Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΟΠΙΑ-ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο μέλλον δεν θα χρειαστείτε ένα μικροτσίπ εμφυτευμένο στο χέρι ή το μέτωπό σας για πληρωμές, όχι, θα χρειαστείτε απλώς το χαμογελαστό πρόσωπό σας. Καλώς ήλθατε στη δυστοπία αναγνώρισης προσώπου!

Μια εταιρεία τεχνολογίας που ονομάζεται PopID λέει ότι βοήθησε δεκάδες λιανοπωλητές και εστιατόρια στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, να δημιουργήσουν «το πρώτο πυκνό δίκτυο« πρόσωπο-πληρώματος »της χώρας».

Λοιπόν, τι είναι ένα «δίκτυο πληρωμών προσώπου;»

Το PopPay είναι μια λύση πληρωμής αναγνώρισης προσώπου που μπορεί να επιτρέψει ανεπαφική, hands-free πληρωμή σε ένα περίπτερο, ένα drive-thru, μια οθόνη σε έναν μετρητή ή ένα τραπεζάκι με μια φορητή συσκευή. Μόλις το σύστημα PopID αναγνωρίσει το πρόσωπο του πελάτη, αντλεί χρήματα από τον λογαριασμό του και στέλνει ένα μήνυμα κειμένου για να επιβεβαιώσει την πληρωμή, αναφέρει η Fox News.

Με τον κορωναϊό να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πολλές εταιρείες κάνουν τις καθημερινές τους επιχειρήσεις, το PopID προτείνει το σύστημά του ως τρόπο για τους πελάτες να κάνουν ασφαλείς αγορές χωρίς να χρειάζεται επαφή με υπαλλήλους. Ένα βίντεο επίδειξης που κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου από το PopID δείχνει ακόμη και έναν πελάτη να φοράει μάσκα χρησιμοποιώντας το σύστημα.

PopPay for Retail & Restaurants



Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια παρόμοια τεχνολογία PopEntry που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους εργαζόμενους να «σαρώσουν» στις δουλειές τους και για τους φοιτητές που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης. Οι συσκευές μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με θερμικό έλεγχο θερμοκρασίας ως μέτρο ασφάλειας υγείας. Και πάλι, καλώς ήλθατε στην φρικιαστική δυστοπία.

«Σε κάθε νέα πόλη που μπαίνουμε, αρχικά επικεντρωνόμαστε στην εγκατάσταση συστημάτων PopEntry στο χώρο εργασίας και σε τοπικές πανεπιστημιουπόλεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PopID John Miller σε γραπτή δήλωση στο Fox News. «Καθώς αυτές οι κοινότητες γίνονται πιο άνετες χρησιμοποιώντας το PopID για να κάνουν check in, προσκαλούμε εστιατόρια και καταστήματα λιανικής πώλησης στην περιοχή να προσφέρουν το PopPay για συναλλαγές.»

Επί του παρόντος, το σύστημα βρίσκεται μόνο στην Πασαντένα Καλιφόρνια σε ορισμένες αλυσίδες εστιατορίων, όπως λειτουργίες mom-and-pop όπως το Daddy’s Chicken Shack και περιφερειακές αλυσίδες όπως η Λεμονάδα, ανέφερε η LA Times.

Ωστόσο, το PopID σχεδιάζει να λανσάρει περισσότερα δίκτυα και να διανέμει σε ολόκληρο το έθνος με βάση την πόλη.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτός ο τύπος συστήματος πληρωμών δεν είναι νέος. ξεκίνησε στην Κίνα πριν από την πανδημία τουλάχιστον μέχρι το 2017 με το Alipay’s Pay With Face Kiosks που ξεκίνησε σε όλη την Κίνα.

Πηγή:
https://www.activistpost.com/2020/08/pay-with-your-face-in-california-welcome-to-dystopia-coming-soon-to-you.html

THE NBA KNOWS WHAT’S COMING!



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα