Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Καθώς οι Σιωνιστές καταδιώκονται στο Ισραήλ, ο επόμενος στόχος είναι η Ελβετία

 

Benjamin Fulford 21/9/2020

Το φθινοπωρινό σχέδιο επίθεσης ξεκινά. Το κράτος-απατεώνας του Ισραήλ μπήκε σε καραντίνα κατά την έναρξη του εβραϊκού Νέου Έτους για να διευκολυνθεί η καταδίωξη των Σιωνιστών, λένε πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο. Πηγές από την ΜΙ6 λένε πως ο επόμενος στόχος τους είναι μια μυστηριώδης οργάνωση με έδρα την Ελβετία, γνωστή ως ομάδα Octagon Group. Σε αντίποινα, οι κατά προσέγγιση ένα εκατομμύριο Σατανιστές των ΗΠΑ κινητοποιούνται για να ανατρέψουν την κυβέρνηση, συμφωνούν πηγές από πολλές υπηρεσίες πληροφοριών.

Η βασικότερη αντι-Σιωνιστική επίθεση ξεκίνησε με την ανακοίνωση του θανάτου της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ (Ruth Bader Ginsburg), μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ. Ορίστε πώς συνοψίζουν την κατάσταση πηγές από το Πεντάγωνο:

“Ο [Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ] Τραμπ στις 9 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε μια λίστα υποψηφίων για το Ανώτατο Δικαστήριο, οπότε ο θάνατος της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ (RBG) πάνω στην Rosh Hashanah (*Εβραϊκή Πρωτοχρονιά), στέλνει ένα πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στην εβραϊκή μαφία ενώσω το Ισραήλ εξαναγκάζεται να μπει σε καραντίνα ώστε να μαζευτούν οι Σιωνιστές.”

Πηγές από το Πεντάγωνο προσθέτουν πως έσφιξαν τα λουριά του Τραμπ για να τον αναγκάσουν να δράσει ενάντια στους Σιωνιστές, και ο γαμπρός του Jared Kushner θα έρθει αντιμέτωπος με στρατιωτικό δικαστήριο κατηγορούμενος για προδοσία και ίσως και να εκτελεστεί.

Ακούμε επίσης από την ΜΙ6 το λόγο που κυνηγούν τη μυστηριώδη ομάδα στην Ελβετία γνωστή ως  «Octagon», τα μέλη της οποίας είναι απόγονοι της γραμμής αίματος των Φαραώ.

Πριν προχωρήσουμε βαθύτερα σε αυτό το θέμα, όμως, θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη βουτιά στη δομή ισχύος της μυστικής κυβέρνησης την οποία πολεμάμε. Ο χάρτης οργάνωσής της, πιο κάτω, μου δόθηκε από έναν απεσταλμένο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ (μέσω του πρώην Υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka) πριν δέκα χρόνια.

Το έγγραφο αυτό (24 σελίδες στο σύνολο) μου παραδόθηκε μετά την κινητοποίηση των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών με σκοπό ν΄αρχίσουν να στοχεύουν ανθρώπους οι οποίοι ήταν μέλη και των τριών από τις ακόλουθες ομάδες: της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (*Bilderberg), της Τριμερούς Επιτροπής (*Trilateral Commission) και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (*Council on Foreign Relations).

zionist-chart-225x300.jpg

Αυτό που υποτίθεται δείχνει το συγκεκριμένο διάγραμμα ιεραρχίας είναι η δομή ισχύος των Σιωνιστών. Στην κορυφή έχει την Ελβετία. Από κάτω είναι η «Βασιλική Τράπεζα». Στ΄αριστερά είναι η «Elizabeth E.C.». Από κάτω είναι η City of London, που την ακολουθεί η «properties» (*ιδιοκτησίες), μετά ο «Ανώτατος Εκτελεστικός της Ιαπωνίας». Στα δεξιά θα βρείτε τη Γαλλία. Από κάτω είναι η «Επιτροπή των 500» [*Committee of 500] (δηλαδή οι Fortune 500 *500 πλουσιότερες εταιρίες*) και η «ILIO 48».

Στη βάση, βλέπετε τις δυνάμεις επιβολής του νόμου που συμπεριλαμβάνουν τη Βόρεια Κορέα, τη Στρατιωτική Αστυνομία και τη CIA. Κάτω –κάτω βρίσκεται ένας Κινέζος δολοφόνος που ορίστηκε από τις δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ να ελέγχει την Ιαπωνία. Στο μέσο βλέπετε την αξίωσή τους να ελέγχουν την Ιαπωνία, το Μεξικό, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αφρική, το Ιράν, την Ελλάδα, την Αγγλία, τη Μογγολία και τη Ρωσία. Οι χώρες που δεν ελέγχουν είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Ινδία και η Κίνα, μεταξύ άλλων.

Την ίδια εποχή οι P2 Ελευθεροτέκτονες έστειλαν τον Leo Zagami στην Ιαπωνία να με επισκεφθεί. Όταν ανταπέδωσα την επίσκεψη πηγαίνοντας στην Ιταλία, έμαθα πως οι P2 (νυν P3) λάμβαναν εντολές από “εξωγήινους στην Ελβετία”. Ισχυρίστηκαν πως αυτοί ξεκίνησαν τον Κομμουνισμό και κατόπιν τον διαχειρίζονταν.

Τώρα, μετά από 10 χρόνια που έσπαγα το μυαλό μου σχετικά με αυτό αλλά και άλλες πληροφορίες που μου δόθηκαν, μπορούμε ν΄αρχίσουμε να συνδέουμε τις τελείες. Πρώτα απ΄όλα, τις αναφορές πως μας κυβερνούν απόγονοι των Αιγύπτιων Φαραώ τις λάβαμε από πολλές πηγές, όπως ο έμπορος όπλων Adnan Kashoggi (του οποίου ο ανιψιός Jamal Kashoggi δολοφονήθηκε άγρια στην Τουρκία).

Τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας της Ιαπωνίας (τα πραγματικά, όχι του ψεύτικου Αυτοκράτορα Naruhito) επίσης ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι των Φαραώ. Το αφεντικό της μεγάλης ιαπωνικής ομάδας Ninkyo (Yakuza) επίσης είπε πως ο κόσμος κυβερνάται από μια επιτροπή των 8 στην Ελβετία. Τώρα μας λέει και η ΜΙ6 για το Φαραωνικό Octagon Group στην Ελβετία. Αυτό ήταν που απεικονιζόταν στην ταινία του James Bond ως “Spectre”. Οι Ρ3 Ελευθεροτέκτονες λένε πως το Octagon Group “είναι οι αφέντες των ανθρώπων (αυτολεξεί:) της Γήινης Ζωής.”

Επίσης, στο παρελθόν, όταν μιλούσα σε μισθοφόρους στρατιώτες που εμπλέκονταν σε κλοπές πρώτων υλών στην Αφρική, στην Al Qaeda/Daesh/Antifa, και αλλού, μου είπαν πως πληρώνονταν σε Ελβετικά Φράγκα από την Ελβετία. Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε επίσης σχετικά με την Glencore Commodities και την Mark Rich με έδρα την πόλη Zug της Ελβετίας, που πληρώνονταν από επισήμους της Ιρανικής και της Ισραηλινής κυβέρνησης για να προωθούν τον πόλεμο μεταξύ των χωρών αυτών ενώσω χειραγωγούσαν το πετρέλαιο.

Και τώρα ας μιλήσουμε σχετικά με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ. Εάν παρακολουθήσετε το μικρό βίντεο στον πάρα κάτω σύνδεσμο:

θα δείτε έναν άνθρωπο περιορισμένης νοημοσύνης που είναι ολότελα προγραμματισμένος εκ των προτέρων. Αναφέρεται σε ανύπαρκτους εχθρούς, όπως η Ρωσία και η Κίνα, ενώ προωθεί την ΤΝ και τα φονικά όπλα χωροταξικής άμυνας 5G. Οι πραγματικοί υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί δε λαμβάνουν τις εντολές τους απ΄αυτόν κι ούτε θα έπρεπε. Ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα ίχνη των οικονομικών ελεγκτών του που ορίζουν τη δράση του. Ένα καλό στοίχημα είναι πως τα ίχνη αυτά θα οδηγήσουν στην Ελβετία.

Ωραία, με αυτά υπ΄όψιν, ας ρίξουμε μια ματιά στις ειδήσεις της τελευταίας εβδομάδας, καθώς η μεγάλη φθινοπωρινή αντι-Σιωνιστική επίθεση αρχίζει την πλήρη ανάπτυξή της.

Μια απαραίτητη προϋπόθεση για την ήττα των Σιωνιστών ήταν η παύση του ελέγχου που ασκούσαν στο οικονομικό σύστημα, όπως συμφωνούν πηγές από την ΜΙ6 και το Πεντάγωνο. Σύμφωνα με την ΜΙ6 το νέο οικονομικό σύστημα “είναι σχεδιασμένο με πλήρη εγκληματολογική ορατότητα και με υπογεγραμμένο από δικαστή ένταλμα, οπότε εγκληματικού είδους ξεπλύματα θα είναι αδύνατα.”

Τώρα οι ειδήσεις είναι γεμάτες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις-σκούπα που στοχεύουν υψηλόβαθμους εγκληματίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητικών Δημοσιογράφων (*International Consortium of Investigative Journalists), για παράδειγμα, δείχνουν πώς ξέπλενε χρήματα η Βόρεια Κορέα. Η Βόρεια Κορέα ήταν πάντα το κέντρο του κόσμου όσον αφορά την κατασκευή και διανομή Αμφεταμίνης, η οποία μαζί με την Αφγανική ηρωίνη και την Κοκαΐνη της Νότιας Αμερικής παρέχουν τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στη Χαζαρική Μαφία.

Στην ιστοσελίδα τους πιο κάτω έχουν διαρρεύσει πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τους μέχρι πρότινος κρυμμένους διεθνείς εγκληματίες:

https://www.icij.org/investigations/fincen-files/confidential-clients/

Εντωμεταξύ, στις ΗΠΑ, η Τοποθεσία Ενόπλων Συγκρούσεων (Armed Conflict Location) και η Μελέτη Στοιχείων Γεγονότων (Event Data) (ACLED) στοιχειοθετεί 12.045 περιπτώσεις πολιτικών αναταραχών από τις 26 Μαΐου 2020 ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Επιπλέον, η Black Lives Matter (της οποίας μόνο το 17% των μελών είναι μαύροι) εμπλεκόταν στο 95% αυτών των αναταραχών. Έχει καταγραφεί επαρκώς πως η BLM χρηματοδοτείται από τον “George Soros” (καιρό τώρα πεθαμένος), λέξη που είναι κωδικός για τους Σιωνιστές της Ελβετίας.

Θυμηθείτε πως η BLM χρησιμοποιεί κομμουνιστικές σημαίες, και οι Ρ2 που χρηματοδοτούνται από την Ελβετία (από τους «εξωγήινους») ισχυρίζονται πως ελέγχουν τον κομμουνισμό. Πηγές από την NSA λένε πως η αμερικανική σατανική εκστρατεία δολιοφθοράς χρηματοδοτείται από μια υπόγεια βάση κοντά στο Palm Springs της Καλιφόρνια.

Ορίστε τι λέει το Πεντάγωνο σχετικά με την αντεπίθεσή τους:

“Με την έναρξη της Δικαστικής Περιόδου του Αρείου Πάγου στις 5 Οκτωβρίου, ο Τραμπ ίσως ορίσει την Καθολική δικαστή  Amy Coney Barrett στη θέση Αδέκαστου Αρείου Πάγου και οι Γερουσιαστές ενδέχεται και να την εγκρίνουν τον Οκτώβριο, οπότε το ανώτατο δικαστήριο θα λειτουργεί σε πλήρη ισχύ με σκοπό να παρεμποδίσει τους Δημοκρατικούς να κλέψουν τις εκλογές.”

Επίσης, ένας σεισμός 4.8 βαθμών κοντά στο Λος Άντζελες τη νύχτα του θανάτου της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ ίσως σηματοδοτεί πως εξακολουθούν να διασώζονται παιδιά από τα υπόγεια, και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η μάχη μαίνεται και σε πολλές άλλες χώρες. Στην Ιαπωνία, η στρατιωτική υπηρεσία αναφέρει πως βρίσκονται σε εξέλιξη προετοιμασίες  για μεγάλη εκστρατεία κατά των υπογείων βάσεων στο Τόκιο και στο Κιότο. Ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν πως “Στην Ιαπωνία βρίσκονται 300 υπόγειες εγκαταστάσεις από τον Β΄ΠΠ, οι οποίες αναδιαμορφώθηκαν από τις πρώην βάσεις Στρατού και Ναυτικού της Αυτοκρατορίας της Ιαπωνίας.”

Αναφέρουν πως η Ιαπωνία υποχρεώθηκε να παρέχει 16.000 παιδιά ετησίως στη Χαζαρική Μαφία. Τα παιδιά αυτά μεταφέρονται από τις υπόγειες βάσεις του Τόκιο στην πόλη Shima του νομού Kagoshima. Από εκεί, μεταφέρονται στο νησί Hainan της Κίνας, για το οποίο η ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών λέει πως είναι ο μεγαλύτερος κόμβος διακίνησης ανθρώπων στην Ασία.

Στη γείτονα Κορέα, η εκστρατεία των Σιωνιστών να χρησιμοποιήσουν την “comfort women” για να διατηρήσουν τη διαμάχη μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας κώλυσε, καθώς συνελήφθη ένας πολιτικός-σκλάβος για χρηματισμό (ή κατάχρηση) “χρημάτων comfort”.

http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2020/09/251_296005.html

Πίσω στο Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές από το Πεντάγωνο:

“Στις 15 Σεπτεμβρίου κλήθηκε στον Λευκό Οίκο ένας αδύναμος Bibi (ο Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu) που αντιμετωπίζει στην πατρίδα του διαμαρτυρίες και μια επικείμενη δίκη για διαφθορά, ενώ ο Βασιλιάς του Μπαχρέιν και ο MBZ (ο ηγέτης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed) ούτε καν εμφανίστηκαν στις «συμφωνίες ειρήνης» του Μπαχρέιν και των ΗΑΕ.”

Ο Τραμπ ίσως να μην κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης εκτός και έως ότου επιτευχθεί μια δίκαιη συμφωνία ειρήνευσης – στο πρότυπο της αραβικής ειρήνης – με την Παλαιστίνη, και ένα ακόμη Νόμπελ για ειρήνη με το Ιράν, προσθέτουν οι πηγές.

Η πυρηνική βομβιστική επίθεση Ισραήλ/Γαλλίας στο Λίβανο επίσης σκάει στα μούτρα τους. Η επίθεση στόχευε να αναγκάσει το Λίβανο να παραδώσει τα offshore πετρελαϊκά δικαιώματα, αντ΄αυτού όμως οδήγησε σε κοινή στρατιωτική επιχείρηση Τουρκίας/ΗΠΑ με σκοπό να διακόψει τις ενεργειακές εξαγωγές του Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές από τη Μοσάντ.

Στη Σιωνιστική αποικιακή χώρα της Γεωργίας, εν τω μεταξύ, πληροφοριοδότες αποκάλυψαν πως γίνονται έντονες προσπάθειες να αναπτυχθούν νέα βιολογικά όπλα, κάτι που αποτελεί ένδειξη πως ακόμη προσπαθούν να σωθούν σκοτώνοντάς μας όλους.

Φυσικά, οι Σιωνιστές προσπαθούν να συνδέσουν τη συνεχιζόμενη ψευτοδημία και τα βιολογικά όπλα, καθώς και τις επιθέσεις ηλεκτρομαγνητικών όπλων, με την Κίνα ή τις ΗΠΑ. Ωστόσο, μόνο κάποιοι τελευταίοι σανοφάγοι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου πιστεύουν πλέον αυτές τις παραπαίουσες προσπάθειες αποπροσανατολισμού.

Η μάχη επίσης μαίνεται και στη Νότια Αμερική. Εκεί, το πραξικόπημα της καμπάλ που αποσκοπούσε να κλέψει από τη Βολιβία τα τεράστια αποθέματά της σε λίθιο, έχει πέσει πάνω σε τεράστια τοπική αντίδραση. Σημείωση προς τον Έλον Μασκ: η κλοπή του βολιβιανού λιθίου θα αποτύχει.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Σιωνιστές και στη Γερμανία. Εδώ και εβδομάδες προσπαθώ να αγνοήσω την ψευδή ιστορία πως ο «Ρώσος Πολιτικός της Αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με Νοβιτσόκ», επειδή ήταν εντελώς κακοπαιγμένη ψυχολογική επιχείρηση. Ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πως η Maria Pevchiv, Ρωσίδα που έχει εργαστεί 10 χρόνια για την ΜΙ6, είναι το πρόσωπο που τον δηλητηρίασε, σύμφωνα με πηγές από τις Ισπανικές Υπηρεσίες. Εδώ είναι μια φωτογραφία της:

Στόχος, φυσικά, ήταν να αναγκαστεί η Γερμανία να αγοράζει ακριβό πετρέλαιο από τη Μέση Ανατολή ή τις ΗΠΑ αντί του φτηνού αερίου από τη Ρωσία μέσω της γραμμής Nordstream II. Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία της επειδή ο κόσμος αρρώστησε και βαρέθηκε αυτού του είδους τα εγκληματικά καραγκιοζιλίκια από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών εκ μέρους πολυεθνικών εταιριών.

https://edition.cnn.com/2020/09/19/europe/navalny-recovery-staircase-post-intl/index.html

πηγή

eternalnowblog

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα