Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

7 Συμπτώματα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσουμε!


Έχετε παρατηρήσει ότι υποφέρετε από συνεχείς πονοκεφάλους, ασθένειες των ούλων, διαταραχές ύπνου, τραύματα που δεν επουλώνονται και άλλες σοβαρές παθήσεις; Η αιτία όλων αυτών μπορεί να είναι οι χρόνιες φλεγμονές.

Η φλεγμονή δε σημαίνει πάντοτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην ουσία, η οξεία φλεγμονή είναι μια φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού – όπως όταν υποφέρουμε από ένα τραύμα που μας ταλαιπωρεί, ή μια μελανιά που αργεί να φύγει και ο οργανισμός προσπαθεί να τα θεραπεύσει. Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά όταν η φλεγμονή γίνεται χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, το ανοσοποιητικό σύστημα μάχεται ενάντια στα κύτταρα, προκαλώντας παρενέργειες στην υγεία μας. (1)

Υπάρχουν ορισμένα συμπτώματα, τα οποία δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε, εάν παρατηρήσουμε ότι επιμένουν – για παράδειγμα τα 7 συμπτώματα που αναφέρονται παρακάτω! Ενδεχομένως να είναι ενδεικτικά στοιχεία ότι ο οργανισμός μας υποφέρει από χρόνια φλεγμονή. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αποφύγετε θεραπείες με φάρμακα και να δοκιμάσετε κάποιες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τις φλεγμονές και να θεραπεύσετε σταδιακά τον οργανισμό σας, ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα