Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΗΠΑ: Θα λιμοκτονούν όσοι αρνηθούν το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού

 Αυτά υποστηρίζει ο "Health Ranger", και εύχομαι να μην επαληθευτεί η εφιαλτική πρόβλεψή του.



Μια κυβερνητική κατάρρευση τροφίμων (FOOD COLLAPSE) σημαίνει ότι οι πολίτες πρέπει να εξασκούν «ακραία ετοιμότητα» ή να λιμοκτονούν λόγω μη συμμόρφωσης με τα εμβόλια

Sunday, August 16, 2020 by: 

Ενημέρωση από τον Health Ranger. (...) Παρακολουθούμε την τελική μάχη για την ανθρωπότητα, όπου οι αντι-ανθρώπινες, δαιμονικές δυνάμεις απελευθερώνουν ό,τι μπορούν να συγκεντρώσουν σε μια τελευταία προσπάθεια να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον ανθρώπινο κόσμο μας. Και ναι, τα επερχόμενα εμβόλια κορωνοϊού θα είναι αργής δράσης ευθανασία

Γι' αυτό και η απελπισία να λογοκρίνουν όλη την κριτική για τα εμβόλια, ακόμη και να απορρίψουν το ρωσικό εμβόλιο που δεν αποτελεί θανάσιμο διακόπτη για τον απλό λόγο ότι η Ρωσία δεν βρίσκεται σε πόλεμο με την ανθρώπινη φυλή (σε αντίθεση με τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης).

Το επόμενο παγκόσμιο κλείδωμα θα είναι μόνιμο και θα προσπαθήσουν να εμβολιάσουν τους πάντες χρησιμοποιώντας προγράμματα συμμόρφωσης με εμβόλιο από πόρτα σε πόρτα που χορηγούνται κάτω από απειλή. Εάν αρνηθείτε, θα μεταφερθείτε σε ένα «στρατόπεδο καραντίνας» που είναι πραγματικά ένα στρατόπεδο θανάτου. Εάν πάρετε το εμβόλιο, υπογράφετε το δικό σας ένταλμα θανάτου.

Εν τω μεταξύ, η πείνα κατασκευάζεται ως όπλο ελέγχου και οι δυνάμεις που θα προκύψουν εργάζονται για να κρατήσουν τους ανθρώπους κλειδωμένους έως ότου μπορέσουν να επιτύχουν πλήρως τον στόχο της μαζικής πείνας, ο οποίος θα οδηγήσει δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς σε τράπεζες τροφίμων και στρατόπεδα FEMA όπου τα εμβόλια θα είναι υποχρεωτικά. (Θέλετε φαγητό; Εδώ, πάρτε πρώτα αυτό το εμβόλιο.) 

Έτσι θα υποστηρίξουν την ατζέντα τους για αποπληθυσμό: Να πεινάσουν οι άνθρωποι για να συμμορφωθούν με τα εμβόλια. Το φαγητό είναι το όπλο ελέγχου τους, ακολουθούμενο από εμβόλια ως το όπλο του θανάτου.

(...) (...) Οι περισσότεροι άνθρωποι θα λιμοκτονούν έως θανάτου ή θα εκτελούνται σε στρατόπεδα καραντίνας. Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι για την ανθρωπότητα όπως το γνωρίζετε.

Μόλις δημοσίευσα μια νέα συνέντευξη με τον Jose του ManMadeSurvival.com, η οποία προσφέρει μια συναρπαστική συζήτηση για το πρόβλημα των ανθρώπων που δεν είναι προετοιμασμένοι. Πώς αντιμετωπίζετε τους μη προετοιμασμένους όταν τα πράγματα είναι άσχημα;

Παρακολουθήστε και μοιραστείτε:


Μετάφραση αποσπασμάτων του άρθρου από τη Μαρία Σεφέρου


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα