Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η ΜΕΤΑΛΗΨΗ,ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.


Μεγάλη εντύπωση έχει κάνει τις τελευταίες μέρες η  δήλωση που έκανε η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Γιαμαρέλλου, όταν  ρωτήθηκε αν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού από τη Θεία Κοινωνία και απάντησε: «Η Θεία Κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο»
Και όταν της ζήτησαν να τους πει αν η ίδια θα κοινωνούσε  απάντησε πως: «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».
Ο μακαρίτης  Χριστόδουλος έλεγε : Η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει αρρώστιες!Ο δε Μεσογαίας έχει βρει πριν από τους επιστήμονες πως : το καλύτερο εμβόλιο είναι η «μετά καθαρού συνειδότος» και «ακατάκριτος» συχνή συμμετοχή μας στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.
Στο ίδιο πνεύμα είναι και τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Πατρών :
. Ἡ Θεία Κοινωνία εἶναι ὁ ἲδιος ὁ Κύριος. Ἐντός τοῦ Ἁγίου Ποτηρίου εἶναι τό Πανάγιον Σῶμα Του καί τό Τίμιον Αἷμα Του. Ὁ Κύριος εἶναι ἡ Ζωή καί ὃποιος προσερχόμενος μετά φόβου Θεοῦ, πίστεως καί ἀγάπης, κοινωνεῖ τῶν Θείων καί Ἀχράντων Μυστηρίων λαμβάνει τήν ἲασιν τῆς ψυχῆς  καί τοῦ σώματος καί τήν ὂντως Ζωή.
Και οι παραπάνω μεν τα λένε αυτά γιατί αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για το δόγμα τους και αν την αρνηθούν θα καταπέσει όλο το οικοδόμημα που βασίζεται σε αυτό Η κ.Γιαμαρέλου όμως ρωτήθηκε  ως λοιμωξιολόγος, αλλά είναι σαφές πως απάντησε ως θεολόγος!

ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!



Σχετικά πρόσφατα και συγκεκριμένα από το 2003 μέχρι και το 2007 έγινε μία πολύ μεγάλη έρευνα για να διερευνήσει το μέρος εκείνο του DNA που οι επιστήμονες συνήθιζαν να το αποκαλούν σκουπίδι και το θεωρούσαν άχρηστο, γιατί δεν το έβλεπαν να εκφράζεται λειτουργικά στην παραγωγή πρωτεϊνών, παρ' όλο που ήταν το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος.


Συγκεκριμένα, το 2003 συστάθηκε η κοινοπραξία ENCODE, με την υποστήριξη του National Human Genome Research Institute στις ΗΠΑ και την καθοδήγηση του European Bioinformatics Institute στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να διερευνήσει τις μη εκφραζόμενες αλλά λειτουργικές περιοχές του ανθρώπινου γονιδιώματος. 

Συμμετείχαν συνολικά 442 ερευνητές από 32 ερευνητικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία κ.ά. και οι έρευνες κράτησαν περίπου 5 χρόνια. 

Αυτό που απέδειξε αυτή η έρευνα είναι ότι αυτό ακριβώς το μέρος του DNA που παλιότερα χαρακτηριζόταν άχρηστο είναι το κυρίως λειτουργικό μέρος του και παίζει πολύ σπουδαιότερο ρόλο στην ομοιοστασία του οργανισμού από ότι το θεωρούμενο μέχρι τότε, ως λειτουργικό. 

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!




Πρόσφατη Ρωσική επιστημονική έρευνα, με αντικείμενο το ανθρώπινο DNA, αποδεικνύει ότι αυτό είναι "ολογραφικός" υπολογιστής, συνδεδεμένος μάλιστα με το Σύμπαν, έξω από τις χωροχρονικές διαστάσεις! Αυτό, όπως είναι φυσικό, εξηγεί δυσεξήγητα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτοθεραπεία, η θεραπεία με μεθόδους ενεργειακής (ηλεκτρομαγνητικής) επίδρασης, η επήρεια του μυαλού στο περιβάλλον κ.α.



Η δυτική γενετική επιστήμη θεωρεί ότι μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες και έτσι να κατευθύνει τις λειτουργίες των κυττάρων, βάσει του πυρηνικού κώδικα που διαθέτει, ενώ το άλλο 90%, που το βλέπουν "σιωπηλό" το ονομάζουν junk(σκουπιδό)-DNA. 


Τώρα όμως έρχεται o Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev με την ομάδα του και αποδεικνύει ότι αυτό ακριβώς το θεωρούμενο άχρηστο γενετικό υλικό λειτουργεί σαν ολογραφικός υπολογιστής, ενώ το ενεργό μικρό κομμάτι του είναι απλά ο μηχανικός του βραχίονας! 


Επίσης οι Ρώσοι ερευνητές απέδειξαν ότι αυτό το DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την δομή και την λειτουργία του σώματός μας, αλλά αποτελεί την αποθήκη όλων των πληροφοριών που εκ γενετής φέρουμε και επιπλέον επικοινωνεί και ανταλάσσει συνεχώς πληροφορίες με όλο το Σύμπαν! 

Η ΤΡΙΤΗ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ




Η πλευρική (ή πλάγια) Αμυοτροφική Σκλήρυνση (Αmyotrophic Lateral Sclerosis, ALS) είναι η τρίτη πιο θανατηφόρος νευροεκφυλιστική ασθένεια στον σύγχρονο κόσμο, μετά τις νόσους Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.



Όπως είναι ήδη γνωστό, ο μεγάλος φυσικός της Οξφόρδης Στίβεν Χόκινγκ είναι ίσως ο πιο διάσημος ασθενής της νόσου ALS παγκοσμίως, με δεδομένο ότι το 1963 οι γιατροί του είχαν δώσει τρία χρόνια ζωής. Εκείνος βέβαια κατάφερε να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ επιβίωσης, αλλά, δυστυχώς, δεν έχουν την ίδια τύχη όσοι πλήττονται από τη νόσο. 


«Η Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση, ALS, είναι μία εκφυλιστική νόσος που πλήττει τους άνω και κάτω κινητικούς νευρώνες, δηλαδή τα κύτταρα που ελέγχουν όλες τις κινήσεις μας και δίνουν τις εντολές από το πώς αναπνέουμε μέχρι το πώς περπατάμε. 


Στην Αμερική μόνο εκτιμάται ότι υπάρχουν 30.000 έως 50.000 ασθενείς και παρά τις έντονες ερευνητικές προσπάθειες των τελευταίων δεκαετιών μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία, αφού η ασθένεια χαρακτηρίζεται από σταδιακή εξέλιξη που οδηγεί στην πλήρη παράλυση και την κατάληξη των ασθενών μέσα σε διάστημα δύο έως πέντε ετών κατά μέσο όρο.


Τα τελευταία χρόνια το Ινστιτούτο Βλαστικών Κυττάρων του Χάρβαρντ (Harvard Stem Cell Institute, HSCI) κατάφερε για πρώτη φορά να προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει στους νευρώνες των ασθενών με ALS. 


Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν στις online εκδόσεις των επιθεωρήσεων «Cell Stem Cell» και «Cell Reports» και έφεραν την υπογραφή ενός Έλληνα, του μεταδιδακτορικού ερευνητή στο HSCI δρος Ευάγγελου Κισκίνη. 


Συγκεκριμένα, η επιστημονική ομάδα του Harvard StemCell  Institute στην οποία συμμετείχε και ο Δρ Κισκίνης με επικεφαλής τον Δρα Kevin Eggan κατάφερε να ανακαλύψει τον μηχανισμό που οδηγεί στην παράλυση των ασθενών από τη νόσο ALS καθώς και ένα φάρμακο για την θεραπεία της. 

Οι χορτοφάγοι στη Ρωσία θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας




Οι χορτοφάγοι και αυτοί που ακολουθούν μονότονη διατροφή  θα αντιμετωπίσουν προβλήματα έλλειψης βιταμινών, στη Ρωσία, όπως δήλωσε ο αλεργιολόγος- ανοσολόγος Βλαντίμιρ Μπόλιμποκ.

Σε επικινδυνότητα είναι η τάξη των ανθρώπων που περιορίζουν εσκεμμένα τη διατροφή τους, όπως είπε ο Μπόλιμποκ στο ραδιόφωνο Σπούτνικ.

Πρόσθεσε ότι η κουλτούρα της χορτοφαγίας δεν έχει μεγάλη ανταπόκριση στη Ρωσία.
«Δεν διαθέτουμε βιομηχανία αγροτοβιομηχανίας που να προσφέρει στους χορτοφάγους πλήρη διατροφή, όπως σε άλλες χώρες.  Εξαιτίας αυτού, ενδέχεται να εμφανισθούν ανεπάρκειες βιταμινών ζωϊκής προέλευσης και ιχνοστοιχείων».

36 συμβουλές του Δαλάι Λάμα για μια καλύτερη ζωή!



Σοφία και πνευματική διαύγεια με απλές λέξεις από το δάσκαλο του Θιβετιανού Βουδισμού

Δαλάι Λάμα είναι ο τίτλος που δίνεται στον έναν από τους δύο ηγέτες του Λαμαϊσμού (Θιβετιανού Βουδισμού) (ο άλλος ηγέτης είναι ο Παντσέν Λάμα). Η ονομασία “Δαλάι Λάμα” είναι συνδυασμός της Μογγολικής λέξης “Δαλάι” που σημαίνει “ωκεανός” και της Θιβετιανής λέξης “μπλα-μα” (μπ δασύ) που σημαίνει “γκουρού”, “δάσκαλος”.
Ο Δαλάι Λάμα ήταν μέχρι το 1950 ο πολιτικός αρχηγός του Θιβέτ. Θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει στη γη τη ζωντανή ενσάρκωση του Βαδισάτβα Αβαλοκιτέσβαρα, που είναι μια από τις μορφές του Βούδα και συγκεκριμένα η μορφή του ελέους.
Η πνευματική δικαιοδοσία του Δαλάι Λάμα επεκτείνεται και πέρα από το Θιβέτ ως τη Μογγολία, σε ένα μέρος της Κίνας και στα Βασίλεια του Μπουτάν και του Σικκίμ. Μέχρι το 1959 η έδρα του Δαλάι Λάμα ήταν η πρωτεύουσα του Θιβέτ, Λάσα. Ας δούμε μερικά σοφά αποφθέγματα του Δαλάι Λάμα:
– Υπάρχουν δύο μέρες του χρόνου που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η μια ονομάζεται χτες και η άλλη αύριο η μέρα που μπορείς να κάνεις κάτι είναι σήμερα.
– Δεν χρειάζονται ναοί, δεν χρειάζονται πολύπλοκες φιλοσοφίες. Ο νους και η καρδιά μου είναι ναοί μου, η φιλοσοφία μου είναι η καλοσύνη.
– Αν μπορείς, να βοηθάς τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους προκαλείς κακό.
– Αν θέλεις οι άλλοι να είναι ευτυχισμένοι να είσαι συμπονετικός. Αν θες εσύ να είσαι ευτυχισμένος, να είσαι συμπονετικός.
– Ο ύπνος είναι ο καλύτερος διαλογισμός.
– Αν έχεις μια ιδιαίτερη πίστη ή θρησκεία, αυτό είναι καλό. Αλλά μπορείς να επιβιώσεις και χωρίς αυτά.
– Να είσαι καλός όποτε αυτό είναι δυνατό. Πάντα είναι δυνατό.
– Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς θρησκεία και διαλογισμό, αλλά δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς ανθρώπινη αγάπη.

60 πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να σπαταλάς χρήματα!



Κάθε φορά που βγαίνεις έξω για ποτό ή στα μαγαζιά, καταλήγεις να χαλάς μια μικρή περιουσία σε ψώνια.
Οι καιροί, όμως, είναι δύσκολοι και πρέπει να φροντίζεις να αποταμιεύεις για να έχεις ένα οικονομικό μαξιλάρι για τις δύσκολες μέρες ή για κάτι που θέλεις να αποκτήσεις.
Αυτά είναι 60 χρήσιμα και ενδιαφέροντα δωρεάν πράγματα με τα μπορείς να απασχολείς ευχάριστα και δημιουργικότητα τον εαυτό σου, αντί να γυρνάς έξω και να πετάς χρήματα δεξιά κι αριστερά!
  1. Καθάρισε το σπίτι σου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρνάς σε ένα τακτοποιημένο σπίτι μετά τη δουλειά.
  2. Μαγείρεψε ένα υγιεινό γεύμα.
  3. Βάλε πλυντήριο.
  4. Λύσε ένα παζλ.
  5. Βγες μια βόλτα, για περπάτημα ή όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά.
  6. Φτιάξε τα νύχια σου.
  7. Σιδέρωσε τα ρούχα σου.
  8. Ξεκίνα ένα δωρεάν online course.
  9. Καθάρισε το e-mail σου.
  10. Τηλεφώνησε σε μια φίλη.
  11. Πήγαινε για καφέ στη γειτόνισσα.
  12. Παίξε παιχνίδια μνήμης.
  13. Μάθε πώς να κάνεις κάτι μέσα από τα βιντεάκια του YouTube.

Η θρησκεία είναι μόνο για τους γενναίους, για τους θεληματι­κούς, για τις δυνατές ψυχές.


Ο αθεϊσμός είναι μια πράξη αδυναμίας, αν­ικανότητας. Είναι μια παρακμή. Μια κοινωνία γίνεται άθεη μονάχα όταν πεθαίνει, όταν έχει χάσει το σφρίγος και την ορμητικότητά της. Ό­ταν μια κοινωνία είναι νέα, ζωντανή, δυναμική, αναζητά το άγνωστο, λαχταρά τον κίνδυνο. Προ­σπαθεί να ζει επικίνδυνα, αφού αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να ζει κανείς.

Θα ήθελα ν’ ακούσετε μια ιστορία:
"Μια μέρα ένας άθεος περπατούσε δίπλα σ’ ένα γκρεμό όταν σκόνταψε κι έπεσε. Καθώς έπε­φτε, κατάφερε ν ’ αρπάξει το κλαδί ενός μικρού δέντρου που ξεφύτρωνε από μια χαραμάδα του βράχου. Κρεμασμένος εκεί, κι όπως τον κτυπούσε ο κρύος άνεμος, κατάλαβε πόσο απελπι­στική ήταν η κατάστασή του, αφού από κάτω ήταν τραχείς βράχοι κι ούτε υπήρχε τρόπος να σκαρφαλώσει. Το χέρι που κρατούσε το κλαδί εξασθένιζε.


Σκέφτηκε λοιπόν, “Τώρα μονάχα ο θεός μπο­ρεί να με σώσει. Ποτέ δεν πίστεψα στο Θεό, αλλά μπορεί να έκανα λάθος. Τί έχω να χάσω;”
Έτσι φώναξε, “Θεέ! Αν υπάρχεις σώσε με κι ε­γώ θα πιστέψω σε σένα!” Δεν πήρε απάντηση.
Φώναξε πάλι, “Σε παρακαλώ, Θεέ. Ποτέ δεν πίστεψα σε σένα, αλλά αν με σώσεις τώρα, θα πιστεύω σε σένα από δω και πέρα!"

Ξαφνικά μια βροντερή φωνή αντήχησε μες απ’ τα σύννεφα, “Μπα, δεν πρόκειται να το κάνεις! Ξέρω τί είδος άνθρωπος είσαι!”
Ο άνθρωπος ξαφνιάστηκε τόσο που λίγο έλειψε να του ξεφύγει το κλαδί.
“Σε παρακαλώ, Θεέ! Κάνεις λάθος! Το εννοώ πραγματικά. Θα πιστέψω!”
“Δεν θα το κάνεις! Αυτό λένε όλοι! ”
Ο άνθρωπος παρακάλεσε και προσπάθησε να τον πείσει.
Τελικά ο Θεός είπε, “Εντάξει, θα σε σώσω... Άφησε το κλαδί. ”
“Ν’ αφήσω το κλαδί;!” φώναξε. “Για τρελό με περνάς;"

Πως ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις

conscious

Συνήθως οι σκέψεις  φαντάζουν σαν ενα συνοθύλευμα όπου το τέλος μιας σκεψης και η αρχή της επόμενης δεν μπορεί καλά καλά να διακριθεί. Παρόλο που μόνο μια σκεψη μπορεί να συμβαινει μια συγκεκριμένη στιγμή, στην περίπτωση της φλυαρίας, που είναι πολύ οικεία στην καθημερινότητά μου, υπάρχει αυτή η εντύπωση οτι πολλές σκεψεις συμβαινουν ταυτόχρονα. Και την ίδια στιγμή νιώθω αυτές τις σκέψεις σαν να είναι θολές, σαν να ξέρω ότι σκέφτομαι κάτι αλλά όχι ξεκάθαρα τι σκέφτομαι. Μοιάζει πολύ σαν κάτι να συμβαινει στο … παρασκήνιο. 
Για να ξεκαθαρίσει αυτή η θολή εικόνα, για να βιώσω ξεκάθαρα την κάθε σκέψη, να την συνειδητοποιήσω, μοιάζει σαν να απαιτείται στο τέλος της εκάστοτε σκέψης  ένα κενό από γεγονότα. Σε αυτό το κενό, μοιάζει σαν το αποτύπωμά της σκεψης, το ίχνος της, να ανθίζει στη συνείδησή μου. Και μετά να σβήνει.
Αυτό είναι! Αμέσως διαλύεται η εντύπωση ότι πολλές καταιγιστικές, μπερδεμένες σκέψεις συμβαίνουν ταυτόχρονα στο παρασκήνιο (οι επιστήμονες το λενε και “υποσυνείδητο”), προκαλώντας σύγχυση και γεννώντας  δυσαρέσκεια καθώς και διάφορα μπερδεμένα, ακατανόητα συναισθήματα.

Ποιος ειναι ο εχθρός μας;

refu

Διαβάζω ένα άρθρο που αναπαράχθηκε παρα πολύ χτες, από την εφημερίδα των συντακτών με τίτλο ¨Σε αυτό τον πόλεμο ποιος είναι ο εχθρός μας” που είναι τελείως ενδεικτικό του κλίματος. Όλοι ψάχνουν για έναν εχθρό. Η εφημερίδα των συντακτών θεωρεί ότι εχθρός μας “είναι οι δυνάμεις του πολέμου, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ενωση, η ολιγαρχία του πλούτου σε Ελλάδα και Τουρκία και οι πολιτικοί υπηρέτες της”. Πολλοί άλλοι πριν από αυτούς είχαν διαφορετικές απόψεις. Για άλλους εχθρός είναι ο Ερντογάν. Για άλλους οι Τούρκοι. Για άλλους μετανάστες, για άλλους τα ΜΑΤ, για άλλους τα ΜΜΕ, για άλλους ο Τσίπρας, για άλλους ο Μητσοτάκης, για άλλους η Χρυσή Αυγή, για άλλους οι Αλληλέγγυοι, για άλλους το Χρήμα, ο Καπιταλισμός, ο Κομμουνισμός, ο Φασισμός, τα κλειστά σύνορα. Υπάρχουν ακόμη άπειρες εκδοχές, άπειρες απόψεις. 
Ψάχνουμε εναγωνίως έναν εχθρό. Και άντε να ισχυριστείτε τώρα ότι υπάρχει μια μόνο Αλήθεια σε αυτό το ερώτημα, ότι από όλες αυτές τις απόψεις υπάρχει μόνο μια που είναι ΣΩΣΤΗ (μιλάμε για απόλυτα σωστή). Και όλες οι άλλες είναι ΛΑΘΟΣ. Έτσι ψάχνοντας έναν εχθρό ψάχνουμε παντού, αριστερά, δεξιά, στις ΗΠΑ, στη γειτονιά μας. Ψάχνουμε παντού. Μόνο σε ένα σημείο δεν ψάχνουμε επ ουδενί και για κανένα λόγο. Το μοναδικό σημείο που δεν ψάχνουμε είναι μέσα μας.

ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ..!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τα όνειρα για να αποτυπώσουν πράγματα στους ανθρώπους και να απομυζήσουν την ζωτική σας ενέργεια και δύναμη.
Ιδιαίτερα χρησιμοποιούν στο όνειρό σας το αιθερικό ή αστρικό αντίγραφο ενός προσώπου που αγαπάτε και σέβεστε, για να έρθουν και να σας δώσουν ορισμένα μηνύματα.
Μέσα από αυτήν την εικόνα σας παραπλανούν και συγχύζουν τις αποφάσεις σας.

Αυτό πραγματοποιείται κυρίως από σκοτεινές οντότητες που ζουν στο αστρικό πεδίο και είναι εκπαιδευμένες στο να δημιουργούν ορισμένα όνειρα.

5G και Κορωνοϊός

Αποτέλεσμα εικόνας για 5G και Κορωνοϊός

 Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Το 5G εγκαινιάζεται στο Wuhan, εβδομάδες πριν την έξαρση του Κορωνοϊού. Οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει πως το 5G θα μπορούσε να προκαλέσει συμπτώματα γρίπης.
Υπάρχουν παράξενα γεγονότα που συνδέονται με την έξαρση του Κορωνοϊού το 2020.
Το 2018 το Pirbright Institute έδωσε μία πατέντα για τον Κορωνοϊό. Το Pirbright Institute ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates. Στις 18 Οκτωβρίου του 2019 το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates μαζί με το John Hopkins και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, διοργάνωσαν την Εκδήλωση 201. Μία υψηλού επιπέδου προσομοίωση στη Νέα Υόρκη.
Η προσομοίωση που πραγματοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες πριν, (σημ.μτφρ.: το βίντεο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 άρα μας πηγαίνει πίσω στον Οκτώβριο του 2019) ήταν βασισμένη στον Κορωνοϊό. Εξήχθη λοιπόν το συμπέρασμα, πως ο ιός αυτός θα μπορούσε να σκοτώσει 67 εκατομμύρια ανθρώπων και αποφάσισαν πως η λύση θα ήταν να υπάρξει ένα εμβόλιο σε διάστημα κάποιων μηνών από μια επιδημία.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Εάν νομίζεις ότι κυβερνάς τη γυναίκα σου
εξωτερικά,
όμως εσωτερικά κυβερνιέσαι
απ' αυτήν που επιθυμείς.
Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του ανθρώπου:
Στα άλλα ζώα η αγάπη* λείπει
κι αυτό φανερώνει την κατωτερότητά τους.

Φόβος: Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο χειραγώγησης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Ήταν κάποτε ένας γιατρός.
Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε:
«Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»
Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου».
«Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ρώτησε ο γιατρός.
«Λίγους, γύρω στους χίλιους», απάντησε η πανούκλα.
Μετά από μια εβδομάδα ο γιατρός (έχοντας ενημερωθεί εν τω μεταξύ για την κατάσταση στην πόλη του) επέστρεψε, και στην είσοδο της πόλης αντάμωσε την πανούκλα που έφευγε
«Μου είπες ψέματα», της είπε. «Είχες πει ότι θα πάρεις κάπου χίλιους και τελικά πέθαναν πέντε χιλιάδες».
Κι εκείνη απάντησε: «Δεν είπα ψέματα. Εγώ πήρα χίλιους. Τους υπόλοιπους τους σκότωσε το άγχος και ο φόβος»
Το άγχος και ο φόβος είναι περισσότερο θανατηφόρα από την πανούκλα που βιώνουμε. Τις περισσότερες φορές ο φόβος μήπως συμβεί το χειρότερο είναι χειρότερος από το να συμβεί το χειρότερο..!
Στη ζωή μας βιώνουμε εκατομμύρια καταστροφές από τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία δεν συμβαίνει ποτέ. Τις βιώνουμε μόνο στο μυαλό μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα