Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Είναι Καιρός Να Αντικρίσουμε Την Αλήθεια!

Γιατί πάμε από μνημόνιο σε μνημόνιο | Ηλίας Καραβόλιας | new deal

Θα προσπαθήσω (πολύ σκληρά) να παραμείνω σύντομος, σαφής, περιεκτικός, ήρεμος κι ευγενής.

Στο περιθώριο των όσων συμβαίνουν στις Η.Π.Α και για την ελάχιστη σημασία που μπορεί να έχει, συμβαίνουν παράλληλα τα εξής σε μια ασήμαντη χώρα που λέγεται Ελλάδα και στην οποια, με το συμπάθειο κιόλας, ζούμε.


1. Οικονομικά τον πίνουμε για 11η χρόνια και αυτό θα συνεχιστεί με αυξανόμενη ένταση. Υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτό. Έχουν ονοματεπώνυμο. Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ουδείς συγκινείται.


2. Πολιτικά, είμαστε και τυπικά ανύπαρκτοι μιας κι έχουμε ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ τα κλειδιά σε "υπερεθνικούς οργανισμούς". Κανείς δεν μας ρώτησε για αυτό, υπάρχουν υπευθυνοι. Έχουν ονοματεπώνυμο. Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ουδείς συγκινείται.


3. Αμυντικά, είμαστε η κλανιά που ντεμεκ βάφει αυγά. Ούτε βίδα δεν φτιάχνουμε, ούτε σκαγι 9αρι για ψαρώνια. Η Δημητσάνα πριν 200 χρόνια ήταν πολύ πιο παραγωγική από ότι το σημερινό σύμπλεγμα αμυντικής "βιομηχανίας". Από πλευράς διαθεσιμότητας αμυντικών συστημάτων και επάνδρωσης μονάδων, είμαστε στα αξιοζήλευτα επίπεδα αφρικανικής "δημοκρατίας" σε εμφύλιο. Εμείς είμαστε η φτωχή φυλή που χάνει. Υπάρχουν υπεύθυνοι. Έχουν ονοματεπώνυμο. Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ουδείς συγκινείται.



4. Από πλευράς Εσωτερικής ασφάλειας, δεν μπορώ να κρίνω. Την πρωτοβουλία και τη γνώση την έχουν οι ΜΚΟ και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Τους ευχαριστούμε που ειναι μεγαλοψυχοι και δεν μας έχουν σφάξει στον ύπνο μας, ακόμα. Υπάρχουν κι εδώ υπεύθυνοι. Έχουν ονοματεπώνυμο. Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ουδείς συγκινείται.


5. Από πλευράς δημόσιας υγείας, νενικήκαμεν τον covid 19 , μεγάλη χάρη του Αη τσιοδρα και του Αη χαρδαλια, αλλά συνεχίζουμε να νοσούμε και να πεθαίνουμε στους ίδιους αριθμούς και με την ίδια συχνότητα από όλες τις άλλες ασθένειες και κακές περιστάσεις. Για το ότι αυτό δεν το μαθαίνετε, αλλά μαθαίνετε αλλά άσχετα, υπάρχουν υπεύθυνοι. Έχουν ονοματεπώνυμο. Κυκλοφορούν και άδουν στις οθόνες σας ελεύθεροι. Ουδείς συγκινείται.


Εν κατακλείδι


Σας παρακαλώ πολύ, όσο πιο ευγενικά μπορώ.
Μην μου στέλνετε μηνύματα για οργανωμένες αντιδράσεις σε όλα τα παραπάνω, με βάση το δίκαιο και το νόμο. Το δίκαιο και ο νόμος, άφησαν όλα τα παραπάνω να φαίνονται φυσιολογικά και τους υπεύθυνους για αυτά, να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Επίσης, καιρός είναι να αντικρίσετε την αλήθεια.
Δεν έχετε τα απαιτούμενα άντερα για αυτό που πρέπει να γίνει. Κι αυτό που πρέπει να γίνει δεν έχει σχέση με δικαστήρια.
Συγγνώμη αν είναι ενοχλητικό το ανωτέρω.
Ένας από εσάς είμαι κι εγώ.
Αλλά πλέον δεν με ενοχλεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.


Νικ. Δημητρόπουλος


Georgios Dimitrios Kiousis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα