίσα όσο πιο πολύ πιέζουμε τον εαυτό μας να κάνει περισσότερα πράγματα, τόσο συνηθίζει. Το ζήτημα δεν είναι αν μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα, αλλά αν θέλεις να κάνεις τόσο πολλά.

Σταμάτα να απαιτείς πράγματα από τον εαυτό σου.

Το να προσπαθείς να είσαι ένας σούπερ ήρωας, σε κάνει να απαιτείς όλο και περισσότερα πράγματα από τον εαυτό σου. Ίσως να είναι ένα προσωπικό στοίχημα, ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Δεν το αμφισβητεί κανείς. Δεν χρειάζεται όμως να εξαντλείς όλη σου τη ζωή, για να αποδεικνύεις στον εαυτό σου και στους άλλους ότι είσαι ένα πολυεργαλείο.

«Ο έξυπνος λύνει το πρόβλημα. Ο σοφός το αποφεύγει»

 



    Ας αναρωτηθούμε: τι είναι η σοφία;

  Ακόμη και εκείνοι που βρίσκονται στη μέση του κύκλου των ικανοτήτων τους – πράγμα που απαιτεί πολύ εξειδικευμένες γνώσεις- δεν είναι αναγκαστικά σοφοί. Η σοφία δεν ταυτίζεται με τη συσσώρευση γνώσεων.


  Η σοφία είναι μια πρακτική ικανότητα. Είναι ένα μέτρο της ικανότητας με την οποία πλοηγούμαστε στη ζωή. Μόλις καταλάβετε ότι είναι πιο εύκολο να αποφύγετε σχεδόν όλες τις δυσκολίες παρά να τις αντιμετωπίσετε, έρχεται στο φως αυτός ο απλός ορισμός: «Σοφία είναι η πρόληψη».


Η ζωή είναι δύσκολη. Προβλήματα φυτρώνουν από παντού. Η μοίρα βάζει παγίδες και εμπόδια στον δρόμο σας. Αυτό δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Αλλά αν υποψιάζεστε πού κρύβονται οι κίνδυνοι, μπορείτε να αποφύγετε κάποια εμπόδια. Ο Αϊνστάιν το έθεσε έτσι: «Ο έξυπνος άνθρωπος λύνει το πρόβλημα. Ο σοφός το αποφεύγει».


Το παραδέχομαι, η αποφυγή των προβλημάτων δεν είναι και τόσο σέξι. Φανταστείτε δύο κινηματογραφικά σενάρια Α και Β. Στην ταινία Α ένα πλοίο προσκρούει σε παγόβουνο. Το πλοίο βυθίζεται. Με υποδειγματικό, ανιδιοτελή, σπαρακτικό τρόπο, ο καπετάνιος διασώζει όλους τους επιβάτες. Είναι ο τελευταίος που εγκαταλείπει το πλοίο μπαίνοντας σε σωσίβια λέμβο – λίγα μόλις λεπτά προτού το σκάφος βυθιστεί. Στην ταινία Β ο πλοίαρχος καταφέρνει να παρακάμψει το παγόβουνο.

 Ποιο σενάριο Θα σας έκανε να πάτε στον κινηματογράφο; 

Γιατί απάτησα τον άντρα μου

 

Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό σε εμένα, σε εμάς; Ποια είσαι εσύ τελικά και ποια γυναίκα παντρεύτηκα;!!. Με δάκρυα στα μάτια του, ο πρώην άντρας μου ούρλιαζε, την ημέρα που ανακάλυψε ότι διατηρούσα εξωσυζυγική σχέση κι εγώ στεκόμουν εκεί τρεμάμενη,
σοκαρισμένη, μη γνωρίζοντας τι έπρεπε να πω ώστε αυτό που είχα κάνει να φαίνεται «σωστό». Θεέ μου τι είχα κάνει; Ήμουν άπιστη!

Κοιτάζοντας πίσω σε εκείνη την στιγμή, συνειδητοποιώ ότι τελικά δεν υπήρχε τίποτα να πω που θα μπορούσε να προσφέρει στον άντρα μου, την παρηγοριά και την ανακούφιση που ζητούσε ή που εγώ ζητούσα. Η φροντίδα του και η αγάπη του για μένα, είχε μεταμορφωθεί σε περιφρόνηση και μίσος για το τέρας που φάνταζα στα μάτια του.

Το ερώτημα που έκανα συνέχεια στον εαυτό μου, μετά τη διάλυση του γάμου μας ήταν ένα γιατί. Γιατί τον απάτησα; Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο σε έναν άντρα που ήταν στοργικός, αστείος και γενναιόδωρος; Δεν ήταν ότι με κακοποιούσε ή ότι δεν μου φέρονταν καλά, αντιθέτως!

Πρέπει να μπει τέλος στη δικτατορία του παραλογισμού

 



Πασχαλίτσα Χρ. Βασιλείου 

 Να μπει τέλος στη δικτατορία της αμάθειας, να αρχίσει η εκκαθάριση στις ιδέες και αξίες... 

**** Είσαι ομοφυλόφιλος;; Σεβαστό... 
Δεν είσαι όμως ομοφυλόφιλος, όταν παίρνεις μέρος σε prides, χωρίς ρούχα, με γελοία βαψίματα σε όλο σου το σώμα, με αναπαράσταση του τι κάνεις στο κρεβάτι σου και βγάζοντας φωτογραφίες με τέτοια περιβολή δίπλα στον Εύζωνα για να τον γελοιοποιήσεις, επειδή ξέρεις πως δεν είναι σε θέση να αντιδράσει... Τότε είσαι ένας διεστραμμένος πόρνος, που προσβάλλει τους απανταχού ομοφυλόφιλους αλλά και κάθε ανθρώπινη ύπαρξη... 

Κλείσε το στόμα σου!

 


Αγοράζεις σπίτι;

Κλείσε το στόμα σου!
Αγοράζεις καινούριο αυτοκίνητο;
Κλείσε το στόμα σου!
Αγαπάς και αγαπιέσαι;
Κλείσε το στόμα σου!
Παντρεύεσσαι;
Κλείσε το στόμα σου!
Θα πας διακοπές;
Κλείσε το στόμα σου!
Έχεις πάρει προαγωγή;
Κλείσε το στόμα σου!

Το νέο λεξιλόγιο του Great Reset: Ξεχάστε την πανδημία του COVID-19. Πρέπει να ανησυχούμε για την «συνδημία» του «COVID-20».

 


Βρισκόμαστε τώρα στην «συνδημία» του COVID-20, λέει ένα προκλητικό σχόλιο στο «Disaster Medicine and Public Health Preparedness».

Οι συνδημίες είναι ομάδες πολλαπλών ασθενειών που επιδεινώνουν η μία την άλλη και συχνά ενισχύονται από κοινωνικοοικονομικές λεπτομέρειες όπως η φτώχεια και οι ανισότητες στην υγεία. Ο James J. James MD, PhD, MHA, πρώην διευθυντής του Κέντρου για την Προετοιμασία της Δημόσιας Υγείας και της Αντιμετώπισης Καταστροφών της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, υποστηρίζει ότι ενώ η επιδημία ξεκίνησε από έναν μεμονωμένο ιό τον οποίο οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας είχαν ως στόχο να τον περιορίσουν και να τον μετριάσουν, αυτό δεν ισχύει πλέον:

  • Η παράπλευρη ζημιά από την κοινωνική απομόνωση και το κλείσιμο των σχολείων και των επιχειρήσεων είναι τεράστια, με αποτέλεσμα ένα ντόμινο προβλημάτων όπως τα ψυχικά προβλήματα και η παύση των θεραπειών.

  • Ορισμένοι πληθυσμοί, όπως οι ηλικιωμένοι, οι Μαύροι και οι φτωχές κοινότητες, είναι πολύ πιο ευάλωτοι , με σοβαρές και θανατηφόρες επιπτώσειςκαι αυτές οι κοινότητες απαιτούν παρεμβάσεις πολύ πέραν αυτών που μπορεί να προσφέρει η ιατρική κοινότητα.

Οι Μη Συνεργάσιμοι Ηγέτες Παγκοσμίως Στοχοποιούνται για Αντικατάσταση το Νοέμβριο

 

Benjamin Fulford  19/10/2020

Ως ένδειξη του πόσο έντονη έχει γίνει η σύγκρουση που μαίνεται στα ανώτατα επίπεδα της παγκόσμιας ισχύος, πολύ σοβαρές κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά στοχεύουν στην αντικατάσταση σημαντικών παγκοσμίως ηγετών το Νοέμβριο, κατά τα λεγόμενα της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας) της Ρωσίας, των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών και των πηγών που πρόσκεινται στο Πεντάγωνο. Αναφέρουν επίσης πως η αντικατάσταση ίσως λάβει τη μορφή ενός σωσία που θα διαβάζει ένα νέο σενάριο, ή ίσως και να περιλαμβάνει μια εντελώς διαφορετική δημόσια φιγούρα.

Η ΜΙ6 αναφέρει:

“ Κατά γενική συναίνεση ο Βρετανός Πρωθυπουργός απέτυχε και θα πρέπει να αποχωρήσει. Υπήρξε ένα σχόλιο εχτές το βράδυ από κάποιον που ακούμε πολύ προσεκτικά.”

Ένας λόγος για τη σχεδιασμένη αυτή κίνηση είναι η διάδοση πληροφοριών από τη Βρετανική και Γαλλική υπηρεσία σχετικά με την τρέχουσα απάτη του κορονοϊού. Το γεγονός πως αυτοί (και άλλοι) ηγέτες προωθούν την απάτη, είναι δείγμα πως δεν είναι αυθεντικοί ηγέτες αλλά μάλλον υπάλληλοι των οικογενειών Ρόθσιλντ και Ροκφέλερ.

Σύμφωνα με την αναφορά από τη Γαλλική Υπηρεσία Πληροφοριών:

“Η κορονοκρατία ολόκληρη είναι ένα καρναβάλι και μια προσομοίωση που έχει προετοιμαστεί πολύ νωρίτερα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τους Ρόθσιλντ και τα τρωκτικά τους σε συνεργασία με την οικογένεια Ροκφέλερ.”

Λονδίνο. Η φονική «Μεγάλη Ομίχλη» (Great Smog)



Λονδίνο. Η φονική «Μεγάλη Ομίχλη» (Great Smog) του έτους 1952.

Ήταν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ατμοσφαιρικής ρύπανσης που συνέβη στην Βρετανική πρωτεύουσα από τις 5 ως τις 9 Δεκεμβρίου του 1952. Προηγήθηκαν μερικές πολύ ψυχρές ημέρες και εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της πόλεως άναβαν συνέχεια σόμπες και τζάκια που έκαιγαν λιγνίτη και κάρβουνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα