Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ: Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2020.

Με τον Ιωάννη Κόκκινο.
Σήμερα θα σταθώ σε ένα και μόνο γεγονός, που έχει μεγάλη ιστορία: την όψη Αφροδίτης - Άρη. Με τον δεύτερο σχεδόν σε στάση οι δύο πλανήτες σχηματίζουν ένα δύσκολο τετράγωνο πολύ κοντά σε αναιρετικές μοίρες, με τον μεν Άρη στον Κριό να βγάζει το ζωνάρι του για φασαρίες τη δε Αφροδίτη στον Καρκίνο να τρέχει ξοπίσω του να τον τραβάει «έλα βρε Άρη παιδί μου πού πας, μας βλέπει ο κόσμος ηρέμησε».
Το 2020 η διαδρομή του πλέον ερωτικού ζεύγους του ζωδιακού για να μην πω ολόκληρης της Ιστορίας δεν ήταν ό,τι καλύτερο και αυτό οι περισσότεροι θα το έχουμε ήδη καταλάβει. Σχέσεις που παραπαίουν, σχέσεις που ακροβατούν, σχέσεις που έρχονται και όλο στον δρόμο είναι, σχέσεις που θέλω και δεν θέλεις, σχέσεις που θέλεις αλλά δεν θέλω, σχέσεις που δεν ξέρουν αν είναι σχέσεις (ναι, πολλοί το ζήσανε και αυτό!), και κυρίως σχέσεις που πάνε να δημιουργηθούν με τον πλέον ακατάλληλο - παύλα - άκομψο τρόπο, κάτω από τις πλέον ακατάλληλες - παύλα - αντίξοες συνθήκες, αλλά και σχέσεις που με την ίδια λογική διαλύονται, είναι αποτελέσματα της αλλοπρόσαλλης πορείας των δύο αυτών πλανητών. Ας τα πάρουμε όμως λίγο με τη σειρά.
Στα τέλη του Ιανουαρίου ο Άρης με την Αφροδίτη έκαναν ένα... «ωραιότατο» τετράγωνο. Εντάξει λέμε, μπόρα είναι θα περάσει, έρχονται (καλύτερες) ερωτικές ημέρες. Αμ δε. Εδώ μας κλείδωσαν στα σπίτια μας κι εσύ μου θέλεις έρωτες. Τον Μάιο που ήταν η σειρά να δώσουν την ευνοϊκή τους όψη (εξάγωνο), πλησιάζουν στη μία μοίρα και... τελευταία στιγμή η Αφροδίτη αναδρομεί χωρίς να την κλείσει! Έτσι, ήρθε η σειρά της επόμενης όψης που ήταν πάλι τετράγωνο και έγινε τον Ιούνιο. Και αν τον Ιούλιο περιμένατε να ανασάνετε με το αναμενόμενο τρίγωνο ατυχήσατε: ο Άρης ανοίγει το βήμα του και την εγκαταλείπει έρμη ορφανή και μόνη. Φτάνουμε λοιπόν στο σημερινό τετράγωνο, το ΤΡΙΤΟ κατά σειρά χωρίς καμία ενδιάμεση θετική όψη (!), να έρχεται να επισφραγίσει την... ερωτική μας καταδίκη.
Επεκτείνοντας την ερμηνεία της Αφροδίτης, επειδή ο πλανήτης κυβερνά και τα οικονομικά μπορούμε να καταλάβουμε έναν ακόμη λόγο για την κατάσταση της τσέπης μας. Οι σοβαρές οικονομικές πράξεις και επενδύσεις είναι μπλοκαρισμένες ενώ λόγω Δία - Πλούτωνα - Κρόνου ευνοούνται μόνο οι κινήσεις του μεγάλου κεφαλαίου και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια νόμιμα (χρηματιστήριο) ή παράνομα (τοκογλυφία, τζόγος, λαθρεμπόριο) αλλά και αυτά με περιορισμούς.
Τα καλά νέα είναι ότι στις 29 Σεπτεμβρίου θα δούμε επιτέλους ένα τρίγωνο των δύο τους, σε χαρταετό μάλιστα με τους Δεσμούς. Έστω και αν ο Άρης θα βρίσκεται σε αναδρομή το αποτέλεσμα είναι θετικό γιατί θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με όσες εκκρεμότητες είχαν μείνει πίσω κατά τους 9 τελευταίους μήνες. Στις 9 Νοεμβρίου μετά από μία χιαστί θα έρθουν σε όψη αντίθεσης, και στις 9 Ιανουαρίου του 2021 μετά από ακόμη μία χιαστί θα κάνουν εν τέλει την πρώτη τους ορθόδρομη ευνοϊκή όψη (τρίγωνο) από τον Δεκέμβρη του 2019.
Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται υπομονή και προσευχή (νηστεία και δίαιτα προαιρετικά) μέχρι να φύγει η χρονιά και μην κάνουμε όνειρα τρελά εκτός εάν το ευνοεί ο χάρτης και η συναστρία μας, κάτι που πρέπει να το δούμε προσωπικά. Λογικό είναι να απογοητευόμαστε όταν σε δύσκολες περιόδους δεν έχουμε τον ώμο που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να στηριχθεί και εξ ίσου λογικό να τον ποθούμε και να τον ζητάμε. Μην το θεωρούμε αυτό αδυναμία όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν περί του αντιθέτου. Ναι, υπάρχουν πολλοί που έχουν αποδεχθεί ή συμβιβαστεί με τη μοναχικότητα και την αυτάρκεια. Αλλά υπάρχουν εξ ίσου τόσοι, που λειτουργούν σύμφωνα με τα αρχέγονα δίπολα των δύο φύλων της Κοσμικής Τάξης.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα