Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

«Μπορεί και να πήρα τον ιό λόγω μάσκας», λέει ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής

Μπορεί και να πήρα τον ιό λόγω μάσκας», λέει ο Ρεπουμπλικανός ...

Το γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως έκανε χτες η είδηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Λούι Γκόμερτ, ο «Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής που αρνιόταν κατηγορηματικά να φορέσει μάσκα», παρά την εξάπλωση της πανδημίας στις ΗΠΑ – Είναι όμως έτσι;

Ο 66χρονος πολιτικός από το Τέξας, βρέθηκε θετικός μετά από διπλή εξέταση που του έγινε στον Λευκό Οίκο, ωστόσο δεν νοσεί, είναι ασυμπτωματικός.
Ο τώρα “δακτυλοδεικτούμενος” Ρεπουμπλικανός δήλωσε τον περασμένο μήνα στο CNN, πως δεν φορούσε μάσκα καθώς πραγματοποιούσε τακτικά τεστ για την ασθένεια. Ωστόσο, αργότερα είπε πως κατανοεί την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας. «Το καταλαβαίνω. Δεν θα με δείτε ξανά χωρίς μάσκα».
Αυτή η λεπτομέρεια της δήλωσης του, δεν αναφέρεται στα ελληνικά ΜΜΕ.
Τι λέει τώρα ο ίδιος;
Σε δήλωση που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter, λέει ότι είδε πως τον κατηγορούσαν ότι δεν φοράει μάσκα, αλλά όπως αναφέρει, «φορούσα μάσκα τις τελευταίες περίπου 2 εβδομάδες, όσο δεν είχα φορέσει όλο τον υπόλοιπο καιρό, και φορούσα και στην τελευταία ακρόαση […] αλλά είναι ενδιαφέρον -δεν ξέρω για τους άλλους- αλλά όταν φοράω μάσκα, την μετακινώ συνέχεια για να την κάνω πιο βολική…

Εδώ την φοράει και την τραβάει με δυσαρέσκεια για να μιλήσει
…και δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, αν τελικά έβαλα κάποιους ιούς στην μάσκα έτσι. Σού λένε, μην την αγγίζεις, αλλά… τέλος πάντων… ποιος ξέρει, αλλά τώρα που είμαι θετικός θα είμαι πολύ προσεκτικός, να μην τον περάσω σε κάποιον άλλον».
Και στις εικόνες φαίνεται ότι τελευταία φορούσε ένα μαντήλι για μάσκα, όπως συνηθίζουν πολλοί, που πολλές φορές κατέληγε κάτω από το πιγούνι (κλασσική εικόνα για όλους πλέον), ενώ για το ότι ο ίδιος “δεν τηρούσε τις αποστάσεις”, βλέπουμε από πρόσφατη φωτογραφία, κάποιος να τον πλησιάζει πολύ κοντά, να του μιλάει στο αυτί και με το χέρι στραμμένο στο πρόσωπο του, ενώ ο ίδιος δείχνει κάπως να αποτραβιέται.
πηγή: moufanews.grigata

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα