Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ… ΕΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (γεωγραφικώς) ΕΛΛΑΔΙ

(ΔΙΑΥΛΟΣ = Ο ΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ).

Γνωρίζουμε ότι σε τοπικό Eλευσινιακό μύθο…. ο Δίαυλος… ήταν ο πρώτος άνθρωπος πάνω στη Γαία, χαρακτηριζόμενος και ως «Ραρίας οικιστήρ», …..δηλαδή αυτός που κατοίκησε πρώτος τη γη του Ράρα. Ο Δίαυλος… αναφέρεται σε απόσπασμα αρχαίου ποιήματος, που περιελάμβανε τις τοπικές παραδόσεις… από διάφορα μέρη σχετικώς... με τους πρώτους ανθρώπους. Το απόσπασμα μας το παραθέτει… ο Ιππόλυτος και αποδίδεται εις τον Πίνδαρο.
ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ.... ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΑΥΓΕΤΟΣ – ΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑΙ ΠΥΛΑΙ
Ο Ταΰγετος – [Δίας Ζεύς]. – Ο Δίαυλος της Ουράνιας Παρουσίας. 1η εποίκησις του πλανήτη Γη.
ΟΛΥΜΠΟΣ (ΦΩΣ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ)
- Ο Δίαυλος της Αιωνιότητας. [Μύτικας- υψόμετρο 2917μ.].
- Ο Δίαυλος της Δημιουργίας. [Σκολιό- υψόμετρο 2904μ.].
- Ο Δίαυλος της Ουράνιας Επιθυμίας. [Πρ. Ηλίας (Πυραμίς) – υψόμετρο 2787μ.].
ΔΕΛΦΟΙ- (ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ)
-Ο Δίαυλος της Ελευθερίας… βρίσκεται στους Δελφούς – [Θεός Απόλλων]. Ολόκληρη η περιοχή των ιερών …. είναι δίαυλος επικοινωνίας.
- Ο Δίαυλος της Θείας Παρουσίας… βρίσκεται στην… [ Κασταλία πηγή ].
- Ο Δίαυλος του Αιωνίου Φωτός… στο [ Θέατρον ].
- Ο Δίαυλος του Ελέους…είναι … [ Ο Ναός του Απόλλωνος].
- Ο Δίαυλος της Αναστάσεως…είναι [ Ο Ναός της Προναίας Αθηνάς ].
ΑΘΗΝΑ: Η Ακρόπολις των Αθηνών .
- Ολόκληρη η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός, είναι ενεργειακός δίαυλος …. με επίκεντρο τον Παρθενώνα. - [Θεά – Αθηνά]
ΣΟΥΝΙΟΝ
- Ο Δίαυλος της Θεϊκής Σοφίας… βρίσκεται στο Σούνιον του Νομού Αττικής.-[Θεός - Ποσειδών]. Εκτός από τον ναό, ο δίαυλος καλύπτει….και ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο.
ΕΛΕΥΣΙΝΑ-(ΕΛΕΥΣΙΣ... ΔΑ ΜΗΤΗΡ)
Ο Δίαυλος της θείας Ευσπλαχνίας… στην Ελευσίνα – [Θεά Δήμητρα ]
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΑΘΩΣ
Στο τρίτο πόδι το Όρος Άθως – [Θεά Άρτεμις]. Στα 20 μοναστήρια του σημερινού Αγ. Όρους… υπάρχουν μεγάλοι Δίαυλοι ισχύος… γιατί ακριβώς αυτά είναι χτισμένα πάνω στα Ιερά της Θεάς Αρτέμιδος.
- Ο Δίαυλος της θείας Γαλήνης. [Του Αθώου Διός- υψ. 2033 ].- Κορυφή βουνού Άθως.
ΔΩΔΩΝΗ-ΜΑΝΤΕΙΟΝ
Η Δωδώνη – [Δίας Ζεύς] -Δίαυλος Ουρανίων Μυστικών. […. Η Περιοχή Θεάτρου ] .
ΑΚΤΙΟΝ
Το Άκτιον – Ο Δίαυλος της Θείας Μακαριότητας. – [Θεός Ερμής].
ΚΡΗΤΗ
Η Κρήτη – Το Ιδαίον Άνδρον – Ο Δίαυλος της Παντοδυναμίας. – [Δίας Ζεύς].
Η Κνωσός – Ο Δίαυλος της Αιώνιας Δόξας.
Η Φαιστός – Ο Δίαυλος του Ουράνιου Φωτός.
ΜΥΚΗΝΑΙ
Οι Μυκήνες. - Η περιοχή των ανακτόρων και οι τάφοι… είναι δίαυλοι επικοινωνίας.
ΡΟΔΟΣ
Η Ρόδος - Ο Δίαυλος της Ουράνιας Ισχύος. – Λίνδος.
ΔΗΛΟΣ
Η Δήλος – [Θεός Απόλλων / Θεά Άρτεμις] – Ο Δίαυλος της Θείας Ενσάρκωσης. [Ολόκληρο….. το νησί].
ΒΟΛΟΣ
Ο Βόλος – (Γορίτσα) – Ο Δίαυλος της Ουράνιας Προστασίας.
ΟΛΥΜΠΙΑ
Η Ολυμπία – [Ο ημί-Θεός Ηρακλής] –Ο Δίαυλος της Ουράνιας Δυνάμεως. [ Ο Ναός του Διός και το Στάδιο ].
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ (ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ)
Η Επίδαυρος. - Όλος ο χώρος των ιερών είναι δίαυλος…. με ισχυρότατο επίκεντρο φυσικά…το θέατρο.
ΚΟΡΙΘΝΟΣ
-Ο Δίαυλος της θεϊκής Θεραπείας. -Η Κόρινθος.
– Ο Δίαυλος της θεϊκής πίστεως. – [Θεά Ήρα]. - Η Ακροκόρινθος,-Το Ποσειδώνιο -Το Ηραίο Περαχώρας .
Ενδεικτικά σας ανέφερα... μερικούς δίαυλους… όπου επάνω έτσι και κάτω… ο ουράνιος αυτός διασκορπισμένος χώρος γης και ο πληθυσμός που κάθε φορά ζει και βιώνει και επηρεάζεται σ’ αυτά τα μέρη, είναι έτσι οργανωμένος…… σύμφωνα με τα εξής ακόλουθα συμπαντικά σχέδια:
Α) «Κοσμικό Σχέδιο»: Αυτό αφορά τον έλεγχο όλων των Συμπάντων και των Γαλαξιών.
Β) «Συμπαντικό Σχέδιο»: Αφορά τους Γαλαξίες και τα Αστρικά Συστήματα του Σύμπαντος.
Γ) «Γαλαξιακό Σχέδιο»: Αφορά τα Αστρικά Συστήματα του Γαλαξία, και τους Πλανήτες.
Δ) «Αστρικό Σχέδιο»: Αφορά τα Ηλιακά Συστήματα και τους Πλανήτες τους.
Ε) «Πλανητικό σχέδιο»: Αφορά τα Πλανητικά Συστήματα όπως και τη Γη με τη Σελήνη.
Και στα Επτά Σύμπαντα ανήκουν εις τον Δία …..«Ιερός Άρχων Φωτός, ο λεγόμενος… Δίας Ζευς…(ο Δίδων Ζωή), και είναι «αρχηγός-ηγέτης» και των 7 Φωτονικών Συμπάντων ή Συμπάντων της Ίριδος και των 13 Γαλαξιών. Από ότι ξέρω.... οι ονομαζόμενες θεότητες του Ολύμπου, οι εφτά από αυτές.... μας είναι γνωστές και στα 7 σύμπαντα που διοικεί…. ο Δίας Ζευς.
Στο 1ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί η (θεά) Ήρα,…. η θεά της ιερής εξουσίας των ουρανών της δικαιοσύνης και της αυστηρότατης τήρησης των νόμων. Το όνομα του σύμπαντος αυτού είναι –Ταώς- ….. δηλαδή (Παγώνι).
Το 2ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί ο (θεός) Απόλλωνας,….. που είναι το σύμβολο του Φωτός και του Πνεύματος της Ελευθερίας. Είναι το σύμπαν εκείνο ….που έχει φθάσει εις το τελευταίο επίπεδο Φωτός και οι Οντότητές βιώνουν τη μακαριότητα….. και απαστράπτουν σαν Φωτεινοί Αστέρες. Το όνομα του σύμπαντος αυτού είναι -Αύρα-, ονομασία που έδωσε….. ο Απόλλωνας εις τον αστερισμό της Αύρας, εις την οποία είναι ... ο Μέγας Αυτοκράτωρ του Φωτός.
Το 3ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί η (θεά) Αθηνά ….που είναι το πνεύμα της Σοφίας, της Αληθείας και της Δικαιοσύνης. Σ’ αυτό το σύμπαν…. τα πάντα διέπονται από τη σοφία και την τέλεια Αρμονία της Δημιουργίας. Το όνομα του είναι -Γλαύξ- δηλαδή… (Κουκουβάγια).
Στο 4ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί η (θεά) Δήμητρα….. και εκφράζει το πνεύμα της Αγάπης και της Αληθείας, της Μητρικής Στοργής και της Τέλειας Σχέσης μεταξύ των ανθρώπων που κυριαρχούν στο σύμπαν αυτό,… το πνεύμα του απόλυτου αλτρουισμού. Εδώ υπάρχει η απόλυτη φυσική αρμονία και η ιδανική καλλιέργεια των φυτών. Το τέταρτο σύμπαν ονομάζεται – Στάχυς -.
Στο 5ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί η (θεά) Eστία…. που εκφράζει τις ιδιότητες του…. δηλαδή το πνεύμα της οικογενειακής θαλπωρής, της μητρικής στοργής, της οικογενειακής συνοχής, της αγάπης, της ελπίδας, του αιωνίου φωτός και της αληθείας. Το όνομα του πέμπτου σύμπαντος είναι – Ελευθερία-.
Στο 6ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί ο (θεός) Ερμής… και εκφράζει το πνεύμα του ελέους, της συγχώρησης και της μεγαλοψυχίας προς τον ανθρώπινο όν. Είναι υπηρέτης των ψυχών και ο Αγγελιαφόρος του Παν ύψιστου Διός. Οι άνθρωποι του σύμπαντος αυτού…. έχουν απαλλαγεί από τις δουλείες… του υλικού τους σώματος. Πολλές είναι οι ΑΡΕΤΕΣ… που εκφράζονται στο μεγαλύτερο μέρος του 6ου σύμπαντος. Το όνομα αυτού είναι -Ουτοπία- και είναι το πιο αρμονικό σύμπαν… συνύπαρξης των Όντων του.
Στο 7ο Σύμπαν:
Το εκπροσωπεί ο (θεός) Ήφαιστος…. και εκφράζει το πνεύμα του Αιωνίου Πυρός, της ανανέωσης των κόσμων, της συνεχούς αναγέννησης και αναδημιουργίας. Το έβδομο σύμπαν ονομάζεται –Πυρά-.
Το δικό μας Σύμπαν ονομάζεται - Αλκυών - και μέσα σ’ αυτό έχουν εισχωρήσει ….από το 2ο Σύμπαν, όπου ανήκει …..στην κυριαρχία του Διός, 13 γαλαξίες που διοικούνται από την ηλιακή ιεραρχία των ονομαζόμενων (θεών) του Ολύμπου.
Οι 13 γαλαξίες είναι: η Μεγάλη Ανδρομέδα, η Μικρή Ανδρομέδα [Μ-32], η Μικρή Ανδρομέδα [Μ-110], η Παρθένος, ο Τοξότης, ο Πήγασος, οι Πλειάδες, η Μεγάλη Άρκτος, ο Κένταυρος, η Κάμινος, η Κασσιόπεια, η Κόμη Βερενίκης και ο Σπειροειδής).
Στο σύμπαν Αλκυών υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί από τους οποίους κάποιοι είναι υπέρ-πολιτισμοί… και η εξέλιξη των οποίων είναι ακόμη ασύλληπτη από την ανθρώπινη νοημοσύνη. Το δικό μας σύμπαν είναι ένα από τα 32 της δημιουργίας που περιστρέφονται γύρω από την παγκόσμια Ψυχή… που είναι το κέντρο της Αιωνιότητας.
Την σήμερον ημέρα οι ΔΙΑΥΛΟΙ έχουν πλέον ανοίξει… κι έχουμε ήδη μία επιτάχυνση των δονήσεων που θα μας επιφέρει αλλαγές στο επίπεδο συνειδητότητας και θα έχουμε πρόσβαση στα ανώτερα νοητικά επίπεδα. Σημασία δεν έχει η προσωπική μου άποψη… αλλά η διαχρονική αλήθεια (θεία Άλη)… δηλαδή… θεϊκή περιπλάνηση… ώστε να συνειδητοποιήσουμε την αέναον επαναληπτικότητα της αληθείας… που μας συνοδεύει στις διαδρομές προς τον δρόμο του Ζωδιακού Κύκλου.
Το όραμά μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα... για να εισχωρήσουν μέσα μας οι συλλογισμοί:
Α) Της γένεσης της Ηλιοκεντρικής Ψυχής.
Β) Της ανακάλυψης της σημασίας του Κύκλου της Μετάπτωσης (Τέλεου Ενιαυτού) των Ισημεριών.
Η εξωτερική γνώση των ουράνιων φαινομένων μεταφερόμενη στην έσω διάσταση του Είναι μας… προκαλεί την εσωτερική διάνοιξη του της Ψυχής Όμματος.
Απώτερος σκοπός των γραπτών γνώσεων που σας διαμοιράζω «απλόχερα»… είναι να οδηγηθεί η Ψυχή σας… στο Άχρονο Αεί.
Στόχος μου είναι να έρθει η αλλαγή στην Ψυχή σας και από γεωκεντρική που είναι… να γίνει Ηλιοκεντρική και από ασθενής-σκοτεινή και φοβισμένη…. να μετατραπεί σε παμφώτεινη και σταθερή… ώστε ν’ αλλάξει το Είναι σας και να σας καθιστήσει Άνθρωπο… με άλφα κεφαλαίο…(Α)….!
Η επιδίωξις μου είναι να εναρμονίσω την αύρα της Ψυχής σας (μικροκοσμική)… σε μια Ψυχή Αύρας (Μακροκοσμική)… που λησμονήθηκε εκ μέρους σας... η Γαλαξιακή σας Πατρίδα των φωτεινών Αστέρων.
Σίγουρα κάποιοι γνωρίζουν ήδη την ανώτερη καταγωγή τους… αλλά υπάρχουν όμως και άλλοι που ακόμη την ψάχνουν…
Εγώ είμαι ουράνιος μαχητής φωτός εκ του Πήγασου. Το όνομά μου είναι ΙΦΙΓΕΝΗΣ. Το ΕΛΛΑΝΙΟΣ είναι δική μου προσφώνηση (ιδιότητος) Διός. Η Υπογραφή μου ως ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.) είναι η επίσημη παρουσία μου στην εδώ ζωή και γνωρίζω το ποιος είμαι και το τι κάνω. Συμμετέχω κι εγώ ενεργά… όπως και κάποιοι άλλοι από εσάς στο θεϊκό σχέδιο της αλλαγής… όπου οφείλουμε να αφεθούμε εις την διαδικασία αφύπνισης και ενεργοποίησης από το ορατό… στο αόρατο.
Σήμερα ζούμε στον Κύκλο Μετάπτωσης των Ισημεριών ή αλλιώς Τέλεου Ενιαυτού (25.920 έτη) περιφορά του Γαλαξία μας… που αυτό σημαίνει το εξής:
Με δείκτη λοιπόν το Βόρειο Πόλο του άξονα της Γαίας… έχοντας την ίδια φορά με τους δείκτες των ρολογιών, δεξιόστροφη φορά από Ανατολή προς τη Δύση… εκκίνηση αυτή του Κύκλου της Μετάπτωσης των Ισημεριών ορίσθηκε στο 0ο του ζωδίου Κριού… σημείο της εαρινής ισημερίας στην Ανατολή… όπου ακολουθεί ανάδρομη φορά από την Κριό στους Ιχθείς. Αντίθετη είναι η φορά της γαίας επί της εκλειπτικής Ζώνης, η οποία προχωράει από το ζώδιο του Κριού προς τον Ταύρο και ακολουθάει την αριστερόστροφη φορά εκ Δυσμών προς Ανατολάς.
Ο Ζωδιακός Κύκλος είναι μία νοητή ζώνη 16ο μοιρών εκατέρωθεν της Εκλειπτικής, όπου μέσα κινούνται οι 7 πλανήτες. Έτσι χωρίζεται σε 12 ζώδια από 30ο μοίρες το καθένα ήτοι: 30ο Χ 12 ΖΏΔΙΑ= 360ο μοίρες σε αντιστοιχία των 12 αστερισμών. (φυσικά η μέρτησις των 30ο μοιρών ανά ζώδιο γίνεται κατά προσέγγιση… διότι το μέγεθος των Ζωδίων δεν είναι δυνατόν να ορισθεί με απόλυτη ακρίβεια… εφ’ όσον άλλοι αστερισμοί είναι μεγαλύτεροι κι άλλοι μικρότεροι των 30ο μοιρών.
Αρχή κάθε νέου Ζωδίου προκύπτει από την σταδιακή μετάπτωση της θέσης του άξονα του Βόρειου Πόλου της Γαίας… όπου η διαδρομή του Πόλου της Γαίας σε κάθε ζώδιο έχει διάρκεια 2.160 έτη… περίπου (12 ζώδιαΧ2.160=25.920 έτη.)
Και με τα πολλά….πολλά... μπήκαμε σιγά-σιγά στον Υδροχόο… όπως λέγει και το τραγούδι… όπου η αρχαία γνώση θα επιστρέψει και θα μας επιφέρει αναπόφευκτους κλυδωνισμούς. Οι άνθρωποι θα αναδυθούν από τη λήθη στην οποίαν είχαν περιπέσει και θα καταποντισθεί εντός των Υδάτων επί 2.920 ηλικιακά έτη… όπου ο Ήλιος διένυε την φαινομενικήν του πορεία στο Ζώδιο των Ιχθύων.
Έτσι λοιπόν ΑΔΕΛΦΙΑ…. μπαίνοντας στον Υδροχόο.... θα υπάρξει μία ανθρωπιστική διάθεση κι ένα αμερόληπτο ενδιαφέρον για τη συνολική ευημερία όλων των Όντων του Πλανήτη μας και θα γίνονται όλο και πιο αισθητά με την πάροδο του χρόνου…
Τα Ύδατα της Γνώσεως…. θα διαχέονται από την Υδρία… συμβόλου του Ζωδίου Υδροχόου…. όπου ασφαλώς και δεν είναι κυματιστά… διότι ακριβώς δεν αναφέρονται στον συναισθηματικό μας κόσμο του όντος…. αλλά είναι ΠΑΛΜΙΚΑ…. για ομοιάζουν προς το σύμβολο του Ηλεκτρισμού… δηλαδή της διάχυσης του Φωτός/Γνώσης. Έτσι η κάτω γραμμή αλληγορεί στο παρελθόν και στηρίζει την επάνω γραμμή που συμβολίζει το μέλλον.
Εμείς τώρα βρισκόμαστε στο παρόν και πλάθουμε…. κουλουράκια… φορώντας μάσκα... ως υπάκουα σκυλάκια... !

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα