Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε...Αγωνιστείτε!

 


΄΄Στην κατάσταση της Αδράνειας , ο άνθρωπος αισθάνεται ανίκανος να κουνηθεί ή να ενεργήσει ! Συναισθηματικά, η Αδράνεια, σχετίζεται με τη κατάθλιψη ή τη πλήξη!

Όταν κάποιος παραμένει αδρανής, είναι υποψήφιος για τον καταθλιπτικότερο και τον πληκτικότερο τρόπο ζωής ! Η κατάθλιψη και η πλήξη οδηγούν σε έλλειψη πρωτοβουλιών , σε παθητική συμπεριφορά , σε αρνητικές σκέψεις ! Το αποτέλεσμα είναι εσωτερική αναστάτωση και καθημερινότητα γεμάτη από εκκρεμείς σχέσεις που οδηγούν στο πουθενά και προκαλούν πόνο και άρνηση !
Αναζητήστε αυτό που θέλετε πραγματικά , και , αφού νοιώσετε αυτό που αισθάνεστε, προσπαθήστε να το κερδίσετε ! Μη προσκολλάστε στα γνωστά και τετριμμένα…. Χαρίστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αγωνιστείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε !
Είμαι σίγουρος πως αν θελήσετε να κατακτήσετε ανώτερη ποιότητα Ζωής , μπορείτε να το επιδιώξετε συστηματικά και δεν υπάρχει λόγος να μη πετύχετε !
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους αποδοτικά , με γοητεία και αυθορμητισμό αρκεί να απαλλαγούν από την ηττοπαθή σκέψη που καταστρέφει τα πάντα !
Γενικά μιλώντας, πιστεύω ότι ένα ψηλό επίπεδο ψυχικής και σωματικής υγείας είναι διαθέσιμο σε κάθε έναν που θα το θελήσει , ανάλογα πάντα με τον κόσμο που ζει , τη φύση του και τη θέληση του Σύμπαντος!
Αγωνιστείτε …… ΄΄


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα