Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΣΟΤΑΤΩΝ ΗΠΑ

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια ομάδα εργαζομένων στον τομέα της υγείας που διεξήγαγε τυχαίες δοκιμές COVID-19 αντιμετώπισε πρόσφατα ένοπλους κατοίκους σε μια κοινότητα της Μινεσότα
ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ (AP) – Μια ομάδα εργαζομένων στον τομέα της υγείας που διεξήγαγε τυχαίες δοκιμές COVID-19 αντιμετώπισε πρόσφατα ένοπλους κατοίκους σε μια γειτονιά της Μινεσότα, αν και κρατικοί αξιωματούχοι δεν έχουν πει πότε ή πού συνέβη το συμβάν.

https://www.usnews.com/news/best-states/minnesota

Αξιωματούχοι υγείας πραγματοποιούν τυχαίες δοκιμές νοικοκυριών σε 180 κοινότητες της Μινεσότα από τη Δευτέρα για να κατανοήσουν πώς διαδίδεται το COVID-19. Το κράτος δεν έχει πει πού διεξάγονται οι μελέτες.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας της Μινεσότα, Τζούλι Μπαρτζί, είπε στο St. Paul Pioneer Press ότι η ομάδα έκανε το σωστό αφήνοντας την κατάσταση και ειδοποιώντας έναν συντονιστή του ιστότοπου.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των γειτονιών ήταν φιλικές, αλλά θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις ανησυχίες καθώς προχωράμε σε διάφορες περιοχές του κράτους», δήλωσε ο Bartkey. «Θα μπορούσε να ήταν μια απλή παρανόηση, απλά δεν το γνωρίζουμε».


Οι εργαζόμενοι από το κρατικό Υπουργείο Υγείας και τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων φορούν διαπιστευτήρια καθώς χτυπούν πόρτες. Τα νοικοκυριά επιλέγονται τυχαία και οι κρατικοί αξιωματούχοι ενθάρρυναν τη συμμετοχή εάν τους ζητηθεί. Η μελέτη περιλαμβάνει μια συνέντευξη και δοκιμή για ενεργές μολύνσεις COVID-19, καθώς και δοκιμές αντισωμάτων που θα έδειχναν προηγούμενη έκθεση.

Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν τουλάχιστον δύο αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής Twin Cities δημοσίευσαν ένα email από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Μινεσότα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μήνυμα είπε: «μια ομάδα εξεταστών MDH και CDC αντιμετώπισε πρόσφατα μια ομάδα ένοπλων πολιτών ενώ βρισκόταν σε μια γειτονιά.»
Η Μινεσότα ανέφερε επιπλέον 1.099 περιπτώσεις κοροναϊού την Παρασκευή και οκτώ νέους θανάτους, ανεβάζοντας το σύνολο του κράτους σε 87.807 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 1.950 θανάτους από την έναρξη της πανδημίας.
Πνευματικά δικαιώματα 2020 The Associated Press. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Αυτό το υλικό δεν μπορεί να δημοσιευτεί, να μεταδοθεί, να ξαναγραφεί ή να αναδιανεμηθεί.

The Coming Twindemic Is Their Perfect Storm!



Μητέρα ονόμασε τα δίδυμα της το αγόρι covid και το κορίτσι corona αντίστοιχα.

Το ζευγάρι ονομάζει νεογέννητα δίδυμα Corona και Covid | Tuko TV

Ένα Ινδικό ζευγάρι έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους σοκαρισμένους αφού ονόμασαν τα δίδυμα τους Covid και Corona. Το ζευγάρι είπε ότι τα ονόματα θα τους θυμίζουν όλες τις καταιγίδες που είχαν καιρό, συμπεριλαμβανομένου ενός κλειδώματος πριν από την επιτυχή γέννα των δύο νεογνών την Πέμπτη, 26 Μαρτίου και την Παρασκευή 27 Μαρτίου.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν στο Δρ Bhim Rao Ambedkar Memorial Hospital στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Raipur.

Couple names new born twins Corona and Covid | Tuko TV




Είναι ένα πανδιδυμικό







Ματθ. 24,24 Διότι θα αναφανούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.

It’s A Twindemic – Welcome To The Twilight Zone!



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα