Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Το Μυαλό Σας Μπορεί Να Μεταμορφώσει Το Σώμα Σας Και Να Θεραπεύσει Τα Πάντα

Το Βίντεο και ανάλυση κειμένου: 1. Το σώμα σας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής σας συνειδητοποίησης.2. Το Πείραμα Της Διπλής Σχισμής Από Τον Dr. Quantum. 3. Ο κβαντικός κόσμος σας περιμένει να πάρετε μια απόφαση. 4. Η θαυματουργή θεραπεία του Vittorio Micheli. 5. Υποστηρίζω ότι είστε ο Θεός. 6. Η θεραπεία από ένα κινέζο θεραπευτή συνδετικού ιστού ανάμεσα στη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού. Free download: Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες της Hulda Regehr Clark.  7. Δεν είμαστε μόνο σώμα αλλά και ενεργειακό πεδίο που οργανώνει το σώμα. 8. Για να θεραπευτούμε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε την ενέργειά μας, έτσι ώστε η ενεργειακή προβολή του σώματός μας να είναι ανεμπόδιστη. 9. Αν αυτή η ροή αφεθεί χωρίς επιμέλεια θα εκφράσει την τελειότητά της παντού. 10. Μπορεί να είστε αθάνατοι και συνειδητά όντα φωτεινής αγνής ενέργειας. 11. Μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε ασθένεια ή τραυματισμό 



Μετάφραση επεξεργασία από τον Ζάχο Σκαφίδα

Το σώμα σας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής σας συνειδητοποίησης

Τι γίνεται αν σας πω ότι το σώμα σας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής σας συνειδητοποίησης, τι εάν σας πω ότι μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα αυτό το ολόγραμμα και έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο της σωματικής υγείας του σώματός σας. Σε αυτό βίντεο θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένα τον ακριβή μηχανισμό πίσω από αυτήν την αρχή και φυσικά θα σας προσφέρουμε επιστημονικά στοιχεία. Βλέπε: Το ολογραφικό Σύμπαν

Ας ξεκινήσουμε Θέλετε να γίνετε υγιείς πλούσιοι και ποιο καλύτερα, σκεφτείτε το δρόμο με επιτυχία και πλούτο, μπορεί να είναι τόσο απλό αν ελέγχετε τις θετικές σκέψεις σας. Μία από τις βασικές αρχές της κβαντικής φυσικής είναι ότι οι σκέψεις μας καθορίζουν την πραγματικότητά μας. Στις αρχές του 1900 αναπτύχθηκε μια θεωρία πέρα από κάθε αμφιβολία με ένα πείραμα που ονομάζεται πείραμα της διπλής σχισμής. Διαπίστωσαν ότι ο καθοριστικός παράγοντας της συμπεριφοράς των ενεργειακών σωματιδίων στο κβαντικό επίπεδο είναι η συνειδητοποίηση του παρατηρητή. Τώρα ξέρω αυτό δεν έχει νόημα για εσάς, αλλά πρόκειται να σας δείξω βίντεο που το εξηγεί με πολύ απλό τρόπο, το βίντεο έχει διάρκεια μόνο 5 λεπτά, αλλά αφού παρακολουθήσετε το όλο πράγμα, αυτό θα είναι όλη η προοπτική σας για την πραγματικότητά μας.

Το Πείραμα Της Διπλής Σχισμής Από Τον Dr. Quantum

Εδώ είμαστε ο παππούς όλων των κβαντικών παραδόξων, το περίφημο πείραμα διπλής σχισμής. Για να κατανοήσουμε αυτό το πείραμα πρέπει πρώτα να δούμε πώς τα σωματίδια ή οι μικρές μπάλες της ύλης ενεργούν αν τυχαία εκτοξεύσουμε ένα μικρό αντικείμενο, ας πούμε μπίλιες. Στην οθόνη βλέπουμε ένα μοτίβο στον πίσω στο τοίχο όπου χτυπούσαν οι μπίλιες περνώντας μέσα από τη σχισμή. Τώρα αν προσθέσουμε μια δεύτερη σχισμή, θα περιμέναμε να δούμε μια δεύτερη δέσμη να αναπαράγεται στα δεξιά.

Για να δούμε τα κύματα. Τα κύματα χτυπούν τη σχισμή και εκπέμπονται προς τα έξω. Χτυπώντας στο πίσω τοίχωμα με τη μεγαλύτερη ένταση απευθείας στην ίδια σχισμή της γραμμής. Η φωτεινή γραμμή στην πίσω οθόνη δείχνει ότι η ένταση είναι παρόμοια με την ένταση που ευθυγραμμίστηκαν οι μπίλιες. Αλλά όταν προσθέτουμε τη δεύτερη σχισμή κάτι διαφορετικό συμβαίνει. Αν το πάνω μέρος ενός κύματος συναντήσει το κάτω μέρος ενός άλλου κύματος το ένα ακυρώνει το άλλο. Έτσι τώρα υπάρχει ένα μοτίβο παρεμβολών στον πίσω τοίχο. Στα μέρη όπου συναντώνται οι δύο κορυφές είναι η υψηλότερη ένταση - οι φωτεινές γραμμές - και όπου ακυρώνονται δεν υπάρχει τίποτα. Έτσι όταν ρίχνουμε πράγματα που έχουν ύλη μέσω δύο σχισμών παίρνουμε αυτές τις δύο δέσμες χτυπημάτων. Και με κύματα παίρνουμε ένα μοτίβο παρεμβολών πολλών δεσμών.

Καλά μέχρι εδώ. Τώρα ας πάμε στα κβάντα. Το ηλεκτρόνιο είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι ύλης σαν μια μικρή μπίλια. Ας ρίξουμε ένα ρεύμα μέσα σε μια σχισμή. Συμπεριφέρεται ακριβώς όπως η μπίλια, μία μοναδική δέσμη. Έτσι αν εκτοξεύσουμε αυτά τα μικροσκοπικά κομμάτια μέσα από δύο σχισμές το αποτέλεσμα θα πρέπει να μοιάζει όπως με τις μπίλιες, δυο δέσμες.

Τι; Ένα σχέδιο παρεμβολής. Εκτοξεύσαμε ηλεκτρόνια μικροσκοπικά κομμάτια ύλης, αλλά έχουμε ένα μοτίβο όπως αυτό των κυμάτων. Όχι όπως αυτό με τις μπίλιες. Πώς θα μπορούσαν τα κομμάτια της ύλης να δημιουργήσουν ένα μοτίβο παρεμβολής όπως τα κύματα, δεν έχει νόημα. Αλλά οι φυσικοί είναι έξυπνοι. Σκέφτηκαν ότι αυτές οι μικρές μπάλες αναπηδούν η μία την άλλη και δημιουργούν αυτό το μοτίβο. Έτσι αποφασίζουν να εκτοξεύσουν ηλεκτρόνια, ένα κάθε φορά. Δεν υπάρχει τρόπος να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Αλλά μετά από μια ώρα, το ίδιο μοτίβο παρεμβολών φαίνεται να προκύπτει. Το συμπέρασμα είναι αναπόφευκτο. Το ηλεκτρόνιο φεύγει σαν σωματίδιο και γίνεται κύμα πιθανοτήτων περνάει και από τις δύο σχισμές και συγκρούεται με τον εαυτό του, για να χτυπήσουν στον τοίχο σαν ένα σωματίδιο. Αλλά μαθηματικά είναι ακόμη πιο παράξενο που περνά και από τις δύο σχισμές και δεν περνάει. Περνάει μέσα μόνο από την μια και περνάει μέσα μόνο από την άλλη. Όλες αυτές οι δυνατότητες βρίσκονται σε υπέρθεση η μια με την άλλη. Αλλά οι φυσικοί μπερδεύτηκαν εντελώς από αυτό. Έτσι αποφάσισαν να κρυφοκοιτάξουν και να δουν από ποια σχισμή περνάει στην πραγματικότητα.

Έβαλαν μια συσκευή μέτρησης στην μία σχισμή για να δουν από ποια πέρασε και άφησαν να πετάξει. Αλλά ο κβαντικός κόσμος είναι πολύ πιο μυστηριώδης από ό, τι θα μπορούσαν να φανταστούν. Όταν παρατήρησαν το ηλεκτρόνιο επέστρεψε στην προηγούμενη συμπεριφορά του σαν να ήταν μια μικρή μπίλια. Παρήγαγε ένα μοτίβο δύο ζωνών όχι ένα μοτίβο πολλών παρεμβολών. Η πράξη μέτρησης ή παρατήρησης της σχισμής που πέρασε σήμαινε ότι πέρασε μόνο μέσα από την μια και όχι από τις δυο. Τα ηλεκτρόνια αποφάσισαν να ενεργήσουν διαφορετικά σαν να γνώριζαν ότι τα παρακολουθούσαν. Βλέπε: Το Πείραμα διπλής σχισμής
   
                                

Ο κβαντικός κόσμος σας περιμένει να πάρετε μια απόφαση

Ο κβαντικός κόσμος μας περιμένει να πάρετε μια απόφαση ώστε να ξέρει πώς να το κάνει Και σε αυτό το σημείο ήταν που οι φυσικοί μπήκαν μια και καλή στο παράξενο, φανταστικό κόσμο της συμπεριφοράς των κβάντα. Τι είναι ύλη, σωματίδια ή κύματα; αυτό που εκδηλώνεται εκτός πεδίου κάθε δυνατότητας και για να σχηματίσει το κβαντικό επίπεδο της πραγματικότητας. Δεν είναι μια τοπική ή ασήμαντη πτυχή της δημιουργίας παντού γύρω μας και ήταν το πιο θεμελιώδες επίπεδο δημιουργίας.

Το ίδιο το Ενοποιημένο Πεδίο, το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο αλληλεπιδρά και επηρεάζει το κβαντικό πεδίο παντού γύρω μας και την ενέργειά μας. Οι πεποιθήσεις και οι προθέσεις μας εμποτίζουν στο ενεργειακό μας πεδίο επειδή καθορίζεται από την ενέργεια των σκέψεων και των συναισθημάτων μας. Έτσι η συγχώνευση των σκέψεών μας συναισθημάτων πεποιθήσεων και προθέσεων, που θα ονομάσω το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, για λόγους απλότητας ενημερώνει διαρκώς το κβαντική πραγματικότητα μέσα μας και γύρω μας, για κάθε στιγμή της δικής μας ύπαρξης.

Και επειδή η πραγματικότητα αναβοσβήνει μέσα και έξω από την ύπαρξη ο χρόνος η πραγματικότητά μας κυμαίνεται μεταξύ της μορφής και της καθαρής ενεργειακής κατάστασης του πεδίου. Η επίγνωσή μας που είναι σταθερή δεν αναβοσβήνει μέσα και έξω από την ύπαρξη. Ενημερώνει το πεδίο πώς να επανεμφανιστεί όταν κάνει τη μετάβασή του πίσω στη φόρμα στο το κβαντικό επίπεδο.

Λοιπόν, κάθε φορά που ταλαντευόμαστε μέσα στο άμορφο, που έχουμε πλήρη και απόλυτο έλεγχο και ευθύνη για αυτό που επιλέγουμε με την προσοχή μας να εκδηλωθούμε έξω από το πεδίο την επόμενη στιγμή, και η δύναμή μας και η ικανότητα να το κάνει, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από αυτό που πιστεύουμε και για το πώς αισθανόμαστε.

Η θαυματουργή θεραπεία του Vittorio Micheli

Ένα δραματικό παράδειγμα αυτού είναι η περίπτωση του Vittorio Micheli το 1962 εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Βερόνας Ιταλίας με ένα μεγάλο όγκο στο αριστερό γοφό του. Οι γιατροί ήξεραν ότι κρίθηκε απελπιστική και στάλθηκε στο σπίτι χωρίς θεραπεία. Μετά από περίπου 10 μήνες το αριστερό οστό του ισχίου του είχε διαλυθεί εντελώς. Ως έσχατη λύση ταξίδεψε στη Λούρδη της Γαλλίας και έπλυνε τον εαυτό του σε μια πηγή εκεί, που θεωρείται από τους χριστιανούς ιερός χώρος, γνωστός για θαύματα. Αμέσως άρχισε να αισθάνεται καλύτερα, ανέκτησε την όρεξή του και απόλαυσε την άνοιξη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Λίγους μήνες πριν φύγει για το σπίτι του ένιωσε τόσο δυνατός και μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας που παρότρυνε τους γιατρούς να τον ακτινογραφήσουν ξανά. Και ήταν έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι ο όγκος του είχε συρρικνωθεί. Τους επόμενους μήνες τον παρακολουθούσε στενά και οι ακτινογραφίες του έδειξαν ότι ο όγκος του συνέχιζε να συρρικνώνεται μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς. Όταν ο όγκος του εξαφανίστηκε από το γοφό του το κόκκαλο άρχισε να αναγεννάται.

Μετά από δύο μήνες περπατούσε πάλι και αρκετά χρόνια αργότερα το οστό του ισχίου του είχε αναγεννηθεί εντελώς. Η ιατρική επιτροπή του Βατικανού στην επίσημη έκθεσή τους έκανε την ακόλουθη αξιοσημείωτη δήλωση: Η αναδόμηση του λαγόνου οστού και της κοιλότητας πραγματοποιήθηκε. Οι ακτίνες Χ το 1964 1965 το 1968 και το 1969 το επιβεβαίωσαν κατηγορηματικά και χωρίς αμφιβολία ότι μια απρόβλεπτη και ακόμη καταπληκτική ανασυγκρότηση των οστών έχει λάβει χώρα.

 Κάτι άγνωστο στα χρονικά της παγκόσμιας ιατρικής, συνήθως αυτό θα θεωρείται Θαυματουργό. Αλλά το βρίσκω θαυμαστό με την έννοια της πραγματικής δύναμης της ανθρώπινης πρόθεσης και πεποίθησης. Δείχνει ότι ο Vittorio πίστευε ότι αυτός ο θαυματουργός χριστιανικός ιερός χώρος θα τον θεραπεύσει και η ισχυρή του πίστη το έκανε. Το θαύμα δεν πραγματοποιήθηκε από τον Θεό ή κάποια ιερή τοποθεσία αλλά από τη δύναμη της πίστης του.

Η πρόθεση πλέον είναι ισχυρή απόδειξη που υποδηλώνει ότι υπάρχει ενεργειακή δομή με την οποία τα υλικά σώματά μας ευθυγραμμίζονται επειδή είναι μία από αυτές. Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση για το πώς γνώριζε ακριβώς το ισχίο του Vittorio macelli σε ποιο σχήμα να μεγαλώσει ξανά, εκτός αν υπήρχε κάποιο είδος ενεργητικού σχεδιαγράμματος που έδινε οδηγίες για την ανάπτυξή του, ως ιατρική του Βατικανού.

Η Επιτροπή δήλωσε σαφώς ότι ήταν άγνωστο στα χρονικά της παγκόσμιας ιατρικής. Ίσως αυτό ήταν άγνωστο, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τη φυσική των ατόμων. Τα επίπεδα των ατόμων συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν μόρια που έχουν συγκεκριμένη γεωμετρική δομή, σαν να υπάρχει ένα ενεργειακό σχεδιάγραμμα το οποίο ακολουθούν, που υπαγορεύει τα σχήματα που διατηρούνται μαζί.

Αν τα σώματά μας είναι μια προβολή της συνείδησης, τότε η συνείδησή μας θα δημιουργούσε ένα ενεργητικό σχεδιάγραμμα στο οποίο τα άτομα και τα μόριά μας ευθυγραμμίζονται για να δημιουργήσουμε τα σώματά μας, υπάρχουν πολύ ενδεικτικές ενδείξεις για την ύπαρξη του. Αυτό το ενεργειακό σχέδιο ή το πεδίο της ανθρώπινης ενέργειας στη νέα έρευνα για το DNA που αποδεικνύει ότι μεταδίδει λαμβάνει και έτσι διαβάζει ενέργεια απευθείας από το πεδίο.

Η περίπτωση του field macelli είναι ένα τέλειο παράδειγμα της ανθρώπινης ικανότητά μας να αναδιοργανώσουμε αυτήν τη δομή του κενού με την ενέργειά μας και τις προθέσεις και έτσι εκδηλώνουν αυτό που επιθυμούμε απευθείας από το πεδίο. Πραγματικά θαυμαστό αποτέλεσμα είναι το γεγονός ότι άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και άρχισε να πιστεύει ότι είχε θεραπευτεί είναι το κλειδί για τη θεραπεία του. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να τηρήσουν την πεποίθηση ότι ο Θεός θεράπευσε αυτόν τον άνθρωπο και θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά εσύ και εγώ πιθανώς θα διαφωνούσαμε για τη φύση αυτού του θεού. Βλέπε: Μπορεί ένας επιστήμονας να πιστεύει στα Θαύματα;
                          
Υποστηρίζω ότι είστε ο Θεός

Υποστηρίζω ότι είστε ο Θεός όπως είμαστε όλοι γιατί η δύναμη που ονομάζουμε Θεό είναι η ενέργεια μιας άπειρης συνείδησης πίσω από τη δημιουργία. Και έτσι όταν αξιοποιούμε εμείς ως καθαρή συνείδηση χωρίς να σκεφτόμαστε, στο διαλογισμό, τότε ανοίγουμε τον εαυτό μας στο άπειρο της δικής μας συνειδητοποίησης, γιατί είμαστε αδιαχώριστοι. Αυτή η άπειρη δημιουργική συνείδηση είναι όταν ανοίγουμε αυτήν την ενέργεια και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πλημμυρίσουμε με μια ισχυρή αίσθηση ευεξίας και να γνωρίζουμε ότι έχει εκπληκτική δύναμη να δημιουργεί πραγματικότητα και να επηρεάζει άμεσα τη βιολογία μας.

Θέλω να εσωτερικεύσετε πραγματικά την κατανόηση ότι η πραγματικότητα αναβοσβήνει μέσα και έξω από τη φόρμα. Αυτό είναι απολύτως σημαντικό για την κατανόηση της ικανότητάς μας να θεραπεύστε, γιατί αν το ήμισυ του χρόνου είμαστε εκτός φόρμας, τότε πρώτα ποιοι είμαστε πραγματικά. Γιατί προφανώς το σώμα μας στον υλικό κόσμο είναι επίσης απατηλό και δεύτερον ποιο είναι το προσχέδιο που καθοδηγεί την αναδιάταξη του δικού μας σώματος κάθε φορά που υλοποιούμε κυριολεκτικά την απάντηση και στις δύο ερωτήσεις.

Θα ήταν η συνείδηση ότι τα σώματά μας είναι μια ολογραφική προβολή της δικής μας συνείδηση και είναι το άθροισμα των πεποιθήσεών μας για τον εαυτό μας. Αν μπορούμε να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας για τον εαυτό μας και έτσι εάν μπορούμε να αλλάξουμε την ενέργεια που ορίζει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μας, τότε μπορούμε να αλλάξουμε το ενεργητικό σχεδιάγραμμα του. Το σώμα μας ευθυγραμμίζεται καθώς το Rima πραγματοποιεί ξανά τη φόρμα του 1040 τέσσερις φορές ανά δευτερόλεπτο.

Η θεραπεία από ένα κινέζο θεραπευτή συνδετικού ιστού ανάμεσα στη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού

O Deepak Chopra είπε την παρακάτω ιστορία που το αποδεικνύει τέλεια, στο βιβλίο του πώς να γνωρίσετε τον Θεό. Ένας φίλο του τραυματίστηκε το πόδι του ενώ γυμνάζονταν σε ένα γυμναστήριο, επειδή δεν είχε συνηθίσει να χρησιμοποιεί ένα από τα μηχανήματα το τέντωσε παραπάνω, ο πόνος στο πόδι του αυξήθηκε τις επόμενες μέρες και διαπίστωσε ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να περπατά. Έτσι κατά την ιατρική εξέταση βρέθηκε ότι αυτός είχε μια κοινή ασθένεια γνωστή ως πελματιαία φασκίτιδα στην οποία ο συνδετικός ιστός ανάμεσα στη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού ήταν τεντωμένο ή σχισμένο. Ένας φίλος του πρότεινε να μην κάνει χειρουργική επέμβαση και αντ',αυτού να εξασκηθεί.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσε ότι ήταν οδυνηρό και δύσκολο να περπατήσει και αναζήτησε έναν Κινέζο θεραπευτή στην απόγνωση του. Αυτός ο Κινέζος είχε διδαχθεί από τους γονείς και δεν έδωσε στοιχεία του μυστικισμού ή πνευματισμού ή τον τρόπο που έκανε τη θεραπεία του τραυματισμένου φίλου του Deepak Chopra.

Είπε τα ακόλουθα, αφού ακούμπησε απαλά το πόδι μου σηκώθηκε και έκανε μερικά σημάδια στον αέρα πίσω από τη σπονδυλική στήλη μου, δεν με άγγιξε ποτέ, και όταν ρώτησα τι έκανε, απλώς είπε ότι ενεργοποίησε κάποιους διακόπτες στο ενεργειακό μου πεδίο, το έκανε αυτό για ένα λεπτό περίπου και μετά μου ζήτησε να σταθώ όρθιος όπως έκανα και δεν υπήρχε κανένα αίσθημα πόνου, ούτε το παραμικρό. Πρέπει να θυμάστε ότι είχα σταματήσει να μπορώ να περπατήσω πλήρως.

Κατάπληκτος τον ρώτησα τι είχε κάνει, μου είπε ότι το σώμα ήταν μια εικόνα που προβάλλεται από το μυαλό και σε κατάσταση υγείας, ο νους διατηρεί αυτήν την εικόνα ανέπαφη και ισορροπημένη, ωστόσο, τραυματισμός και πόνος μπορεί να μας προκαλέσει και να τραβήξει την προσοχή μας από το σημείο που επηρεάζεται και αρχίζει η εικόνα του σώματος. Έτσι επιδεινώνει τα ενεργειακά του πρότυπα του σώματος και γίνονται μειωμένα ανθυγιεινά. Έτσι ο θεραπευτής αποκαθιστά το σωστό μοτίβο, αυτό γίνεται αμέσως επί τόπου. Μετά από αυτό το μυαλό του ασθενούς αναλαμβάνει την ευθύνη να διατηρήσει αυτό.

Δεν είμαστε μόνο σώμα αλλά και ενεργειακό πεδίο που οργανώνει το σώμα

Αυτή η ιστορία με έχει γοητεύσει και εμπνεύσει από τότε που την άκουσα, καθώς είδαμε ότι η πραγματικότητα αναβοσβήνει μέσα και έξω από την ύπαρξη μας αναρίθμητες φορές κάθε δευτερόλεπτο. Ταλαντεύεται μεταξύ μορφής και μη μορφής και η κβαντική φυσική γνωρίζει ότι οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν την κβαντική πραγματικότητα που είναι η πηγή του υλικού κόσμου. Επομένως, είναι φυσικό να θεωρούμε μια ενεργητική και άμορφη πηγή για όλη τη δημιουργία. Συμπεριλαμβανομένης της φυσιολογίας μας, νομίζω ότι είναι απολύτως σαφές ότι πρέπει να αρχίσουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο από ένα φυσικό σώμα.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο συνεκτικό να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας ως φωτεινό ενεργειακό πεδίο που οργανώνουμε τον εαυτό μας σε ένα σώμα ή ως καθαρή συνείδηση που εκδηλώνεται και βιώνει προσωρινά αυτό το επίπεδο. Για την πραγματικότητα μέσα από το σώμα μας, νέα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι το μυαλό μας είναι μη τοπικό και είναι ανεξάρτητο από τον εγκέφαλο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ο εγκέφαλος ή το σώμα για να υπάρξει.

Για να θεραπευτούμε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε την ενέργειά μας, έτσι ώστε η ενεργειακή προβολή του σώματός μας να είναι ανεμπόδιστη

Είμαστε πολύ περισσότερα από ό, τι νομίζουμε και απείρως περισσότερο από ό, τι μας έχουν οδηγήσει να πιστέψουμε. Το επόμενο βήμα που εμείς πρέπει να κάνουμε στην ανθρώπινη εξέλιξή μας είναι να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε και να εξασκούμε αυτήν τη δύναμη. Πρέπει να επηρεάσουμε την πραγματικότητα και κυριολεκτικά θα εκδηλώσει οτιδήποτε θέλουμε απευθείας από στο υλικό πεδίο. Μπορούμε να εκδηλώσουμε ένα νέο ισχίο, καλύτερη όραση ή ένα κατάλληλο και υγιές σώμα, μέχρι και μια νέα ζωή που θα είναι η ζωή των ονείρων μας.

Για να θεραπευτούμε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε την ενέργειά μας, έτσι ώστε η ενεργειακή προβολή του σώματός μας να είναι ανεμπόδιστη. Τότε τα άτομα και τα μόριά μας μπορούν να ευθυγραμμιστούν τέλεια με τη δομή μας διότι δεν υπάρχει ενεργητική παρέμβαση για να διαταράξει την εικόνα του σώματός μας όπως αυτό προβάλλεται από τη συνειδητότητά μας. Το κάνουμε αυτό όταν κατορθώσουμε να σταματήσουν οι σκέψεις μας και τότε οι πεποιθήσεις μας δεν επηρεάζουν πλέον την πραγματικότητά μας. Βλέπε: Διαλογισμός αποστασιοποίησης, επανασύνδεση, θεράπευσε τον εαυτό σου 

Όταν δεν είμαστε σκεφτόμαστε και είμαστε επίσης απαλλαγμένοι από πεποιθήσεις και προσδοκίες. Κάνοντας αυτό που είμαστε ευθυγραμμίζουμε τον εαυτό μας με καθολικές αρχές και ταιριάζουμε την ενέργειά μας με ενέργειες που προέρχονται απευθείας από το πεδίο όλων των δυνατοτήτων, των τόσο υψηλών ενεργειών συχνότητας αγάπης, καλοσύνης, έμπνευσης, πάθος, χαρά και ούτω καθεξής.
                                   
Αν αυτή η ροή αφεθεί χωρίς επιμέλεια θα εκφράσει την τελειότητά της παντού

Το πρώτο βήμα είναι να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μην είμαστε μόνο ενέργεια, αλλά ότι υπάρχει άπειρη ενέργεια γύρω μας, την οποία μπορούμε συνειδητά να αγγίξουμε για να προωθήσουμε στη θεραπεία το σώμα μας, το μυαλό μας, για να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι και υγιείς Ζωντανό και δημιουργικό ον που μόλις άρχισε να συνδέετε με την άπειρη ενέργεια της δημιουργίας και τη δική σας αληθινή φύση.

Ως άμορφη ενέργεια τότε ξεκινάτε να συνειδητοποιήσετε αυτές τις ενέργειες στο σώμα σας που επιστρέφουν την προβολή του σώματός σας στη φυσική του κατάσταση. Η προβολή του σώματός σας μπορεί να διαταραχθεί από μια διαταραχή στο ενεργειακό σας πεδίο που προκαλεί η συνείδησή σας ή από ανισόρροπες σκέψεις και συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις. Το φωτεινό μας ενεργειακό πεδίο είναι ζωντανό και η ενέργειά μας ρέει φυσικά ανεμπόδιστα ως ισχυρό ρεύμα συνείδησης. Στα χαμηλότερα επίπεδα συνείδησης που εμείς έχουν ρυθμιστεί να ζούμε ως μέρος των κοινωνικών μας ενοχλητικών παθών αν αυτή η ροή αφεθεί χωρίς επιμέλεια θα εκφράσει την τελειότητά της παντού.


Πεθαίνεις συνεχώς και ξαναγεννιέσαι και μεταμορφώνεις κυριολεκτικά στα ατομικά και μοριακά επίπεδα

Μια άλλη βασική ιδέα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι το σώμα σας αναγεννάτε πάντα τα άτομα δεν γερνούν, δεν πεθαίνουν και τα ίδια άτομα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια του Big Bang πριν από 14 δισεκατομμύρια χρόνια υπάρχουν μέχρι σήμερα. Μερικά από τα οποία είναι αμετάβλητα. Μέσα σας κάθε χρόνο το 98% των ατόμων στο σώμα σας ανταλλάσσονται με νέα άτομα πεθαίνεις συνεχώς και ξαναγεννιέσαι και μεταμορφώνεις κυριολεκτικά στα ατομικά και μοριακά επίπεδα. Κάθε τρεις μέρες έχετε μια νέα επένδυση στομάχου, κάθε μήνα έχετε νέο δέρμα, κάθε τρεις μήνες έχετε νέο σκελετό, και κάθε χρόνο έχετε σχεδόν ένα ολοκαίνουργιο σώμα.

Ο Deepak Chopra το περιέγραψε όμορφα λέγοντας ότι τα άτομα μας είναι σαν τα μεταναστευτικά πουλιά που δεν είναι μόνιμα είναι εντελώς ανεξάρτητα και παρασύρονται στο χώρο και χρόνο και απλώς σε οργανωμένος δομές όπως το δικό μας σώμα. Το ενεργειακό μας πεδίο που τα οργανώνει ως μαγνητικό πεδίο, οργανώνει τα μεταλλικά στοιχεία λίγο πιο περίπλοκα από ό, τι περισσότερες έρευνες δείχνουν.

Χρειαζόμαστε να αρχίσουμε να βλέπουμε το σώμα μας διαφορετικά, και γενικά εξετάζοντας τον ίδιο τον μηχανισμό της υγείας κάτω από ένα νέο φως κανένα συστατικό πρώτης ύλης που σχηματίζουν το φυσικό σας σώμα πραγματικά γερνά. Ακόμη περισσότερο αυτό αλλάζει συνεχώς, γι 'αυτό σας ρωτώ είστε εσείς που πραγματικά αλλάζετε αυτό. Και ποια είναι η δύναμη που οργανώνει αυτά τα άτομα και μόρια πίσω στο σημείο που πρέπει να είναι, και να βεβαιωθείτε ότι είναι τέλεια, και αρμονικά να συνεχίζουν να κάνουν τις δουλειές τους ακόμα.

Και όταν τα κύτταρα και τα άτομα σας είναι μεταναστεύουν κατά δισεκατομμύρια, το σώμα σας δεν είναι το πραγματικό σώμα σας, είναι απλώς μια προβολή αυτού που πιστεύετε ότι είστε. Αν μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι είστε καθαρή συνείδηση και ότι αυτός που πραγματικά είσαι, είναι μια άπειρη δημιουργική συνειδητοποίηση που εκδηλώνει την πραγματικότητα, και συν-δημιουργία πραγματικότητας, με άλλες πτυχές του εαυτού σας- επειδή κάθε ον είναι έκφραση της άπειρης οικουμενικής συνείδησης που έχουμε χαρακτηρίσει ως Θεό- τότε μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε τον πλήρη έλεγχο της υγείας σας και του σώματός σας, της ζωής σας, των χρόνιων πόνων, των ασθενειών ή των παλιών τραυματισμών που έχετε το σώμα σας.

                              

Οι ασθένειες δεν είναι στην πραγματικότητα στο σώμα σας, είναι στο μυαλό σας

Αυτές οι ασθένειες δεν είναι στην πραγματικότητα στο σώμα σας, είναι στο μυαλό σας. Πιο συγκεκριμένα είναι συνάρτηση της αντίληψής σας. Τα άτομα σας αλλάζουν πάντα και τα μόρια σας επίσης, αλλά καθώς έρχονται νέα άτομα και καθώς σχηματίζονται νέα μόρια και καθώς εμφανίζονται μέσα και από την ύπαρξή σας, το ενεργητικό πεδίο σας τους λέει πού να πηγαίνουν τι να κάνουν και πώς να ευθυγραμμίζεται το ένα με τον άλλο. Επομένως αν έχετε ασθένεια, πόνο, και τραυματισμό μέσα στη συνείδησή σας είναι αποτυπωμένο στο ενεργειακό πεδίο σας και τότε προχωρούν σε εκδήλωση στη φυσιολογία σας.

Μπορεί να είστε αθάνατοι και συνειδητά όντα φωτεινής αγνής ενέργειας

Εάν συμβαίνει αυτό, όχι μόνο η υγεία μας είναι εντελώς κάτω από τον εσκεμμένο έλεγχός μας, αλλά και το ποσοστό με το οποίο γερνάμε μπορεί να είναι ακόμη και κάτω από το δικό μας έλεγχο. Επίσης, δεν προτείνω ότι μπορούμε να είμαστε αθάνατοι, επειδή είμαστε άπειρα όντα συνείδησης, αυτό που προτείνω είναι, ότι σε μια εποχή από καιρό ξεχασμένη και στο εγγύς μέλλον τα ανθρώπινα όντα θα συνειδητοποιήσουν και πάλι η ικανότητα να ζουν από αυτό το πεδίο. Και να ζουν συνειδητά από τη φύση τους ως φωτεινά όντα αγνής ενέργειας.

Εκείνη την εποχή θα συνειδητοποιήσουν τα ανθρώπινα όντα ότι το σώμα είναι μια εκδήλωση του ανώτερου εαυτού μας και δεν θα μπορούμε μόνο συνειδητά να εκδηλώσουμε οτιδήποτε στη ζωή, αλλά οτιδήποτε και στο σώμα μας. Επίσης μια μέρα θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα μπορούμε συνεχώς να αναγεννάμε το σώμα μας. Θα υπάρχει επειδή υπάρχει από το πεδίο της άπειρης ενέργειας και έτσι το σώμα μας απλώς θα λειτουργεί σε υψηλότερη συχνότητα, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε σε αυτό μέχρι η δουλειά μας να έχει ολοκληρωθεί.

Και επιλέγουμε να προχωρήσουμε σε αυτές τις αλλαγές τις αισθητές από το ανθρώπινο σώμα και μυαλό, ακόμα και μετά από λίγη εξάσκηση και προπόνηση. Για να το νιώσεις και να το βιώσεις για τον εαυτό σου, πρέπει να μάθεις πώς να διαλογίζεσαι. Τα στοιχεία το δείχνουν σαφώς και η δική μου εμπειρία δείχνει επίσης ότι είναι αλήθεια. Το μόνο εμπόδιο για την αξιοποίηση αυτής της φύσης του σύμπαντος είναι η δική σου συνειδητή επίγνωση του επιπέδου της προσοχής σου και των πεποιθήσεων σου της ικανότητάς σου να θεραπεύσεις άμεσα με το επίπεδο προσοχής σου και το επίπεδο πίστης σου.  Βλέπε: Κατακτώντας την Αθανασία, το κλαμπ των Αθανάτων 

Μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε ασθένεια ή τραυματισμό

Μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε ασθένεια ή τραυματισμό. Αυτό είναι δυνατόν εφ 'όσον έχουμε απόλυτη βεβαιότητα και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να θεραπευτούμε. Αυτό επιτυγχάνεται άμεσα με την πρόσβαση στο πιο θεμελιώδες επίπεδο της πραγματικότητας μέσω του βαθιού διαλογισμού. Αυτό συμβαίνει επειδή στο θεμελιώδες επίπεδο της πραγματικότητας οτιδήποτε είναι δυνατό. Και η αναδιάρθρωση της πραγματικότητας υπαγορεύεται εξ ολοκλήρου από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες μας.

Είμαστε καθαρή ενέργεια και υπάρχει απεριόριστο δυναμικό σε αυτήν την ενέργεια. Εξαρτάται από εμάς τι επιλέγουμε να εκδηλώσουμε έξω από το πεδίο στη ζωή μας και στα δικά μας σώματα που δεν έχουμε περιορισμούς και τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι μόνο οι πεποιθήσεις σας που υπαγορεύουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε Τα θαύματα συμβαίνουν όχι σε αντίθεση με τη φύση αλλά σε αντίθεση με όσα γνωρίζουμε για τη φύση. Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε αυτό το βίντεο. Μετάφραση επεξεργασία από τον Ζάχο Σκαφίδα

Free download:




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα