Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

 Για να μάθουμε να περιηγούμαστε την άπειρη εμπειρία, θα πρέπει να κατέχουμε επτά καθολικές ενέργειες. Όλοι μας έχουμε να κάνουμε με αυτές τις επτά Ακτίνες, ή Θείες ενέργειες, οι οποίες διαπερνούν κάθε μέρος της ύπαρξής μας. Αρκετές από αυτές δραστηριοποιούνται στον τρόπο που εκφράζουμε την προσωπικότητά μας, στις ομάδες και τους ανθρώπους και τις ιδέες για τις οποίες έχουμε μια συμπάθεια, ακόμη και στην εθνική, φυλετική και πολιτισμική μας ταυτότητας. Ενώ μια διεξοδική εξέτασή τους θα απαιτούσε πολλές χιλιάδες σελίδων, τις συνοψίζω εδώ, και είναι:

1η Ακτίνα - Θέληση / Δύναμη
2η Ακτίνα - Αγάπη / Σοφία
3η  Ακτίνα- Νοημοσύνη σε Δράση
4η Ακτίνα - Αρμονία μέσω Σύγκρουσης /Τέχνη                                                         5η  Ακτίνα - Στερεά Γνώση / Επιστήμη
6η  Ακτίνα -  Αφοσίωση / Ιδεαλισμός
7η  Ακτίνα - Τακτοποιημένη Δραστηριότητα


Πρόκειται για απρόσωπες ενέργειες οι οποίες εκφράζονται με άπειρους τρόπους.  Διαπερνούν κάθε τομέα της ύπαρξης μας, και καθώς αντιλαμβανόμαστε, εφαρμόζουμε, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε κάθε μία και όλες αυτές με επιδεξιότητα, ατομικά και σε διάφορους συνδυασμούς, ανακαλύπτουμε μια ευρύτερη κατανόηση σχετικά με το πώς αυτές εμφανίζονται στη ζωή μας, στις ζωές των άλλων, και στα γεγονότα των καιρών στους οποίους ζούμε.

 

Είναι παρούσες στην ουσιαστική φύση όλων των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων συνειδητότητας, των ατομικών τσάκρας (ενεργειακών πεδίων μέσα στο σώμα), των κέντρων της δύναμης σε μια πόλη, πολιτεία, ή έθνος, μέσα σε συγκεκριμένες ομάδες και μεταξύ ομάδων που ευθυγραμμίζονται με παρόμοιους στόχους, της Γης στο σύνολο της, και ακόμη και του Ηλιακού Συστήματος.  Σε κάθε επίπεδο, η έκφραση της κάθε μίας και όλων αυτών γειώνεται σε ένα σύνολο Υπάρξεων οι οποίες ενεργούν ως οχήματα για τις ενέργειες αυτές για να εκφραστούν μέσα στον κόσμο.

 

(Απόσπασμα από το βιβλίο του πνευματικού αστρολόγου και μύστη Robert Wilkinson, “SaturnSpiritual MasterSpiritual Friend”)

xypnontastononeireuti

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα