Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

 Conspiracy Feeds: "ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ" - Το Μυστικό του Κόσμου

Όλα ξεκινούν από τον αριθμό 360. Ήτοι ....3+6+0=9....οπότε έχουμε θέαση...στο ΕΝ-ΝΕ-Α.

Ο αριθμός 360.....είναι ο ΕΠΟΠΤΗΣ....και ο γενικός ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ των αριθμοσοφικών εργασιών, ο οποίος αφανώς ...καθοδηγεί την ΕΡΕΥΝΑ δια της ΣΟΦΙΑΣ....της διπλής ΠυθαΓορικής Τετρακτύος ήτοι (10Χ36).
Είμαστε σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ της ΑΛΛΑΓΗΣ των ΚΑΙΡΩΝ. Το τέλος του ΚΥΚΛΟΥ....όπως ήδη το γνωρίζουμε/βιώνουμε ......και επέρχεται..... η έναρξη του Νέου.
Όλα τούτα ...που ήδη συμβαίνουν έχουν αναφορά σε αστρονομικά φαινόμενα...και η ορθή χρονολόγηση ....απαιτεί Πλανητική Αρχή...για το σύνολο της ανθρωπότητας.
Ό Τέλειος Ενιαυτός ...όπως γνωρίζουμε είναι όρος του Πλάτωνος...ή αλλιώς τον ονομάζουμε ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ....και είναι ο μέγιστος κύκλος ...ο χρονικός κύκλος..... τον οποίο διαγράφει δια του Β. Πόλου του άξονα της ...η ΓΗ και επιτυγχάνεται ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ της μετά των μακρινών ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ.
Για την ολοκλήρωση του κύκλου απαιτούνται 26.000 (χονδρικώς) ηλιακά έτη...προκειμένου ο Πόλος του άξονα της Γης να εκτελέσει ένα πλήρη Κύκλο και να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης του κατ’ αμφίδρομον φορά.
Για την ακρίβεια ο Κύκλος διαρκεί : 25.796.
Γιατί όμως....έχει λοιπόν τόση σημασία το κλείσιμο του Κύκλου;
Ας ξεκινήσουμε από εμάς...δηλαδή τον Άνθρωπο.
Τι είναι ο Άνθρωπος ;
Ο Άνθρωπος είναι ΦΩΣ....εκ του φαός, ήτοι φύεται και λέγει...οπότε γίνεται Ήλιος....μέσω της ΑΡΕΤΗΣ....η οποία είναι αεί ρέουσα...μέσω του Διονύσου Ζαγρέος...με πάρεδρο την Αφροδίτη.
Οι Δονήσεις που λαμβάνουμε ....έρχονται στην ουσία από κάτω....αφού είμαστε γειωμένοι. Αρκεί να υψώνουμε τα χέρια μας ψηλά... όπως το γράμμα Υ... και με ανοιχτά τα πόδια μας.... και πάντα γειωμένα... χωρίς παπούτσια.
Εκείνο που έχει σημασία είναι η Σελήνη...η οποία έχει τοποθετηθεί....σε τέτοιο σημείο....ώστε ο κύκλος να διαρκεί 12 σεληνιακοί μήνες 12Χ30=360.....όπου είναι το 1 έτος...και εμβόλιμα προσθέτουμε κάθε 4-5 έτη ένα μήνα .....όπου όμως ο κύκλος των 30 ημερών σε αναλογική κλίμακα σε σχέση με τον Κρόνο...ο οποίος χρειάζεται ακριβώς 30 έτη. Άρα ένα Κρόνιο έτος ...χρειάζεται 360 σεληνιακούς μήνες. Ας μην ξεχνάμε βέβαια...ότι ο αριθμός 360...έχει να κάνει με τον κύκλο της έμμηνης ρήσης των γυναικών...και ότι ακριβώς χρειάζονται 360 γονιμοποιημένα ωάρια ...!!!
Εξάλλου ο ΚΡΟΝΟΣ .....ως έκταση.....και χωρητικότητα περιλαμβάνει όλους του άλλους πλανήτες ......που έχει από κάτω του.....με δεύτερο τον Δία...ο οποίος ....θέλει 12 ηλιακά έτη περιφοράς ...όπου κάθε έτος είναι κι ένα ζώδιο...όπου 12Χ12=144.....ήτοι τα σεληνιακή έτη περιστροφής.... που γίνεται ως προς τον πλανήτη Δία. Οπότε ο Ζεύς....έχει να κάνει με το Νού.....και η Ήρα με την Ψυχή.
Οι Άνθρωποι για να κατανοήσουν ...αυτή την επαφή ....όντας μέσα στο σκοτάδι.....την νιώθουν.... αφού ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ ( ο Δίδων Ζωή)....ρίξει την ΑΣΤΡΑΠΗ.....δηλαδή την ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. Η λέξη το λέγει φανερά: ΙΔΕΑ.=ΔΙΑ+Ε. Όμως δεν φτάνει μόνο η ΟΡΑΣΙΣ.....βλέποντας την ΑΣΤΡΑΠΗ....η οποία έρχεται ακαριαία......ώσπου να κατανοήσεις το τι γίνεται....έρχεται και η ΒΡΟΝΤΗ.....κι ο ΗΧΟΣ αυτός σε συναρπάζει.... και δέχεσαι την συχνότητα της δόνησης .....κι ακούς τον τρομερό θόρυβο του ΚΕΡΑΥ-ΝΟΥ...όπου στο τρίτο μέρος έχεις την δυνατότητα κατανόησης ...το τι έγινε ΕΝΤΟΣ σου.....και λαμβάνεις την ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ....η οποία φωτίζει διαπαντός τον δρόμο σου.....!
Για να επανέλθουμε όμως στο αρχικό σημείο ....του κύκλου της μεταπτώσεως των Ισημεριών...με δείκτη τον Β. Πόλο του άξονα της Γης.....που έχει την αυτήν φορά με τους δείκτες των ρολογιών...ήτοι δεξιόστροφο εκ Ανατολής....προς Δύση...όπου η εκκίνηση ορίσθηκε να γίνεται στο μηδέν του Κριού...σημείο της εαρινής ισημερίας στην Ανατολή και ακολουθεί την ανάδρομον φορά από τον Κριό στους Ιχθύς.
Η Γη έχει αντίθετη φορά...ως προς την ελλειπτική Ζώνη, η οποία προχωρεί από το Ζώδιο του κριού....προς τον Ταύρο και ακολουθεί την αριστερόστροφον φορά ....εκ Δυσμάς ...προς Ανατολή.
Ο Ζωδιακός Κύκλος ....(που είχα δει σε όνειρο κάποιο βράδυ).....είναι στην ουσία μία νοητή ζώνη 16ο μοιρών εκτεινόμενη εκατέρωθεν της Ελλειπτικής...εντός της οποίας κινούνται οι 7 πλανήτες και χωρίζεται όπως είπαμε σε 12 Αστερισμούς-Ζώδια. (Η μέτρηση φυσικά των 30ο ανά Ζώδιο.... γίνεται κατά προσέγγιση....διότι το μέγεθος των Ζωδίων δεν είναι δυνατόν να ορισθεί με απόλυτη ακρίβεια.....εφ’ όσον άλλοι Αστερισμοί είναι μεγαλύτεροι κι άλλοι μικρότεροι.)
Η αρχή κάθε νέου Ζωδίου προκύπτει από την σταδιακή μετατόπιση της θέσης του άξονα του Β. Πόλου της Γης.....κι ενδεικτικά η διαδρομή του Πόλου της Γης σε κάθε Ζώδιο έχει διάρκεια ...2.160 έτη περίπου...οπότε 12 ΖΩΔΙΑ Χ 2.160 = 25.920 έτη. Εξάλλου η λέξη ΖΩΔΙΑ....το διαλαλεί μόνης της...ΖΩ-ΔΙΑ...!!!!
Τώρα εφ’ όσον η διάρκεια του Τελέου Ενιαυτού....είναι περίπου 26.000 έτη....ο νέος Τέλεος Ενιαυτός...είναι ακόμη μικρό παιδάριον.....ήτοι μόλις 2.000 έτη...και σε συσχετισμό με τα της ηλικίας του Ανθρώπου...είναι περίπου 5,5 έτη...εάν ορισθεί κατά μέσον όρο η διάρκεια της ζωής 70 ηλιακά έτη....(κατά Ηρόδοτον)...οπότε έχουμε και λέμε: 365 Χ 70 έτη = 25.550.
Οπότε κατά προέκταση σκέψεως....ο ΚΥΚΛΟΣ =360ο .....είναι κάθε κύκλος μικρό-μακρό-κοσμικός...κι αποτελείται από 360ο.
Η εποχή του ΥΔΡΟΧΟΥ( ΥΔ-Ω-Ρ ΧΟΟΣ)...είναι η εποχή μας...η εποχή του Ανθρωπισμού...και η διάχυση ΙΔΕΑΣ....και συνειδητοποιήσεως της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.
ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ....ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΙΑ...ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΜΑ ~ ......ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ......ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Π Α Λ Μ Ι Κ Α.....και μοιάζουν με το σύμβολο του ηλεκτρισμού.....δηλαδή της ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ/ΓΝΩΣΕΩΣ.
Οι δύο παράλληλες τεθλασμένες παλμικές γραμμές ....συμβολίζουν αλληγορικά η μεν κάτω γραμμή το παρελθόν....όπου αύτη στηρίζει την επάνω γραμμή του μέλλοντος . Έτσι χωρίς την στήριξη της κάτω γραμμής ...η έκρηξη της σημερινής τεχνολογικής προόδου ...θα παραμείνει χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και αντίκρισμα για τον Άνθρωπο.
Έτσι η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ......έγινε σήμερα με αναγραμματισμό ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Αναμένομεν...εις... ΕΓΡΗΓΟΡΣΙΝ.
Διαφυλλάτομεν το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ μας ΤΡΙΓΩΝΟΝ.....όπου ξεπήδησε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μας ΦΛΟΓΑ.....!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα