Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ!

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι, κυριολεκτικά, η καθημερινότητα για πολλούς από εμάς. Κάθε αναβάτης της κοινότητάς μας “γράφει” εκατοντάδες χιλιόμετρα σε μηνιαία βάση ενώ δεν είναι λίγοι όσοι έχουν στην “πλάτη” τους αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μετά από 1 ή 2 χρόνια συμβίωσης με το πατίνι τους. Και για οποιονδήποτε αναβάτη ή οδηγό, η οδική ασφάλεια είναι ένα κεφάλαιο που υπερέχει όλων, όταν πιάσει το τιμόνι στα χέρια του.
Το αφιέρωμα που θα διαβάσετε παρακάτω πραγματεύεται τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις ασφαλούς οδήγησης με πατίνι και είναι το “απόσταγμα” αρκετών χιλιάδων χιλιομέτρων με αυτά τα μικρά, ηλεκτρικά δίκυκλα στους δρόμους της Αθήνας (αλλά και των προαστίων της). Δεν είναι ακόμη μια απλή λίστα συμβουλών, ούτε γράφτηκε για να αποθαρρύνει τους αμύητους στον κόσμο των πατινιών. Είναι ένα σύνολο γνώσης που αποκτήθηκε μετά από “δύσκολα” χιλιόμετρα στους μέτριους προς κακούς ελληνικούς δρόμους, μετά από αγχωτικές στιγμές, αλλά και αρκετά “close calls”. Είναι tips που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε ήδη (αλλά ίσως δεν εφαρμόζετε ευλαβικά πάντοτε), ή μπορεί να τα ακούτε για πρώτη φορά.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι σκέψεις που αποτυπώνουμε στο ψηφιακό “χαρτί” ώστε να προετοιμάσουμε τον νέο ή μελλοντικό κάτοχο πατινιού για το τι θα αντιμετωπίσει εκεί έξω, αλλά και να σας βοηθήσουμε όλους να φτάνετε κάθε φορά στον προορισμό σας, όπως ακριβώς ξεκινήσατε. Σώοι και αβλαβείς.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα