Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ''ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ'' ΜΑΣ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ...... ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.....


Μήπως η απάντηση στο αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν βρίσκεται ή όχι βαθιά μέσα στον καθένα μας, κωδικοποιημένο στο DNA μας, περιμένοντας να αποκαλυφθεί;
Είναι ένα μεθυστικό θέμα, που έχει γοητεύσει την ανθρωπότητα για αιώνες και μας οδήγησε ακόμη και να χτίσουμε διαστημόπλοια για να εξερευνήσουμε τους ουρανούς πέρα ​​από το όραμά μας.
Αλλά τι γίνεται αν οι εξωγήινοι έχουν έρθει και έχουν φύγει ήδη;
Φανταστείτε αν πράγματι επισκέφτηκαν αυτόν τον πλανήτη και άφησαν ενδείξεις για την παρουσία τους σε αυτό που κάνει τον καθένα μας μοναδικό, περιμένοντας την ημέρα που θα συνειδητοποιήσουμε επιτέλους την πραγματική προέλευση της ανθρώπινης φυλής.
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται λίγο μακρινά και πολύ έξω από τα κανονικά κανάλια επιστημονικού λόγου, αλλά όπως σημειώνει η Αρχαία Προέλευση , μερικά πολύ διακεκριμένα μυαλά στον κόσμο της επιστήμης πιστεύουν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει σύνδεση μεταξύ ανθρώπινου DNA και εξωγήινων:
«Το 2013, δύο επιστήμονες που συνεργάστηκαν με το Αστροφυσικό Ινστιτούτο Fesenkov στο Καζακστάν δημοσίευσαν ένα άρθρο στο περιοδικό Icarus που υποδηλώνει ότι η αναζήτηση της εξωγήινης ζωής πρέπει να επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει μια έρευνα για το ανθρώπινο DNA.
«Ο φυσικός Βλαντιμίρ Σέρμπακ και ο αστροβιολόγος Μάξιμ Μακούκοφ είναι πεπεισμένοι ότι έχουμε γενετικά κατασκευαστεί από όντα από άλλο σύστημα αστεριών. Αυτοί οι ιδρυτές μπορεί να το έκαναν άμεσα κατά την επίσκεψή τους εδώ εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν.
«Ή, μπορεί να έχουν στείλει ένα πληροφοριακό σήμα στο διάστημα που έφτασε στη Γη και με κάποιο τρόπο προκάλεσε αλλοιώσεις στο DNA μας. Ή, μπορεί να έχουν σπείρει τον πλανήτη μας από το διάστημα με εξωγήινο γενετικό υλικό που εξελίχθηκε αλλού (πιθανώς στον πλανήτη προέλευσής τους). "
Η ιδέα ότι εμείς (και το DNA μας) είναι προϊόντα εξωγήινης μηχανικής είναι γνωστή ως πανσπερμία και έχει προσελκύσει την ενθουσιώδη υποστήριξη κανενός άλλου από τον James Crick, συνιδρυτή της διπλής έλικας του DNA.
Κατά την πανσπερμία του πλανήτη μας, οι δημιουργοί μας σκόπιμα επέλεξαν να τοποθετήσουν το δικό τους DNA μέσα στους ανθρώπους και στη συνέχεια να μας αφήσουν στη Γη ως ένα είδος πειράματος.
Πώς μπορεί να υποστηριχθεί μια τέτοια θεωρία; Οι δύο επιστήμονες του Khazak εξηγούν :
«Οι Makukov και Cherbak λένε ότι το ανθρώπινο DNA μοιάζει να έχει δημιουργηθεί με μαθηματική ακρίβεια .
Οι απλές ρυθμίσεις του κώδικα αποκαλύπτουν ένα σύνολο αριθμητικών και ιδεογραφικών προτύπων συμβολικής γλώσσας. Επιπλέον, περιλαμβάνει τη χρήση δεκαδικών συμβολισμών και λογικών μετασχηματισμών που είναι ακριβείς και συστηματικοί. "
Σκεφτείτε ότι υπάρχει επίσης ένα επαναλαμβανόμενο αριθμητικό μοτίβο στο ανθρώπινο DNA:
«Οι Makukov και Cherbak έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο αριθμητικό μοτίβο στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα. Κοιτάζοντας προσεκτικά τις διάφορες μαθηματικές αναλογίες, κλάσματα και σταθερές που εμφανίζονται σε υπολογισμούς και μετρήσεις του ανθρώπινου DNA, έχουν αποκαλύψει πολλές περιπτώσεις όπου ο αριθμός «37» φαίνεται να παίζει εξέχοντα ρόλο . "
"Στην ερευνητική τους εργασία στο Icarus, οι επιστήμονες ανέφεραν εννέα περιπτώσεις όπου ο αριθμός" 37 "θα μπορούσε να προκύψει πραγματοποιώντας υπολογισμούς που σχετίζονται κάπως με τη χημική δομή του DNA και υπολόγισαν τις πιθανότητες να συμβεί αυτό τυχαία σε 10 τρισεκατομμύρια σε μία έναντι."
Η έννοια της πανσπερμίας υποδηλώνει ότι δημιουργήθηκαν από εξωγήινους και κωδικοποιήθηκαν με το DNA τους.
Ο αριθμός 37 έχει σημασία όταν πρόκειται για το ανθρώπινο σώμα:
«Εκφράζεται στο μετρικό σύστημα, η κανονική θερμοκρασία του σώματος ενός ανθρώπου είναι 37 βαθμούς Κελσίου. Και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου 37 τρισεκατομμύρια κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα.
«Έτσι, ακόμη και εκτός της συμπερίληψής του στο DNA μας, ο αριθμός« 37 »βοηθά στον καθορισμό του ποιοι είμαστε με μερικούς θεμελιώδεις τρόπους. Αυτό είναι ακριβώς όπως θα μπορούσαμε να περιμένουμε, εάν αυτός ο αριθμός συμπεριλαμβανόταν στο DNA ως σημάδι. "
Σαφώς, υπάρχουν ακόμη περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις όσον αφορά είτε το DNA είτε τους εξωγήινους, πόσο μάλλον αν μπορεί να γίνει σύνδεση μεταξύ των δύο.
Το ανθρώπινο γονιδίωμα έχει ήδη αποκωδικοποιηθεί εν μέρει από επιστήμονες, και όμως δεν είμαστε πιο κοντά στο να αποδείξουμε ότι η έξυπνη ζωή υπάρχει πέρα ​​από τον πλανήτη μας.
Τα μυστήρια παραμένουν, και με τον καιρό μπορεί τελικά να ανακαλύψουμε τις απαντήσεις σε αυτά. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να ψάχνουμε.
Η σειρά « https://amzn.to/2TCW2zV » ασχολήθηκε με την ιδέα του DNA και των αλλοδαπών.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα