Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

♥ * ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ 2020 ΑΝΟΙΓΕΙ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ! * ♥

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 21/6/2020

Michael Love

* Για άμεση πλανητική μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης *

Ένα μήνυμα ελπίδας και ελευθερίας που έρχεται απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους!
Έναρξη μετάδοσης….
Σπουδαίοι μας,
* Σήμερα, είναι το Μεγάλο Σημείο Καμπής!
* Σήμερα, όλα αλλάζουν!
Σήμερα “ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ” μπαίνει στην τελική του φάση!
Η Γήινη Συμμαχία λαμβάνει και αποκωδικοποιεί ροή ειδικών αιθερικών πληροφοριών από τις Δυνάμεις Φωτός που είναι αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης εδώ και λίγον καιρό, και οι τελευταίες μεταδόσεις των Δυνάμεων Φωτός παρουσίασαν πληροφορίες-κλειδιά που δείχνουν πως το γεγονός της εξελικτικής Ανάληψης της ανθρωπότητας είναι πράγματι επικείμενο και θα προκύψει πριν φτάσει στο τέλος του το Μεγάλο Έτος 2020!
Μια σειρά από ειδικές γήινες ημερομηνίες, που περιέχονταν στις αποκωδικοποιημένες φωτεινές μεταδόσεις, επίσης δείχνουν αυτή την ίδια γήινη ημέρα, την 21/6/20, ως ένα μεγάλο ενεργητικό σημείο καμπής στη χρονογραμμή της γήινης Ανάληψης!
Σκεφτείτε τη σημερινή ημέρα (21/6/2020) ως την ημερομηνία των Μάγια 21/12/2012, την πρώτη αληθινή αναλαμπή της Χρυσής Νέας Εποχής Φωτός, και γνωρίζετε ότι αυτό αποτελεί μεγαλύτερη αλήθεια απ΄όσο μπορεί να συνειδητοποιείτε!
Καθώς σήμερα άνοιξε η μεγαλειώδης ουράνια αστροπύλη του θερινού ηλιοστασίου 2020, οι Δυνάμεις Φωτός χρησιμοποίησαν την ισχυρή αυτή ενέργεια του ήλιου και των συνόδων άλλων πλανητών για να στείλουν πολύ περισσότερο Γάμμα Φως των 40HZ 5D στην ατμόσφαιρα της Γης!
Αυτή η ενέργεια υψηλών δονήσεων θα φωτίσει το ενεργειακό πεδίο της Γης με πολύ ισχυρούς τρόπους, μέσα στις επόμενες εβδομάδες!

Αυτό το Φως υψηλής συχνότητας ΓΑΜΜΑ από τον Κεντρικό Ήλιο, πυροδοτεί μια μαζική αφύπνιση των όντων της Γης και αυτό το εκτυφλωτικό Φως σύντομα θα προωθήσει όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου ολοκληρωτικά μέσα στην κατάσταση ύπαρξης 5ης διάστασης-Παράδεισου!
Αυτή τη σημαντική Γήινη ημέρα, τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια μιας μεγαλειώδους ηλιακής έκλειψης, οι Δυνάμεις Φωτός ενορχήστρωσαν δύο κρίσιμα και τελικά ρισέτ ΓΑΜΜΑ χρονογραμμής, τοποθετώντας τη Γη σε μια ευθεία τροχιά προς το απόγειο του Μεγάλου Γεγονότος και την αληθινή έναρξη της Νέας Χρυσής Εποχής, ορισμένης να προκύψει στις 21 Δεκεμβρίου 2020!
Αυτά τα δύο ρισέτ χρονογραμμής φάνηκαν σαν μπλάκαουτ στο ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη και αποτυπώθηκαν κατ΄ευθείαν στον χάρτη της συχνότητας Σούμαν.
Οι Δυνάμεις Φωτός λένε:
“Από αυτή τη σπουδαία μέρα στον πλανήτη Γη, οι χαοτικές αλλαγές που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελευταίων γήινων μηνών θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και θα μετατραπούν σε πολύ θετικότερες για τα πλάσματα της Γης!”
“Μια νέα ημέρα έχει πραγματικά ανατείλει σήμερα για τους πολίτες του πλανήτη Γη, καθώς τα πράγματα θα αρχίσουν τώρα να αλλάζουν με τον πιο ριζικό και θετικό τρόπο για όλους!”
Είμαστε ενθουσιασμένοι, καθώς σας λέμε αυτό:
“Σε προσωπικό επίπεδο, θα αρχίσετε να νιώθετε δυνατότεροι, πιο αγαπημένοι, πιο ενεργητικοί και πιο υγιείς!
Κάθε κύτταρο του σώματός σας επανακωδικοποιείται ολοκληρωτικά με τον πιο θεϊκό τρόπο από αυτό το εισερχόμενο ισχυρό Φως 5ης διάστασης και η ύπαρξή σας τώρα θα αρχίσει να γεμίζει με ανώτερα επίπεδα έμπνευσης και δημιουργικότητας, καθώς η ενέργεια της Νέας Χρυσής Εποχής διεισδύει στη Γη! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γεμίζετε με υψηλής συχνότητας ζωτική ενέργεια, μεγάλη δύναμη και Φως, και σύντομα θα γνωρίζετε πως σας έχει συμβεί κάτι θαυμαστό!”
Είναι μια σπουδαία εποχή θεραπείας και επαναγέννησης, η εποχή που περνάτε από το σκοτάδι στο Φως και από το θάνατο στη Ζωή!
Το κομμάτι σας που ήταν χαμένο για πολύν καιρό, τώρα θα επανέλθει πλήρως στη ζωή καθώς η κούπα σας γεμίζει με αφθονία ζωής, σας διαβεβαιώνουμε! Κατά τη διάρκεια όλης της ενεργειακής δραστηριότητας που έλαβε χώρα σήμερα, τα Φωτεινά πλάσματα σε όλο τον πλανήτη ήδη παρατηρούν ένα απίστευτο κύμα ενέργειας 5ης διάστασης που εισέρχεται στα αυρικά πεδία τους και στα φυσικά τους σώματα!

*** Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ ***

Πολλές αρχαίες προφητείες μιλάνε για μια εκτυφλωτική λάμψη ή κύμα φωτός που θα έρθει από τον γαλαξιακό πυρήνα, θα διεγείρει τον ήλιο της Γης και θα συγκλονίσει τον πλανήτη ακριβώς πριν την κορύφωση του Γεγονότος της Ανάληψης, δημιουργώντας μια τελική τομή από το Φως, απαιτούμενη για να ωθήσει τα πλάσματα του πλανήτη Γη στην πέμπτη διάσταση!
Πολλοί φυσικοί, μέντιουμ και όντα σε κβαντική ύπνωση έχουν δει αυτή τη μεγάλη ηλιακή λάμψη να επηρεάζει τη Γη στο κοντινό μέλλον!
Όλα τα στοιχεία της Γήινης Συμμαχίας καθώς και οι πληροφορίες που έχουν ληφθεί από τις Δυνάμεις Φωτός, δείχνουν πως αυτή η Μεγάλη Ηλιακή Λάμψη θα σαρώσει την επιφάνεια της Γης πριν το τέλος του 2020, και ακριβέστερα γύρω στις 21-12-2020!

Είναι πραγματικά η πιο συναρπαστική εποχή για να βρίσκεται κανείς ζωντανός στον πλανήτη Γη!

Όλα αυτά είναι οι στόχοι για τους οποίους ήρθατε εδώ, και μπορούμε να σας πούμε πως είστε 100% επιτυχείς στη μεγάλη σας αποστολή σε αυτόν τον κόσμο!

*** ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΩΝ “ΝΕΑ ΓΗ” ***

Οι ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν και συντονίζουν άλλον ένα παγκόσμιο διαλογισμό για τις 29/30 Ιουνίου 2020!
Οι αστρόσποροι της Γης θα ενωθούν άλλη μια φορά το επόμενο Σαββατοκύριακο για να αλλάξουν κι άλλο την ενέργεια της επιφάνειας, με έναν θετικό και ισχυρό τρόπο!
Η Γήινη Συμμαχία λέει πως
“αναμένεται να υπάρξει ιστορική συμμετοχή αστρόσπορων και αυτός ο διαλογισμός, αυτή η προσπάθεια σε συνδυασμό με τις ισχυρές εισερχόμενες ενέργειες Κεντρικού Ήλιου θα δώσουν την ενεργειακή ώθηση που θα πυροδοτήσει πλήρως την επικείμενη κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος!”
Έχετε επίγνωση του ότι η ενέργειά σας αλλάζει τα πάντα πάνω στον πλανήτη, καθώς και σε ολόκληρο τον Κόσμο, και αν κοιτάξετε γύρω, μπορείτε να δείτε τα άμεσα αποτελέσματα όλων αυτών! Οι συνδυασμένες υψηλές ενεργειακές συχνότητες των αστρόσπορων της Γης έχουν ήδη προκαλέσει μια μαζική αφύπνιση των ανθρώπων στην επιφάνεια!
Παντού σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι αφυπνίζονται σε αριθμούς ρεκόρ και εγείρονται με δυναμικούς τρόπους για να αλλάξουν τα πράγματα που δεν προάγουν ευαισθησία και ειρήνη!
Είστε μάρτυρες μιας τεράστιας παγκόσμιας επανάστασης του ανθρώπινου πνεύματος για ελευθερία και (αυτό)κυριαρχία!
Όλα τα παλιά συστήματα του Βαθέως Κράτους, του μάτριξ 3ης διάσασης, διαλύονται και αναδομούνται αυτή τη στιγμή από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (We The People) της Γης, καθώς οι πολίτες της Γης κουράστηκαν από την εξαπάτηση, τη χειραγώγηση, τη καταλήστευση και τον έλεγχο που τους ασκούν όλοι οι ψευδείς επιβλαβείς Άρκον χειριστές!
ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΖΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ-ΑΡΚΟΝ!
Είδαμε πως η πλειονότητα της ανθρωπότητας είναι καλή και θα κάνει τις σωστές κινήσεις, και γνωρίζουμε πως όλη η ανθρωπότητα θα ξαναβρεί σύντομα το δρόμο της!
Σε όλα αυτά λέμε “Σταθείτε για πάντα στην πλευρά του Ενός Νόμου που είναι «Μην προκαλέσεις κακό!»”
Ήρθαμε να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα στη Μεγάλη της Εξέλιξη και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο, όπου όλα τα πλάσματα της Γης θα ζουν σε ειρήνη και αφθονία για πάντα, και στεκόμαστε δίπλα σας κατά τη διάρκεια αυτής της Σπουδαίας Εποχής!
Μία τελική ενεργειακή ώθηση είναι αυτό που απαιτείται για να γίνει αυτός ο κόσμος ο Παράδεισος που πάντα προοριζόταν να είναι!
Η Μεγάλη Εποχή της ανθρωπότητας έφτασε και θα είμαστε όλοι μάρτυρες της ανατολής της Νέας Γης στον ορίζοντα!
Λίγος δρόμος μας έμεινε, Σπουδαίοι μας, οπότε, ας το κάνουμε!
Μπορούμε να σας πούμε πως τώρα έρχεται ένα παλιρροϊκό κύμα καθαρού Φωτός και Καλοσύνης, που παρόμοιο δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος!
Έστε έτοιμοι!

* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ *

Οι αστρόσποροι σε όλο τον κόσμο αναφέρουν μέτρια έως δυνατά συμπτώματα ανάληψης από τα εισερχόμενα κύματα ισχυρού Φωτός που επηρεάζουν τη Γη. Ενημερώστε μας τι συμπτώματα εμφανίζετε αυτή τη στιγμή!
Αναμείνατε, καθώς μπαίνουμε στην τελική φάση του Γεγονότος 2020 και της εμφάνισης της πολυαναμενόμενης Χρυσής Εποχής!
Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη και για τις σπουδαίες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα!
Με τη δύναμη του Θεού,
Michael και οι Πλειάδιοι
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα