Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ


Οι κλώνοι φτιάχνονται από τους σκοτεινούς αλλά και από τις φωτεινές δυνάμεις.
Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τους κλώνους για εκβιασμό, βία, εκφοβισμό αλλά και για συγκεκριμένες εντολές/ εργασία.
Οι φωτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τους κλώνους για να δώσουν προστασία σε κάποιους. Ο πρόεδρος Τράμπ για παράδειγμα έχασε 2 από τους κλώνους του σε 18 απόπειρες δολοφονίας που έγιναν εναντίον του.
Ένα μόνο κύτταρο του αυθεντικού ανθρώπου χρειάζεται για να δημιουργηθεί ο κλώνος του. Ένας κλώνος χρειάζεται επαναφόρτιση κάθε χρόνο και έτσι πρέπει να πηγαίνει σε κάποιο χώρο που μπορεί να γίνεται αυτό, όπως είναι το Κάμπ Ντέιβιντ για τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Κάτω από το Καμπ Ντέιβντ υπάρχει υπόγεια βάση , όπως είναι γνωστό.
ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ
Οι σκοτεινοί κάνουν σατανικές τελετές για να φέρουν μέσα στον κλώνο τους ένα δαίμονα. Έτσι ο δαίμονας ενσαρκώνεται στο υλικό πεδίο μέσα από τον κλώνο.
Μια άλλη τεχνική από τους σκοτεινούς είναι και η επίθεση από σαύρα βρίλ, όπου κτυπά με το παράσιτο της που φεύγει από προβοσκίδα στην κορυφή της κεφαλής της και κτυπά τον άνθρωπο μέσα στο μάτι. Εν συνεχεία καταλαμβάνει τον εγκέφαλο του και κατεπέκταση το σώμα του. Σε αυτήν την περίπτωση η ψυχή του αποχωρεί. Ένα τέτοιο είδος κλώνου είναι ο Μπάιντεν.
Οι φωτεινές δυνάμεις διδάσκουν στον άνθρωπο στον οποίο ανήκει ο κλώνος πώς να μεταφέρει ένα θραύσμα της ψυχής του μέσα στον κλώνο του.
Ο κάθε κλώνος έχει όλες τις μνήμες του αυθεντικού ανθρώπου αφού έχουν την τεχνολογία να τις παίρνουν, να τις καταγράφουν και να τις μεταφέρουν στον κλώνο.
Ένας κλώνος ηλικίας μέχρι 30 ετών μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε 48 ώρες. Ένας κλώνος μεγαλύτερης ηλικίας χρειάζεται κάποιους μήνες. Σήμερα δεν χρειάζονται ειδικές εγκαταστάσεις για να τους δημιουργήσουν, μπορούν να το κάνουν εύκολα κάπου που να μην τους ενοχλούν.





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα