Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Φράση σε αρχαίο πάπυρο διχάζει

Στο προσκήνιο των συζητήσεων ήρθαν ξανά, οι διαφωνίες μεταξύ πιστών -και όχι μόνο, για το αν ο Ιησούς ήταν ή δεν ήταν παντρεμένος. Αφορμή, η ανακάλυψη ενός παπύρου στον οποίο αναγράφεται η φράση «ο Ιησούς τούς είπε, η γυναίκα μου…».

Αγνωστος πάπυρος πυροδοτεί αντιπαραθέσεις για το αν ο Ιησούς ήταν παντρεμένος

Αντιδράσεις στον χριστιανικό κόσμο

O πάπυρος χρονολογείται στον 4ο αιώνα
O πάπυρος χρονολογείται στον 4ο αιώνα   (Φωτογραφία:  Associated Press )
Βοστώνη
Ένας μέχρι σήμερα άγνωστος πάπυρος γραμμένος στα αρχαία κοπτικά που περιλαμβάνει τη φράση «ο Ιησούς τούς είπε, η γυναίκα μου...» πυροδοτεί έντονες αντιπαραθέσεις στον χριστιανικό κόσμο για το αν ο Ιησούς ήταν ή όχι παντρεμένος. Η ύπαρξη του παπύρου, που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα, έχει μέγεθος όχι μεγαλύτερο από αυτό μιας πιστωτικής κάρτας, αποκαλύφθηκε από την καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ από το Ντιβίνιτι Κόλετζ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ρώμη.

«Η χριστιανική παράδοση εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι ο Ιησούς

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Φοβερό! Το Reuters επιβεβαιώνει τον κίνδυνο ante portas failed state στην Ελλάδα!

Φοβερό! Το Reuters επιβεβαιώνει τον κίνδυνο ante portas failed state στην Ελλάδα!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αποδεικνύεται πως όχι μόνο έχουμε καταδείξει τον κίνδυνο της πλήρους κυβερνητικής ανοησίας, αλλά και την εθνική επικινδυνότητα ορισμένων «συμβούλων» που οδηγούν σε μία απαρέγκλιτη πορεία καταστροφής όχι μόνο την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά την ίδια την χώρα.Η καταστροφή αυτή δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά κυρίως

Τὸ χάος ἐξαπλώνεται!


Ἐδῶ γίνεται τῆς τρελλῆς!
Στὴν Εὐρώπη δὲν ὑπάρχει πόλις ποὺ νὰ μὴν ζῇ στὸν ῥυθμὸ κάποιων μεγάλων ἀναταραχῶν!
Στὴν Μέση Ἀνατολή, στὴν Ἀφρική, στὴν ὑπόλοιπη Ἀσία, στὴν Ἀμερική, στὴν Αὐστραλία πολιορκοῦνται πρεσβεῖες, δολοφονοῦνται ὑπεύθυνοι κι ἀνεύθυνοι καὶ γενικῶς ὁ πλανήτης βράζει!
Τὰ περισσότερα ἀπὸ τὰ ἐπεισόδια εἶναι ὀργανωμένα άπὸ

Ο πλανήτης φλέγεται, κάτι μεγάλο εκκολάπτεται !

 Δεν φτάνουν οι επιθέσεις των εξαγριωμένων μουσουλμάνων σε αμερικανικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, με αφορμή την ταινία "Η αθωότητα των μουσουλμάνων", τώρα κλιμακώνεται και η ένταση στην Κίνα εναντίων της Ιαπωνίας με αφορμή το σύμπλεγμα των νησιών Senkaku κατά τους Ιάπωνες ή   Diaoyu κατά τους Κινέζους. 

Γιατί είναι σημαντικό το 2012; ΜΕΡΟΣ 2

Από την Diana Cooper (www.dianacooper.com) μαθαίνουμε τα εξής:

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Το 2012 σηματοδοτεί το τέλος μιας αστρολογικής περιόδου 26.000 ετών, την οποία γνώριζαν οι Μάγια, οι Ίνκα, οι Αζτέκοι, οι Μαορί όπως και οι περισσότεροι παλαιοί πολιτισμοί. Τον Δεκέμβριο του 2012 είναι και το οριστικό τέλος του πειράματος της Ατλαντίδας. Αυτό το πείραμα χρειάστηκε 10.000 χρόνια για να δημιουργηθεί, διήρκεσε 240.000 χρόνια και πήρε άλλα 10.000 χρόνια για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Έτσι η συνολική διάρκεια του πειράματος ανήλθε στα 260.000 χρόνια και ολοκληρώνεται στις 21/12/2012.

Η ψευδαίσθηση των αισθήσεων και η νέα πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

%25CE%2597+%25CF%2588%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25B4%25CE%25B1%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25B7+%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD+%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25AE%25CF%2583%25CE%25B5%25CF%2589%25CE%25BD



H πλάνη βρίσκετε στη σκέψη (στη νοοτροπία) διότι η σκέψη επεξεργάζεται τις εντυπώσεις, τις πληροφορίες που εισέρχονται στον ψυχισμό μας μέσο των αισθήσεων.


Τώρα που γνωρίζουμε, ας αλλάξουμε ...

ΜΕΙΝΕ ΥΓΙΗΣ



Θα σας παρουσιάσω σύντομα και σε απλή γλώσσα μια ανάλυση περί υγείας!
Ξέρετε θα μπορούσα να αναφερθώ στο θέμα χρησιμοποιώντας επιστημονικούς όρους αλλά έχω μια φιλοσοφία που δε την αλλάζω. Σπούδασα για να μπορώ να καταλαβαίνω εύκολα και όχι για να μιλάω δύσκολα. Μέσα από τα βιβλία μου και τα άρθρα που γράφω θέλω η ουσία να γίνεται κτήμα πολλών και όχι λίγων.
Ξεκινώντας πρέπει να πούμε ότι η υγεία έχει δύο πλευρές. Η μια είναι η ίαση και η δεύτερη είναι η πρόληψη.  Αναγκαζόμαστε να κάνουμε χρήση της πρώτης επειδή αδιαφορούμε για την δεύτερη. Έχουμε μάθει να ασχολούμαστε με όλα και όλους σημαντικούς ή ασήμαντους αλλά δεν αφιερώνουμε καθόλου χρόνο για τον εαυτό μας είτε νοητικά είτε σωματικά.
Στο επίπεδο της πρόληψης πρέπει να συμπεριλάβουμε όλους τους κανόνες

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ...!!!


Κοντά σε μία σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών, καθώς μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης. 



Το μεγάλο μυστικό που κρύβεται στο εσωτερικό της αφορά στον εντοπισμό των τάφων της συζύγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ρωξάνης, και του υιού τους, Αλέξανδρου Δ’. Οι προσπάθειες για ανασκαφές στην «τούμπα» ξεκίνησαν

Τα ''κλειδωμένα''μέτρα

Τα ''κλειδωμένα''μέτρα

- Ειδικό κλιμάκιο του ΔΝΤ ξαναμετράει το όφελος από την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης
- Έβγαλαν ως και νέα μείωση μισθών στο Δημόσιο!
- Τέλος τα δώρα για όλους και κλιμακωτά οι μειώσεις στις συντάξεις
- Άγριες περικοπές στα οικογενειακά και

Κίνδυνος για τα ελληνικά μνημεία


Κίνδυνος για τα ελληνικά μνημεία
«Υπό κατάρρευση λόγω κρίσης» δηλώνει η επικεφαλής του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
Επιβίωσαν μετά από πολέμους, σεισμούς, εκατομμύρια τουρίστες, εδώ και περίπου 2.000 χρόνια.

Όμως ίσως δεν αντέξουν την οικονομική κρίση.

Ο λόγος για τα ελληνικά αρχαιολογικά μνημεία, που σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today, που υπογράφει Ελληνίδα δημοσιογράφος

Πληροφορία ΣΟΚ: Χιλιάδες σακούλες για πτώματα παραλαμβάνουν στην ΓΑΔΑ

 


Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για…ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000

Άφωνη...

Του Άγη Βερούτη
Προχτές το απόγευμα πήγα περπατώντας να πάρω τσιγάρα απ’ το περίπτερο. Εκεί που χάζευα τις κρεμασμένες εφημερίδες, με πλησίασε μια γυναίκα κοντά στα 60 και έκανε σαν να θέλει να μου μιλήσει, αλλά δίσταζε. Την κοίταξα στο πρόσωπο κι αμέσως κατέβασε το βλέμμα της. Ντρεπόταν. Λίγο πιο πίσω, με  σκυμμένο κεφάλι στεκόταν ένας άντρας με λεπτά χαρακτηριστικά λίγο μεγαλύτερος, με μακριά βρώμικη γενειάδα, εμφανώς καταπονημένος, που έσερνε ένα καρότσι λαϊκής γεμάτο πράγματα. Εκείνος ντρεπόταν περισσότερο.

- “Πείτε μου”, της έκανα. 

Τα μπισκότα ======== ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...


Μια νεαρή κυρία περίμενε την πτήση της στην αίθουσα αναμονής ενός μεγάλου αερολιμένα. 

Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα. 

Κάθισε σε μια πολυθρόνα, στην αίθουσα VIP του αερολιμένα, για να διαβάσει με ησυχία. Δίπλα από την πολυθρόνα βάζει τα μπισκότα της, ενώ ένας άνδρας που κάθισε

Οι συνήθειες στη ζωή μας

[hypnosis%20by%20master%20mind%20eliminate%20%20bad%20habits.jpg]



Πόσο βολικά χρησιμοποιούμε τις συνήθειες μας ως αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες σταθερές που σπανίως καταφέρνουμε να αλλάξουμε!

Κοιτάμε σαν στρουθοκάμηλοι το σύμπτωμα (το φαγητό, το τσιγάρο, το ποτό, τα ναρκωτικά κ.α.) , διεξάγουμε ανοικτό πόλεμο με αυτό, κατηγορώντας άλλους ή τον εαυτό μας που το σύμπτωμα είναι αυτό που είναι, ενώ ο δημιουργός του – ο προγραμματισμένος νους – περνάει άνετος και αλώβητος από δίπλα, κλείνοντας μας το μάτι, ελεύθερος να συνεχίζει να ορίζει τη ζωή μας, χωρίς εμάς.

"Τα μεγάλα πνεύματα πάντα συναντούσαν βίαιες αντιδράσεις από μέτρια μυαλά."




''ΑΙΝΣΤΑΙΝ''
"Τα μεγάλα πνεύματα πάντα συναντούσαν βίαιες αντιδράσεις από μέτρια μυαλά." Να θυμάσαι λοιπόν πως οι μάζες πάντα θα σε συγκρίνουν με

Μ.Βρετανία: Καρκινοπαθής ανακάλυψε θαυματουργή δίαιτα και σώθηκε!


Ανακάλυψε θαυματουργή δίαιτα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άλαν Τέηλορ δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει και πως βρισκόταν σε μια κατάσταση που θα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

Τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο στον Τέηλορ και του ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει καμία μέθοδος για να γιατρευτεί. Ο καρκίνος τον είχε χτυπήσει στο παχύ έντερο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ο Τέηλορ, που ήταν μηχανικός σε πετρελαϊκή εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία, δεν παραδόθηκε στην μοίρα του και άρχισε να ψάχνει τα πάντα για την αρρώστια μέσω του ίντερνετ. Αυτό που ξεκίνησε άμεσα ήταν να αλλάξει το διαιτολόγιό του αρχίζοντας μια δραστική δίαιτα που δεν περιλάμβανε καθόλου κρέας και

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ... ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ


Προσοχή! Αυτή μπορεί να είναι η επόμενη και καθοριστική κίνηση των πολιτών, με την οποία θα ξεκινήσει η διαδικασία της αλλαγής, που θα αφήσει πίσω το ισχύον καθεστώς και θα θέσει τις βάσεις μιας πραγματικής δημοκρατίας.
Το κίνημα είναι αποφασιστικό και ξεκάθαρο:
Στις 25 Σεπτεμβρίου θα φτάσει στη Μαδρίτη, μαζικά, απ’ όλες τις γωνιές της Ισπανίας, με σκοπό ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ και την επ’ αόριστον παραμονή του εκεί, μέχρι να επιτευχθεί η διάλυση των Κοινοβουλίων και να ξεκινήσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει σε ένα νέο Σύνταγμα, αυτή τη φορά, Σύνταγμα ενός δημοκρατικού κράτους.

Όλοι οι πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν, είτε ανεξάρτητα, είτε μέσω συνελεύσεων ή ομάδων πολιτών κλπ. Η αλλαγή είναι αναγκαία και τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο λαός.
ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ.

Εμείς, καθημερινοί άνθρωποι, που δεν αντέχουμε άλλο να πληρώνουμε τις συνέπειες μιας κρίσης

Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε...



Αλλαγή σφαίρας γεωπολιτικής επιρροής και προετοιμασία (αυτορρύθμιση) 
Όπως έχετε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό η ιστοσελίδα έχει αφιερωθεί σχεδόν εξολοκλήρου στο κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας. Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Η ανάκτηση της ιστορικής ταυτότητας του Έλληνα και η καλλιέργειά αυτής, δημιουργεί γεωμετρική πρόοδο για την επιβίωση του έθνους.

Φθινοπωρινή Ισημερία: Όταν το σύμπαν αφουγκράζεται


Η ημέρα της φθινοπωρινής ισημερίας γιορτάζεται σύμφωνα με παραδόσεις από πολλούς λαούς, ενώ αποτελεί εθνική γιορτή για τους Ιάπωνες


Φθινοπωρινή Ισημερία: Όταν το σύμπαν αφουγκράζεται 
Στις 22/9 στις 17:49 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η Φθινοπωρινή Ισημερία, που εξισώνει την ημέρα με την νύχτα, βαδίζοντας σταδιακά προς την αύξηση των ωρών της νύχτας, ως το χειμερινό ηλιοστάσιο της 22ας Δεκεμβρίου, που η νύχτα σημειώνει την μεγαλύτερή της διάρκεια.
Ακολουθεί η πορεία αύξησης της ημέρας έως την Εαρινή Ισημερία, στις 20/3/2013 στις 13.02 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, που θα εξισωθούν ξανά.
Όλος αυτός ο μαγικός κύκλος, κλείνει με το

Ο ΕΟΠΥΥ χρεοκόπησε!!!


Κατά τη χθεσινή συνάντηση του Αναπληρωτή Υπ. Υγείας στα γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ με τους φορείς Α’Βάθμιας και Β’ βάθμιας περίθαλψης, έγινε επίσημη ενημέρωση ότι το ταμείο χρεοκόπησε και αδυνατεί να αποπληρώσει τις δεδουλευμένες δαπάνες των παρόχων υγείας, πλην φαρμακοποιών.
Σε ανακοίνωσή τους οι ιατροί του (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αναφέρουν:
«Είναι γνωστό ότι ο ΕΟΠΥΥ ξεκίνησε με τον πενιχρότατο προϋπολογισμό των 350 εκατ. για την κάλυψη των

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΣΤΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

α)Το καλοκαίρι σε μια επίσκεψη για barbeque που είχα πάει με κάποιους γνωστούς, είχαμε πάρει και τον σκύλο ονόματι Quade. Στο σπίτι υπήρχαν και άλλα σκυλιά. Ο Κόντερ, σκύλος μιας Βρετανίδας κυρίας συνεχώς έκανε σεξουαλικές κινήσεις διείσδυσης (χωρίς όμως να διεισδύει) στον δικό μας σκύλο, αν και τα 2 σκυλιά ήταν αρσενικά. 

β)Μέχρι πριν από λίγο καιρό

...Σελίδες...κάτω από μια λάμπα πάρκου...




Πρίν τον Τζιτζικάκη και τα βιβλία, πρίν από το "Τώρα" μου, που ενοχλεί μερικές αρνητικές ενέργειες και  με κατηγορούν για τη θετικότητα μου ως φτιαχτή, -φτάνοντας το μάτι τους μέχρι εκεί δυστυχώς-, υπήρχε ένα παιδί, ένας Γιώργος...
Σήμερα βρήκα το ημερολόγιο του και σας δίνω μια σελίδα του...


Κάπου με έχασα το πρωί, αλλά με ξαναβρήκα το βράδυ...

Έχει 4 μέρες που έφυγα από το σπίτι και 4 μέρες που είμαι άπλυτος. Δεν περίμενα ποτέ να έχω 4 μέρες να είμαι άπλυτος κι όταν το σκέφτομαι, όσο αστείο κι αν μου ακούγεται, δεν μπορώ να γελάσω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα