Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

O Ράφα Ναδάλ είναι από μόνος του ένα ιατρικό θαύμα

 Ο Ράφα Ναδάλ πρόσθεσε στα ρεκόρ του 'το παιχνίδι που τελείωσε πιο αργά' και την 13η πρόκριση σε ημιτελικούς του Roland Garros. Στα 19 χρόνια που είναι επαγγελματίας σπάνια δεν ήταν στις κορυφαίες θέσεις. Σπάνια ήταν και απόλυτα υγιής


Ράφα Ναδάλ έχει φτάσει αισίως τα 34. Σε αθλητικά χρόνια -και με τις καταπονήσεις που είχε ο Ισπανός στη μεγαλειώδη καριέρα του- είναι κάπου στα 50. Μια στιγμή και θα στα πω όλα. Θα ήθελα όμως, να ξεκινήσω από το γεγονός ότι η νίκη του επί του 19χρονου Γιανίκ Σίνερ τον έβαλε στους ημιτελικούς του Roland Garros, το οποίο έχει κατακτήσει 12 φορές. Αυτός ο αγώνας άρχισε στις 22.30 και έληξε στη 1.30 το ξημέρωμα και αφορούσε έντονο αέρα (24 χιλιομέτρων την ώρα), υγρασία στο 72% και θερμοκρασία 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν ήταν το ιδεώδες να τελειώσει το παιχνίδι το ξημέρωμα. Αλλά το πρόβλημα ήταν ο καιρός. Είχε πάρα πολύ κρύο, τόσο που γίνεται επικίνδυνο για το σώμα”, δήλωσε μετά την 13η πρόκριση της ζωής του, σε French Open. Στο φετινό δεν έχει χάσει σετ. Για την ιστορία, τη χρονιά που έγινε επαγγελματίας ο Ναδάλ (2001) γεννήθηκε ο Σίνερ. Στην πρώτη εμφάνιση του Ισπανού στο Ronald Garros (2005) έγινε 19 ενώ ήταν σε εξέλιξη το τουρνουά, νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά και πήρε το τρόπαιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα