Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Γενικευμένη βαρυτική έλξη και μεταφυσικές προεκτάσεις

Θαύματα, ασθένειες, θεραπείες, γηρατειά, συμπτώσεις, οι νόμοι της έλξης, κάρμα και οι άλλες ζωές, λευκή και μαύρη μαγεία, συνωμοσίες, εξέλιξη ειδών, επιστήμες, εφευρέσεις, δημιουργία,  ο Θεός και ο διάβολος και ότι βλέπετε δεν είναι όπως τα ξέρετε. Διαβάστε το άρθρο να μάθετε γιατί και ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να τα χειρίζεστε. Το βίντεο: Η Βαρύτητα Και Πως Η Καμπυλότητα Των Διαστάσεων Εξαπατά Τις Αισθήσεις Μας. Free download: Η έννοια του χρόνου

Από το Ζάχο Σκαφίδα

Καλό είναι να δει ο ενδιαφερόμενος το ντοκιμαντέρ και να το κατανοήσει στο μέτρο του δυνατού. Μερικές διευκρινήσεις θα δώσω όσο το δυνατόν απλές. Το παρακάτω κείμενο με πλάγια γράμματα μπορεί να παραλειφθεί από τον μη εξοικειωμένο.

(Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν διατυπώνοντας την γενική θεωρία της σχετικότητας θεώρησε ότι όλα τα σώματα είναι πάντα ακίνητα προς τον χώρο. Το μόνο που κάνουν είναι να κινούνται προς την διάσταση του χρόνου (4η διάσταση). Αυτό παρατηρείται πιο εύκολα σε συστήματα μηδενικής βαρύτητας, στα οποία ένα αντικείμενο θα μένει ακίνητο απλά θα γερνάει, δηλαδή θα κινείται προς τον χρόνο.

Βλέπουμε τα αντικείμενα να πέφτουν επειδή αντικείμενα ύλης με μεγάλη μάζα π.χ. η  Γη καμπυλώνουν τον χωρόχρονο. Έτσι όταν αφήνεις ελεύθερο (χωρίς να του ασκείται καμία ενέργεια) ένα αντικείμενο αυτό θα αρχίσει να μετακινείται ως προς τον χρόνο, επειδή έχει καμφθεί ο χωρόχρονος θα το βλέπεις να μετακινείται και ως προς την θέση, όμως στην πραγματικότητα αυτό παραμένει ακίνητο. Από αυτήν την προσέγγιση της βαρύτητας διαπιστώνουμε ότι η βαρύτητα είναι μία ψευδαίσθηση.

Ο Αϊνστάιν οδηγήθηκε σε αυτήν την προσέγγιση της βαρύτητας μετά από το νοητικό πείραμα που ο ίδιος σκέφτηκε και αργότερα ονόμασε αρχή της ισοδυναμίας. Με αυτό το πείραμα εξίσωσε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς με ένα κινούμενο σύστημα αναφοράς. Δηλαδή σκέφτηκε ότι αν βάλεις έναν άνθρωπο μέσα σε ένα κουτί και αυτό το κουτί βρίσκεται στο κενό και επιταχύνει προς τα πάνω με ταχύτητα G (επιτάχυνση της βαρύτητας) ο παρατηρητής δεν θα μπορεί να καταλάβει αν βρίσκεται σε ένα βαρυτικό πεδίο ή μέσα στο κουτί.

Αυτή η θεωρία του Αϊνστάιν εξακριβώνεται με διάφορα πειράματα. Ένα από αυτά είναι το, ότι, αν κάνεις μια μέτρηση χρόνου, σε έναν πλανήτη για παράδειγμα , σε ένα ύψος Α και σε ένα ύψος Β όπου Α>Β, θα αντιληφθείς ότι ο χρόνος εναλλάσσεται λίγο πιο αργά στο σημείο Α. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο και πιο αργά εναλλάσσεται ο χρόνος. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο απομακρύνεσαι από τον πλανήτη απομακρύνεσαι από την καμπύλωση που προκαλεί στον χωρόχρονο άρα και από το βαρυτικό του πεδίο.

Καμπύλωση του χώρου και  η εμφάνιση της ύλης

Σύμφωνα με την θεωρία της ειδικής σχετικότητας αυτό που η ανθρώπινη φυσιολογία εκλαμβάνει ως ύλη είναι στην πραγματικότητα η καμπύλωση των 3 διαστάσεων προς την 4η. Δηλαδη, οι τρεις διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος) καμπυλώνουν και δημιουργούν ένα πηγάδι με βάθος την διάσταση του χρόνου. Όταν αυτή η καμπύλωση ξεπεράσει μία ελάχιστη τιμή ή φυσιολογία του ανθρώπου την εκλαμβάνει ως ύλη. Φαινόμενα όπως ο θάνατος ή η φθορά οφείλονται σε αλλαγές της καμπυλότητας του χώρου, ενώ φαινόμενα όπως η ανάπτυξη οφείλονται στο γεγονός ότι η ύλη εκλύει μέσα της τον χρόνο (4η διάσταση). Όταν αυξομειώνει η καμπυλότητα του χώρου της ύλης, η φυσιολογία μας το εκλαμβάνει, αυτό, ως αυξομείωση πυκνότητας. Όταν η καμπύλωση ξεπεράσει ένα όριο τότε σταματάμε να αντιλαμβανόμαστε ύλη και αντιλαμβανόμαστε φαινόμενα όπως οι μαύρες τρύπες ή και ο θάνατος.

Παράδοξο των διδύμων

Η επίδραση της κίνησης στο χρόνο εξετάζεται συχνά με τη χρήση του παραδόξου των διδύμων, η οποία έχει περίπου ως εξής: δυο άτομα αποφασίζουν να ελέγξουν την θεωρία του Αϊνστάιν, οπότε το ένα (Α) επιβιβάζεται σε έναν πύραυλο το 2005 και εκτοξεύεται με 99% της ταχύτητας του φωτός προς ένα γειτονικό άστρο, που απέχει δέκα έτη φωτός. Το άλλο άτομο (Β) παραμένει στη Γη. Μόλις φθάνει στον προορισμό του, το άτομο Α κάνει αμέσως στροφή και κατευθύνεται πάλι προς την Γη με την ίδια ταχύτητα. Το άτομο Β διαπιστώνει ότι το ταξίδι διαρκεί κάτι περισσότερο από είκοσι γήινα χρόνια. Όμως το άτομο Α βιώνει τον χρόνο διαφορετικά, καθώς γι' αυτό το ταξίδι διήρκεσε λιγότερο από τρία χρόνια. Φθάνοντας πίσω στη Γη ανακαλύπτει ότι ζουν στο έτος 2025 και το άτομο Β είναι τώρα 17 χρόνια μεγαλύτερο από το άτομο Α. Τα δυο άτομα δεν είναι πια δίδυμοι με την ίδια ηλικία.

Βαρυτική διαστολή του χρόνου

Υποθέτοντας ότι η αρχή της ισοδυναμίας ισχύει, η βαρύτητα επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου. Το φως στέλνεται μέσα σε ένα πηγάδι gravity well το οποίο ονομάζεται blueshift, ενώ το ελαφρύ αποστέλλεται προς την αντίθετη κατεύθυνση (δηλαδή, εξόδου από την βαρύτητα) είναι redshift συλλογικά, τα δύο αυτά φαινόμενα είναι γνωστά ως η Βαρυτική μετατόπιση συχνότητας. Γενικότερα, οι διαδικασίες κοντά σε ένα τεράστιο σώμα τρέχουν πιο αργά σε σύγκριση με τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα πιο μακριά. Αυτή η επίδραση είναι γνωστή ως Βαρυτική διαστολή του χρόνου.

Η βαρυτική μετατόπιση προς το ερυθρό έχει μετρηθεί στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας αστρονομικές παρατηρήσεις. Βαρυτική διαστολή του χρόνου στο βαρυτικό πεδίο της Γης έχει μετρηθεί πολλές φορές χρησιμοποιώντας ατομικά ρολόγια ενώ η συνεχιζόμενη επικύρωση παρέχεται ως παρενέργεια της λειτουργίας του Παγκόσμιου Συστήματος Εντοπισμού Θέσης (GPS). Οι δοκιμές σε ισχυρότερα βαρυτικά πεδία παρέχονται από την παρατήρηση των δυαδικών pulsars. Όλα τα αποτελέσματα είναι σε συμφωνία με τη γενική σχετικότητα. Ωστόσο, στο σημερινό επίπεδο της ακρίβειας, οι παρατηρήσεις αυτές δεν μπορούν να διακριθούν μεταξύ της γενικής σχετικότητας και άλλες θεωρίες στις οποίες η αρχή της ισοδυναμίας ισχύει.

Η μάζα μέσω της εξίσωσης βαρύτητας οδηγεί σε μια μη Ευκλείδεια Γεωμετρία, στην οποία η καμπύλη τροχιά συμπίπτει με μια γραμμή ελάχιστου μήκους (γεωδαιτική).

Την καμπυλότητα του χώρου την προκαλεί η παρουσία της ύλης, δηλαδή της μάζας (ή αν προτιμάτε της ενέργειας). Έτσι τα σώματα κινούνται όχι λόγω κάποιας βαρυτικής δύναμης αλλά κινούνται στις τροχιές του καμπύλου χωροχρόνου, που λέγονται γεωδαισιακές. Η γεωδαισιακή είναι η καμπύλη με το μικρότερο μήκος, όπως η ευθεία στον επίπεδο Ευκλείδειο χώρο).

Συμπέρασμα. Αν μια ποσότητας ύλης, που στο βασικό ατομικό της πεδίο είναι ενέργεια, κινείται στο χρόνο, έχουμε την εσφαλμένη εντύπωση ότι κινείται στο τρισδιάστατο χώρο, θα έρθει στιγμή που θα συμπέσει με άλλη παρόμοια υλική ενέργεια. Εμείς έχουμε την αίσθηση της έλξης ή της βαρύτητας.

Η Βαρύτητα Και Πως Η Καμπυλότητα Των Διαστάσεων Εξαπατά Τις Αισθήσεις Μας

                

Μεταφυσικές προεκτάσεις

Είδαμε ότι υλικά αντικείμενα επειδή κινούνται, (μέσα στον χρόνο), υποχρεωτικά στο σύμπαν έλκονται. Δηλαδή μια ενεργειακή μορφή έλκει μια παρόμοιά της, ο νόμος της βαρύτητας. (Επιστημονικά δεν δύναται να στηριχθεί η επέκταση του νόμου της βαρύτητας, όμως πλείστα φαινόμενα δείχνουν ότι ισχύει. Παρατηρήστε και διαπιστώστε την ισχύ του.(Βιωματική απόδειξη)  Βλέπε: Αόρατα, μη υπαρκτά και μη αποδείξιμα πράγματα που συνθέτουν την πραγματικότητα ).

Μεγάλη μάζα ή ενέργεια προκαλεί μεγάλη καμπύλωση, τεράστια έλξη, αργό χρόνο, διαστολή του χώρου. Και αντίστροφα.

Ας παίξουμε λίγο με αυτούς τους όρους. Αν ένα ανθρώπινο όν έχει μεγάλη ενέργεια, τότε η καμπύλωση στο χωροχρόνο από το εγώ του θα είναι πιο μεγάλη από μια μέση καμπύλωση που προκαλεί ένα άλλο εγώ, ο χρόνος γι’ αυτόν θα κυλά πιο αργά, η φθορά και τα γηρατειά θα έρθουν γρηγορότερα από ότι στο μέσο άνθρωπο, (αύξηση εντροπίας). Η ενεργειακή έλξη θα είναι μεγαλύτερη από το μέσο άνθρωπο, συνεπώς αυτό που επιθυμεί θα το αποκτήσει ή έλξει ευκολότερα.

Και τελικά αν μπορούσαμε να είχαμε την ενεργειακή ισχύ μιας μαύρης τρύπας, η σκέψη μας θα ήταν πραγματικότητα, ο χρόνος παγώνει, θα περνούσαμε στην αιωνιότητα. Εδώ αρχίζουν τεράστια φιλοσοφικά ερωτήματα, πχ αιωνιότητα χωρίς ροή;

Η δύναμη των συναισθημάτων

Πέρα από τις υλικές ενεργειακές μορφές υπάρχουν και οι ενεργειακές μορφές της σκέψης. Οι ενεργειακή μορφή της σκέψης πολλαπλασιάζεται όταν εκδηλώνεται με συναίσθημα. Όσο ισχυρότερο είναι το συναίσθημα τόσο ισχυρότερη είναι η ενέργεια της σκεπτομορφής. Αν βαθμολογήσουμε την ενέργεια της σκέψης με ένα, το συναίσθημα που γεννά ο οραματισμός ή άλλα γεγονότα μπορεί να φτάσει και το εκατό.

Οι συμπτώσεις

Όταν δύο όμοια ενεργειακά σκεπτομορφές ή ενέργειες, υπάρξουν στο χωρόχρονο λόγω της φαινομενικής κίνησης τους συγκλίνουν και η μία συναντά την άλλη. Τότε μιλάμε για συμπτώσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η σύγκλιση δύο παρόμοιων ενεργειών. Είναι η γενικευμένη βαρύτητα.

Θα σας αναφέρω μια από τις τουλάχιστον δυο, τρεις συμπτώσεις που συμβαίνουν κάθε μέρα και παρατήρησα πρόσφατα. Εδώ και καιρό έχω σταματήσει να τις καταγράφω εκτός κάποιων πολύ αξιόλογων διότι τις θεωρώ κάτι συνηθισμένο.

Ζω κοντά σε θάλασσα και είχα πάει για το συνηθισμένο θαλασσινό μπάνιο. Γυρνώντας για το αυτοκίνητο μύρισα τηγανητό ψάρι από μια παραλιακή ταβέρνα. Μου γεννήθηκε η επιθυμία να έτρωγα τηγανιτό γαύρο. Όταν γύρισα στο σπίτι εκφράζω την επιθυμία στη γυναίκα μου και αν ήθελε και αυτή να πεταχτώ στη γειτονική κοντινή λαϊκή και να πάρω λίγο γαύρο. Βγαίνοντας έξω από το σπίτι ακούω το μεγάφωνο ενός πλανόδιου πωλητή που φώναζε για να πουλήσει ψάρια. Πωλητή να πουλάει ψάρια έχω να ακούσω τουλάχιστον ένα χρόνο. Βγαίνω στη διασταύρωση συναντώ τον πωλητή και είχε να αγοράσω το γαύρο που ήθελα.

Βλέπετε η επιθυμία μου γέννησε μια σειρά ενεργειών στο τοπικό χωροχρόνο που συνέκλιναν να πραγματοποιηθεί. Και λίγο χιούμορ. Όταν ανέφερα το γεγονός σε ένα φίλο μου μου είπε: υλοποίηση της επιθυμίας σου θα ήταν αν έβγαινε ο γαύρος μέσα από τη θάλασσα τότε που τον επιθύμησες. Γέλασα και είπα, έχεις δίκιο, υλοποίηση σημαίνει να εμφανιζόταν στο τραπέζι μια πιατέλα τηγανητός γαύρος. Αν σκεφτόμουν να αγοράσω μια μερίδα ήταν εύκολο να γίνει, αλλά σκέφτηκα να αγοράσω, αυτό γνώριζε το σύμπαν και συνέκλινε τις ενέργειες του να γίνει. Αν σκεφτόμουν ότι θα ήθελα ένα πιάτο γαύρο να με περιμένει στο σπίτι δεν ξέρω τι θα γίνονταν.

Έχω αναφέρει δεκάδες παραδείγματα στα άρθρα που ακολουθούν και μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει τη σύγκλιση ομοίων σε ενέργεια σκεπτομορφών.

Εννιά Απίθανες Ιστορίες Σύμπτωσης  Απίθανες ιστορίες που διδάσκουν τους νόμους του σύμπαντος

Συμπτώσεις, Φως στην Ατραπό 

Οι νόμοι της έλξης

Πολλοί παραπονιούνται γιατί μου συμβαίνει σε μένα διαρκώς αυτή η ατυχία; Όταν ένα άτομο έχει πληγεί συναισθηματικά από ένα γεγονός κουβαλάει ασυνείδητα την ενέργεια του, υποχρεωτικά θα έλξει βαρυτικά άλλο παρόμοιο γεγονός. Το γεγονός μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό.

Μέσα στο γήινο πεδίο ο έλεγχος αυτών των γεγονότων είναι χαοτικός και δύσκολα διαχειρίσιμος. Συναισθηματικές ενέργειες διαφόρων εντάσεων και συχνοτήτων των ανθρωπίνων όντων αν είναι όμοιες, έλκονται βαρυτικά, ενισχύουν την βαρύτητα τους και έλκουν άλλες παρόμοιες ενέργειες ενισχύοντας τις ακόμα περισσότερο.

Οι πλειοψηφία των ανθρώπων δεν αντιλαμβάνεται το μηχανισμό, οπότε αν έχει συγκεντρώσει μάζα θετικών ενεργειών έλκει παρόμοιες και το αντίθετο. Ο ευτυχισμένος γίνεται περισσότερο ευτυχισμένος, περισσότερο τυχερός, περισσότερο αγαπητός και το αντίθετο.

Δεν γίνεται μέσα σε ένα μικρό άρθρο να εξετάσω χιλιάδες κοινωνικές εμφανίσεις, όμως οι περισσότεροι πιστεύω κατάλαβαν τον μηχανισμό.  Μια εκτενέστερη γνώση θα πάρετε από τα άρθρα:. Οι νόμοι της έλξης  Πραγματοποιήστε όλες σας τις επιθυμίες

Οι άλλες ζωές

Πέρα από τα συνειδητά και υποσυνείδητα συναισθήματα που χαράζουν την ζωή μας, η έρευνα έχει δείξει ότι καταστάσεις από άλλες ζωές έχουν αφήσει ασυνείδητα συναισθήματα που υποβόσκουν εσωτερικά μας ανεκδήλωτα που έλκουν άλλα παρόμοια. Αυτά πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα και να διαγραφούν αν είναι αρνητικά.

(Μία έρευνα ζωών που δείχνει την έλξη και επανάληψη. Η Πολίνα είχε χάσει από αυτοκινητικό ατύχημα ένα κοριτσάκι στα δύο έτη του. Ήρθε για διερεύνηση του γεγονότος και φυσικά και κάποιων άλλων.

Βρέθηκε ότι στην αμέσως προηγούμενη ζωή αυτή και το κοριτσάκι της ήταν δύο ευτυχισμένες αχώριστες φίλες. Σε κάποια έξοδο τους η Πολίνα επιχειρεί και περνάει βιαστικά τις γραμμές του τραμ επειδή βιάζονταν. Στην προσπάθεια της να ακολουθήσει η φίλη της χτυπιέται από το τραμ και πεθαίνει.

Βρίσκεται σε μια προηγούμενη ζωή της να είναι παντρεμένη με το κοριτσάκι της που τώρα παίζει το ρόλο του άντρα της. Αναφέρεται ότι γίνεται επιστράτευση λόγω πολέμου. Το τώρα κοριτσάκι της, τότε άνδρας της περιγράφεται γλαφυρά πως πεθαίνει σε μια μάχη.

Αναφέρεται ότι είναι δεμένες και οι δύο στο κύκλο αγάπης, πόνου, και θανάτου και ότι αυτό πρέπει να λυθεί.)

Βλέπουμε ότι ένα ασαφές συναίσθημα που περικλείει αγάπη, πόνο, θάνατο, υπάρχει στο ασυνείδητο αυτών των δύο ατόμων. Αυτό βάση του νόμου του σύμπαντος έλκει και θα έλκει παρόμοιες καταστάσεις, εκτός αν διαγραφεί η ελαχιστοποιηθεί.

Ιεροτελεστίες, επικλήσεις, αμφιέσεις, θεοί και δαίμονες αυξάνουν την εκπεμπόμενη ενέργεια και προκαλούν πραγματοποίηση 

                                                          

Λευκή και μαύρη μαγεία

Έχω κάνει μια ανάλυση του θέματος στα άρθρα:  Λευκή Υπερκοσμική Μαγεία εναντίον Μαύρης Κοσμικής Μαγείας.  Κοσμική, Υπερκοσμική και Χαοτική Μαγεία. Και έχει αναφερθεί η εξίσωση της μαγείας Μ=Α.Γ.*(Δ.Γ*(1-Σ.Ε)*(1-Υ.Α))*Σ.Δ.*ΘΟ  Οι όροι της εξίσωσης δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ενισχύσουν το συναίσθημα για την επίτευξη του μαγικού έργου. Με άλλα λόγια είναι ένα ενεργειακό γεγονός της σκέψης που πραγματώνεται από την γενικευμένη βαρύτητα.

Μη σας πιάνει φόβος και απευθύνεστε σε Θεούς και δαίμονες, η δύναμη είναι μέσα σας, μάθετε να τη χειρίζεστε. (Βλέπε: Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση τους. Μέρος 1ο , Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση τους. Μέρος 2ο).

Δείτε την ανατομία του θαύματος του εκ γενετής τυφλού,  (Ιωάννου, κεφ. 9, 1-38)

Ο Χριστός κάνει λάσπη με το σάλιο του και τον στέλνει στη κολυμπήθρα του Σιλωάμ να πλυθεί. Αυτό είναι η τελετή για ενίσχυση της ενέργειας για την θεραπεία. Προφανώς ο Θεός για το θαύμα δεν χρειάζεται άλλο από το να πει τώρα βλέπεις και να γίνει το θαύμα. Τώρα γιατί αυτό το άτομο γεννήθηκε τυφλό και υπέφερε τόσα χρόνια για να δοξαστεί ο υιός του ανθρώπους δείχνει ότι ο Θεός έχει ανάγκη από δόξα όπως αναφέρεται. Το πρόβλημα να δει ο εκ γενετής τυφλός είναι μεγάλο και δεν μπορεί να δει όπως εμείς επειδή το αντίστοιχο εγκεφαλικό κέντρο δεν έχει φτιάξει τις κυτταρικές δομές στη κρίσιμη βρεφική ηλικία. Μια καλή προσέγγιση μπορείτε να δείτε στο: Πως είδε ένας εκ γενετής τυφλός

Υπάρχει αλήθεια και πως θα την αναγνωρίσουμε

Στο άρθρο: Υπάρχει αλήθεια και πως μπορούμε να την διακρίνουμε; Έχει αναφερθεί «Στο ίδιο χωροχρονικό σημείο ισχύει: Οι νόμοι που στηρίζουν το σύμπαν, το ίδιο το σύμπαν και οτιδήποτε εμείς έχουμε συμφωνήσει να είναι έτσι, είναι αληθινό. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αληθινό δηλαδή είναι αβέβαιο»  Οτιδήποτε άλλο και αν επιχειρήσει κάποιος να στηρίξει ότι είναι αλήθεια θα έλξη στοιχεία που θα ενισχύουν την άποψη του, έτσι θα νομίζει ότι είναι αλήθεια. Κάποιοι άλλοι που δεν πιστεύουν σε αυτό, θα έλξουν στοιχεία που θα δείχνουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Κυκλοφορούν πλήθος απόψεων που επιχειρούν να τις στηρίξουν, και πλήθος οπαδών αυτών των απόψεων, όλοι αυτοί εξαπατώνται. Πολλές φορές παίζω με τις σκέψεις σχολιάζοντας, ξέροντας ότι σε ότι αναφέρεται κάποιος δεν είναι αλήθεια, αναφέροντας αντίθετες απόψεις, γνωρίζοντας ότι και αυτές δεν είναι αλήθεια.

Η μεγάλη καθημερινή μάχη που βιώνετε

Προσέξτε τώρα τη μεγάλη μάχη που γίνεται στο σύμπαν μεταξύ της μηδενικής εντροπίας (τάξης) και της εντροπίας (αταξία). Χωρίς το χρόνο δεν υπάρχει εντροπία που αυξάνεται όσο ποιο γρήγορα κινείται ο χρόνος σε σχέση με τον χρόνο μας. Έτσι στο παράδειγμα των διδύμων, βλέπε παραπάνω, η αύξηση της ταχύτητας μείωνε τη ροή του χρόνου και συνεπώς την εντροπία ή την φθορά. Οι νόμοι του σύμπαντος και η ζωή φέρνουν την τάξη, ο χρόνος την φθορά και την αταξία. Χωρίς τον χρόνο δεν θα υπήρχε φθορά, θάνατος, και τίποτα καινούργιο δεν θα δοκιμάζονταν.

Θυμηθείτε αυτό που είπαμε παραπάνω (Γενικότερα, οι διαδικασίες κοντά σε ένα τεράστιο σώμα τρέχουν πιο αργά σε σύγκριση με τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα πιο μακριά).

Η ενέργεια των σκεπτομορφών σας συγκλίνει με άλλες παρόμοιες και τείνει μέσα στη χρονοβαρύτητα σε πραγματοποίηση. Ο χρόνος που γεννά την βαρύτητα και την εντροπία, μάχεται με τους νόμους του σύμπαντος και τη ζωή που γεννούν την τάξη μέσα στη χρονοβαρύτητας, και φτιάχνουν αυτή τη τεράστια ποικιλία καταστάσεων που βιώνετε.

Ψάχνεται για θαύματα; Ότι βλέπεται γύρω σας και εσείς είναι θαύμα! Η εμφάνιση της ύλης είναι αποτέλεσμα στης εισδοχής του τίποτα σε ένα τίποτα. Αυτή η εισδοχή έχει τον απόηχο της σε κάθε γέννηση όντος μέσω του σεξ. Κάθε ον είναι ένας κόσμος με μηδενική εντροπία που όταν εισέλθει στο κόσμο αρχίζει την μάχη του με την φθορά λόγο της χρονοβαρύτητας για να εμφανίσει κάτι καινούργιο.

Η βαρυτική έλξη του εγώ

Κάθε εγώ είναι ένα σύνολο θετικών και αρνητικών συναισθημάτων που συνθέτουν κάτι ενιαίο και  μια καμπύλωση στο χωροχρονικό συνεχές. Κάθε εγώ έλκει σχετικά όμοια εγώ για τις διάφορες σχέσεις του. (Κάτι απλό που το γνωρίζουν όλοι). Μην εκπλήσσεστε λοιπόν για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο σας ή αυτούς που φεύγουν από κοντά σας. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας είναι σχετικά ενεργειακά όμοιοι με σας έστω και αν δεν σας αρέσει αυτό. Αν δεν σας ικανοποιούν τα άτομα που σας περιβάλουν απλά αλλάξτε αυτό που νιώθετε ή την ενεργειακή σας συχνότητα, τότε γρήγορα θα αλλάξουν τα άτομα που σας περιβάλουν.

Η επίδραση του εγώ στο χωροχρονικό συνεχές και των εκπεμπόμενων ενεργειών από αυτό, προκαλούν καμπυλότητες που έλκουν παρόμοιες ενέργειες

                                        

Συνωμοσίες, ενεργειακοί και μη ενεργειακοί τόποι

Πολλοί βλέπουν κάτι που είχε με κάποιο τρόπο εκδηλωθεί στο παρελθόν να υλοποιείται και φαντάζονται συνωμοσίες. Οι πλειοψηφία των γεγονότων, αν όχι όλα πρέπει να περάσουν από την συνείδηση, να αποκτήσουν ενεργειακή οντότητα και τότε αρχίζει η υλοποίηση. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη, όλοι μας το βιώνουμε καθημερινά, ίσως να μη το έχετε συνειδητοποιήσει.

Ένας τόπος που συνέβη κάτι καλό ή κακό σαν κομμάτι του χωροχρόνου, φορτίζεται θετικά ή αρνητικά με αυτή την ενέργεια, και έλκει άλλες παρόμοιες.  Δεν έχετε παρά να το παρατηρήσετε και να μάθετε να το ελέγχετε.

Το κάρμα, τα θαύματα και ο Θεός

Μη ψάχνεται για κάρμα, αμαρτήματα, καλό, κακό λκπ. Η συναισθηματική ένταση που ενδύεται κάθε πράξη σας καθορίζει τα παραπάνω. Συνεπώς τα παραπάνω για κάποιους είναι έτσι, για κάποιους όχι. Μη περιμένετε να επέμβει ο Θεός στον κόσμο του, αν το έκανε θα αναιρούσε τον εαυτό του και θα αποδείκνυε ότι δεν τον έκανε σωστό. Τα θαύματα οι αυτόματες ιάσεις και πολλά παραψυχολογικά φαινόμενα στηρίζονται στο βασικό νόμο του σύμπαντος «τη γενικευμένη βαρυτική έλξη».

Παραδείγματα

Ο δάσκαλος Αττεσλής πίστευε στο κάρμα και ότι για να κάνει θεραπεία πρέπει να σηκώσει το κάρμα του άλλου. Στο τέλος της ζωής του ήταν καθηλωμένος αρκετό χρόνο από εγκεφαλικό.

Ο Μπαρμπαρόσα που είχε σκοτώσει 80,000 ανθρώπους πίστευε ότι επιτελούσε το καθήκον του (εθνικοθρησκευτικό). Έζησε τα τελευταία χρόνια του με τιμές στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλοί χριστιανοί πίστευαν ότι έπρεπε να υποστούν το μαρτύριο του χριστού, σταυρώθηκαν βασανίστηκαν, πέθαναν με πόνους.

Ο Χριστός ήθελε να εφαρμοστούν οι προφητείες περί σταύρωσης (βλέπε: Μερικές προφητείες τής Π.Δ. για τον Χριστό). Έπαιξε το σενάριο που είχε προδιαγραφεί. Φυσικά αν εγώ ήμουν Θεός και φυσικά παντοδύναμος, δεν θα ήταν ανάγκη να σταύρωνα το γιό μου για να σώσω τον κόσμο. Θα τον έσωνα χωρίς πόνο, θάνατο, αίμα, εξευτελισμό.

Ο Σάι Μπάμπα τα τελευταία χρόνια ήταν σε καροτσάκι λόγω σοβαρού κατάγματος στο γοφό. Δεν αυτό θεραπεύτηκε, ούτε ήθελε ιατρική επέμβαση διότι ήθελε να δείξει ότι δεν ήταν το σώμα του. Κατά την γνώμη μου το προκάλεσε για να δείξει το παραπάνω.

Ο Ιωσήφ Στάλιν όταν πέθανε από εγκεφαλικό 75 ετών, είχε εξοντώσει και κακοποιήσει τουλάχιστον 20εκ. Ο κόσμος θρηνούσε στη κηδεία του για το πατερούλη, όπως τώρα στη Β. Κορέα που αν δεν κλάψεις και γελάσεις κατά παραγγελία σε τρώει το μαύρο σκοτάδι. Δεν πλήρωσε τίποτα για το κακό που έκανε ούτε επενέβη κάποια θεία δύναμη να φρενάρει το πόνο και τον θάνατο.

Ο Χίτλερ και οι οπαδοί του πίστευαν ότι έπρεπε να επιβάλουν την Αρία φυλή και το αντίθετο στρατόπεδο επιστρατεύθηκε ενάντια. Καμία υπερφυσική δύναμη δεν επενέβη να μη σκοτωθούν και κακοποιηθούν 50 εκ. ψυχές. Πολλοί μιλούσαν για δυνάμεις του κακού και του καλού, αν κάποιος έχει τη στοιχειώδη λογική θα έβλεπε ότι αν ο Θεός μπορούσε να επέμβει σαν παντοδύναμος ακαριαία θα εξουδετέρωνε τις δυνάμεις του κακού. Συνεπώς κάτι άλλο συμβαίνει που ο μέσος αναγνώστης το καταλαβαίνει από το άρθρο.

Και κάτι για να γελάσετε που διάβασα τελευταία. Είχα την τάδε πάθηση πριν δύο χρόνια, η οποία παρά τη ιατρική θεραπεία επέμενε. Απευθύνθηκα στο τάδε θεραπευτή μου είπε ότι καθάρισε το ενεργειακό μου, μου έστειλε και μερικές μπάλες ενέργειας και τώρα τρεις μήνες μετά είμαι καλά. Δεν αποκλείω να είναι καλά, αλλά δεν έγινε καλά από το καθαρισμό του ενεργειακού, ούτε από τις μπάλες ενέργειας. Αυτός ο αφελής άνθρωπος εντυπωσιάστηκε από τη μέθοδο, αυξήθηκε η συγκινησιακή του κατάσταση και υλοποίησε τη θεραπεία του.

Ο γνώστης Χριστός έλεγε: Η πίστη σου σέσωκέ σε. Το ερώτημα γιατί να τον σώσει κάτι ενεργειακό δικό του και ο Θεός σαν παντοδύναμος να μην το έσωνε ανεξάρτητα από την πίστη του.

Κοιτάξτε την ιστορία και γύρω σας θα δείτε ότι όλα είναι νόμοι της φύσης και τίποτα άλλο.

Είναι καλύτερα να πιστεύεις σε θεούς και θεές που σου στέλνουν θεραπευτικές μπάλες ενέργειας, παρά να μη πιστεύεις σε τίποτα.

Τα μορφογενετικά πεδία Rupert Sheldrake

Τα μορφογενετικά πεδία Rupert Sheldrake που έχει γίνει πολύς λόγος, κατά την γνώμη μου διαμόρφωσαν την εξέλιξη των ειδών. Δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από αυτήν την ιδιότητα του σύμπαντος.

(Βλέπε: Τα μορφογεννετικά πεδία Sheldrake ο κρίκος στη θεωρία του Δαρβίνου και Μορφικά πεδία του Rupert Sheldrake, πως συνδέουν και διαμορφώνουν τη ζωή  )

Κοιτάξτε γύρω σας την εξέλιξη των ειδών είναι ένα θαύμα!

Ο ευκάλυπτος είναι το μόνο δέντρο που αν καεί μετά από λίγο πετάει καινούργια βλαστάρια. Η ανάγκη του αυτή υλοποιήθηκε μετά από αρκετά χρόνια εξέλιξης διότι η φωτιές στα δάση την Αυστραλίας λόγω του κλίματος είναι συχνές.

Τα φυτοφάγα ζώα ανέπτυξαν ειδικό προσαρμοσμένο σύστημα οδόντων και ειδικά βακτήρια στο έντερο ώστε να διασπούν την κυτταρίνη των φυτών σε σάκχαρα και άλλες ουσίες κατάλληλες για την θρέψη τους. Η ανάγκη αυτή δεν έγινε σταδιακά, απλά υλοποιήθηκε όταν η βαρύτητα συγκέντρωσε την κατάλληλη ενεργειακή τιμή. Βλέπε: 9 Επιστημονικά γεγονότα αποδεικνύουν ότι η "θεωρία της εξέλιξης" είναι λάθος 

Αν κοιτάξεις οποιοδήποτε οργανισμό θα ανακαλύπτεις πληθώρα θαυμάτων.

Αν κοιτάξεις τη πολιτισμική εξέλιξη ή την ιστορία ομοίως.

Όλα αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζεται να υπάρχει η ανάγκη πολλών μονάδων (ενέργειας) που μέσα στο χρόνο συγκλίνουν και όταν η τιμή τους είναι κατάλληλη υλοποιούνται. Ότι βλέπεις γύρω σου ακολουθεί αυτόν τον νόμο. Αν η βαρύτητα ήταν διπλάσια ο χρόνος πραγματοποίησης θα ήταν ο μισός. Αν η βαρύτητα ήταν άπειρη, όπως μετά τον ορίζοντα της μαύρης τρύπας, κάθε ενέργεια θα πραγματοποιείτο αυτοστιγμή, αν ήταν δυνατόν να υπάρξετε εκεί κάθε σκέψη σας θα ήταν πραγματικότητα. Ο χρόνος είναι φτιαγμένος έτσι (δημοκρατικά) ώστε κάτι πραγματοποιείται αν το θέλουν πολλοί και για κάποιο χρονικό διάστημα.

Γιατί όταν ξυπνάμε έχουμε τη λύση πολλών προβλημάτων

Έχω λύσει εκατοντάδες προβλήματα βάζοντας κατά νου πριν κοιμηθώ και το πρωί έχω πάρει τη λύση. Πολλοί επιστήμονες εφευρέτες έχουν τη λύση των προβλημάτων τους μετά ένα καλό ύπνο. Όλα τα μοντέλα και όλες οι θεωρίες διαρκώς εξελίσσονται.  Μέχρι τώρα πίστευα σε αδιευκρίνιστες διεργασίες του εγκεφάλου ή παραψυχολογικές εξηγήσεις.

Δεν είναι όμως έτσι. Αν παρατηρήσει κάποιος θα δει ότι η λύσεις οι εμπνεύσεις έρχονται άμα όπως λέει ο απλός άνθρωπος ωριμάσουν στο νου μας. Και πάλι δεν είναι έτσι, τι θα πει ωριμάσουν;

Απλά θέλουν χρόνο και γιατί θέλουν χρόνο, διότι απλά επιδρά η γενικευμένη βαρύτητα και κάνει σύγκλιση παρομοίων ενεργειών ώστε στο κατάλληλο χρόνο να γίνει εμφάνιση στη συνείδηση αυτού που είναι συντονισμένος με αυτή τη ψυχική συχνότητα.

Το ότι το φαινόμενο εμφανίζεται στατιστικά περισσότερο όταν ξυπνάμε, εξηγείτε από το ότι σε όλη την διάρκεια του ύπνου χωρίς παρεμβολές κινείτε χωροχρονικά αυτή η ενέργεια και προκαλεί γρηγορότερα την σύγκλιση.

Στο παράδειγμα των διδύμων, (βλέπε παραπάνω), τα γεγονότα θα πραγματοποιούνται σε μικρότερο χρόνο σε σχέση με τον χρόνο που βιώνουμε εμείς. Διότι η βαρύτητα είναι αυξημένη. Όμως ο χρόνος αυτός θα αντιστοιχεί στον ίδιο γήινο χρόνο. Αν βρισκόσαστε στη σελήνη που η βαρύτητα είναι το 1/6 περίπου αυτής της Γης, ο χρόνος εκεί διαστέλλεται σε σχέση με τον γήινο, δηλαδή κυλάει ποιο αργά, και η πραγματοποίηση θα γίνεται ποιο αργά πάντα σε σχέση με τον χρόνο της γης.

Μη πιέζετε μια κατάσταση να γίνει κάτι. Οραματιστείτε αυτό, ενισχύσετε αυτό με συναίσθημα και το αφήνεται. Αν δεν ωριμάσει όπως λέει ο απλός άνθρωπος δεν θα γίνει. Συνεχίσετε να το οραματίζεστε κατά διαστήματα ενδύοντάς το συναισθηματικά. Να είστε σίγουροι ότι όταν οι ενέργειες πάρουν την κατάλληλη τιμή μέσα στο χρονοβαρυτικό συνεχές θα πραγματοποιηθούν. Και αυτό θα γίνει ανάλογα με την ενέργεια που επενδύετε και τον χρόνο. (Αν είσαστε σε ένα πλανήτη με διπλάσια βαρύτητα η επιθυμία σας θα γίνονταν στο μισό χρόνο, το τίμημα θα είναι, αύξηση της εντροπίας μεγαλύτερη φθορά).

Ασθένειες, γηρατειά, θάνατος

Οι πλειοψηφία των ασθενειών, (εγώ πιστεύω όλες, τα ατυχήματα, η κληρονομικότητα κλ) οφείλονται στην κακή χρήση της ψυχοενέργειάς μας, που υλοποιείται από τον εγκέφαλο και εμφανίζεται στο περιβάλλον από την βαρυτική έλξη. Προσέξτε δεν μπορεί να δράση μια ενέργεια του ασυνειδήτου αν δεν γίνει έστω και ασαφώς αισθητή από τον υλικό εγκέφαλο που παράγει την ενέργεια. Όταν μιλάμε για φυσικούς νόμους δεν γίνεται να δράσει κάτι μη φυσικό. Δεν μπορεί κάτι υπερφυσικό να δράσει στη φύση. Ότι νομίζουμε ότι είναι υπερφυσικό, επιδρά στο ψυχικό φορέα του ανθρώπου που εκδηλώνεται με εγκεφαλική ενέργεια και υλοποιείται. (Όταν λέμε υλοποίηση δεν μιλάμε εμφάνιση υλικών αντικειμένων αλλά πραγματοποίηση γεγονότων).

Πχ δεν μπορεί να υπάρξει φάντασμα χωρίς τον καταλύτη που θα το ενεργοποιήσει. Δεν μπορεί να υπάρξει θαύμα χωρίς τον καταλύτη. Δεν μπορεί να υπάρξει κανένα παραψυχικό φαινόμενο χωρίς την ύπαρξη υλικού εγκεφάλου που θα το τροφοδοτήσει με ενέργεια και χωρίς την βαρύτητα που θα το ενισχύσει έλκοντας παρόμοιες ενέργειες. Οι νόμοι της φύσης δεν καταλύονται. Όποιο θαύμα παρατηρείτε είναι φυσικό φαινόμενο που πιθανόν να αγνοούμε την εξήγηση του.

Η μεγάλη αυταπάτη του σύμπαντος

Κοιτάξτε στην αρχαία Ελλάδα τους μεγαλοπρεπείς ναούς στο Δία, στην Ήρα, στην Αθηνά κλ. Σκεφτείτε είναι δυνατόν να μην είχαν καμία ένδειξη για την αποτελεσματικότητα των θεών τους και να έκαναν τόσο κόπο να δημιουργήσουν τους ναούς; Αν δεν είχαν καμία ένδειξη της δύναμης αυτών των ανύπαρκτων Θεών και έκαναν τέτοιους ναούς θα ήταν μάλλον ηλίθιοι. Το ίδιο θα συμβαίνει σε όλη τη γη σήμερα και σε όλη την ιστορία με τους χιλιάδες θεούς που έχουμε βρει τα αγάλματα τους και τους ναούς τους. Βλέπε: Υπήρχαν υπερφυσικές εμπειρίες στην αρχαιότητα;  Tα θαύματα στα αρχαία Ασκληπιεία!!   Αθάνατοι Θνητοί

Πρόσφατα σε ένα ντοκιμαντέρ για τη Γουατεμάλα είδα ένα τοπικό θεό σαν κούκλα, προφανώς πάνω σε ξύλο, ντυμένο με τα παραδοσιακά ρούχα των γηγενών. Η πρώτη όψη προκαλούσε γέλιο. Του είχαν βάλει καπέλο, του έδιναν να καπνίσει κάποιο τσιγάρο και δεν του είχαν πόδια για να μη φύγει. Δεν πρόσεξα το όνομα του. Πλήθος πιστών ήταν σε ευλαβική στάση και περίμεναν να θέσουν το αίτημα τους μέσα σε καπνούς θυμιαμάτων. Αν δεν είχε ακουστεί ότι είχε κάποια αποτελεσματικότητα αυτός ο θεός δεν νομίζω ότι θα υπήρχε τόσος κόσμος.

Είναι καλύτερα να πιστεύεις σε ανύπαρκτους και γελοίους θεούς ότι μπορούν να επιφέρουν ένα αποτέλεσμα παρά να μη πιστεύεις τίποτα. Αυτή η πίστη ότι θα πετύχεις κάτι, σε πολλούς κάνει το θαύμα.

Τώρα πως συμβαίνει το θαύμα ελπίζω με τα όσα διαβάσατε να το έχετε κατανοήσει.

Υλοποίηση

Με τον όρο υλοποίηση εννοούμε ότι κάτι υλικό εμφανίζεται από το μηδέν. Ότι λέγαμε παραπάνω αφορά την πραγματοποίηση γεγονότων και όχι την εμφάνιση ύλης από το μηδέν. Έχουν αναφερθεί πολλές υλοποιήσεις στο παρελθόν, όπως η πιο γνωστή το θαύμα των πέντε άρτων. Έχουν αναφερθεί υλοποιήσεις από τον Σάι Μπάμπα, από κάποια διάσημα μέντιουμ και πολλές ανεξακρίβωτες διηγήσεις. Καμία όμως δεν μπόρεσε να ελεγχθεί επιστημονικά. Ούτε η επιστήμη ακόμη δεν έχει κατορθώσει να παράγει ύλη από ενέργεια, παρόλο που υπάρχει η σχετική θεωρία. Συνεπώς η υλοποίηση επιστημονικά δεν υφίσταται.

Πως ελέγχουμε τη γενικευμένη βαρυτική έλξη

Απλά, πρέπει να ελέγχουμε την ποιότητα των ενεργειών μας.

Υπάρχουν δύο καταστάσεις. 1. Ότι αφορά το άτομο μας. 2. Όσο αφορά τους άλλους και το περιβάλλον μας.

Πριν μπούμε στο μεγάλο θέμα, θα δώσω μια σύντομη μη αποδείξιμη εκδοχή της ενεργειακής μας υπόστασης. Σαν ψυχές όλοι ξεκινήσαμε από την ίδια αρχή (τον Θεό). Σαν ύλη όλοι ξεκινήσαμε από ένα σημείο που ήταν η αρχή του Big Bang. Έτσι όταν θέλουμε να δράσουμε για τον εαυτό μας περιοριζόμαστε στην ατομικότητα μας, όταν θέλουμε να δράσουμε σε άλλους χρειάζεται διευρυμένη συνείδηση. (Βλέπε: Κβαντικός Εναγκαλισμός)

(Πολλοί προτρέπουν σε ομαδικό διαλογισμό, ομαδική προσευχή, λιτανείες κλπ. ή κάποιοι διατείνονται για θεραπείες σε άλλους. Αυτά θα έχουν πλήρη αποτυχία αν τα άτομα δεν βρίσκονται σε διευρυμένη συνείδηση. Ο εμπειρικός τρόπος διεύρυνσης είναι η δυνατή αγάπη  στα πάντα).

Ο Σρι Νισαργκαντάττα Μαχαράτζ Στο βιβλίο του “Η Υπέρτατη Κατάσταση” αναφέρει Νισαργκαντάττα:

Πρέπει να επιστρέψετε στην αρχική σας κατάσταση Ο αναζητητής είναι αυτός που διερευνά τον εαυτό του. Σύντομα ανακαλύπτει πως δεν είναι δυνατόν αυτός να είναι το σώμα του. Αν η πεποίθηση «εγώ δεν είμαι το σώμα» εδραιωθεί μέσα του τόσο καλά ώστε να μην μπορεί πλέον να αισθάνεται, να σκέφτεται και να ενεργεί για λογαριασμό του σώματος, ο αναζητητής εύκολα θα ανακαλύψει πως αυτός είναι η συμπαντική ύπαρξη, γνώση, δράση, πως μέσα σ’ αυτόν και μέσω αυτού το σύμπαν ολόκληρο είναι πραγματικό, συνειδητό κι ενεργό. Αυτή είναι η καρδιά του προβλήματος. Ή έχετε σωματική συνείδηση και είστε σκλάβος των περιστάσεων, ή είστε η ίδια η συμπαντική συνείδηση, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του κάθε συμβάντος.

Προσέξτε τώρα πως αναλύει μια υπερσυμπαντική ανεκδήλωτη κατάσταση.

Ωστόσο η συνείδηση, ατομική ή συμπαντική, δεν είναι η αληθινή κατοικία μου, δεν είμαι σ’ αυτήν, δεν είναι δική μου, δεν υπάρχει καθόλου δικό μου «εγώ» σ’ αυτή. Είμαι πέρα απ’ αυτήν, αν και δεν είναι εύκολο να εξηγήσω πώς μπορεί κανείς να μην είναι ούτε συνειδητός, ούτε ασυνείδητος, αλλά απλώς πέρα απ’ αυτά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μέσα στο Θεό, ή ότι είμαι ο Θεός· ο Θεός είναι το συμπαντικό φως και αγάπη, ο συμπαντικός παρατηρητής. Είμαι πέρα ακόμη κι απ’ το συμπαντικό.

Καταλαβαίνουμε, αν έχουμε σωματική συνείδηση ζούμε μέσα στο μυαλό μας τις σκέψεις μας που ενδύονται συναισθηματικά και είμαστε σκλάβοι των περιστάσεων. (Προσέξτε το συναίσθημα από το συναισθηματικό φορέα εκδηλώνεται στο υλικό εγώ. Στο κέντρο της ύπαρξης η καταγραφή είναι εξωσυμπαντική και δεν υπάρχει επήρεια από συμπαντικούς νόμους). Αν η πεποίθηση «εγώ δεν είμαι το σώμα» …..αποτραβιέσαι από το μυαλό και τα συναισθήματα, το ενεργειακό πεδίο του νου μειώνει την αρνητική ή θετική του ενέργεια και η βαρυτική έλξη μειώνεται. Από εκεί και πέρα εξαρτάται πως έχεις κτίσει τον πυρήνα σου και τις δυνατότητες που του έχεις δώσει Βλέπε: Οδηγός για την δημιουργία τούλπας

Η Αρχή της Απροσδιοριστίας του Heisenberg μετατρέπει το κλασικό κενό σε μία «θάλασσα» ενεργειακών διακυμάνσεων που του προσδίδουν μία μη μηδενική  ενεργειακή πυκνότητα. Η διέγερση του κενού δημιουργεί ένα ψευδοκενό με τεράστια ενέργεια που δημιουργεί τα σύμπαντα.

Στη δεκαετία του 1960, ο φυσικός Α. Ζαχάρωφ, διατύπωσε μια ριζοσπαστική θεωρία πως η βαρύτητα πιθανόν να μην αποτελεί μια θεμελιώδη αλληλεπίδραση , αλλά μάλλον ένα δευτερεύον φαινόμενο που συνδέεται με άλλα μη βαρυτικά πεδία. Πιθανόν, δηλαδή, η βαρύτητα να είναι ένα φαινόμενο που να προκαλείται από τις διακυμάνσεις της ενέργειας του απόλυτου μηδενός στο κενό, που επέρχεται λόγω της παρουσίας μιας μάζας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω έχουμε δύο είδη διαλογισμού 1. Στο κενό για επαφή με το ανεκδήλωτο και 2. Στο μη εαυτό για επαφή με το εκδηλωμένο και έλεγχο κάθε συμβάντος. Το πρώτο αντιστοιχεί στο κενό και το δεύτερο στο ψευδοκενό. Για αυτό η πραγματικότητα αποκαλείται από τους μυημένους μάτριξ.

Σε περίπτωση ενεργειακής πτώσης

Όταν έχουμε ενεργειακή πτώση από διάφορα αίτια, (ασθένεια, ατυχή γεγονότα που δεν ελέγξαμε ή συμβαίνουν στο συγγενικό περιβάλλον που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, λόγω κακού ελέγχου των κατωτέρων συναισθημάτων μας, όταν έχουμε κατάπτωση κλπ.), είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσουμε κάποια μέθοδο. Δημιουργούνται άσχημα συναισθήματα που έλκουν άλλα παρόμοια και αν δεν τα προλάβεις θα σε νικήσουν χειροτερεύοντας την κατάσταση σου.

Τότε χρειάζεται:

1. Ξεκούραση, ύπνος, ευχάριστες παρέες, θαλάσσια μπάνια, επαφή με το φυσικό περιβάλλον, υγιεινή διατροφή και ζωή, ( Βλέπε: Το Μαγικό Θέατρο (The Healing Mind Irving Oyle )), και τελευταία χημική ενίσχυση, (βιταμίνες, φάρμακα), ώστε να επανέλθουμε και να παραλάβουμε τα ηνία.

2. Διαλογισμός του κενού ή υπερβατικός διαλογισμός   ή απλή προσήλωση στο ενεργειακό μας κέντρο. Οι διαλογισμοί που σταματάνε την σκέψη ή του κενού, στόχο έχουν κυρίως όταν μας έχουν κατακλύσει αρνητικές ενεργοβόρες σκέψεις, να τις σταματήσουν ώστε να αποκατασταθεί η φυσική μας ενέργεια.

3. Το απλό που κάνει όλος ο κόσμος, απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Θεός ή πηγή θα κάνει το καλύτερο για να διεκπεραιωθεί μια άσχημη κατάσταση. Εδώ υπάρχει μεγάλη προσοχή, ο καθένας στο πόλεμο με τη βοήθεια του Θεού σκοτώνει τον άλλο, είπαμε ο Θεός δεν επεμβαίνει, ο νόμος της βαρυτικής έλξης θα κρίνει το αποτέλεσμα. Επίσης έχει σημασία που τοποθετείς το Θεό, τι σύνδεση κάνεις, την διεύρυνση που κάνεις. Και το σπουδαιότερο, είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει Θεός αυτή η πίστη σαν ενέργεια έχει αποτελέσματα! (Βλέπε: Υπάρχει Θεός και δεν υπάρχει Θεός )

Παραδείγματα

‘Όταν το πρωί σηκώνεσαι και ευχαριστείς το Θεό για την ομορφιά που βλέπεις, την υγεία που έχεις, το φαγητό που τρως, κλπ είναι θετική ενέργεια που έλκει άλλες παρόμοιες, είναι νόμος του σύμπαντος και όχι κάτι υπερφυσικό. Άσχετα με την ύπαρξη του Θεού λειτουργεί άριστα.

Όταν παραπονιέσαι για κάτι που δεν έχεις, και νιώθεις πίκρα για κάποια κακά που σου συμβαίνουν, θα έλξεις και άλλα παρόμοια. Κοίτα γύρω σου και θα το διαπιστώσεις.

Πρέπει να είσαι, αν είναι δυνατόν, ότι και να σου συμβαίνει, χαρούμενος και ευτυχισμένος. Σε αντίθετη περίπτωση το αρνητικό θα συσσωρεύεται θα σε λυγίσει και θα σε σκοτώσει.

Δεν υπάρχει θείο σχέδιο ή θεία βούληση, εσείς είστε ο Θεός του χωροχρονικού που βρίσκεστε. Μη μου πείτε ότι ήταν θείο σχέδιο ο δεύτερος παγκόσμιος με 50 εκ. θύματα. Μη μου πείτε ότι ήταν θείο σχέδιο η ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Μη μου πείτε ότι ήταν θείο σχέδιο οι Τούρκοι να μας έχουν σκλαβωμένους 400 χρόνια. Μη μου πείτε ότι ήταν θείο σχέδιο ο Στάλιν να εξοντώσει 20εκ για να εξαφανίσει τη φεουδαρχία, γιατί το ίδιο θα έκανε και η δύση. Η μόνη απάντηση είναι, είστε εσείς με την ενεργειακή δομή σας και ο χρόνος ή η βαρύτητα.

Αφού αποκατασταθούμε ενεργειακά τότε αρχίζει ο έλεγχος των σκέψεων μας.

Πρέπει να ελέγχουμε το νου μας. Οι σκέψεις προφανώς πρέπει να υπάρχουν θετικές ή αρνητικές. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι το συναίσθημα και την ένταση του. Όταν πρόκειται για θετικά συναισθήματα δεν υπάρχει λόγος να τα ελέγξουμε, (σε προχωρημένες καταστάσεις τα ενισχύουμε), αν όμως πρόκειται για αρνητικά συναισθήματα αν δεν καταφέρεις να τα ελέγξεις, θα πνιγείς και θα καταρρεύσεις από άλλα παρόμοια που έλκεις. Αυτή η συσσώρευση δημιουργεί ασθένεια, επιταχύνει την φθορά και την γήρανση. (Αύξηση ενέργειας, αύξηση ταχύτητας, συστολή χρόνου, γρήγορη φθορά, μεγάλη βαρυτική έλξη άρα σε λίγο χρόνο επιτυγχάνουμε αυτό που θέλουμε).

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι ελέγχου του νου και ένας από αυτούς είναι το   Ho'oponopono, Ιστορία, εξέλιξη, εφαρμογή στη Νέα εποχή 

Υπάρχουν ακόμα ανώτεροι μέθοδοι όπως η σύνδεση με την πηγή του σύμπαντος, η ενσωμάτωση της και ο έλεγχος του τρισδιάστατου χώρου μέσα από την τέταρτη διάσταση που γέννησε την τρίτη. Σημειωτέο, αυτή η σύνδεση σαν τετραδιάστατη δεν επηρεάζεται από τους νόμους της τρίτης διάστασης.

Κάθε άνθρωπος είναι ένα συμπαντικό και υπερσυμπαντικό ολόγραμμα. (Βλέπε: Το ολογραφικό Σύμπαν). Η πνευματική του αρχή εδράζεται στο πυρινικό αστέρα λίγο πάνω από τον αφαλό σε διαφορετική διάσταση. Ο διαλογισμός εδώ, όπως και οι ομφαλοσκόποι έκαναν, σταματάει την σκέψη εξοικονομόντας ενέργεια και τραβάει τη συνείδηση στη αρχή των πάντων. Με κατάλληλες εντολές ενεργοποιείται ο εγκέφαλος που έλκει επιθυμητές ενέργειες και έχουμε όπως έλεγε ο Νισαργκαντάττα πλήρη έλεγχο του κάθε συμβάντος. Το σημαντικότερο είναι,  πως όχι μόνο ότι οραματιζόμαστε συμβαίνει, αλλά πολλά περίεργα συμβαίνουν που θέλουμε, και δεν αφιερώσαμε κάποια ιδιαίτερη ενέργεια, σαν να υπάρχει κάποιος που μεριμνά για εμάς. (Βλέπε παραπάνω: Η μεγάλη αυταπάτη του σύμπαντος).

Το σύμπαν δεν γνωρίζει τις εκατοντάδες γλώσσες αλλά αυτό που ο λόγος σε κάνει να οραματίζεσαι, και το συναίσθημα που το ενισχύει. Οι καταστάσεις άλφα ή θήτα είναι καταστάσεις που το μυαλό περιορίζεται χαλαρά με θετικά συναισθήματα σ’ αυτό που διαλογίζεσαι, συνεπώς επιτυγχάνουμε τη μέγιστη ενέργεια. Ο διαλογισμός στο Θεό σε πάει χωρίς να το αντιληφθείς στην κατάσταση θήτα. (Βλέπε: Πώς ο Διαλογισμός για τον "Θεό" Αλλάζει το μυαλό σας) 

Όλοι η διαλογισμοί, (Βλέπε: Διαλογισμός λινκ), θέλουν καθοδήγηση από κάποιον έμπειρο για να έχουν επιτυχία. Πχ αν λέμε το Σο Χαμ, εγώ είμαι ο Θεός, αν είσαι ενεργειακά πεσμένος δεν προσφέρει τίποτα. Αν είσαι ενεργειακά ανεβασμένος, κάνεις συνειδησιακή μετατόπιση στη συμπαντική αρχή. Και πάλι πρέπει να γνωρίσεις πως θα βάλεις τη συμπαντική αρχή να δουλέψει για κάποια θετικά που σε ενδιαφέρουν. (Βλέπε: Η απομυθοποίηση των μεθόδων ξυπνήματος κουνταλίνης, γιόγκα, σαμάντι, ο ευκολότερος δρόμος για την Θέωση )

Οπότε πειραματιστείτε και η ζωή θα σας διδάξει ή χρησιμοποιείστε την εμπειρία κάποιου άλλου για να κερδίσετε χρόνο.

Συμπέρασμα

1. Η πηγή της δημιουργίας δεν επεμβαίνει μόνη της από τότε που έφτιαξε το σύμπαν με τους σοφούς νόμους του. Διότι αυτό σημαίνει ότι αυτό που έφτιαξε δεν είναι σοφό.

(Μπορούμε να φανταστούμε τον υλικό κόσμο σαν πίστα του καλού και του κακού, της διττότητας ή της αντίθεσης, εσύ αποφάσισες να ενσαρκωθείς αυτόν τον φορέα να παίξεις ένα παιχνίδι που μπορεί να το κερδίσεις ή να το χάσεις. Μάθε να το παίζεις).

2. Οι νόμοι της πηγής κυβερνούν το σύμπαν. Ο βασικότερος νόμος είναι η βαρυτική έλξη όμοιων ενεργειών.

3. Η επέμβαση της πηγής ή των κομματιών της πηγής που δεν είναι υλικά ή άυλα, (Άγγελοι, πνευματικοί οδηγοί, κλπ.),  δεν είναι άμεση, διότι το μη φυσικό δεν μπορεί να επιδράσει στο φυσικό. Μέσω του αύλου φορέα των διάφορων όντων, επιδρά στον υλικό φορέα που μέσα από την βαρυτική έλξη επιτυγχάνει τα διάφορα φαινόμενα που πολλά φαίνονται υπερφυσικά. (Θαύματα, θεραπείες, συμπτώσεις, εξέλιξη ειδών επιστημών, εφευρέσεις, δημιουργία, και ότι βλέπετε, δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς τη ροή του χρόνου που προκαλεί τη βαρύτητα, που προκαλεί την πραγματοποίηση).


Από το Ζάχο Σκαφίδα

 Αν ενδιαφέρεστε για 1. Ανάλυση των προηγουμένων ζωών σας. 2. Καρμικών σχέσεων και επίδραση σε αυτές και στην υγεία. 3. Σκανάρισμα και διάγνωση ενεργειακού  από την Κριστίν ή 1. Απόκτηση της ικανότητας να βιώσετε οι ίδιοι τις προηγούμενες ζωές σας. 2. Να διαμορφώσετε το μέλλον σας. 3. Να αποκτήσετε διάφορες παραψυχολογικές δυνατότητες, στείλετε μήνυμα στο messenger του FB μου  https://www.facebook.com/skafidas.zaxos 


Free download:

Η έννοια του χρόνου 

                        

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα