Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ CNN ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ&ΜΟΝΙΜΗ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το CNN επιβεβαίωσε το προφανές: η παγκοσμιοποιημένη ελίτ δεν σκοπεύει ποτέ να επιστρέψει στο φυσιολογικό και σχεδιάζει να κάνει τα δρακόντεια μέτρα που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 μόνιμα.
Ο ανώτερος διεθνής ανταποκριτής του CNN, Nick Paton Walsh, έγραψε το άρθρο δίνοντας την πλοκή. Ο κόσμος θα αλλάξει για πάντα εξαιτίας του COVID-19, δηλαδή της πανούκλας της Κίνας και η ελευθερία δεν θα επιστρέψει ποτέ.

https://www.cnn.com/2020/09/30/health/back-to-normal-bias-wellness/index.html

«Μαθαίνουμε σιγά σιγά αν οι αλλαγές του τρέχοντος έτους είναι μόνιμες. Εάν η δουλειά – για τους τυχερούς ανάμεσά μας – θα παραμείνει από το σπίτι. Αν θα επισκεφθούμε το μανάβικο λιγότερο αλλά θα ξοδεύουμε περισσότερα. Αν θα βρούμε μια μάσκα στο μετρό να είναι μόνο/απλά μέρος της ζωής μας. Εάν η χειραψία και η αγκαλιά θα γίνουν λιγότερο συνηθισμένες », έγραψε ο Walsh.
Έγραψε ότι όποιος δεν αποδέχεται ότι αυτές οι αλλαγές πρέπει να είναι μόνιμες και για το μεγαλύτερο καλό είναι ψυχικά άρρωστοι.

«Ωστόσο, η μόνιμη διακοπή των σχέσεων με τον Ιανουάριο δεν είναι απαραίτητα κακό, λένε οι ψυχολόγοι. Ο κίνδυνος προέρχεται από το να επιδιώκουμε ξανά την ομαλότητα, αντί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πώς να χειριστούμε ό,τι είναι μπροστά », έγραψε ο Walsh.
«Τα άτομα που δεν προσαρμόζονται στην αλλαγή πιστεύουν σε ότι θυμούνται ως «κανονικό» θα επιστρέψουν και θα καθυστερήσουν την τροποποίηση των καθημερινών ρουτίνων ή των προοπτικών τους. Εκείνοι που αρνούνται να φορέσουν μάσκες μπορεί να είναι ένοχοι μεροληψίας κανονικότητας», πρόσθεσε.

«Όπως με όλα, θα ανακαλύψουμε πόσο ανθεκτικοί είμαστε και το μέλλον μπορεί να φαίνεται και πάλι φυσιολογικό, όσο διαφορετικό και αν είναι», κατέληξε ο Walsh.
Το Big League Politics έχει αναφέρει για το πώς δεν έχει ακόμη έρθει η χειρότερη υπέρβαση από την πανδημία, με την τρομερή τεχνολογία Big Brother έτοιμη να εφαρμοστεί σε ολόκληρη την κοινωνία:

https://bigleaguepolitics.com/health-checkpoints-biometric-ids-vaccine-ink-injections-media-reveals-orwellian-new-normal-on-the-horizon-due-to-covid-19/

Ο αείμνηστος πλουτοκράτης και μηχανικός της παγκοσμιοποίησης David Rockefeller είπε κάποτε σε δείπνο των Ηνωμένων Εθνών: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή κρίση και οι άνθρωποι θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Με το COVID-19, φαίνεται ότι η σωστή κρίση επιτέλους έφτασε στη νέα εποχή της παγκοσμιοποίησης. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προετοιμάζουν ήδη το κοινό για τις νέες μόνιμες αλλαγές στην κοινωνία που είναι αναπόφευκτες σε αυτό το σημείο.
Το BBC News παρουσίασε το μεγάλο όραμά τους για το «νέο φυσιολογικό» του Όργουελ για το πώς οι κεντρικοί σχεδιαστές και οι τεχνοκράτες σκοπεύουν να μοιάζουν με την κοινωνία έως το 2022.

«Είναι το 2022 και μόλις φτάσατε στον ταξιδιωτικό προορισμό των ονείρων σας. Καθώς κατεβαίνετε από το αεροπλάνο, ένα ρομπότ σας υποδέχεται με μια κόκκινη ακτίνα λέιζερ που παίρνει τη θερμοκρασία σας από απόσταση.

Εξακολουθείτε να κοιμάστε κατά το ήμισυ μετά από μια μακρά υπερωκεάνια πτήση, οπότε ο εγκέφαλός σας μόλις καταγράφει το ηχητικό σήμα του ρομπότ.
Είχατε περάσει παρόμοιους ελέγχους κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο πριν από ώρες, οπότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε και μπορείτε απλά να περπατήσετε στο επόμενο σημείο ελέγχου υγείας », έγραψε η δημοσιογράφος του BBC Lina Zeldovich.
Ο Ζέλντοβιτς εκθέτει την πραγματικότητα των ατελείωτων υγειονομικών ελέγχων, αναπνευστικών με μικροτσίπ και μικροσκοπικών τατουάζ μελανιού για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης του εμβολίου.

Όλα αυτά θα απαιτηθούν στα αεροδρόμια για να ταξιδέψουν αρχικά και στη συνέχεια να διατεθούν ως υποχρεωτικά για να συμμετάσχουν σε κανονικές λειτουργίες της κοινωνίας.
Σημειώνει ότι το τατουάζ παρακολούθησης εμβολίου έχει ήδη δοκιμαστεί σε ζώα και πτώματα, χάρη στη γενναιόδωρη υποστήριξη του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.
«Οι μακρο βελόνες δεν αφήνουν ουλές και είναι λιγότερο επεμβατικές από τις κανονικές βελόνες – είναι σαν να βάζεις ένα Band-Aid», δήλωσε η ερευνητής Ana Jaklenec του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. «Μπορεί ακόμη και να γίνει με ένα τροποποιημένο τηλέφωνο.»

Το νέο «Κανονικό» Vs. Οι Άνθρωποι – Μερικοί αντιδρούν σε όλα αυτά

Οι άνθρωποι θα πρέπει να απαιτήσουν την ελευθερία τους και να εξεγερθούν ενάντια σε αυτό το νέο φυσιολογικό για να επιστρέψουν οι ελευθερίες τους.
Με τόσα εκατομμύρια φτωχούς χυμούς σε όλο τον κόσμο να χάνουν τις ψυχές τους από τη μαζική υστερία, αυτό δεν είναι πιθανό. Ο εφιάλτης του Όργουελ έχει φτάσει σε πλήρη ισχύ.

Dr. Anthony Fauci Says Life May Not Return To Normal Until Late 2021



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα