Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ZOYN ANAMEΣΑ ΜΑΣ


To γνωρίζετε ότι ο Πλάτωνας μας είπε ότι πριν διαχωριστεί το ανθρώπινο είδος στην Γη σε αρσενικό και θηλυκό, το ανθρώπινο είδος πάνω στην Γη ήταν ανδρόγυνο; δηλαδή είχε και την αρσενική και την θηλυκή ενέργεια, οπότε δεν χρειαζόταν να ασχοληθεί με την ολοκλήρωση με το άλλο μας μισό που ασχολούμαστε εμείς σήμερα. Αρα ήταν πολύ εξυπνότερος άνθρωπος από εμάς, και είχε πλήρη συνείδηση του ανώτερου θεϊκού εαυτού του.

Ο Αδάμ που διαχωρίστηκε από τον ΔΙΑ ή Διά-βολο, τον άρχοντα αυτού του κόσμου, ο οποίος μείωσε την τροχιά της κίνησης στο ηλιακό σύστημα και έπεσαν οι δονήσεις των σωμάτων στην πιο βαριά κατωφερή μορφή τους....ο πλήρης Δια-χωρισμός του πνεύματος του Θεανθρώπου μέσα μας, με το πλέον διαχωρισμένο γήινο ανθρώπινο σώμα.

Ενα κονσερβοκούτι ενσαρκωθήκαμε, όπως σήμερα η τεχνητή νοημοσύνη ενσαρκώνεται τις μηχανές ρομπότ, και γίνονται τενεκέδες με αισθήματα ενός τενεκέ.

ΞΈΡΕΤΕ ΠΌΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔH ΣHΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ουυυυυυυυυυυ αμέτρητα μια απλή λογική σκέψη δεν μπορούν να κάνουν..μπλοκάρει το σύστημα τους αμέσως...βραχυκυκλώνουν χαχα

Όπως τα ζώα κάνουν όλα ακριβώς το ίδιο, έτσι και όλα τα ανθρωποειδή στην Γη κάνουν ακριβώς το ίδιο...ακολουθούν σαν αγέλη τον τσοπάνη!


morfeas sky

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

χαχαχαχα οι μασκοφόροι που ακολουθούν τον τσοπάνη ως αγέλη! τα ανθρωποειδή..!!!
                  

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 


ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ



Δεν θα δεις ποτέ εξωγήινους που έρχονται να σε σώσουν..αυτό που θα δεις είναι να αλλάζεις ΕΣΥ

Οσοι δεν αντέξουν την αλλαγή, θα περάσουν μια κόλαση μέχρι να ελευθερωθούν από την αλλαγή της δόνησης στην Γη

Παν μέτρον άριστον 
χαχαχαχα

Όλα λάθος σε έναν κάκιστο κόσμο που ονομάζουμε ζωή.

Tι είναι καλό και τι είναι κακό; Ποιος τολμά να κρίνει; Αυτός που βάζει τους κανόνες (νόμους) στο παιχνίδι που ονομάζουμε ζωή; Ποιος
θα καθορίσει τι είναι το μέτρο; την κορυφή της Αρμονίας; Αυτός που έχει ανάγκες; δείξε μου έναν άνθρωπο που δεν έχει ανάγκες..και όποιος έχει ανάγκες ΠΟΤΕ δεν είναι ελεύθερος.

Και μην μου πείτε ο Θεός, διότι ο Θεός ΔΕΝ έχει ανάγκες. Αυτός ο κόσμος ΔΕΝ είναι του Θεού, αλλά της άλογης φύσης που είναι γεμάτη από ΑΝΑΓΚΕΣ.

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς από τα δεσμά του κόσμου τούτου.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα