Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό και διαλογισμός ενάντια στην καραντίνα

 



Cobra 18/9/2020

Οι μυστικιστές των σκοτεινών δυνάμεων χρησιμοποιούν την επικείμενη σύνοδο Κρόνου – Χαρικλούς στις 21 Σεπτεμβρίου για να ενισχύσουν το δεύτερο κύμα καραντίνας κορονοϊού και να εφαρμόσουν μέτρα δρακόνιου ελέγχου κατά του επίγειου πληθυσμού. Το σχέδιό τους είχε διαρρεύσει ήδη από τον Αύγουστο.

Εφαρμόζουν το σχέδιο αυτό πολύ συνειδητά , όπως μπορείτε να δείτε:

https://www.zerohedge.com/political/australia-push-new-measure-detain-conspiracy-theorists

Να περιμένετε πολλά νέα μέτρα ενάντια στον covid που θα καταπατούν την ατομική σας ελευθερία, τα οποία θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν περίπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για να τα εξουδετερώσουμε όλα αυτά, δημιουργήθηκε ένας παγκόσμιος διαλογισμός στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε αν αισθάνεστε αυτή την εσωτερική καθοδήγηση.

Νίκη του Φωτός!

Διαλογισμός ενάντια στο κατασκευασμένο δεύτερο κύμα καραντίνας στις 22 Σεπτεμβρίου 1:08 πμ ώρα Ελλάδας

Στο άρθρο του «Πλανητική Μύηση», ο Cobra ανέφερε πως υπάρχουν τρεις σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα καθορίσουν την πορεία των γεγονότων από τον Αύγουστο μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

πλανητική μύηση

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/08/blog-post.html

Μία από αυτές είναι η σύνοδος Κρόνου – Χαρικλούς. Η όψη αυτή καταπιέζει έντονα την ενέργεια της Θεάς, φέρνει λιτότητα και απομόνωση.

Οι Ιησουίτες και οι οικογένειες Μαύρων Ευγενών χρησιμοποιούν την ενέργεια αυτή για να προωθήσουν τις καραντίνες, προετοιμάζοντας έτσι τα σχέδιά τους για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων:

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset

Επίσης, μέλη της καμπάλ χρησιμοποιούν την όψη αυτή για να δημιουργήσουν όσο περισσότερες καραντίνες μπορούν σε όλο τον κόσμο, φουσκώνοντας ψευδώς τους αριθμούς των κρουσμάτων κορονοϊού με την λάθος χρήση των PCR τεστ του κορονοϊού:

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

Το σχέδιό τους είναι να χρησιμοποιήσουν το δεύτερο κύμα των κατασκευασμένων καραντινών για να εφαρμόσουν ένα συνολικό σύστημα κοινωνικού σκορ. Αυτό θα δώσει στην καμπάλ το εργαλείο για τη μαζική παρακολούθηση του πληθυσμού και τον έλεγχο των ατόμων, των εταιριών και των κοινωνικοπολιτικών φορέων.

https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό, οργανώνουμε παγκόσμιο διαλογισμό την ακριβή ώρα συνόδου Κρόνου – Χαρικλούς τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10:08 μ.μ. UTC (1:08 πμ της Τρίτης 22/9 ώρα Ελλάδας).

Η πινακίδα αυτή δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες ζώνες ώρας:

TimeTime zoneCity
Monday September 21
12:08 pmHSTHonolulu
03:08 pmPDTLos Angeles
04:08 pmMDTDenver
05:08 pmCDTChicago
06:08 pmEDTNew York
07:08 pmBRTRio de Janeiro
10:08 pmUTCReykjavik
11:08 pmBSTLondon
Tuesday September 22
12:08 amCESTParis
12:08 amEETCairo
01:08 amMSKΑθήνα – Moscow
05:08 amICTBangkok
06:08 amCSTTaipei
07:08 amJSTTokyo
08:08 amAESTSydney
10:08 amNZSTAuckland

Εδώ είναι η εκδήλωση για το διαλογισμό αυτό στο facebook:

https://www.facebook.com/events/706522249936589

Οδηγίες:

(προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού 20 λεπτά)

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να σταματήσετε το κατασκευασμένο δεύτερο κύμα καραντίνας.

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το διαλογισμό. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών σε αυτό το σύμπαν. Οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να διασχίζει το Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός εντός του Ηλιακού μας Συστήματος και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε την ακύρωση του δεύτερου κύματος καραντίνας, και τους μεσάζοντες της καμπάλ, τους Δημάρχους, τους αξιωματούχους της υγείας και άλλα πρόσωπα εξουσίας να εμπνέονται και να αντιδρούν στις οδηγίες για καραντίνα. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη να αλλάζει και να ακολουθεί την πλέον θετική χρονογραμμή που είναι δυνατόν, φεύγοντας από όλες τις επιδημίες και τις καραντίνες.

6. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα στη Γη.

Η Θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει!

πηγή

Σύντομα θα αναρτηθεί εδώ το βίντεο με την ηχητική καθοδήγηση στα ελληνικά…

eternalnowblog

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα